3171
-
Zoolesz #1729 ha behozodd az oldalt látsz egy csomo aláírást ez amolyan peticíó féle és ha a legaljára mész ott tudod aláírni -
Zoolesz #1728 eredetileg ez orosz játék és kijött ott is már névvel és elég sok orosz van akkkor szoktál krix-krax-okat látni mert nekik orosz nyemvű van -
Zoolesz #1727 2.0 valószinű azért nem megy mert nem a full 2.0-át szedted le hanem csak azt ami 1.9-ről javítja 2.0-ra. -
Heavy knight #1726 "Ha már ennyi új tag van akkor írjátok már alá hátha végre összejön egy ladder ahol lehet értelmesebben játszani. http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=2893"
Zoolesz, ezt te írtad anno!!
Most azt kérdezem, hol kell aláírni, és mit??? -
Heavy knight #1725 Mért nem tudom eleolvasni, amit a többiek a fórumra írnak multizás közben!???
Ilyen összevissza betűket kapok vissza , ha ők írnak, ha én írok, akkor viszont számomra is olvasható lesz!!
Help me!!!! -
Heavy knight #1724 Sajna csak ase-m van, de még ígyis csak 10-15 fullon lévő szervert jelenít meg a 100k közül!!!
Meg mindenki gsmod 2.0-val játszik, ami nálam gőzöm sincs mért nem fut!! -
#1723 én már találkoztam egy magyarral aki los angelesből játszik -
Zoolesz #1722 ha ase-t használsz abban látod milyen a nemzetisége
ha gs-t akkor abbanlehet szürni nemzetiségre de sokat nem fogsz találni -
Heavy knight #1721 Van valami opció is, hogy csak a magyar szervereket szürje ki.Nem? -
#1720 1. Kell, hogy vki magyar csináljon szervert.2
2. Időben észrevedd és belépj.
3. Lásd 1. -
Heavy knight #1719 Na figyu!
Most már minden műkszik,és épp az előbb játszottam oroszokkal{a felhasználók nemzetisége}!!!
De!Hol lehet bellítani, hogy magyar szervert is találjon???? -
Heavy knight #1718 Szívesen!
Ha indítatok szervert, szóljatok, meg írjátok meg előre, mert örömmel csatlakozom!!! -
vtigris #1717 köszi a segítségeteket
-
Heavy knight #1716 Holnap végre már meghozzák a játékot,és talán az eredetivel már tudok multizni, mert a feltörttel nem ment! -
Heavy knight #1715 Üdv!
1. kérdésedre a válasz: Nem lehet beszállni, legalábbis nekekm sosem sikerült, pedig mindent kiprobáltam!!
A multi, meg meg van válaszolva!! -
Zoolesz #1714 1. kérdés : fogalmam sincs miről beszélsz olyan rég láttam a singlet :D
2. kérdés : mindenki multizhat csak fel kell rakni az 1.12 és 1.28-as patchot és mondjuk ase-ban vagy gs-ban szervert keresni nem kell feltétlen magyarnak lennie a 100-150 ping is még játszható csak lassab lesz a game a megszokottnál. -
vtigris #1713 Hi!
Ha nem vagyok udvariatlan,lenne még 2 kérdésem:
A vonat szerelvény végén van a nyitott géppuskás vagon,és amikor elintézem a géppuskásokat,azt jelzi,hogy beszállhatnék a géppuska állásba.Ennek ellenére mégsem tudok felszállni vagy beülni a géppuska helyre.
A másik kérdésem:nagyon érdekelne a multi játék,jó lenne ha leírnád,hogyan tudok beszállni a játékba,amennyiben egy kisebb képességű is jácchat :
Üdv Tigris -
vtigris #1712 Zoolesz!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Magamtól sose jöttem volna rá.
Ezzel a módszerrel rögtön sikerült befejezni a pályát.
Mégegyszer köszi
vtigris -
Zoolesz #1711 átkapcsolsz vonat kézi vezérlésre és óvatosan elkezdesz tolatni, mert autómatán nem megy eléggé hátra és utána tudsz majd váltani -
vtigris #1710 Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,nagyon megköszönném.
Az orosz pályán, a vonatra rákapcsoltam a katyusát,de mikor visszatolatok a csarnokba ,nem tudom átváltani a vátót,hogy a kapu felé menjen a vonat.
Help,help,help és előre is köszi -
Heavy knight #1709 Na mivan???
Hogy lehet képet beszúrni??? -
Heavy knight #1708 Volt egyszer szó róla, hogy vannak akik kilépnek, ha meghal esetleg egy-egy emberük.
Hát akkor ezt nézzétek!!
1,5 h kemény harc után végül is elbuktunk, de az utolsó csepp vérükig harcoltak hős hazafiaim!!!
[IMG]http://C:\Documents and Settings\Zoli\My Documents\My Pictures\Végítélet hozói2[/IMG] -
#1707 szívesen!
-
Heavy knight #1706 Hali!
Megrendeltem a gamet!!!!!
Pc Guru ajánlásban én is megtaláltam az oldalt, de azért kössz big!!! -
Zoolesz #1705 Mi most kezdünk játszani majd figyeljétek hátha elcsípitek a szervert:) -
#1704 3490Ft volt oszzesen!
és a http://www.cdgalaxis.hu oldalon rendeltem!
multi vmikor?? -
Heavy knight #1703 Hali!
Honnan rendelted, és mennyi volt az egész mindenestől?????
Én is meg akarom rendelni má!!! -
#1702 megjött most rakom fel!! -
Heavy knight #1701 Hali! -
Heavy knight #1700 Még 50 perc, mire a második is lejön!!!
Még egy csomó más dolgom van!->
Ma már nem megyek szerverre asszem, de majd holnap,v. holnaputánról lehet szó!! -
Zoolesz #1699 ja a forum főoldalon a jelszó cserénél biztos vagy a beállításoknál -
Heavy knight #1698 15-ért néztem anno , az biztos, de lehet, hogy ebben már a postaköltség is benne volt!!!
Majd sietek! -
Heavy knight #1697 Azt meg tudnád mondani, hogy le lehet-e kérni,v. hozzá lehet -e jutni a jelszavamhoz, ugyanis pechemre csak itthon tudtok belépni, mert elfelejtettem!!! -
Zoolesz #1696 3.47-es daemont próbáld annak mennie kell amúgy max csak 10.000ft-be került mert annó anyiírt vettük meg mi is de van időd mert 1 game az 30 perc és vagy 2-3-at játszunk. -
Heavy knight #1695 Mennék, csak 30 min, mire lenn vannak a patchek, meg ez a r*** Daemonom is meghalt!!!De,hogy miért???Újraraktam az OpR és azóta nem engedi használni egyik verzióját sem!!!
Majd még megnézem alkohollal, de nem tom mi lesz!! -
Heavy knight #1694 Ja!És sajna nem az eredeti játékkal játszom!!!
Ugyanis mikor leszedtem, még 15000 huf-ba került, amellett, hogy 500 ft-ért letöltsem!!! -
Zoolesz #1693 nm, amúgy ha most jönnétek játszani akkor indítotam egy szervert -
Heavy knight #1692 Kössz!
Mindjárt meg is nézem!!! -
Zoolesz #1691 http://152.66.93.29/showw2/patch/ innét le tudod szedni a filéket és ha leszedtem és felraktad mindkettőt akkor utána vagy ase-ban vagy gamespy-ban tudsz szervert keresni. -
Heavy knight #1690 Meg ez a kilépkedős dolog nálam nem így van!!!
Én is utálom az olyanokat, akik egy kis sikertelenség hatására mindjárt kilépnek!!!
Nálam minden ember az utolsó csepp véréig harcol!!!