Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasz mindenkinek!
Hát ez egy nagyon fasza kis game lett (pedig csak a demója van meg egyenlõre)
A PCDOME-on ezt írják:
"A Soldiers: Heroes of WW II tulajdonképpen a Commandos és a Sudden Strike sorozatok házasságának az eredménye."

Hát ez tök nagy hülyeség.
A játék sztem tök eredeti (max az invertory hasonlít egy kicsit a commandos 2-re) Hogy irhatnak ilyent!?
Shep
Na közben megcsináltam elõrõl a pályát, most érdekes módon nem futott ki a pályáról, bár megint elindult, de aztán megált, szóval most a mocsárban vagyok.

A roncs környéke megtisztítva, de hol lehet átkelni a mocsáron, mert valahogy mindíg megfullnak szerencsétlen katonák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az az igazság,hogy a németek egy idõ után kijönnek vele a házból. Nekem is úgy tûnt fel,hogy mikor rávittem az MG34es célkeresztjét,néztem,hogy milyen fehér ruhás német ez? Aztán rákattintottam,és kiderült,hogy õ a csaj,akit keresünk...

de ha adsz egy mailt küldök savét...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nemtom, te hol találtad meg? nekem nem ment kifele én irányítottam, a pálya szélén volt egy ház mögött alig találtam meg...

Shep
Hát de a bánat essen akkor bele, nekem kisétál a hülye, sõt olyat csinált, hogy egyszer átvettem felette is az irányítást, hoztam kifele a túzvonalból, erre a hülye csak megy visszafele, hát a fene az ilyen bugos vackot, akkor most kezdhetem elõrõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát nemtom, írtad lejebb hogy a csaj ki is ment, a csaj nem megy ki a pályáról, a hajóval kell kivinni ót is...

Shep
Valaki küldjön már egy mentést a pálya végérõl, mert vmit földhöz vágok egy egész délutánom ment erre a a szarra de akármit csinálok nincs vége a pályának, pedig minden feladat ki van pipálva csak a hülye hajóval hiába érek a hídhoz, vagy tovább semmi nem történik.

Shep
Mi a bánatért nincs vége nekem, a fene esne bele.

hát én odaértem e lerobbantott hídhoz és vége lett, a dinamittal egyszerûen kézbeveszed és az use gombal lerakod a híd közepére

Shep
Valaki írja már le hogyan kell a dinamittal robbantani, mert egyszerûen nem megy a trainingben is csak vmi csoda folytán sikerült

Shep
Brittek második pályája felrobbantottam a hidat, a csajt kiszabadítottam, el is ment, már csak ezt kell csinálni Locate the boat and rescue, na ez eddig ok, beszállok a hajóba, elindulok felfele a folyón kiérek a térkép végére és semmi, na akkor most mi van?

pf én normálon nyomom, kezdettõl fogva, igen igazad van, de szerintem elsõre azért nem olyan könnyû, én pl azzal is szoktam, tököltem egy csomó idõt, hogy mit kell csinálni, már másodjára biztos feleannyi idõ, amikor tudod hova kell menni...

Ja igen,és a bonus missionok közül egyben sem lehet a németekkel lenni!

Más helye dobják le õket,nem mind egy helyen. Majd ha mentek tovább a pályán,akkor cstalakozik még 1-1.

A játékidõ nem olyan hosszú,mint gondolod,a hadjárat legtöbb pályáját gyorsan végig lehet vinni,úgy oszlik meg,hogy vannak tökegyszerû és übernehéz pályák,középút nagyon nincs.

A bonus missionokból csak 7 db van,és mindet viszonylag hamar végig lehet vinni. Easy-n,természetesen. Normálon már eszméletlenül nehéz a játék, iszonyatosan agresszív a gép.

az amerikaiak elsõ pályáján, amikor ledobnak ejtõernyõvel, csak két emberem marad életbe, pedig négyet dobtak le, de nem tudom õket irányítani, valakinek sikerült megmenteni mindet vagy nem is lehet ne próbálkozzak...

még annyi azért durva, hogy valamikor a topic elején vitatkoztunk, hogy mindenkivel csak 6 pálya, namármost én az elsõ kettõt nyomtam végig, most kezdem az usa-val, nemtom hány órát nyomtam vele de nagyon sokat, és felénél vagyok, és persze ottvan a bonus mission is, úgyhogy nagyon hosszú a játék a "csak 6 pálya" ellenére...

na megcsináltam nem volt gyenge, de csak 3 repülõ jött, a harmadikat rohadt nehéz volt kinyírni, aztán pár páncélos, de éppen a csata közepén voltam kiírta hogy mission completed, nem sokkal a harmadik repülõ kinyírása után...

a.carkey
Odamész a hangárajtóoz! Van ott egy kapcsoló, meghúzod. Kinyílik. Fel a pilótát a gépre (legyen nála a vezérlõ), de elõtte két embered a légvédelmi ágyúhoz, kettõ a tankba. Aztán a gép felszáll, te meg leszeded közben a szintén felszálló vadászokat. DE gyorsnak és pontosnak kell lenni, mert miközben lövöd a vadászokat (4 db száll fel), addig jön tankos-felderítõs német erõsítés. Nos azokkal is foglalkozni kell. Javaslom az álcázást. Csak nagyon közelrõl lõjj rá a németekre! Közben lõdd a gépeket is, ne autolövéssel, hanem magad!!! Kb akkor érnek közvetlen közeledbe, amikor elfogy az utolsó gép is. A légvédelmi ágyúval szedd le utána a fentre jövõ páncélozott szarokat, a tankkal meg a lentieket és a gyalogságot. DE egy lövés, 1 bumm legyen, mert elintéznek ...

A medve nem játék.

illetve a mellékküldi megvan, de van egy olyan hogy
get the pilot and the guidance system to th plane and ensure that he escapes safely

jaj megvan...

na megcsináltam az utolsó pályát, illetve majdnem, a fõ küldibõl a második hiányzik + nem tudok bejutni sehogy a hangárba, hogy kell? már mindenki halott a pályán csak ez a két küldi hiányzik...

tévedés, ma x amodemesek ellen, ha meg a fórumnak nem teccik hogy oldalt kilóg álitsák át a fórumot is 1024*768ra, engem igy is zavar hogy középen csak egy csik van 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

amugy icukára néha napján felmászhatnál 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Merénylet a fórum ellen! :-)

nekem igy is teccik 😊 csak majd a modemesek elött fogd a nyuszira... 😊)

a.carkey
Így sikerült. (+ nem igazán értek hozzá ...)

A medve nem játék.

Serpa
egy kicsit össze nyomhattad volna.

a.carkey
A brit missziók kivételével, semmi köze nem volt a Commandoshoz! Nem is értem, miért nem WW2RPGRTS ként hírdetik, hanem Commandos klónként.

A medve nem játék.

a.carkey
A rakétavetõs pálya, + egy kis hent!

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a küldi tetszett a hadjáratok között a legjobban. A feldolgozás fázisait lehet nyomon követni ... (Az elsõ képen már a kis fészer megvolt!)

És aztán, ami lett belõle! (Minden tank elfoglalva!)

A medve nem játék.

a.carkey
Robbanás! (Eszméletlen a fizikája!😊

A medve nem játék.

jaja sikerült rájöttem, most az utolsó pályán vagyok, nem semmi bázis, nemtom hogy fogok bejutni...

Hát az a pálya nagyon gáz,majd meg õrültem,mire rájöttem a megoldásra: A füves repülõtéren van 5 db kör (négy a végében és egy az elején),azoba a körökbe kell belerakni a farmnál szerzett cord of wood-okat. Ezután le kell locsolni õket benzinnel,és gyufával meggyújtani.

(a német bázison sok teli benzineshordót találsz. A fõbejáraton én úgy mentem be,hogy egy német motort állítottam az ajtó elé,és felrobbantottam gránáttal. Lelocsolás benzinnel: Kézbeveszed a benzinnel teli hordót/kannát,és bal klikk a tüzifára)

Hát,én szereztem egy Panzershreck-et,és azzal oldottam meg. Kifigyeltem, hogy néha átmegy a pályán egy légelhárító Flakpanzer meg egy Hanomag,sok emberrel. Lekapcsoltam a Hanomagot,azoknál volt Panzershrek,majd a Flakpanzert is.

Panzershrek-el beültem a szikla melletti bokorba,hanomagot keresztbeállítottam az úton,mellé a Flakpanzert. A konvoj elején menõ motorosokat szétszedtem a Flakpanzerrel,a Panthert meg kilõttem a Panzerschrek-el. A harmadik emberem MG34essel letarolta a gyalogságot. Ennyi volt,de többször vissza kellett hívnom,mire minden klappolt.

csak az a kérdés hogy hol kell meggyújtani..

jaj megvan jelet kell adni a repülõnek, most látom ott egy csomó fa csak nem meggyújtani kéne?

ja most azon a pályán vagyok ami a 15 percesw után van, biztosítaniu kellett a leszállóhelyet, meg kiírtottam a bázist utána mivan?

jaja, asszem amikor a repülõ roncsot kellett megtalálni azon apályán egy csomó molotov meg ap gránát volt, azóta is abból élek minden pályán de még van egy csomó...

a.carkey
Tankelhárító molotovokat, gránátokat (AP) minden pályán lehet szerezni!!! Mielõtt tehát a completere nyomsz, annak a katonának, akinek neve van, szépen csurig felszerelni úgy, hogy a kezében lévõ fegyvert is beteszed az inventoryba, így nem dobja el, és minden jó fegyvert megkapsz a következõ pályán amit odaadtál nekik. Van idõ a vége elõtt felszerelkezni, tessék meglépni, ha bennevan a játékban ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mák. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
😊

Elég, ha a Panthert becsalod a mocsárba, és ott neki egy molotov! Amúgy elrejted az embereidet - kettõt - a faluhoz közel két oldalt a sövénynél, egyet meg a kis "sziklához" pakolsz, utóvédként. Megvárod míg átmegy a konvoj Panther elõtti része. Betámadod a Panthert - 1 molotov , 1 AP gránát - és a szikla mocsárba esõ részéhez mész. Utána autólövésre kapcsolod a két alsó arcot, ekkor rájuk megy a gyalogság. Ezután amíg el nem hagyják a panthert, menekülsz a csoportod felé. Közben irtod az ellent. Ha mindent jól csináltál, egy embered sem hal meg, és simán megszerzed a cuccot. A falut nem kell kipucolni, nincs rá idõ ...

A medve nem játék.

a.carkey
Átvált, csak a mozdonnyal kell jól beállni!

A medve nem játék.

direct controllal kell beljebb vinni én is ezt szívtam meg, lenyomod a controllt és vagy nyilakkal vagy numerikus nyilakkal irányítod be a vonatot...
na megcsináltam a pályát nem volt piskóta, egy taktika ha valakit érdekel, elõrementem a géppuskás tankal amit a faluba szereztem, kilõttem a motorosokat, onnantól kezdve kiszéllt az összes ember aztokat folyamatosan hátramenetbe írtottam, aztán mikor nem volt ember, elmentem egész vissza, és kiszálltam, akkor a nehezebb tankok szépen kimentek a pályárol LOL, a teherautó közbe lerobbant asszem ráment egy motorra, tehát egyáltalán nem volt nehéz, a motorok kivételével minden tank kiment a pályáról a sok ember meg aki leszállt, nem sok vizet zavart a géppuskás tanknak...

Hali. Tud valaki egy linket a patch-hez? Az orosz campaignben mikor vonattal kell elrabolni a katyusát, nem vált át a váltó. Gondolom bug mert csak akkor nem vált át ha ott állok a vonattal. Viszont igy nem tudom befejezni a pályát.A patch segit ezen?
Shep
a bánatba, pont most lõttem el az utolsót, na akkor visszatöltés

pf akkor kell majd loadolni rendesen...
tehát akkor berobbantom és várom a konvojt...

Az a játék legnehezebb pályája. Elõször elmész jobbra fel,és berobbantod a sziklákat,ezzel elzárva az utat. Ezután az idõ letelte után jobb alsó útról jön a konvoj. A cél a konvojban haladó teherautó rakterében lévõ elektronikus cucc megszerzése. Ehhez van 3 gyalogosod,tankelhárító fegyverzet nélkül. A német konvojban van egy hanomag és egy Panther is!
Sok szerencsét!

Tüzérségi ágyúval szétlövöd a világítótornyot és a másik tüzérségi ágyút,majd felrobbantod az ágyút úgy,hogy mellé pakolod az ágyú 3-4 tüzérségi lövedékét,és egy gránáttal felrobbantod õket. A robbanás elpusztítja az ágyút.