3171
-
#2531 A Best Way korszakalkotó valós idejű stratégiát alkotott a Soldiers: Heroes of World War II. c. játékával, ám ahogy az lenni szokott a sikeres játékfejlesztőkkel, őket is felkarolta egy nagy kiadó, hogy a szárnyaik alatt még nagyobb és jobb produktumot tehessenek le az asztalra. A nagy kiadó jelen esetben az Ubisoft, az új játék neve pedig a Faces of War. Abban már nem lehetünk biztosak, hogy élvezni is fogjuk a végterméket, hiszen az Ubisoft egy akcióközpontú RTS-t vizionál.
A Heroes of WW2-nak mégis lesz folytatása Silent Heroes címmel. Pontosabban már meg is jelent a lengyel és orosz verzió, csupán az angol nyelvű kiadás várat magára egészen szeptemberig. A Paradox Interactive megszerezte a jogokat és a játékmotort - a Codemasters-től -, s az orosz 1C: Maddox stúdióval a régi motort felhasználva készíttették el a folytatást.
A Silent Heroes-ban mélyen az ellenséges vonalak mögött szambázva kell számos új fegyverrel, járművel, késekkel és egyéb harci kellékekkel szabotálnunk az ellenséges létesítményeket. Lesz történet is, úgyhogy két összeomló épület között néha arra is figyelnünk kell. Fogyasztói ár: 19 kemény zöldhasú.
-
#2530 csinálnék én szervert de belsőhálózati ip-m miatt senki nem tud rá csatlakozni :( -
Heavy knight #2529 NA igen, pont ezt akartam írni!
Mióta kijött Faces of war demoja, max 2-3 szervert láttam, azok is fényévekre voltak...
AZ még csak 1 demo, a régi játékkal nyugtassátok magatokat, míg kijön a full game. -
#2528 lesz ma valamikor multi? -
#2527 Dehogynem:) meg is tettem egy jó párszor:) Pláne mikor kiugrottam a tankból:) -
Heavy knight #2526 Na igen!
Az avatarodból ítélve akár ezt is tehetnéd.Ezt várnák-, várták volna el tőled. :)
Na, nem biztos, de... 1 olyan tiszt mellett, aki fanatikusan hisz az ária faj felsőbbrendűségében...
Jólvan!, Pluskat nem volt olyan ember,aki ilyet tett volna. -
#2525 ok thx -
#2524 nézz át másik topicba ott vannak -
#2523 valaki 1 linket adjon pls a demohoz mert én nem találom:(
-
#2522 hát igen furi lesz megszokni -
#2521 kipróbáltam a fow demot
hát gyönyörű, pörgős de kicsit a kergült baromfiudvar jut róla az eszembe.
tiszta soldiers még a mission felirat is ua, csak a poligon 2-3 szoros -
#2520 az egyik leg reálisabb az extra units mod (ehhez volt köze sok Magyarnak ha jól tudom) és a btrh 1.2
sajnos az alapjáték elég gáz és itt pont a sebzésre gondolok, konkrétan arra hogy az angol amerikai egységek erősek pontosak stb... holott valóban az amerikaiak 1 tigris I.-es elpusztítására 4-5 sörmit álldoztak föl és soxor el se érték a céljukat mert mindet lealázta a tigris. ellenben míg egy tigrist legyártottak addig 10-15 sörmit.
viszont akkor is...SU-100 powa
ez a játék multiban nagyon jó!
@A tumi neked is ajánlom hogy próbáld ki! hagyd a single részét az csak esetleg gyakorlásra jó az elején míg megszokod a kezelést a multi az igazi!
lassan egy éve tolom multiba annyira jó és eddig a legrealisztikusabb rts (mod-okkal!!) -
#2519 de az amerikai katonáktól lehet gránátot szerezni, meg van 1 kilőt német csapatszállító és azon is van robbanó szer, az viszont tényleg igaz hogy Wittman nem kommandós volt -
A tumi #2518 Nem akarok én senkivel vitázni nem ez a célom.Csak felhívtam pár "hiányosságra" a figyelmeteket.
Itt pl Michael Wittmannról van szó a játékba,vele kell végrehajtani ezt a "reális" küldetést.
A való életben Wittmann soha nem kapott kommandós kiképzést,mivel ő a páncélosoknál szolgált,és nem a különleges alakulatnál.
Mert pl. mivel robbantották volna fel a két tankelhárítót,meg a félhernyót ha csak a kézifegyvereik vannak nálluk.Mert ugye a való életben egy páncéloson szolgáló katona nem kapott robbanószert egy esetleges partizán akcióhoz.Ezt ugye lássuk be. -
#2517 nem a túlerő a lényeg, ha hátbatámadja azt a 3 szakaszt 3 ember akkor azoknak meglepi és ilyedtükben nem tudják hogy mit csináljanak mire észbekapnak addigra felrobbantotad a félhernyót. meg mint már említették nem az a cél hogy mindenkit likvidálni kell
he nem teccik ott a többi ilyen tipusu játék amik állítólag "reálisabbak" -
A tumi #2516 "Akár a való életben is "sima ügy" lene 1 ilyen akcióat véghez vinni"
És gondolom te lennél erre a legmegfelelőbb??:))
Na ne viccelj már.Gondolkodj!!!3 ember az 3 ember. -
#2515 Azt kifelejtetted, hogy akár ököllel orba is vághatod az ellent és utánna előveszed a jó öreg lugert és a fekvő ellent tarkón lövöd -
Heavy knight #2514 :)
Az ellen nem 1 helyen összpontosul... Vannak, akik fedezik a hidat,a többiek, pedig a rádiót őrzik a malom környékén.
Akár a való életben is "sima ügy" lene 1 ilyen akcióat véghez vinni, csak ugye nem feltétlen a hídon kell átrohangálni pontosan az ellen karmaiba. Ott a folyó!
Talán..., nem biztos, de tudnak úszni az embereid!. Átúsznak a folyón és rajtaütnek a lesben álló ellenségen.Ha nem akarsz feltűnést, még puskatussal,v. késsel is mehetsz.:P //megjegyzem, kár,h. szurony nincs.
Egyébként néhány ember is tud akkora zűrzavart kelteni,hirtelen megjelenésükkel,váratlan akcióikkal,h. az ellenség azt sem tudja hova kapjon.
A cél nem az azon a pályán,h. mindenkit kiiktass, hanem,h. tedd üzemképtelenné a rádiót, magyarán robbantsd fel a félhernyót, amiben az benne van.
Nem kell "rambulni". :D
Az elején az idő letelte előtt ,ha ügyes vagy, a pzVI-eseddel ki tudod lőni az 50-es páncéltörőlövegeket.
-
#2513 nem tudjátok hogy tud kapcsolódni valaki arra a szerverre amit belső hálózati ip címmel hoznak létre? -
#2512 Na ja:) Nem sokan játszottak vele. -
#2511 hát igen arra gondoltam:) -
#2510 Én egyről tudok amit anno csináltunk az az Extra Units Mod volt. -
#2509 pedig itt írták a fórumon! -
#2508 ha már itt bajod van a realizmussal akkor nézd meg az orosz küldiket :P
ott a hajad fogod tépni majdnem minden küldetésnél persze ha nem easy-ben csinálod hanem normalon -
#2507 amit magyarok csináltak modot azt honan lehet leszedni??? mert én még sehol se láttam ilyet -
#2506 Wittmann tudhatott vmit.
egy menetoszlopot saját maga intézett el, úgy, h először az első járművet, majd az utolsót lőtte ki; így a köztük lévő már gyerekjáték volt. -
#2505 Melyik moddra gondolsz? -
#2504 Na a realizmussal tényleg vannak gondok, de van egy-két mod ami ezen segít. Bár ez is relatív mert ha multiban játszol - márpedig itt az a lényeg - akkor ugye a másiknak is kell, hogy meg legyen és azért nagyrészt az alap játékkal tolják. -
#2503 Holnap jön a 2. rész demója. -
#2502 rts sorry:) -
#2501 Nem. Ez egy str játék a legjobbak közül. -
A tumi #2500 Az nem egy FPS játék?
Vagy ez a mod neve? -
juanka #2499 szerintem is az egyik legjobb II. Vh-s jatek.
ne az elsö palya elsö perce utan mondj rola velemenyt!
biztsan van benne par idegesitö dolog, de realizmus teren nagyon ott van!
igaz lesz benne egy ket "kommandos" küldetes.
es multiban is nagyon allat.
ami nekem tetszett, pl: tankok serülese - javitasa, üzemanyag fogyasa, rejtözködes, a környezet rombolhatosaga... (nagyon allat, amikor az ellenre ragyujtod a buzamezöt)
-
#2498 vannak modok!a legrealisztikusabbat magyarok csinálták!!
miért az operation flashpoint sem tetszett??? -
A tumi #2497 Hallod, a játék maga szép grafikailag,talán ez a legjobb csak sajnálom,hogy elbaszták a realizmust.Mondjuk a codemastertől mit is várhatnánk.................. -
#2496 akkor ne játsz vele ha nem tetszik ennyi...
várnak a panzers félék -
A tumi #2495 Tehát mégegyszer:
nem az életerő csíkos játékokkal van a bajom,hanem azzal,hogy elindul 3!!ember gyalogosan 3 szakasznyi ember ellen,akik ráadásúl tankelhárítókkal,és géppuskákkal várják őket!!!!És az benne a feneség,hogy meg is lehet csinálni a missiont!!!!
Ez baromság!!!!!
Nem volt,nincs,és nem is lesz olyan katona aki egy ilyen küldetést megcsinált volna.Ennyit a realizmusról. -
#2494 1 ez egy játék. 2 ha multiban játszol rögötön rájössz hogy marha reális. próbáld ki pl a hidas küldetést amikor meg kell akadályozni hogy a fitzek átjöjjenek a híd túloldalára. Ne a legkönnyebb fokozaton csináld meg hanem a legnehezebben. Egyből nem lesz rambó jelenet. Szerintem egy párszor tépni fogod a hajad...
Amúgy meg ez a leg realisztikusabb ilyen jellegű játék annak ellenére, hogy van benne egy-két érdekes dolog. -
#2493 ezt nem értem!!
épp azt mondom hogy a többi játékban simán kilövik a sörmik a tigriseket szemből!!és életerő csík van a harckocsiban:D
míg ebben ha az ember egy tigrisben ül eléggé könnyű aprítani:),és nincs életerő csík!
""mint pl a többiben életerő csík!!tiger bátyót simán kilövi a shörmi szemből,meg ilyenek"" ezt nem erre a gamere értettem mint már mondtam!
-
A tumi #2492 Hallod,ismered te a Tigris adottságait és a tényeket?
A Tigris nagy kezdősebességű 88 mm-es lövege simán kilőtte a szeből támadó "Sörmit",akár több kilóméterről,míg a "Sörminek" csak hátúlról volt esélye,vagy közvetlen közelről.Ez csak a háború későbbi szakaszában "egyenlítődött" ki.