Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
agyu=loveg
82mm=85mm

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Feltelepítettem a game ragnarokos verzióját daemonból, szereztem megfelelö Cd-t aztán letöltöttem a CloneCd-s verziót de amikor ki akarom írni van egy apró gond:
kicsomagolom ProperCloneCD... Cd1, na akkor kapok egy xy.img-t meg egy xy.sub-ot, megszereztem a legfirssebb cloneCD-t még frissebbet mint ami kell de men hajlandó felismerni az image-t ha mégis ráeröszakolom akkormeg lefagy. Valaki pls help!!!!!

Az orosz 4. pálya vége amikor rácsatlakoztatom a vonatra a rakétás kocsit nem tudja átváltani a váltot nem tom mér.
Volt valakinek hasonló baja???
Next PC upgrade: 2022

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A medve nem játék.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nincs is ellene jó tank. Ha szépen fedezve van, és nem jut közelébe gyalogos, akkor azt csinál, amit akar!

A medve nem játék.
A brit küldik között volt egy ami nehéz, az amerikaiak között talán kb. két percig az utolsó. Az orosznál egyik sem.
A medve nem játék.
Anthrax hátennek hosszú története van, de nekem megy kiírva, ha nem akarod kiírni (vagy nem tudod), van egy mini image azt bemountolod, lehúzól minden cd/dvd meghajtót, és már megy is, nekem nincs mega mini image én kiírva nyomom, de a gamecopyworld.com-on fennvan...
Hát ha ennek csinálnának folytatást az már maga az ambrozia lenne.
Tök noob vagyok,azért irok ide 😄.Nem szeretném végig olvasni az egész forumot,ezért lenne 1 kérdésem.
Mindig kéri a cd-t mikor inidítani akarom,valaki irja le mi kéne hozzá vagy ,hogy lehet megoldani ezt a problémát.
Köszi
es meg mindig nincs vege.
koszi.
szerintem
ugyanott akadtál eddig el mindig ahol én....

nekem mindig feláll akkor.
(trainingben probáltam eddig)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A két Tigris II pedig megegyezik. (hivatalos jelölése PzVIb)
Ha meg már a párducnál tartunk,próbáltad a Jadgpanther-t? (azon is 88-as ágyú van)
Tiger I. (PzVI Tiger)
PzVIe Tiger
King Tiger
PzVIb King Tiger
Különbség: Amennyi a két tigris közöt volt, és azt nagyon megcsinálták!!! Roppant reális.
Nekem mondjuk a T34/85 lett a kedvenc tankom! Gyors, gyorsan fordul a tornya, 82mmes az ágyúja, stb. A legjobb tank a játékban. A Párducok sme rosszak, de ott hiányzik a tûzerõ. Amúgy minden tank addig jó, míg forog meg nem sérül. Ha nincs fedezete, a leggagyibb gyalogság is, ha ügyes le tudja amortizálni! 😊
A medve nem játék.
Na a mocsárból hogy kell kijutni?
és mi az a másik tigris 1 ?