Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
amerikaiak utolsó pályáján mivel tudom felrobbantani a hidat, dinamitot nem találtam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amerikai utolsó pálya a lesérült tigrist sikerült vkinek emberáldozat nélkül megjavítani és áthozni a szövetségesek oldaláram, ha igen hogyan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ati2002
up.
help

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
Hali Srácok.
Adja meg valaki pls a cd-kulcsot, amivel elindul a game az üres cd-vel. Sürgõs lenne. Köszi.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shep
Közben rájöttem, mivel régen volt már a training, az U gomb használata feledésbe merült

Shep
A dinamit miért nem robban fel miután gyufával meggyújtom, hogy a bánatba kell rendesen használni, fel akarok robbantani vele egy jármûvet, de sehogy sem sikerül

Nyers

My Life for Freedom!

formatuq
nem, csinalt kep, itt a parja:

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Nyers
Sajnos még nem, csak simán egy "jólkinézõ" shot.

My Life for Freedom!

Serpa
jól nézz ki.

mod ?

Nyers

My Life for Freedom!

Shep
ÁÁÁ a fene ezeket a hülye tankos küldetéseket, a kis szar katonák hülyére szivatnak, ha tigrissel megyek sokáig bírom csak épp hülyére szivatnak mert olyan lomha egy szar tank, hogy hihetetlen, ha meg a shermannal akkor meg marha ügyesnek kell lenni, hogy ne lõjjenek ki.

formatuq
a bug te vagy.
miert tolti fel?
mert beleirtak, csak az ido nem egyforma:
{easy
{enemy
{health 0.3}
{accuracy 0.2}
{thickness 0.7}
{burst 0.5}
{firing_timeout 1}
}
{player
{health_increase 5}
{burst 0.5}
{accuracy 1.5}
{thickness 1.1}
{health 2}
}
}

{normal
{enemy
{health 0.5}
{accuracy 0.6}
{thickness 0.9}
{firing_timeout 1.2}
}
{player
{burst 0.5}
{accuracy 1.2}
{thickness 1.1}
}
}

{hard
{enemy
{health 1.2}
}
{player
{accuracy 1.2}

Jaccal hard-n, es nem fog zavarni a feltoltes, mivel elobb fogsz meghalni.....

Serpa
"Akár van nálad, akár nincs, feltölti."

hatalmas nagy BUG.

grebber
Korábban nem az volt a gond hogy nem tetszett hanem mert nem csináltam tutorialt és fingom sem volt mi hogy merre.
De most már mindent értek és toppon van a game nálam de nagyon.

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
*tetszett ...

A medve nem játék.

a.carkey
Grebber!

Korábban nem tetszet ...

Akár van nálad, akár nincs, feltölti.
Ha nem tetszik, kézigránát a kezedbe és ne dobd el!!!

A medve nem játék.

Serpa
ráadásul én azt hittem, hogy a Commandoshoz hasonlóan, ha vmi nagy robbanás van, vagy látványosan röpül a fritz, akkor az egész német banda oda "gyün", ennek ellenére, csupán egy kis erõsítés érkezik.

persze lehet, hogy nehezebb fokozaton úgy lesz.

Serpa
úgy tünik kevesen vagyunk, akiknek teccik.
#1320 utolsó mondat.

grebber
De ezt sem értem hogy egy ilyen jó game van kint a világban és itt meg alig 1300 hozzászolás.
De nem is ez a lényeg mindenki játszon vele annyit amennyi jólesik mert ez a game TUTI megérdemli.

Serpa
hát azért álljon már meg a nászmenet 😊)
ennyire ne legyen önálló.

majd, ha utasítom, akkor "kötözze be" magát, addig vérezzen. 😊

grebber
Pff nem tom.Szerintem akkor dob el õket azt nem gyógyít 😊)

Serpa
igen, a kötszer.
de mi van ha én nem akarom ?
😊

grebber
Van nálad kis "gyógyszeres doboz" az tölt fel magától.Nekem is azt csinálja.

Serpa
akkor miért lehet ?

a.carkey
Nem.

A medve nem játék.

Serpa
easy fokozaton estem neki, ennek köszönhetõ, hogy az életcsík magától visszaáll 100% ra ? kötszer használata nélkül.

nincs nem

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ReTeK
cd-kép amit "elfogad" a védelem, ez krekk ?

nincsen krekk hozzá?

jaj még nem nézted meg? pf nem tudod mit veszítettél

Nyers
Tegyél úgy, érdemes!

My Life for Freedom!

dikki*yysw
Hmm, annyi jót hallani errõl a játékról, egyszer majd megnézem magamnak.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

természetesen nagyon sok hibát orvosol, ha megnézed az infot meg tudhatod miket...

Serpa
euro patch abban különbözik az eng -tõl, hogy abban több nyelv van ?

Serpa
patchet érdemes felrakni ?

grebber
Olvass vissza azt megtudod mi lehet a baj.

GGeo
Vagyis azt írja !!!

GGeo
DE miért nem azt írja egy kis hiba történt !
HELP PLEASE

jé tényleg? nem mondod 😊

GGeo
Nem indul el a gamma 😞

a.carkey
H.I.

A medve nem játék.

grebber
Ez szerintem is igy van,de a 2 game mégis más.

formatuq
ez nem igy van, dobj egy mailt [email protected] es mondok neked par helyet.

Nyers
Egy hete vettem meg én is, azért mert megérdemlik. Meg persze, hogy, hogy legyen Soldiers 2.
Nekem nincs semmi bajom a másolásvédelemmel, az ilyen védelmeké a jövõ. A Soldiers demo-jából és a kiadott videókból sztem, mindenki el tudta dönteni, hogy akarja vagy nem.

My Life for Freedom!

Hát igen teljesen egyetértek veled, azért tényleg elég szubjektív a lap 😊)))
igaz ami igaz a soldiers irányítása tényleg egy kicst durva, de meg lehet tanulni, szokni és utána kárpótól mindenért, tetszett a panzers is, de a soldiersel nem lehet egy lapon említeni, tényleg a legjobb ilyen stílusú játék a piacon, és meg fogom venni, nem azért hogy a védelem miatt elinduljon, hanem azért mert megérdemli...
Még egy kérdés, nem tud valaki valahnnan letölthetõ modot hozzá? a honlapon nem találtam de rajongói mod is érdekelne, szerintem az hogy alig van a játékhoz cucc a kurva starforce-nak is betudható, kevesen játszák, bár majd mostmár egyre többen, nem értem miért jó ez a másolásvédelem, én annélkül is érdemesnek találtam a megvételre, nem a starforce-t kellene fizetni, hanem inkább ilyen, és ehhez hasonló kinézetû, játékélményû, minõségi játékokat fejleszteni, na jó ez nem ide tartozik, csak idegesít, hogy nincs még töméntelen mod....

Nade mind1,mióta az 576 mint lap megszûnt létezni,azóta nem érdemes adni a szavukra.

Nyers
Lol.

My Life for Freedom!

Miféle hozzáállás ez az 576-tól? Gyorsan elfeledjük majd?
Soha nem láttam jobb II.vh-s stratégiát a Soldiers-nél.
A Panzers-t bezzeg istenítik,csak mert magyar (szvsz ugyanezen okból kapott a Gamestarnál a Panzers 91 százalékot,míg a Soldiers csak 88-at). Hát én is magyar vagyok,de szerintem a Panzers labdába se rúg a Soldiers mellett.

Serpa
"Soldiers expanzió közeleg !

A Codemasters a II. világháború hõs katonáinak szándékozott emléket állítani a Soldiers: Heroes of World War II kiadásával, s a jelek szerint folytatni kívánja eme hagyományát egy expanzió formájában, legalábbis egy hivatalos honlapon elkövetett bejegyzés szerint. Remélhetõleg a kiegészítõ elõdje látványvilágát megõrízve már sokkal játszhatóbb és élvezetesebb lesz, különben a megjelenést követõen ismét gyorsan elfeledjük majd."

by 576.hu

én nem felejtem gyorsan el.
😛