Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De k*rvajó géped van istenem....
elég nagy a kavarás a két hasonló game közt
makett.tk
2 második része lessz oszt kész :D:D
mert a faces of war volt eddig a hivatalos 2. rész!
Codemasters adta ki az elsõ részt,ahhoz képest mind2 résznek más a kiadója
lehet nézelõdni még az oldalon rengetek minden van nem csak ehez a gamehez
ezt a paradox adja ki!
és mind2 a best way fejleszti!
Az meg majd szeptemberben kiderül melyik a job :D
csak a gépigényt ne nagyon húzzák a csillagos ég felé
http://www.sg.hu/cikkek/45935/silent_heroes_a_hosok_koztunk_vannak
A programra már nem is kell sokat várni. Szeptember végén jelenik meg és a 19,90 dolláros ára nagyon szimpatikusnak tûnik.
a bestway kiadja az alias out front 2 szeptemberben meg a FOW-t érdekes
makett.tk
singleben valóban a soe jó meg az afrika
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
a btrh-ban nincs 1 játékos pálya és a gyakorláshoz az kell, a másikat még nem bróbáltam de ha jól sejtem akkor azis csak multihoz jó
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
és itt lehet nézelõdni
http://dhost.info/soldiers/download.htm
makett.tk
valakinek erre tipp?
Next PC upgrade: 2022
ott az a cél hogy a térképen is sárgával jelölt összes tankot páncélozott jármûvet el kell pusztítani.
Katyusa aprít rendesen! :-D
Kezdöponttol balra egy "laktanya" vagy mi elõttem sokkal feljebb egy erõsen védett (harckocsikkal) bázis.
bár csak tipp
btrh 1.2 és a direct engagement 2.1 mennek mostanában
soe 1.8 ban vannak jó pályák de nem valami jó mod!
Ezután ide kell vagy másolni/csomagolni/telepíteni a mod-okat
tehát a mods mappán belül legyenek
pl.mods\btrh1.1
Ezután vagy a játékot indítva rámész a játék menüjében a mods fülre és kiválasztod a kívánt mod-ot vagy és ez egyszerûbb:leszeded EZT és bemásolod a soldiers mappába csinálsz egy paranyikont amit kidobsz az asztalra és ezzel tudod gyorsan a játék indítása nélkül ki be rakni a modokat!
Egyszerre csak 1et" idéztem
na de nálam ez nem müködik, és ez kurvára kezdi felbaszni az agyamat de már nagyon, mert sajna mikor telepitem a mod-ot és elinditom a játékot utána kiirja a hibaüzenetét ami arról szól hogy nincs meg valami fálj.
NA de én már probáltam ugy is hogy felraktam a játékot utána a 1.28 as pach, majd "mods" map létrehozása oda a modok berakása és a játékon belül elinditom a mod ott és mikora játék elkezd tölteni megjelenik a hiba üzenet.
Szinte ugyanez a megoldás csak a showModChanger program segitségével és kint inditottam el a mod ott egyszerre csak egyet na de igy is jõt a hiba üzenet.
NA aki tud megoldást ne féljen írni.
[email protected]
látom de magyar server nincs sajna pedig éltem olyan idõd mikor az is volt:D
na de a X=follow:D de kösz már régota volt és én is multizni akarok majd:D de ahhoz gyakorolni kell mert tégen hardon lazán nyomtam az ellent de most normalon sem vagyok tul erõs.
melyik mod ott érdemes felrakni? btrh1.2? vagy csak az 1.1 es verzióját?
Egyébként viszonylag sok Magyar multizik.
Sokat toljuk .Tedd föl az ASE-t és meglátod!
Most én kérek segitséget:
Hát elég rég játszottam eme játékkal, és hát elfelejtettem hogy is kell a tankból ugy kibakolni, hogy az a katonámhoz kerüljön:(, de igaz eredeti a játékom, de a cd kulcsa nincs meg:DDDD, igaz nem is kéri így nem szoltam semmit.
Van aki multizik még a játékkal? Ígaz nekem legutoljára nem müködöt a game.
modok vannak csak de azok is jók meg sok SP-pálya nézz körül a lentebbi linkeken
Az orosz résznek (katyusha) a negyedik pályáján (theft) bizony elakadtam, még jó hogy így meglehet csinálni a többi küldetést.
Kinyírtam már mindenkit ezen a pályaudvaron, átállítottam a váltókat, oda vittem a mozdonyt a katyushás vasúti kocsihoz, hozzákapcsoltam és mindezt elkezdtem visszafelé is. Váltók, elõre majd vissza tolatás hogy végül kivigyem a feladat szerint a katyhusat.
De amikor a hármas hangárba tolatok egy bizonyos ponton túl nem enged tovább (pedig nincs mögötte semmi, épp a sin és az épület is, mintha az a lépcsõ zavarná, de igazából passz. Emiatt pedig nem tudom a váltót elállítani, próbáltam az épületet lerombolni, de ez sem segített!
Tud valaki segíteni ebben?
Egyébként nem készült valami kiegészítés ehhez a játékhoz? Köszi.
makett.tk
Likvidálnom kéne az ellent 2 emberrel azt nekik kb nemkevás embere + tank és egyéb jármûvûk van :(
My Life for Freedom!
Hasznos kiegészítõ.A nevébõl is látszik hogy a zoom opció lett egy kicsit módosítva.Akár a "felhõk" kõzé vagy egészen le a földig zoom-olhatunk!
Mod Switcher - v.52 olyan mint a mod changer csak egy kicsit részletesebb és opciókkal bõvült