Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem, de ha rájuk mész lánctalpassal, nem eltûnnek! 😊

A medve nem játék.

Serpa
hullákat odébb lehet vhogy vinni ?

a.carkey
Igaz!

A medve nem játék.

formatuq
"Nekem mondjuk a T34/85 lett a kedvenc tankom! Gyors, gyorsan fordul a tornya, 82mmes az ágyúja"

agyu=loveg
82mm=85mm

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Hello!
Feltelepítettem a game ragnarokos verzióját daemonból, szereztem megfelelö Cd-t aztán letöltöttem a CloneCd-s verziót de amikor ki akarom írni van egy apró gond:
kicsomagolom ProperCloneCD... Cd1, na akkor kapok egy xy.img-t meg egy xy.sub-ot, megszereztem a legfirssebb cloneCD-t még frissebbet mint ami kell de men hajlandó felismerni az image-t ha mégis ráeröszakolom akkormeg lefagy. Valaki pls help!!!!!
a.carkey

A medve nem játék.

grebber
Bazzeg ez szerintem game hiba vagy nem tudom..
Az orosz 4. pálya vége amikor rácsatlakoztatom a vonatra a rakétás kocsit nem tudja átváltani a váltot nem tom mér.
Volt valakinek hasonló baja???

Next PC upgrade: 2022

Serpa
megvan.

piros fejûek a robbanó HE lövedékek, kékek a páncéltörõ gránátok.

Serpa
a páncéltörõ (AP) a kék színû, igaz ?
a HE meg a sima lövedék ?

nincs hozzá normális krekk?

PREMIERE1
Csak az orosz-amerikai pályákon van olyan, hogy ember csere-bere, de csak egyszer!!! Sõt, ott is visszajönnek akik korábban mentek, azzal a felszereléssel, ami náuk volt! Minden egyéb pályán fellelhetõ - legalább 1 db - javító felszerelés!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

AnarchoiD
ember ez kamu , orosz ., angol palyakat vegigneztem es nemvolt csak ugy ha elozoleg talaltal tankba es vitted magaddal az embereddel de ez akkor nemsegit ha kovetkezo mapon uj embert kapsz uj inventoryval (ha szerinted van pl a britt uccso palyan elondhatod holvan ; (azok az allasaim megvannak meg )

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

a.carkey
Gondolom a Hitmant sem Silent Assasinra nyomtad végig? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nem mentettél? 😊 Pff!

A medve nem játék.

a.carkey
Minden pályán van javító dögivel, csak ugye nem ész nélkül kell végigrohanni! 😊

A medve nem játék.

AnarchoiD
sorban mentem vegig orosz angol mar megvolt 😉 azok puhak voltak az ami ejtoernyos palyahoz kepest, veg nelkul omlik a sok fritz... amit hianyolok nincs javitodoboz, pedig olyan allat lenne neha egy kilott tankot feltapolni 😉 (britt uccso palyan azt csinaltam hogy egy urgerol leszedtem mindent es lattam hogy van 2 tank a depoban, besprintelt az ember hogy majd meszarol, erre latom hogy 0fegyver 0 uzemanyag na mondom vege, erre mindenki lovi a tankot kezifegyverbol ... whoaaa mondom, szuret van es egyenkent lelodoztem a sniperemmel mindenkit a tank kozelebol 😉 aztan palya vegen persze szoptam hatalmasat (elmegy a repulo... es akkor... heheh beszivacs (nemmentettem 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hát jaja, végülis igen, mondom nekem az volt az elsõ, és talán ott kezdtem kiismerni a gémet, pl ott nem volt annyi gránátom tank ellen mint a brit vagy az usa küldiknél, volt hogy egy géppuskés tankot, ami fedett (nemtom milyen típus) egyszerûen nem tudtam mivel kinyírni, lánctalpát lenyomtam sima gránáttal és kerülgettem, vagy az utolsó 2 pálya, ott is szarakodtam, de lehet csak azért mert nem volt cuccom, de leginkább, mert még szoktam a játékot...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a.carkey
Már vered a jónépet a T-34el!
Nincs is ellene jó tank. Ha szépen fedezve van, és nem jut közelébe gyalogos, akkor azt csinál, amit akar!

A medve nem játék.

a.carkey
NA NE! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Az orosz hadjárat nem arról híres, hogy nehéz. De a többi sem. Én pl. a némettel kezdtem, és az néhol elég keményus volt, de amit az utolsó német pályán produkáltak, az kb. a bonus küldik elsõ nagy tankcsatásához hasonlít, bár ott az sokkal könnyebb, már a páncélelhárítós ruszki katona és a IS2 miatt is ...

A brit küldik között volt egy ami nehéz, az amerikaiak között talán kb. két percig az utolsó. Az orosznál egyik sem.

A medve nem játék.

hát ja az még nem majd onnan, meg az volt az elsõ kampány amit végignyomtam, még tanulgattam a gémet, kicsit fura volt, ja meg normálba nyomtam, kicsit sokat töltögettem...

grebber
Az nem is nehéz.Én az orsz 3.-on vagyok és még nem nehéz.

hát pedig az nem is olyan nehéz, próbáld az elsõt asszem orosz, na ott mit fogsz izzadni, de megéri...

AnarchoiD
eloszor aszittem hogy csak van x csempejn amiket vegigtolhatsz, de ugylatszik ez nehezsegi szint is , amerikai egyes misszio, es vert hugyozok 😉

😊))) jaja

Anthrax hátennek hosszú története van, de nekem megy kiírva, ha nem akarod kiírni (vagy nem tudod), van egy mini image azt bemountolod, lehúzól minden cd/dvd meghajtót, és már megy is, nekem nincs mega mini image én kiírva nyomom, de a gamecopyworld.com-on fennvan...

JUICE
#851-es hozzászólás lusta barátom!

grebber
Egyre jobban tetszik ez a game.Nagyon jó taktikázni kell fedezékbõl lõni le sem tudom írni mennyire überistencsászárhyperbrutál jó game.
Hát ha ennek csinálnának folytatást az már maga az ambrozia lenne.

Anthrax
Hi

Tök noob vagyok,azért irok ide 😄.Nem szeretném végig olvasni az egész forumot,ezért lenne 1 kérdésem.
Mindig kéri a cd-t mikor inidítani akarom,valaki irja le mi kéne hozzá vagy ,hogy lehet megoldani ezt a problémát.
Köszi

én is azzal szívtam, és nekem is élt egy, csak nem vettem észre, valahol tuti él, figyeld a sárgát is, mert az se maradhat életbe...

alma2
Hello, valaki megtudna mondani az orosz kuldeteseknel az utolso palyan, "robbantsd fel a katyusat es minden pancelozott egyseget is".Mi szamit itt annak, mert mar egy darab tank se, ellenseg se, teherauto se el a palyan.
es meg mindig nincs vege.
koszi.

szerintem

😊

ugyanott akadtál eddig el mindig ahol én....

1235-ös hozzászólás.

Serpa
guggolva más sem képes menésre bírni az embert ?
nekem mindig feláll akkor.
(trainingben probáltam eddig)

Shep
A repülõnek hogy tudok jelezni, hogy leszálljon? A mezõn lévõ fekete foltokhoz olajos hordókat cipeltem, melyeket meggyújtottam, felrobbantak meg minden, de a repülõ nem jött, még a környezõ kerítéseket is megyújtottam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A sziklát mivel tudom berobbantani? Dinamitom sajna nincsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Serpa
nagyon jó játékot dobtak össze.
😊

már a training teccik.

a.carkey
Próbáltam! A "fixelt" ágyúsok nem jöttek be! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem 8, de a hivatalos oldaon felsorakoztatott egységeket õk így jelölik! 😊

A medve nem játék.

grebber
Most kezdtem el ezzel a game-el igazán nyomni nekem nagyon tetszik van benne valami ami a valósághoz hasonló pl. kifogy a benzin szerelni lehet(el van túlózva 1 ember megcsinálja a tank lánctalpát).Kategoriáján belül topon van nagyon.

Shep
Moat erre mit mondjak, normálba viszem, de szerintem nem túl nehéz, legalábbis eddig nem volt az, ézibe meg csak darálás az egész.

A Tigris II-esek nincsenek máshogyan jelölve,csak azért mert az elsõ 100 on másféle torony volt.

Már bocsi,de miután megjelent a Tigris II-es,azután jelölték a régi Tigriseket E betûjellel.
A két Tigris II pedig megegyezik. (hivatalos jelölése PzVIb)

Ha meg már a párducnál tartunk,próbáltad a Jadgpanther-t? (azon is 88-as ágyú van)

a.carkey
Négy "tigris" van a játékban:
Tiger I. (PzVI Tiger)

PzVIe Tiger

King Tiger

PzVIb King Tiger

Különbség: Amennyi a két tigris közöt volt, és azt nagyon megcsinálták!!! Roppant reális.

Nekem mondjuk a T34/85 lett a kedvenc tankom! Gyors, gyorsan fordul a tornya, 82mmes az ágyúja, stb. A legjobb tank a játékban. A Párducok sme rosszak, de ott hiányzik a tûzerõ. Amúgy minden tank addig jó, míg forog meg nem sérül. Ha nincs fedezete, a leggagyibb gyalogság is, ha ügyes le tudja amortizálni! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
He?

A medve nem játék.

bigfoot
ti télleg nem tudtátok végig nyomni a demót én a haverommal úgy végig nyomtuk hogy nem is tudtunk semmit a gamérol eloször easybe majd normálba és hardon is már majdnem nyertünk csak kilépett aztán nme volt több idonk

kinyírsz minden német katonát a pajtába, csatlakozik hozzád egy kutya és azt kell követni, csaqk vigyázz amikor csetlakozik a kutya jön erõsítés...

Shep
inkább shadow company

Na a mocsárból hogy kell kijutni?

bigfoot
mi a játékban a különbség a porshe és a henkel tornyos király tigris között?
és mi az a másik tigris 1 ?

bigfoot
sztem meg full soldiers of anarhy csak jobb