3171
-
nigger #2049 Sziasztok! Tetszik a játék, csak valamiért szaggat, pedig a gépigényét nézve simán mennie kéne. HELP! -
#2048 kiszált a villágítótornyos szigeten elkötöd a hajót. torpedóval elsülyeszed a nagy sziget mentén horgonyzó úszály szerű hajót. Majd kilövöd a szigeten lévő ágyúkat kezelő embereket (meg ráadásként minnél több szigetet védő embert). Az idő letelte után partraszálsz felrobbantod az ágyúkat (én előtt azért még szétlöttem pár német egységet és tornyot) majd elmész a megadott pontra. -
koliz #2047 Srácok segisetek elakadtam az angol küldetés 1 pályán hogy kell mgcsinálni -
Heavy knight #2046 Ez a legnagyobb gond külföldiekkel.Ha sokan vannak, nagyon lassú!
Ha kézi irányításra váltod a tankot,akkor hol erre,hol arra ugrál a tank, mikor hogyan tud a szerver frissíteni!Így meg eléggé nehéz győzni -
neuro #2045 Játszottam most egyet multiban egy német szerveren. Egész mókás volt csak folyton akadozott a "Waiting for other players" üzenettl :( Gondolom valaki nagyon lagozott. -
Kagome21 #2044 Helló! Hogyan kell megcsinálni az első camping pályát?? Ha vk tudja írjon e-mailt légyszi!!! [email protected] Előre is köszi
kumiko rajzai -
Heavy knight #2043 Nekem van!Már úgyis olyan régen játszottam multiban!Sajna nincs kivel, ez a legfőbb oka!A külföldi szerverek is általában fullon vannak, kínaiíkkal meg hiába akarok játszani, ha nem értem mit gagyognak! -
#2042 Egy kis segítség kellene. Elakadtam az Oroszok 5. pályályán egy bazi nagy vasuti állomáson. 1 feladatot nem tudok megcsninálni a feladat a következő: Ensure all armored targets are destroyed. Már mindne páncélzott járművet felrobbantottam, minden elenséget megöltem, az összes többi feladat teljesítv.
Köszi a segítséget. -
#2041 Így van! -
#2040 tökmindegy, hoy olcsó, ha senkivel nem lehet multizni. -
#2039 Pedig az a legjobb része a játéknak!!
Tényleg nincs kedve valakiknek összeállni egy multira, esetleg tbbre? 3v3-ban már istnekirály a játék ,de még 2v2ben is nagyon üt. -
#2038 hát a panzers sztem jobb mint a többi magyar ilyen game!!
de sajna igaz hogy ez miatt szegény Soldiers nem jutott el a gamerekig!
sztem nagyon kevesen tudják mennyire jó ez a game!
simán elveri a panzerst!! -
#2037 Sajna a qurva Swine klón, izé "Panzers" miatt ennek a játéknak alig volt némi visszhangja. De csak itthon.
Itt jegyzem meg, de szvsz még a DRvsAK is "enyhén" jobb mint a Panzers ... -
#2036 Én is az elsők között vettem meg, és nyomtam végig mindegyik néppel. :)
A multi kimaradt, egyszerűen nem volt rá időm. -
#2035 en elsok kozott vettem meg, 4 baratommal egyetemben, pluskat, zolesz, hooker, kema, mind ide jartak regen.
eszmeletlen sokat jaccottunk vele, csinaltunk modokat, meg minden.
megeri (megerte) az arat.
az add-nt is megvesszuk, es a soldiers 2-t is.
mindenkinek csak ajanlani tudom, foleg hogy ilyen olcso lett.
-
neuro #2034 Azért kell megvenni mert a fejlesztőknek is élni kell valamiből. Ráadásul egy jó játékért nem kellene sajnálni a pénzt, főleg ha csak 2500Ft-ba kerül. Majd ha nagyobb leszel érteni fogod miről van szó, addig meg szerintem maradj csöndben és ne beszélj hülyeségeket.
Meg különben is, a boltban sem lopod a tejet meg a kenyeret hanem megveszed nem? -
Heavy knight #2033 De multizni nem tudsz velük!Csak ha eredeti a game!
Na jó tényleg!Ma nem vagyok 100,és hülyén írtam le...
Sorry! -
#2032 Mod-oknak miköze az eredetiséghez? Warezhoz is jók... -
Heavy knight #2031 2k az egész játék!Szállítással együtt 2,5.Ennyit szerintem megér,főleg, ha a modokra is gondolsz, meg a multira! -
#2030 Ha már van működő warez, minek megvenni? -
bgabor #2029 Hülyén fog hangzani, de kutyával. Pontosabban a kutya után, az ő nyomában. -
MrSnake #2028 Szasztok valaki megmondaná hogy kell átmenni az angolokkal a mocsáron????
Jármű nem maradt épen! ????? :( -
#2027 Nem olyan drága ez a játék, hogy ne lehetne megvenni... -
#2026 Tudna esetleg valaki egy letöltési lehetőséget adni azt megköszönném lehet fizetős FTP is, nem átvágós SMS is. Választ privibe Thx. -
Heavy knight #2025 Az első mondatomat elolvasod, és akkor minden frankó!
A Soldiers grafja jobb, a többi amit mondtál, az meg igaz!Én is valahogy így vagyok, csak nem a CM-mel! -
neuro #2024 Én szerteem a Soldiers-t, de a CM sokkal realisztikusabb és ezért nekem jobban bejön. Ettől függetlenül a Soldiers-t is nyomom folyamatosan. Úgyhogy neked is: -
Heavy knight #2023 Szerintem meg kinézetben nem az!
De az, hogy nektek tetszik,vagy sem, az senkit nem érdekel!Ez a fórum anno azért jött létre, hogy azok írjanak bele, akiknek tetszik,v. asználják, nem azok akik ránéznek egy képre, és elkezdik fikázni! -
neuro #2022 A Combat Mission (szerintem) jobb a Close Combatnál, sőt a Soldiers-nél is :) -
bgabor #2021 Az nem merül fel benned hogy a te gépedben van a hiba?
Merthogy nekem megvan ez a játék egy éve,de ezidő alatt az általad felsorolt hibák egyikét sem produkálta. Se grafikai, se scroll hibát soha.
A játékról meg csak annyit hogy kategóriájában messze a legjobb, szebb, realisztikusabb, komplexebb mint például a Panzersek. -
JTBM #2020 Nekem nagyon nem jött be ez a játék.
Az egér szaggat, a scroll hol túl gyors, hol túl lassú.
A játék tele van grafikai hibákkal is, sajnos. (TFT-n nézve)
Microzni kell az összes egységet.
Az egységek vagy lőnek, vagy nem, de nem tudom, mikor miért.
A német kampány 2. csatájában kellett volna elkapni egy felderítő csapatot, de nem volt hozzá türelmem.
Biztosan megvan ennek a játéknak is a közönsége, de az ősöreg Close Combat közelébe sem ér, sajnos.
Jó lenne, ha valaki csinálna a Close Combat-nál jobb 2. vh játékot...
Ezért kell minden játékot először letölteni és csak utána megvenni (a netes játék kedvéért) Ezért a játékért vertem volna a fejem a falba, ha megveszem... -
#2019 Nekem szépen kicsomagolta a 3. cd-t is. Igazából azon csak a patch van amit bárhonnan letölthetsz, na meg a crack alkönyvtár ami persze a legfontosabb.
Ne búsulj ezek miatt, mint mondtam a patch-et bárhonnan leszedheted a crack-et pedig letöltheted innen:
http://www.gamecopyworld.com/
Így már nincs is szükséged a 3. cd-re. -
#2018 Melyik oldal??? -
#2017 ne fizess SMS warezért ... -
Haversrác #2016 sziasztok! letöltöttem a 3cd-s verziót, de a 3. cd könyvtárban a 2-es cd első 11 fájlja található. (rld-sol2.rar tól rld-sol2.r11 ig) Ezt igy külön nem lehet kicsomagolni, mert keresi az r12-es fájlt. azt is megcsináltam, hogy a 3-as cd tartalmát átmásoltam a 2-es cd könyvtárába, és ugy csomagoltam ki de nincs rajta crack könyvtár.Mi lehet a baj, ennek igy kell lennie? Vagy esetleg az adott oldal töltötte fel szarul? plz help -
#2015 Egy adagnyi Sudden Strike és Blitzkrieg, majd ezek feljavítva a Commandos szerű egység szintű menedzselgetéssel.
Ezzel elérte azt, hogy a Blitzkrieg tábornak kicsit bonyolult, vagy fogalmazzunk inkább úgy körülményes az irányítása és a pergő akciót meg kell néha szakítani némi pöszmötöléssel (tankokba kannánként benzint hordani, katonák fegyverzetét beállítani, lőszert vételezni, stb.). A Commandos tábornak meg túl sok benne a pergő akció. Így gyakorlatilag létre hozott egy új tábort, egyrészt új embereket szerezve magának, másrészt leszakítva néhány embert mindkét táborból. Ami rendben is van, így hiszen egy remek játékról van szó, ami akárhogy nézzük is, egy új stílust hozott létre. -
#2014 az eredeti 2 cd-s, gondolom ezen a verzion rajta van a patch (168mb) es a maradek helyen meg a a crack
-
#2013 Miért is?
A Blitzkrieg alapvetően másabb játék, azt inkább a Panzers-hez lehet hasonlítani. Ebben és a Blitzben annyi a közös, hogy mindkettő 2. Vh-s stratégia, de a lényeg alapvetően különbözik. Ez kb olyan, mintha a Need 4 SPed-et hasonljtanám az rFactor-hez...
ps. Egyébként a Blitz 2 demo nem hozott annyira tűzbe, mint anno az 1, szerintem túl keveset fejlesztettek rajta... -
Dns5000 #2012 blitzkeg2, codname: panzers, csak itt direkben tudod iranyitani az egysegeket
valami csodaszep a game, hihetetlen hogy nem hallotam meg rolla amikor 2004 juniusban mar megjelent, hat nagyon fel kell kotneie a nadragot a blitkrieg2nek. -
#2011 Az is csak nyomokban. -
#2010 Commandoshoz esetleg?