3171
  • Zoolesz
    ha behozodd az oldalt látsz egy csomo aláírást ez amolyan peticíó féle és ha a legaljára mész ott tudod aláírni
  • Zoolesz
    eredetileg ez orosz játék és kijött ott is már névvel és elég sok orosz van akkkor szoktál krix-krax-okat látni mert nekik orosz nyemvű van
  • Zoolesz
    2.0 valószinű azért nem megy mert nem a full 2.0-át szedted le hanem csak azt ami 1.9-ről javítja 2.0-ra.
  • Heavy knight
    "Ha már ennyi új tag van akkor írjátok már alá hátha végre összejön egy ladder ahol lehet értelmesebben játszani. http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=2893"
    Zoolesz, ezt te írtad anno!!
    Most azt kérdezem, hol kell aláírni, és mit???
  • Heavy knight
    Mért nem tudom eleolvasni, amit a többiek a fórumra írnak multizás közben!???
    Ilyen összevissza betűket kapok vissza , ha ők írnak, ha én írok, akkor viszont számomra is olvasható lesz!!
    Help me!!!!
  • Heavy knight
    Sajna csak ase-m van, de még ígyis csak 10-15 fullon lévő szervert jelenít meg a 100k közül!!!
    Meg mindenki gsmod 2.0-val játszik, ami nálam gőzöm sincs mért nem fut!!
  • bigfoot
    én már találkoztam egy magyarral aki los angelesből játszik
  • Zoolesz
    ha ase-t használsz abban látod milyen a nemzetisége
    ha gs-t akkor abbanlehet szürni nemzetiségre de sokat nem fogsz találni
  • Heavy knight
    Van valami opció is, hogy csak a magyar szervereket szürje ki.Nem?
  • TJHooker
    1. Kell, hogy vki magyar csináljon szervert.2
    2. Időben észrevedd és belépj.
    3. Lásd 1.
  • Heavy knight
    Na figyu!
    Most már minden műkszik,és épp az előbb játszottam oroszokkal{a felhasználók nemzetisége}!!!
    De!Hol lehet bellítani, hogy magyar szervert is találjon????
  • Heavy knight
    Szívesen!

Ha indítatok szervert, szóljatok, meg írjátok meg előre, mert örömmel csatlakozom!!!
  • vtigris
    köszi a segítségeteket
  • Heavy knight
    Holnap végre már meghozzák a játékot,és talán az eredetivel már tudok multizni, mert a feltörttel nem ment!
  • Heavy knight
    Üdv!
    1. kérdésedre a válasz: Nem lehet beszállni, legalábbis nekekm sosem sikerült, pedig mindent kiprobáltam!!
    A multi, meg meg van válaszolva!!
  • Zoolesz
    1. kérdés : fogalmam sincs miről beszélsz olyan rég láttam a singlet :D
    2. kérdés : mindenki multizhat csak fel kell rakni az 1.12 és 1.28-as patchot és mondjuk ase-ban vagy gs-ban szervert keresni nem kell feltétlen magyarnak lennie a 100-150 ping is még játszható csak lassab lesz a game a megszokottnál.
  • vtigris
    Hi!
    Ha nem vagyok udvariatlan,lenne még 2 kérdésem:
    A vonat szerelvény végén van a nyitott géppuskás vagon,és amikor elintézem a géppuskásokat,azt jelzi,hogy beszállhatnék a géppuska állásba.Ennek ellenére mégsem tudok felszállni vagy beülni a géppuska helyre.
    A másik kérdésem:nagyon érdekelne a multi játék,jó lenne ha leírnád,hogyan tudok beszállni a játékba,amennyiben egy kisebb képességű is jácchat :
    Üdv Tigris
  • vtigris
    Zoolesz!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Magamtól sose jöttem volna rá.
    Ezzel a módszerrel rögtön sikerült befejezni a pályát.
    Mégegyszer köszi
    vtigris
  • Zoolesz
    átkapcsolsz vonat kézi vezérlésre és óvatosan elkezdesz tolatni, mert autómatán nem megy eléggé hátra és utána tudsz majd váltani
  • vtigris
    Sziasztok!
    Kérnék egy kis segítséget,nagyon megköszönném.
    Az orosz pályán, a vonatra rákapcsoltam a katyusát,de mikor visszatolatok a csarnokba ,nem tudom átváltani a vátót,hogy a kapu felé menjen a vonat.
    Help,help,help és előre is köszi
  • Heavy knight
    Na mivan???
    Hogy lehet képet beszúrni???
  • Heavy knight
    Volt egyszer szó róla, hogy vannak akik kilépnek, ha meghal esetleg egy-egy emberük.
    Hát akkor ezt nézzétek!!
    1,5 h kemény harc után végül is elbuktunk, de az utolsó csepp vérükig harcoltak hős hazafiaim!!!

[IMG]http://C:\Documents and Settings\Zoli\My Documents\My Pictures\Végítélet hozói2[/IMG]
  • bigfoot
    szívesen!
  • Heavy knight
    Hali!
    Megrendeltem a gamet!!!!!
    Pc Guru ajánlásban én is megtaláltam az oldalt, de azért kössz big!!!
  • Zoolesz
    Mi most kezdünk játszani majd figyeljétek hátha elcsípitek a szervert:)
  • bigfoot
    3490Ft volt oszzesen!
    és a http://www.cdgalaxis.hu oldalon rendeltem!
    multi vmikor??
  • Heavy knight
    Hali!
    Honnan rendelted, és mennyi volt az egész mindenestől?????
    Én is meg akarom rendelni má!!!
  • bigfoot
    megjött most rakom fel!!
  • Heavy knight
    Hali!
  • Heavy knight
    Még 50 perc, mire a második is lejön!!!
    Még egy csomó más dolgom van!->
    Ma már nem megyek szerverre asszem, de majd holnap,v. holnaputánról lehet szó!!
  • Zoolesz
    ja a forum főoldalon a jelszó cserénél biztos vagy a beállításoknál
  • Heavy knight
    15-ért néztem anno , az biztos, de lehet, hogy ebben már a postaköltség is benne volt!!!
    Majd sietek!
  • Heavy knight
    Azt meg tudnád mondani, hogy le lehet-e kérni,v. hozzá lehet -e jutni a jelszavamhoz, ugyanis pechemre csak itthon tudtok belépni, mert elfelejtettem!!!
  • Zoolesz
    3.47-es daemont próbáld annak mennie kell amúgy max csak 10.000ft-be került mert annó anyiírt vettük meg mi is de van időd mert 1 game az 30 perc és vagy 2-3-at játszunk.
  • Heavy knight
    Mennék, csak 30 min, mire lenn vannak a patchek, meg ez a r*** Daemonom is meghalt!!!De,hogy miért???Újraraktam az OpR és azóta nem engedi használni egyik verzióját sem!!!
    Majd még megnézem alkohollal, de nem tom mi lesz!!
  • Heavy knight
    Ja!És sajna nem az eredeti játékkal játszom!!!
    Ugyanis mikor leszedtem, még 15000 huf-ba került, amellett, hogy 500 ft-ért letöltsem!!!
  • Zoolesz
    nm, amúgy ha most jönnétek játszani akkor indítotam egy szervert
  • Heavy knight
    Kössz!
    Mindjárt meg is nézem!!!
  • Zoolesz
    http://152.66.93.29/showw2/patch/ innét le tudod szedni a filéket és ha leszedtem és felraktad mindkettőt akkor utána vagy ase-ban vagy gamespy-ban tudsz szervert keresni.
  • Heavy knight
    Meg ez a kilépkedős dolog nálam nem így van!!!
    Én is utálom az olyanokat, akik egy kis sikertelenség hatására mindjárt kilépnek!!!
    Nálam minden ember az utolsó csepp véréig harcol!!!