Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Adja meg valaki pls a cd-kulcsot, amivel elindul a game az üres cd-vel. Sürgõs lenne. Köszi.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
miert tolti fel?
mert beleirtak, csak az ido nem egyforma:
{easy
{enemy
{health 0.3}
{accuracy 0.2}
{thickness 0.7}
{burst 0.5}
{firing_timeout 1}
}
{player
{health_increase 5}
{burst 0.5}
{accuracy 1.5}
{thickness 1.1}
{health 2}
}
}
{normal
{enemy
{health 0.5}
{accuracy 0.6}
{thickness 0.9}
{firing_timeout 1.2}
}
{player
{burst 0.5}
{accuracy 1.2}
{thickness 1.1}
}
}
{hard
{enemy
{health 1.2}
}
{player
{accuracy 1.2}
Jaccal hard-n, es nem fog zavarni a feltoltes, mivel elobb fogsz meghalni.....
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
De most már mindent értek és toppon van a game nálam de nagyon.
Next PC upgrade: 2022
Korábban nem tetszet ...
Akár van nálad, akár nincs, feltölti.
Ha nem tetszik, kézigránát a kezedbe és ne dobd el!!!

A medve nem játék.
persze lehet, hogy nehezebb fokozaton úgy lesz.
De nem is ez a lényeg mindenki játszon vele annyit amennyi jólesik mert ez a game TUTI megérdemli.
ennyire ne legyen önálló.
majd, ha utasítom, akkor "kötözze be" magát, addig vérezzen. 😊
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Nekem nincs semmi bajom a másolásvédelemmel, az ilyen védelmeké a jövõ. A Soldiers demo-jából és a kiadott videókból sztem, mindenki el tudta dönteni, hogy akarja vagy nem.
My Life for Freedom!
igaz ami igaz a soldiers irányítása tényleg egy kicst durva, de meg lehet tanulni, szokni és utána kárpótól mindenért, tetszett a panzers is, de a soldiersel nem lehet egy lapon említeni, tényleg a legjobb ilyen stílusú játék a piacon, és meg fogom venni, nem azért hogy a védelem miatt elinduljon, hanem azért mert megérdemli...
Még egy kérdés, nem tud valaki valahnnan letölthetõ modot hozzá? a honlapon nem találtam de rajongói mod is érdekelne, szerintem az hogy alig van a játékhoz cucc a kurva starforce-nak is betudható, kevesen játszák, bár majd mostmár egyre többen, nem értem miért jó ez a másolásvédelem, én annélkül is érdemesnek találtam a megvételre, nem a starforce-t kellene fizetni, hanem inkább ilyen, és ehhez hasonló kinézetû, játékélményû, minõségi játékokat fejleszteni, na jó ez nem ide tartozik, csak idegesít, hogy nincs még töméntelen mod....
Soha nem láttam jobb II.vh-s stratégiát a Soldiers-nél.
A Panzers-t bezzeg istenítik,csak mert magyar (szvsz ugyanezen okból kapott a Gamestarnál a Panzers 91 százalékot,míg a Soldiers csak 88-at). Hát én is magyar vagyok,de szerintem a Panzers labdába se rúg a Soldiers mellett.
A Codemasters a II. világháború hõs katonáinak szándékozott emléket állítani a Soldiers: Heroes of World War II kiadásával, s a jelek szerint folytatni kívánja eme hagyományát egy expanzió formájában, legalábbis egy hivatalos honlapon elkövetett bejegyzés szerint. Remélhetõleg a kiegészítõ elõdje látványvilágát megõrízve már sokkal játszhatóbb és élvezetesebb lesz, különben a megjelenést követõen ismét gyorsan elfeledjük majd."
by 576.hu
én nem felejtem gyorsan el.
😛