3171
-
PGA #1649 CSak szólok,hogy ha kimentek az emlitett oldal főoldlára és rámentek a linkek menüpontra, lesz ott még egy csomo modos oldal. tök jok.
Ettől függetlenül tud még valaki név szerint olyan modot mint a gsm? -
Zoolesz #1648 arra azért figyeljetek oda hogyx a readmebe milyen verzió van írva mert az 1.22-ek nem futnak az 1.28 alatt mert teljesen más a játék felépítése vagy ha el is fut lesznek fura dolgok. -
#1647 Elvileg igen, bár én még nem próbáltam ki mindet. Vannak nagyobb modok. Vannak kisebb modok, amik csak egyetlen harjárművet változtatnak meg, pl. a festését. Na meg vannak köztük pályák is. -
Heavy knight #1646 Kössz!
Megnéztem!!Tök jó az egész, de minden rar a Soldiershez tartozik??? -
#1645 Nézd meg PGA #1644-es beírásában közölt oldalt http://152.66.93.29/showw2. Itt fent van a 22 megás Extra Unit mod (EUM3.rar), na meg egy csomó másik mod is. -
PGA #1644 Nekem ilyen problémám nincs hanem a haveromnak. Neked is azt csinálja hogy amikor rákattintasz a multiplayer-re kiirja hogy programm will be terminated?
nem mintha tudnám a választ csak kérdezem, mert akkor egycipőben jársz a haverral.
Mi arra tippelünk hogy nem kompatibilis a játék az integrált hangkártyával (és ez a dobozon is irják).
Extra unit- ot meg a patchot valahonnan innen tudod.:
http://152.66.93.29/showw2/patch/
-
Heavy knight #1643 ": hallott már valaki olyanrol, hogy valakinek a single megy de a multi nem?" Ja én igen, épp ez a bajom!!!:) -
Heavy knight #1642 Axon!Extra Unit Mod 3.0-át honnan szadted le???
-
Heavy knight #1641 Hi!
Honnan lehet a pach-et letölteni a játékhoz???
meg néhány modot nem sikerült, a www.germansoldiers.com-ról,legalábbis átküldött a codemasters-hez, ami német volt, és nagyon nem tudok németül!!:) Lehet, hogy csak én vagyok hibás!
Szal nagyon tetszik a játék, és énis végigvittem legalább 20*, de csak az alapot, ami + már nagyon uncsi!!Szeretném már hálóban nyomni, csak gőzöm sincs, hogy kell, még sosem sikerült eddig!!
Egyszerűen nem találok szervert!:(((
Ezért kukkantottam be ide, és gondoltam, ti tudtok segíteni!
Most nézegetem a beírt oldalakat, meg töltöm a modokat!
Ha tudtok még ilyen oldalakat, azt örömmel várom!!!
-
PGA #1640 Asszem www.germansoldiers.com vagy .de . Találonév mi?
és a soe az mi? mi a link? -
#1639 Ha tudsz még mod letöltő helyet, akkor írd meg azokat is. -
#1638 Én az Extra Unit Mod 3.0-át (EUM 3.0) töltöttem le hozzá.
Bemásolok egy részt a readme-ből.
Version info:
-------------
- Fixed bugs from Extra Units v2.1
- Added 14 new maps from SP (BZ and some DM for mode)
- Added new inf. units
- Added new tank units
- Added Lamer Protection
- Armor, Gun, Speed, Fuel based on real values
- Raised (balanced) prices
- And alot more...
-
#1637 Battleground mod:http://www.dendezyn.net/unicronpics/soldiers/release/BGv2.rar
Te meg adjál linket a GSM-hez. -
PGA #1636 Tudsz adni cimet ahonnét let tudnám tölteni? Biztos igazad van. A gyalogsági dolgot én se birom mert ugy beakad a gép tőle hogy simán megkajálok, de még mindig az ellentankot lövöm. Szoval érted.
ja és megint gondom van: hallott már valaki olyanrol, hogy valakinek a single megy de a multi nem? -
#1635 nincs meg a GSM (gay-soldiers-mod)
mert szerintunk uber noob, ha csak gyalogsaggal akarsz lenni, miert nem jaccol mohaa-t, cod-t, css-t?
abban a mod-ban el van baszva a tank, tobbek kozott.
probald ki a battleground mod-t, vagy a soe-t, azok 1000x jobbak
-
PGA #1634 Megvan valakinek a GERMAN SOLDIERS MOD?
nagyon állat érdemes letölteni, behaltok.
zoolesz kösz az utbaigazitást. -
Zoolesz #1633 details menüpont alatt tudsz nemzetet váltani -
PGA #1632 És hogy kell ki választani hova kattintsak mert nincs olyan opcio. -
Zoolesz #1631 Mind a két patchet fel kell tenni mert csak úgy megy rendesen a game.
Amikor szervert csinálsz ott lehet kiválasztani az nemzeteket és az alapból német/német ha nem változtatasz rajta akkor az marad. -
PGA #1630 Na VALAKi seggitsen!!! -
PGA #1629 egyébként állat játék. már 20* végig vittem. -
PGA #1628 Látom behalt a topic.
Ennek ellenére én is segitségért esedezek.
FEnt van az mp patch vagyis az 1.28.És csak ez van fent mert ha az 1.12 is felrakom nem indul el mert ugyanugy a keyes fa..ágot irja ki.de most már megy.
na most nekem az a problémám hogy csak német tudok lenni vagy mi az az A meg B team német zászloval. Az igaz mondjuk hogy csak magamba probáltam ki de akkor is csak német tudtam lenni. szar az egész vagy csak én vagyok hülye? -
#1627 Használd a direct controlt és a kurzorral irányítsd a vonatot, magyarul vidd hátrébb. Direct control: CTRL vagy END. -
devil hu #1626 Sziasztok! segítség kéne az oroszoknál a katyusás vonatot eljutattam az épületbe ahonann a kapu felé kell menni de a váltót nem tudom átállítani mit tegyek?
-
#1625 Hali elküldené nekem valaki ezt a mini image fájlt köszi
gamecopyworld.com -ról nem bírtam leszedni lehet hogy én vagyok béna de nem megy.
http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip ha innen próbálom meg leszedni hibás lesz a letöltés
-
#1624 Nekem müxik köszi a tippet!! -
#1623 Nekem nem müködik tehát nem tom. -
#1622 koszi
melyek starforce verziokkal mukodik meg?
-
#1621 "1. Az optikai meghajtóknak nem szabad azon az ide vezérlőn lenni amelyiken az a vinyó van amire a game telepítve lett.
2. A StarFuck-ot elindítod. Protections-nál 3.4.63 kiválasztás. Eután Links Genetátor kiválasztás. Bal oldalt fent mindennek be kel lennie pipálva. Jobb oldalt fent Protections: 3.4.63, Type of Startinf: Start with waiting, Vitrual program: Daemon. Specify Image kiválasztásakor meg kell neki adni a mini image-et, majd a Create a link-el a desktopra létrehozni az parancsikont.
3. Game futtatás. Először a startfuck-os paracsikon. Ez elrejti a meghajtókat és mount-olja az image-et, majd kíírja, hogy játékból kilépés után nyomj OK-ot. Ezt most hagyni kell. A Scrapland eredeti parancsikonjával futtatni kell a gamét. Ha mindent a leírtak szerint csináltál akkor műxik. A gaméból kilépés után az előbb említett ablakon Ok-ot választa kiszedi a daemon-ból az image-t és visszaállítja a meghajtókat (az egyes slot-ba rakja, és persze fent kell lennie a daemon-nak+az összes emulációnak be kel lennie kapcsolva). Ez nem mindíg sikerűl neki, ilyenkor reboot és már látszanak megint.
Ennyi." -
#1620 Starfuck-ot hogy kell használni?Én ltőltöttem a progit de nincs cd-iróm van valami megoldás erre? -
kangoo #1619 Nem, a bolti verzióhoz kellene -
#1618 Nincs még majd talán idővel lesz.
Probáld ki a Starfuck progit pár embérnél müködik azzal cd/dvd rom lehuzogatás nélkül.
[Persze nekem nem megy :(csak behalasztja a gépem annyira belassul.]
-
kangoo #1617 NOCd cracket talált már valaki a játékhoz? -
#1616 Jól emlékeztem 3.990,- Ft -
#1615 Én mintha 4 ezerért láttam volna a cdgalaxisban, de azért utána nézek. -
#1614 Persze, hogy jó, sőt. Ha hozzájutsz, feltétlenül probáld ki. Lehet nehéznek fog tünni, de valahol el kell kezdeni. -
#1613 Jó a progi?
-
#1612 sztem ezt kérem szülinapre !
csak 5000Ft! -
#1611 ase-ban meg fogod latni, mert ket srac szokta hostolni, egyik dls, szoval valtozik, a masik chello (fix) de o nem volt tegnap -
#1610 szerver ip mi lesz?