81
  • tar86
    #81
    A holokauszt-ból tele van a padlás.A magyar veszteségekről pl a Don-kanyarban szinte semmit nem tudunk. A papirtalpú bakancsokról amit a zsidó beszálitók küldtek a magyar hadseregnek szibériába. Erről nemtudunk semmit. Ez meddig lessz titkositva?
  • Placebó
    #80
    Pontosan erről van szó. Meddig ér még a holokauszt takarója?

    Elismerem és tényleg szörnyű dolgok voltak ott és akkor. Ami most folyik arról meg csak halvány fingunk van, pedig van így igaz. UFF
  • Tikal #79
    népirtás ma is folyik ékoreában és mindenki szarik rá... auschwitz már unalmas, a mával kéne foglalkozni ami a szemunk elott folyik, de ugy látszik az ilyen fajta népirtás nem bántja az usa és az ensz szemét csak az "iraki terrorizmus"....
  • xmacx
    #78
    hat senki sem hasznalja??
  • Piscator
    #77
    Ez most fizetős, vagy hogy müködik?
  • a_n_d_r_e_w
    #75
    Jé! Nem kellett egy hetet várni! Hurrá!
  • DePreSsZYo
    #73
    Nektek most bejön az oldal?
  • a_n_d_r_e_w
    #71
    Fogalmam sincs :)
    De ötmillióval szorozva még a legkisebb is rohadt nagy lesz :)

    De azért remélem nem csak akkorák lesznek, mint itt a hírben
  • Piscator
    #69
    Nem is nácik, egyszerűen istennek hiszik magukat.
    Ilyen mendentől függetlenül van, hiába van akár még phd-je, meg minden, ha túlzottan a tudományának él.
  • Piscator
    #68
    Oroszlánkölkök.
    Azt hiszem ez volt a címe annak a filmben, ahol a német tiszt oldaláról mutatták főleg a háborút, ő is volt szerelmes, aki a végén már kétségbe esik, unja már a gyilkászát, aztán jön egy amerikai, rip-rop lelővi szó nélkül.
    Elcsépletnek hangzik, de: mindent harmonikusan kell elbírálni, alapos utána nézés után.
  • a_n_d_r_e_w
    #66
    innen már úgy is töröltek egyszer :)
    De az oldal sztem még legalább egy hétig dugig lesz, majd ha lankad a lelkesedés, akkor jön el a mi időnk :)
  • a_n_d_r_e_w
    #65
    És ha valamelyik nem fog kamuzni? Ki álltja le, hogy legközelebb mondjuk szárnyakat növesszen egy emberre?
    Nem a náci orvosok bűneit akarom kicsinyíteni, hanem épp azt mondom, hogy néhány orvos ma éppen affelé halad, hogy ilyen borzalmakat tegyen emberi lényekkel.
  • a_n_d_r_e_w
    #62
    Nem is azokról beszéltem, akik jóra használják, hanem azokról, akik nemzetközi vizeken bejelentik, hogy embert klónoztak. Csak azért csinálják, hogy híresek legyenek, nem törődnek a kockázatokkal.
    Lenne egy genetikailag azonos másom, akinek a szerveit lehetne belém átültetni? De hát ő is egy ember.

    Bocs, hogy off voltam
  • a_n_d_r_e_w
    #59
    Nem úgy gondoltam, de ha hagyjuk, akkor ez csak a kezdet. Már pedig hagyni fogjuk, mert nem tehetünk ellene semmit, akárcsak akkor nem tehettek ellene semmit. Majd jönnek szépen a genetikailag módosított állatok, aztán az emberek stb. Nem túl szép jövőkép.
  • a_n_d_r_e_w
    #55
    A mai orvosok közül is sokan azt csinálnák, ha nem kötelezni őket a törvény és az etikai bizottság. A tudományért mindent, lásd az illegális klónozásokat.
  • Renegade
    #53
    izé ugye nem kevered a büntetőtáboros SS katonákat a WSS katonákkal, mint ahogy a filmekben előszeretettel? :-)

    Andrew: ja-ja, kellemes kis film. Nekem az a jelenet üt be, amikor nyivákol az angol pap mire emlékezteti M Caine, hogy mért is buktak le. :-))
  • a_n_d_r_e_w
    #52
    A filmekért én is nagyon haragszok, kevés értelmes film volt, köztük a kedvencem A sas leszállt, nem csodálom, hogy nem lett belőle átütő siker, nem bírta a szövetségesek gyomra elviselni. Túl objektív volt. Pedig a színészgárdával nem volt gond:
    Michael Caine, Donald Sutherland, Robert Duvall
    Érdemes megnézni
  • Renegade
    #50
    asszem pontról pontra egyetértek. :-)
    Nagyon sok ember még nem nőt fel annyira, hogy utánaolvason annak ami érdekli. Sokkal kényelmesebb találni egy szimpatikus ideológiát és nyakló nélkül óbégatni róla.
    Mint tudjuk akinek meg nem inge, az szépen visszaviszi. :-)
  • Nyiri
    #49
    En sokat olvastam es olvasok 2. vh temaban es egyre inkabb maskepp nezem a 2.vh utani propaganda filmeket (Halal 50 orajam, Piszkos 12, stb.) Jo filmek csak az a gond, hogy sok amerikai ezen nott fel es azt hiszi ez a 2. vh igaz tortenete. Pedig nagyon is felreismertek a nemet katonakat. Oke, Hitler szelsoseges volt, meg a mellette allo fejesek is (Goring, stb...) DE!!! Az igazi hadsereg parancsnokok az izig verig katonak voltak! Idegesito, mikor a filmekben arctalan vadallat tomeggyilkos gepeknek mutatjak a nemeteket. Az SS tenyleg csak azokat a katonakat valasztotta ki akik brutalisak voltak, de azert nem kellene altalanositani. 100 emberbol 1 maximum.
    Pl. A Halal 50 orajaban szepen bemutatjak, hogy a nemetek hadifogjokat vegeznek ki. Ezek utan miert ne gondolna azt az ember, hogy vadallatok? Ez amugy tenyleg megtortent. DE! Hadbirosag ele allitottak 50 embert es eliteltek 40-t koztuk a fejeseket halalra. Csakhogy! Osszesen maximum 10 katona lehetett az "akcioban" es azis azert, mert a foglyok rajuk tamadtak. Tobb feljegyz is van, hogy melton bantak a hadofoglyokkal. Volt olyan parancsnok, aki arra kotelezte a katonait, hogyha sebesult szovetseges katonat talalnak KOTELESEK! ellatni es biztonsagos helyre vinni. Ebben a perben nem is 1 szovetseges katona (maradek hadifogoly) a nemetek mellett tanuskodott, csakhat a propaganda miatt kellettek bunosok. A szovetsegesekrol meg annyit, hogy naluk kulon parancs volt, hogyha SS katonat talalnak azonnal ki kell vegezni. Ez emberibb igaz?

    Sokak ugy okoskodnak sajnos, hogy fogalmuk sincs mirol dumalnak. Azt azert le kell szogezni, hogy a 2 vh. haboru a vilag legjobb hadserege a nemet volt! Igazi profi katonai vezetoi voltak (Hitlert leszamitva, mert az hulye volt a katonasaghoz, csak kovetelt, a hadvezerei nelkul sehol nem lett volna)

    A hitler jugendrol meg a "altalanos" zsido gyuloletrol csak roviden annyit, hogy sokan elfelejtik, de a haboru elott 20 evig tomeny agymosas ment. Hihetetlen nagy propaganda harcot vivott Hitler a haboru elott. Meg a nok is haboruba akartak menni (es a vegen mar voltak is). Ez nem fanatizmus, igy lettek nevelve :(

    Bocsi, ha hosszu voltam :]
    PEACE!
  • Renegade
    #48
    furcsa világ ez, ha azt mondod, hülye zsidó, akkor náci vagy, ha az mondod magyar vagyok akkor sokkal rosszabb, nacionalistának lenni régen dicsőség volt, ma meg biztos állam/ember ellenes vagy meg, hogy képzelsz a házadra kirakni magyar zászlót?? ez szvsz nem jó hozzáállás. 4,5 millió ember koncentrációs táborokban, most elnézést de igen, és?
    és az a pár milla dél-afrikai akiket a brittek/hollandok írtottak pár száz éve? ha jól emléxem az ő nevükhöz kötik a koncentrációs tábor kifejezést. vagy az az 1 millió japó külsejű amerikai állampolgár akiket gyöngy kikötő után sósivatagba küldtek? amire én ugrog, az a holocaust balhé. Valakit lezsidózol, (természetesen nem általánosítok, mert nem érzem magam szemellenzősnek), akkor jajjaj, a szomszéd néni papáját deportálták a németek és azzonnal adjon v.ki egy valag pénzt, csak dolgozni ne kelljen. Ha meg felteszi a kezét egy nacionalista dél-afrikai őslakos, hogy izé, minket módszeresen irtottak az angolok, a hollandok, majd csak úgy ált. a fehérek, akkor talán nem köpik le. Vagy egy japán akinek a 3. 5lábú kecskéje születik sopánkodik, hogy jó ez a sugárzás balhé, de már unalmas, annak meg azt kell mondani, hogy apukám, aki egy döcögő bombázót nem tud kilőni az megérdemli az atomot!!
    Szerintem sokan a lakosságot hibáztatják (hülye zsidó, hülye fritz) pedig az ilyen katonai döntésekről nem szoktak népszavazást kiírni...
  • a_n_d_r_e_w
    #45
    Engem meg az idegesít, hogy: utálom a nácikat, de a német kiskatona is ugyanolyan kiskatona volt, mit akármelyik másik, sőt még a gyerekről nem is beszélve, a végén már csak a hazájukat védték, ezért nem tartom jogosnak, hogy kikiáltják a németeket a világ gonosztevőinek. A gonoszság nagyrészt a vezetésben volt, és legnagyobb örömömre nagy részük elnyerte a méltó büntetést
  • a_n_d_r_e_w
    #44
    ezaz, 12 millió
    olyan jó lenne azért mindet megnézni, de az embertelenül sok idő :(
    egyébként ahogy #12, igazán összefűzhetnék azokat egy gigantikus képbe, mindjárt kevesebb lenne
  • Piscator
    #43
    Jó, szomorú, meggyászoltuk őket, Spielberg, Koltai megható filmet csinált belőle, ok.

    Vajon a magyarok egséz XX.hányattatásairól ki csinál ekkora filmeket?
    Pár millió fasizmus áldozat vs. kommunizmus 20-30 milliójával, plusz közvetett pusztítások, lásd 1930-as ukrajnai tömegéhezés.
    Semmilyen párti vagyok, de TÚL VAN LIHEGVE a téma.
    A fél emberiséget írtották, a történelem javarésze erre ment el...
    Kegyetlen embertelenség amit a zsidókkal műveltek, de elentetszést kelt, hogy egy dunántúlnyi ország ekkora felhajtást csinál.
    Egy részük megérte a pénzét.
    Amúgy elmondtak sok rosszat a németekről, de ahogy porig rombolták - alázták - a városaikat, megengedhetetlen.
    És utánuk jöttünk mi.
  • Anee
    #42
    Témához vágóan:
    www.britishpathe.com oldal elvileg 1900-69ig tartó idQszak filmhiradói vannak fenn képekpben.....12milliós gyüjtemény!
  • Anee
    #41
    Hát ha a "nyers" emberveszteségeket nézzük, amiket sztálin ill Hitler alkotott akkor kurvára übereli sztálin Hitlert.Amúgy mg Ciklon-B: a zsidókat annyira se tekintették hogy gyorsan haljanak meg...gondoljatok a TierGarden4 programra, ott voltak akik halálra éheztették Qket....1 hét vs 30 perc....:-)
    AMúgy tényleg Drezdáról meg Hamburgról kellene fénykép hogy lássa a világ hogy az angolok is csináltak "háborús bqnöket"
    Ha meg intQ példa akkor a zsidó állam és ellene folytatott örök küzdelem is lehetne intö példa...ILYET NE CSINÁLJANAK címszóval, szépen sérti más állam szuveneritását...egy szigetre elzavarni öket ott nincs para...s háború
  • [HUN]PAStheLoD
    #40
    ergó szard le őket.. mindig ez van... valakit el kell nyomni vagy téged nyomnak el ... vagy mittomén ez a kibaszott világ már csak ilyen!

    na a képek mért nem szinesek? :]]]]]]]]
  • a_n_d_r_e_w
    #36
    Rendben van. De akkor emlékezzen Izrael is, mikor falat épít a palesztínok köré. Lassan ők fogják azt csinálni, ami miatt részben elvárják a világ sajnálatát. Nekem ez nem stimmel
  • gz8
    #35
    Hagyd el, nem mindenki érti angolul :-p
  • davos80
    #34
    Nálam nem ír ki semmit.Be sem hozza.Na mindegy majd később.
  • Nyiri
    #33
    Olvasd el, ami az oldalon ki van irva :]

    "Thank you for accessing our new website, we are currently experiencing a high volume of enquiries at www.evidenceincamera.co.uk"

    Please, try again later...
  • davos80
    #32
    Mi szarért nem lehet elérni a képekere mutató linket? (www.evidenceincamera.co.uk) 19-e van, nem?
  • a_n_d_r_e_w
    #30
    Nő az emberiség létszáma, nő a kiírtott népesség száma is. Rengeteg embert küldött anno máglyára az inkvizíció is, bár közel sem ennyit és nem faji alapon, éppen ezért talán még veszélyesebb is volt, egyik népcsoport sem érezhette magát biztonságban. Szervezettségben az is ott volt, csak nem ipari alapokon, ipari méretekben "munkálkodott". De ettől függetlenül én is kicsit túllihegve érzem, 60 éve volt, túl kéne lépni rajta, nem mindig hánytorgatni, hanem békét kötni, hogy még hasonló se történhessen meg.
  • a_n_d_r_e_w
    #27
    Ezaz. Legyél csak hős nyugodtan, odafönt úgy is elcseszik :(
  • Nyiri
    #26
    A D napos felveteleknel nemcsak legiek voltam, hanem szarazfoldon is partraszallt egy fotos a katonakkal. A fazon tulelte es egy rakas jo kepet csinalt a harc kozben. Mikor elkuldte a felvetelt a szovi fejesekhez, gyorsan akartak elohivni es a szaritot magas fokozatra kapcsoltak. A tombb mint 200 fotobol osszesen 8 maradt meg, a tobbi elolvadt. Ez nem mese, ez igaz :[
  • Cat #25
    de a német, ruszki, amcsi, japán légifelvételek nincsenek fenn a neten...
  • a_n_d_r_e_w
    #23
    A védtelen repülőgépekkel ráadásul sokszor teljesen egyedül, rendkívül alacsonyan kellett repülniük a pilótáknak, hogy a felvételeken minden részlet megfelelően látható legyen. A világháború alatt több száz brit légifelderítő pilóta vesztette életét a képek készítése közben.
    Szegény brittek, mindjárt megsajnálom őket. Ugyanúgy voltak hősök, mártírok, áldozatok a németeknél, ruszkiknál, amcsiknál, japánoknál stb. SŐT, még a magyaroknál is.
  • Renegade
    #22
    nahát-nahát, mintha kiszedtek volna 2 hozzászólást, pedig szvsz nem volt sértő...
  • galocza
    #18
    drezda bombázásáról is van kép?
  • Renegade
    #16
    háát lehet most köpködni a németekre, de szvsz ez az auschwitzi téma picit már túl van lihegve. Nem ez volt az első és nem az utolsó ember irtás a történelemben. Tény, szörnyű dolog civileket mészárolni, de, hogy mindig a Németekre mutogatnak, az már unalmas szerintem. Ilyenkor illik megemlékezni a hollandokról, angolokról, amcsikról, kínaiakról, ruszkikról etc. Na meg, hogy a katonák sem önként vonultak a halálba, hanem különböző "segéd eszközökkel" terelték őket a vágóhídra. De mint tudjuk a törit a gyöztesek írják...
  • Admiralis
    #13
    Ez naon naon fasza dolog lesz!
    csak sajna a link még mindig nem müxik. :(