3171
  • ZaJanga
    Direct Engagement - Behind Enemy Lines 3.0 Setup.exe
  • ZaJanga
    Javítva!
  • ZaJanga
    Direct Engagement - Behind Enemy Lines Mod 3.0 to 3.5 patch
  • juno
    A dombtetős pályánál a lényeg hogy az előző pályáról(német-1 missio) tudsz egy rakás cuccot adni az embereidnek, még snipper EM-8-ast(hagyd utoljára a páncélozott hernyotalpast) is, ezzel a 2 autos felderitő járőrt eliminálod, utána Pz-4 és a te Tiggered le az utra a sarokhoz, mert a dombok között esélyed sincs főleg, hogy minden baka NT-kell rohangál ellened. Lennt az uton tul megállsz egymás mellett valük és a Tigger csak visszatartva a te irányitásoddal a cromwellek, meg a Shörmik ellen. A Priestre vigyázz minél előbb nyird ki, mert a rettegett 76,2mm-es 17 fontos tronol belle, az pedig üti a Tiggert is. Amugy hagyj egy élő tankost aki elbujik, csak azért, mert a hulláknál, meg a földön csomó jó cucc van( még BAR könnyü romboló puska is, 1 ebből nagyon jó ha van valakinél.),és továbbviszik a következő pálya ellen a tankba egy ember mert igy sokkal több cuccos fér a hátizsákba, ha a kezükben a fegyver, a shörmik,+a priest 1919A1-t vedd ki 200 löszeres müszer nagyon spéci, igaz nehéz fegyver, bármelyik pálya kell szoljatok, még brutállban is lenyomtam már párszor imádom, egyedül a tank attack nem megy hardba, mert 5 roham alatt minden löszert ellösz és a Királytigrisek brutálisak már ledarálnak mindent.
  • Hecker007
    Az nem az a pályi mikor van 3 tank a dombtetőn és egy csomó ami meg angol tankot kell kilőni?
  • sebtib
    Sziaszok!
    Nem tudjánok, hogy kell átvinni a német 2.pályát.Nekem sehogy se megy.
    Mindig szétlövik a tankom.
  • Heavy knight
    A dobozok a bal oldalon lévő vasútitelepen voltak hátul a gyár mellett. -,vagy mi az-
    Nah, szal sztem a legkönnyb pályák egyike volt.
    Lepakolod az aknákat. 1ik emberednek adsz 1 mg-t, a másik a sniper,és az ellen nem fog tudni mit kezdeni veled.
    Nameg a katyusával simán szétt lehet lőni az egész pályát,uh. nemtom hogy maradt az AI-nak annyi tankja.Próbáld ki a monostori részt btrh-ban, hardon. 3 órán keresztül szenvedtem vele, és nem sikerült elintéznem az elején támadó SS osztagot.

Na sok sikert!:)
  • grebber
    Már minden felvan robbanva doboz nincs már :(
    Majd csak végiggörcsölöm vhogy.
  • Nyers
    Miután megvan a Katyusha azután vége is a nehezének. Húzz fel egy jól kiépített vonalat tank és ember elleni aknákból vhol a síneken. Nemtom honnan voltak az aknák, talán vhol a dobozokba, vagy lehet elején szereztem, rég volt már. Utána már csak várni kell és szépen beleszaladnak a csapdába.

Istenem milyen látványos pusztítást lehet végezni ezen a pályán, öröm nézni, ahogy a Katyusha dolgozik! ;)
  • grebber
    Orosz uccsó küldi nehéz :(

Lezuzom Katyusha-val amit kell erre jön az ellentámadás 1 emberem oda ia veszik maradok egyedül küldetés pedig: Púsztitsak el minden fegyveres ellenséget. Ja van kb 5 tankja az ellennek meg csomo embere :(
  • ZaJanga
    ?
    amit linkeltem?
    simán megy mind2ő
  • AnarchoiD
    ja es 1.3 ota nem csinalja ;)
  • AnarchoiD
    nekem lejott hammersrol ;)
  • Deajka
    Nem működik a link.
  • ZaJanga
    BTRH 1.2 -->1.3
    BTRH 1.3 full
  • Hecker007
    ez a mod hibája, nálam az összes btrh csinált már ilyet de a többi még sose
    ezellen nem lehet semmit se csinálni
  • Ma3
    Ilyen szerintem mindenkinel elo szokott fordulni neha. Vagy esetleg tul van huzva a procid...
  • AnarchoiD
    program will be terminated

[ ok ]

es kilep ;)
  • Pluskast
    Ha te hosztolsz akkor be tudod állítani a játékon belűl, hogy lássák a játékodat az ase-n vagy a gamespy oldalán.
  • Hecker007
    milyen hibát ír ki a btrh1.2-őnél ?
  • AnarchoiD
    1.2 btrh nalam multiban folyton hibat general, 1.3 -at ha meglelem valahol akkor az nem csinal ilyet ? tudja vki ? :) vagy felejtsem el a bhtr -t ? :)
  • Smokk
    A jatekon belul v az ASE-n keressek ra az ip-re?
    Mert jatekon belul mar probaltuk...
  • ZaJanga
    asszem a daring missions-on is fenn van
  • Hecker007
    http://www.jeuxdeguerre.com/index.php?p=1&act=1&news_id=448&t=17 itt fentvan az extra units csak meg kell keresni, ha nem találja valaki szóljon és adok pontos linket
  • Hecker007
    1x belinkeltem egy francia oldalt ott fentvan az Extra Units
  • Pluskast
    Nekem is tök régi ASE-m van (gondolom erre gondoltál) és még is mindíg megtalálnak. De amúgy meg ha valakivel konkrétan akarsz játszani az be tud joinolni csak ad meg az ip címedet.
    Az Extra Units modot meg nem tudom honnan fogod tudni megszerezni, ugyan is többed magammal én is benne voltam a készítésben és ahonnan eddig el lehetett érni az most nem müxik, mert bennt az ELTE-n meghallt a gépünk így a szervernek annyi egy darabig. De majd rákérdezek a többiekre, hogy megvan e még nekik, sőt otthon lehet nekem is megvan még.
  • Smokk
    Amugy kell vmi extra dolog tennem/h lassanak/ ha En hostolok?
  • Smokk
    Hat termeszetesen elotte elolvastam a regi hozzaszolasokat,csak nem mentek az ott megadott linkek.
    Vegulis meglett(1 regi cd-n megleltem oket),fel is raktuk,a jatek m1 faszan!
    ...de a multi nagyon nem akar osszejonni,nem latjuk 1mast,pedig emlexem meg anno teljesen konnyeden tudtam jatszani ezzel a remek jatekkal haloban.
    Vkinek vmi 5lete van?!
    Lehet az pl. gond h nekem 1 osregi AES van fent?
  • Hecker007
    vagy le van terhelve akkor a szerverük vagy valami hiba van a linkben
  • Ma3
    Aha, valamiert nem jon a full csak nagyon lassan, patchet meg nem is engedi...
    Multkor meg mukodott.
  • Hecker007
    akinek nem jó az első link az töltse a másodikról
  • Heavy knight
    Nekem sem sikerült leszednem rus hammersről...
    Na, de lehet,h. bennem van a hiba.
  • ZaJanga
    olvass vissza valahol belinkelgettem már pár oldalt
  • Smokk
    vki tudna segiteni honnet is lehetne letolteni a Extra Units Mod-ot,ugyanis 1 haveromnal most raktam fel ismet ezt a gyongyszemet de az istenert se talalom neten a modot hozza!?!
    Elore is Thx!
  • Ma3
    Rus-Hammers oldalon volt ez?
  • AnarchoiD
    bthr -hez tud valaki letoltesi helyet ? , hivatalos page aszondja
    You don't have permission to access /downloads/btrh13_full.exe on this server.
  • ZaJanga
    SU 100 powa
  • ZaJanga
    BTRH 1.2 patch to 1.3
  • bigfoot
    gamestar talán
  • ZaJanga
    ezt hol olvastad?Lengyel...Orosz nyelven már kiadták?
    linket plz