Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyebként meg nem tom.
de hogy akarod feltenni?
itt fennt van a soe1.2 amit keresel!és nem sokára az eumod3 és a gsm2.0 is
tipppem sincs csak mondták hogy töltsem le a tervezõprogramot.
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Mit kell csinálni a világitótoronnyal?
Mert valaki elmondhatná hogy kell szerkeszteni vele.
A GSM 2.1 meg azért kéne, mert nem találok egyetlen rohadt szervert sem, amire fel tudnék menni, mivel mindegyik ilyen modon megy!!!<#falbav>#falbav>
Szal segítsetek megtalálni ezt a modot!<#help>#help>
Kössz!
Nekem is megvan, és nekem tetszik!!
Valamit tudsz a gsmod 2.1-rl???
Tudom, hogy nagyrésze benn van már a gsmodokban, de nem mind!!!
soldiers.so.ohost.de/mods.php
www.esaclan.com
Az viszont eléggé ciki, ha nem hat a "seggbelövés", v. ha mögé mész, és egy zskaz katona vár rád!!Meg olyan is volt, hogy kilõttem a lánctalpát, mögé mentem, csak mögötte még 2 tank várta, hogy mikor viszonozhatja kedvességemet!!
De a legnagyobb többségben sikerül ez a taktika!
Amúgy az összes tankot meg lehet semmisíteni egy kis taktikázással.
Elõször is tudni kell,hogy bármilyen tankról legyen szó,a lánctalpát egy jól irányzott HE lövedékkel mindig ki lehet lõni,függetlenül függetlenül attól,hogy mivel lövünk. Így még egy Pz-3assal is földhöz lehet szögezni egy IS-2est. A tankoknál a mozgékonyság a fél élet. A mozgásképtelen tankokat már könnyû elintézni. Volt olyan,hogy a mozgásképtelen királytigrist úgy intéztem el,hogy két ürgével beugrottam a Jeepbe,az egyiknél bazooka volt,majd kihajtottam a tigris mellé(mögé). Mire ránkfordult volna a csövével,seggbelõttük a bazookával,a másik ember meg lekaszálta a kikecmergõ tankszemélyzetet a Jeep géppuskájával.
Én nemtom, melyik jobb, nálam a sima 6-os jött be!!
A király lövegtonya mire megfordul, egy mozgékonyabb tank leszedi hátulról!!
is2 vs királytigris
nem tom melyik jobb de a tiger2 öm sokszor gyõzedelmeskedett <#vigyor3>#vigyor3>
Akkor itt van ni:mods
Megtaláltam már ezt az oldalt anno, de valahogy azt sem tudom, hogy álljak neki, mivel lehetõséget sem ad a letöltésre!!!
Innen pedíg lehet még néhány dolgot leszedni, pontossbban lehetne, ha engedné!!!
Megcsináltam ezt a clanbase-es dolgot!!!!
Most én lennék axon!!<#vigyor2>#vigyor2>
itt megtalálod a gsm2.0-át a másik fingom sincs hol van néz körül a codemaster forumán
note: mondjuk vote yes vagy valami hasonló
Name: beírsz egy nicket
mail: oda beirod az emailcímed
a többit pedig vagy üresenhagyod vagy teszel egy "-" jelett
A legtöbb szerver amit találtam eddig ilyen volt, v. gs modos,v. fullon volt!!!!
Így nagyon uncsi ez a multizás, hogy 1/2-1h kat várok ,hogy legyen végre 1 használható szerver
+ a SoE 1.2-õt is le akartam szedi, de megint valami francia szöveggel bombáztak agyon helyette!!!<#rinya>#rinya>
Diliházba kerülök, mire végre már meglsez!!!<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Name
Clan
Website
Ezt kell aláírnom, vagy mit, mert más nincs itt, én meg hülye vagyok ehhez, fõleg, hogy nem magyar!!!A klánhoz mit írjak, vagy hogy csinálhatnánk klánt????
Innen próbáltam meg leszedni a modokat, de ze meg francia, amit meg mégjobban utálok!!!!:((
Kül. Kössz a segítséget!!
Zoolesz, ezt te írtad anno!!
Most azt kérdezem, hol kell aláírni, és mit???
Ilyen összevissza betûket kapok vissza , ha õk írnak, ha én írok, akkor viszont számomra is olvasható lesz!!<#szomoru1>#szomoru1>
Help me!!!!
Meg mindenki gsmod 2.0-val játszik, ami nálam gõzöm sincs mért nem fut!!
ha gs-t akkor abbanlehet szürni nemzetiségre de sokat nem fogsz találni
2. Idõben észrevedd és belépj.
3. Lásd 1.