Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
jobb klikk és ott megszünteted a pipát:)
egyebként meg nem tom.
de hogy akarod feltenni?

mert az írja ki ki hogy szüntessem meg az írásvédetséget.
Hogy tudom meg szüntettni az írásvédetséget mert nem engedi fell tenni a modikat?<#falbav>
bigfoot
nézzd meg az oldalon fennt van!!

aha
bigfoot
ami az oldalon van mod?

boccsika de ezeket hova kell kicsomagolni iletve bemásolni?<#wow1>
bigfoot
http://www.soldiersww2.atw.hu
itt fennt van a soe1.2 amit keresel!és nem sokára az eumod3 és a gsm2.0 is

És az angol 1? mit csináljak mikór a világitotoronyra mutatt?
kösz a segitséget mert már nagyon kikészültem.
tipppem sincs csak mondták hogy töltsem le a tervezõprogramot.
ctrl nyomvatartod vagy 1* lenyomod az end-et

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

van valami editor de az nem hivatalos és az új verzióval sem kompatibilis

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

egy nagyon fontos kérdés hogy kell kézi irányitásra álitani a vonatot az orosz 3 miszión
A angol 1 küldetésnek lényege mi:
Mit kell csinálni a világitótoronnyal?
Valakinek van pályaszerkesztöje.
Mert valaki elmondhatná hogy kell szerkeszteni vele.
A gsmodot meglodottam, és elnézést, mert én akartam rossz hlyreõl leszedni, de a Soe-t még mindíg nem találom!!

Az 1.2-es soe-t szedted le, mert azt lécci mond el, hogy honnan,mert nekem sajna csak az 1.1-es verzió van meg!
A GSM 2.1 meg azért kéne, mert nem találok egyetlen rohadt szervert sem, amire fel tudnék menni, mivel mindegyik ilyen modon megy!!!<#falbav>
Szal segítsetek megtalálni ezt a modot!<#help>
Kössz!

Pedig nagyon jó!
Nekem is megvan, és nekem tetszik!!
Valamit tudsz a gsmod 2.1-rl???

bigfoot
leszedtem a soe modot de még nem raktam fel

Innen még lrhrtne letölteni néhány dolgot, de nekem nem megy!!
Tudom, hogy nagyrésze benn van már a gsmodokban, de nem mind!!!

soldiers.so.ohost.de/mods.php
www.esaclan.com

Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudom LETÖLTENI a gsmod 2.1-es verziót, mert a germansoldiersrõl én még az életben nem tudtam leszedni semmit!!!Köszönöm!

igen

bigfoot
erre valaki választ pls!

ha simát játszol akkor ott van egy bizonyos látótér ahol látod az ellent de itt is csak azt látom aki nics elbújva bár néha azokat is lehet látni gs-be tankkal semmit nem látsz mert a készítõ szerint így volt a valóságban :D

Az mért van multiban, hogy az ellenségesgységek csak úgy eltûnnek a szemem láttára, v. ha mellettem van, akkor sem látom, csak, ha már megölt???

Valóban nagyon elmés, amit írtál!!Én is ezt szoktam csinálni, elõször a lánctalpát, majd hátulról meg darabokra szedni!!
Az viszont eléggé ciki, ha nem hat a "seggbelövés", v. ha mögé mész, és egy zskaz katona vár rád!!Meg olyan is volt, hogy kilõttem a lánctalpát, mögé mentem, csak mögötte még 2 tank várta, hogy mikor viszonozhatja kedvességemet!!
De a legnagyobb többségben sikerül ez a taktika!

A tigrisek elég lassan fordítják a tornyukat,célszerû a tankal is az adott irányba fordulni,hogy meggyorsítsd a célzást,ha sietni kell. Elvileg az IS-2 az jobb a maga brutális 122mmes gránátjával,ez ilyan hatalmas kaliber,hogy egy Pz4G-t akár egy HE lövéssel is atomjaira robbant. Csak a királytigris áll meg elõtte,azt szembõl nem tudja kilõni.
Amúgy az összes tankot meg lehet semmisíteni egy kis taktikázással.
Elõször is tudni kell,hogy bármilyen tankról legyen szó,a lánctalpát egy jól irányzott HE lövedékkel mindig ki lehet lõni,függetlenül függetlenül attól,hogy mivel lövünk. Így még egy Pz-3assal is földhöz lehet szögezni egy IS-2est. A tankoknál a mozgékonyság a fél élet. A mozgásképtelen tankokat már könnyû elintézni. Volt olyan,hogy a mozgásképtelen királytigrist úgy intéztem el,hogy két ürgével beugrottam a Jeepbe,az egyiknél bazooka volt,majd kihajtottam a tigris mellé(mögé). Mire ránkfordult volna a csövével,seggbelõttük a bazookával,a másik ember meg lekaszálta a kikecmergõ tankszemélyzetet a Jeep géppuskájával.

mûködnek a modok, szal most nyomom ezerrel a gamet!!

Ügyes vagy!
Én nemtom, melyik jobb, nálam a sima 6-os jött be!!
A király lövegtonya mire megfordul, egy mozgékonyabb tank leszedi hátulról!!

bigfoot
egyebkent elég ha csak az uccsó extra unit3 at rakom fel?
nem kell felrakni a 2 is??

bigfoot
ma nyomtam egy only tankos gamet!
is2 vs királytigris
nem tom melyik jobb de a tiger2 öm sokszor gyõzedelmeskedett <#vigyor3>

Hopp!Lemaradt az oldal!
Akkor itt van ni:mods

A germansoldiersrõl hogy tudok letölteni???
Megtaláltam már ezt az oldalt anno, de valahogy azt sem tudom, hogy álljak neki, mivel lehetõséget sem ad a letöltésre!!!
Innen pedíg lehet még néhány dolgot leszedni, pontossbban lehetne, ha engedné!!!

Ok!
Megcsináltam ezt a clanbase-es dolgot!!!!
Most én lennék axon!!<#vigyor2>

napküzben nem igen fogsz szervert találni normálisat csak olyan 20:00 felé indul be 1 kicsit joban az élet

http://www.germansoldiers.net/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=31
itt megtalálod a gsm2.0-át a másik fingom sincs hol van néz körül a codemaster forumán

pontosan azt kell kitölteni
note: mondjuk vote yes vagy valami hasonló
Name: beírsz egy nicket
mail: oda beirod az emailcímed
a többit pedig vagy üresenhagyod vagy teszel egy "-" jelett

Végre egyszer találok egy magyar szervert, azok is a SoE 1.2-vel játszanak!!
A legtöbb szerver amit találtam eddig ilyen volt, v. gs modos,v. fullon volt!!!!
Így nagyon uncsi ez a multizás, hogy 1/2-1h kat várok ,hogy legyen végre 1 használható szerver

És a teljes 2.0-át honnan tudnám leszedbi???
+ a SoE 1.2-õt is le akartam szedi, de megint valami francia szöveggel bombáztak agyon helyette!!!<#rinya>
Diliházba kerülök, mire végre már meglsez!!!<#zavart2><#wilting>

Note
Name
Email
Clan
Website

Ezt kell aláírnom, vagy mit, mert más nincs itt, én meg hülye vagyok ehhez, fõleg, hogy nem magyar!!!A klánhoz mit írjak, vagy hogy csinálhatnánk klánt????
Innen próbáltam meg leszedni a modokat, de ze meg francia, amit meg mégjobban utálok!!!!:((
Kül. Kössz a segítséget!!

ha behozodd az oldalt látsz egy csomo aláírást ez amolyan peticíó féle és ha a legaljára mész ott tudod aláírni

eredetileg ez orosz játék és kijött ott is már névvel és elég sok orosz van akkkor szoktál krix-krax-okat látni mert nekik orosz nyemvû van

2.0 valószinû azért nem megy mert nem a full 2.0-át szedted le hanem csak azt ami 1.9-rõl javítja 2.0-ra.

"Ha már ennyi új tag van akkor írjátok már alá hátha végre összejön egy ladder ahol lehet értelmesebben játszani. http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=2893"
Zoolesz, ezt te írtad anno!!
Most azt kérdezem, hol kell aláírni, és mit???

Mért nem tudom eleolvasni, amit a többiek a fórumra írnak multizás közben!???<#kuss>
Ilyen összevissza betûket kapok vissza , ha õk írnak, ha én írok, akkor viszont számomra is olvasható lesz!!<#szomoru1>
Help me!!!!

Sajna csak ase-m van, de még ígyis csak 10-15 fullon lévõ szervert jelenít meg a 100k közül!!!
Meg mindenki gsmod 2.0-val játszik, ami nálam gõzöm sincs mért nem fut!!

bigfoot
én már találkoztam egy magyarral aki los angelesbõl játszik

ha ase-t használsz abban látod milyen a nemzetisége
ha gs-t akkor abbanlehet szürni nemzetiségre de sokat nem fogsz találni

Van valami opció is, hogy csak a magyar szervereket szürje ki.Nem?

TJHooker
1. Kell, hogy vki magyar csináljon szervert.2
2. Idõben észrevedd és belépj.
3. Lásd 1.