95105

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
etnies #45528 Félig meddig...pl camelback-et szoktak kapni meg red dot-ot is adták volna az M4-eshez csak a szereléksínt kellett volna megvenniük hozzá... -
JanáJ #45527 Nem tudja valaki. Ami "plusz" cucc van a missziósokon a képeken az mind saját vásárlás, vagy a HM is adott valamit? Gondolok itt olyanokra hogy ivózsák, red dot, molleos ak tárzseb (tök ugyan ilyeneket használok as-re az egyik pesti boltból), szemüvegek, stb. -
Ha a magyar vezetésen múlna, akkor nem lenne látható. Ha nem látnád a GE-n, akkor az itthoni HT topikokon megkérdezed, hogy mennyi van és elég nagy pontossággal megmondja kb., hogy mi a helyzet a légierő háza táján darabszámot illetően. -
Nekem furcsa, hogy ezeket le lehet írni meg a google maps-on meg lehet nézni a rohadó MIG-29-es flottát, de a kézifegyverek darabszáma az minősített adat. Lehet, nagyon jól van így, de furcsa. -
phyton24 képe, ez kéne a missziókhoz. -
http://www.hm.gov.hu/honvedseg
elméletileg 24500 fő a max, 1000+ poszt nincs betöltve, tehát a tényleges valódi harcoló létszám olyan 5 - 6 ezer fő lehet, van 12+3 db T72-es és 12+2 db Gripen, Mi-24 -esekből is papíron 12 db van.
amúgy ezeket az adatokat mind megtalálod neten. -
Üdv Magyarországon. Amúgy lenne egy kérdésem. Ki tudja körülbelül vagy pontosan megmondani hogyan áll a Magyar hadsereg. Hányan vannak hány hadtest van, mennyi jármű (helikopter, repülő, páncélosok) és milyen típusúak stb... -
azért hihetetlen, hogy a nálunk ugymond elmaradottabb térségek, mennyire hamar tulléptek rajtunk felszerelés ugyileg, mi meg még mindig a 90es évek elején topogunk.
Nem tudom elképzelni hogy majd 20 év kell arra hogy egy másfajta anyagu és szabásu ruhát bevezessenek. -
lerboy #45520 Jogos. Ankara a főváros. (Isztambul csak a történelmi főváros).
-
Kurfürst #45519 Egyértelműen - a szerzői országonként változik, de általában 50-70 évig védi a cikket, itthon pl. a szerző halálától.. a lebukás esélye persze más kérdés, konvergál a nullához. -
Skacok, sikerült hozzájutnom néhány nagyon régi World Air Power Jornualhoz.
Szerintetek mennyire súlyos szerző jogi aggályok merülnek fel, ha néhány hosszabb és igen jó cikket bescannelek és felrakom ide? 17-20 éves újságokról van szó...
Az egyikban egy olyan F-111 cikk van, hogy beszarok raja. 60 oldal hosszú. Azt hiszem, hogy minden igény kielégítene. :) -
jehovák, és csinálják itthon is csak mondjuk nem havi rendszerességgel, tavaly 2-3 balfasz halt meg és adott több órás papírmunkát apámnak csak mert pl az istene nem engedi a vérátömlesztést -
harcu #45516 A törököknél heti egy "becsületgyilkosság" történik, ami szerintem nem sokban különbözik az USA-ban divatos valamelyik vallás által követett módszertől, miszerint nem műttetik meg a bajaikat, és nem szednek gyógyszert, mert azt tiltja a vallásuk (mormonok talán?). Egy mezei vakbélgyulladás miatt simán halálra ítélik a gyereküket. Mellesleg a törököknél is a kurdok az aktívak becsületügyben, amit a török hatóságok életfogyttal díjaznak. -
Ezek szerint meg minden arab fundamentalista öngyilkosrobbantó.
Gratulálok. -
Solt #45514 Köszönöm, így meg is van a tettes! :) -
gyalogstuka #45513 Hali
A 45474.számu hozzászóláshoz tartozó eredeti svéd videó
Bill2 -
Solt #45512 Azzal van a baj, ahogy, és amilyen stílusban letámadjátok. Nem hiszem el, hogy értelmesen nem lehet vélemény különbségeket megvitatni. Egyből az idiótázás megy... egyszerűen nem fogom fel, miért ne lehet egy mondatot azzal kezdeni, hogy: "szerintem nincs igazad, mert... "
Az sem EU-ba való, amilyen gőggel nekiestek... -
A szűlátókörűséggeddel égeted magad te nagyon te... Itton meg rabszolgatartás / csicsgázgatás, Olaszliszka, stb van. Szerinted ez EU-ba való? Gratulálok...
Én részemről itt bejezetem. Ha akarsz reagálni, tedd privátban. -
akik szerint ilyesmit égő leírni, azoknak úgy se érdekelne a véleménye...
-
Ezt tényleg most hagyd abba, de sürgősen, mert csak magadat égeted. -
míg az osztrák egy kirívó eset, és elborzasztja az osztrák társadalmat, addig a becsületgyilkosság törökország egyes részein teljesen elfogadott dolog.
az idióta általánosítás minősítés pedig jellemzi a tudatlanságod.
ilyen "kultúráknak" nincs helye az euban. -
Ennek az EU-hoz köze sincs. Ahogy az idióta osztrákhoz aki a lányát tartotta fogva és erőszakolta meg 40 éven át...
Bocs az offért. Csak kiegészítésre szorult az idióta általánosításod. -
azok is csatlakozni akarnak az euhoz?
amúgy ok, off. -
Még egy tucat országot fel lehetne sorolni, ahol ilyenek történnek. Viszont ezt nem HT topikban kellene... -
mivel nekünk mutatóban sincs új fejlesztésünk publikálva :( -
fülöp szigetek felkerült, mi nem.... -
21st-century-camo-uniforms-the-rest-of-the-world -
pl -
ez tény, oroszoktól nem hallottam még becsületbeli testvérgyilkosságot. a németországi törököknél egy szinte mindennapos.
aki esetleg nem magyarországról netezik, keressen rá youtube-on a rütlischule kifejezésre. -
tény, de ezeknél meg a humvee a nagyobb. -
Sith #45498 A fővárosuk nem Isztambul hanem Ankara és az igen csak Ázsiában van :)
-
BTR lehet de az jóval nagyobb, UAZ vagy Merci durvábban szétesett volna. -
Solt #45496 Hát elég látványos! :)
Köszönöm mindenkinek a választ... bevallom, én valami "csodafegyvernek" hittem! :D -
a btr erősebben páncélozott.
index:
egy
kettő -
az ország területének minimális %-a. -
lerboy #45493 A törököknek is van "európai" földrajzi területük. És a fővárosuk is részben Európában található.
Ettől függelenül nem nagon bírom őket, de ez már off. -
az amcsi segély HUMVEE-k lehet megmentették ma a két magyar honvéd életét. -
a törökök se földrajzilag se kultúrában nem európaik, a ruszkiknak legalább egy része földrajzilag az, legalábbis én úgy tanultam még hogy európa az urálig terjed. -
Régi dilemma, mivel azonban komoly történelmi (kelet-római birodalom, oszmán birodalom) szálaik vannak európában, én inkább ide sorolom őket. A következő kérdés akkor ugyanis az lenne, hogy akkor Oroszország európai ország-e? :) -
2008-ban 15 gép mínuszban volt az USN a szükséges vs. rendelkezésre álló között. 2009-ben ez elviekben 30-ra nőtt, igaz nem csak vadászgépekről, hanem összességében a merev szárnyú hordozófedélzeti gépekről van szó (ami rövid kalkuláció után kitalálható, hogy a C-2A és E-2C/D gépeket takarhatja még). Az USN (a Boeing lobby által támogatva) szeretne további F/A-18E/F gépeket, ezek a számok a fő indokok, hogy keresztülverjék a kongresszuson, akik nem feltétlenül örülnek ennek.