Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Vizsgálgass meg mindent,aztán majd egy zajra leszel figyelmes, akkor menj a fürdõszobába

PSN ID.: Beegabor

T4CSk0
Vki segitsen nekem pls nem tudok kijutni innen:

Irjátok le pls hogy hogyan kell kijutni innen! 😞 elõre is köszönöm

dinomano
sebaj, ha nagyjabol elmegy minimumon, nekem az is elég... a masodik részt nagyjabol ismerem; az elsöt toltam PS1-en; a 4-et félig-meddig kijatszottam; a 2-öt tolnam pc-n, viszont fejleszteni nem tudom a gépet; uj vasra kellene cserelni, arra meg egyelöre ohne cash... Nah mind1, remelm elindul majd... Tudja vki, h. a GBA-s Silent Hill novell kijött-e amcsi nyelven? Vagy csak japan van belöle?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Atisz
Anno én is Geforce 2-vel nyomtam, inkább a proci lesz 1 kcsit szegényes mellé...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A 2. rész elég felhasználóbarát, el fog indulni azon a konfigon...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ffxi
Sztem minimum a Geforce4.

Fákjúal!

dinomano
hmmm... A PS2-es verziot lattam a 4-böl+a 3-bol; de a 3 grafikaja jobban tetszett, eleg szemcses lett a 4. rész+ a mozgasok erdekesek... :-/ + a belsö nézet nem a legjobban iranyithato...1 kérdés: a 2. rész elindul ill. elmegy nagyjabol egy 633mhz-s; geforce2-es gépen? :-O 700Mhz a CPU követelmeny, de ugyanennyi volt pl. a HALO eseteben is, és az megy a gépemen nagyjabol jatszhatoan... remelem menni fog... :-/

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Atisz
Nem tudom ki áradozott, pont arról van szó hogy a terep textúrái elég gyengék és nem érik el a 3. rész színvonalát. Szerintem azért így sem rossz...

Harly18
A másik nagyobb bajom, hogy nem tudom sehol sem beállitani a felbontást és nagyon pixeles igy a kép, pedig arról áradoztak, hogy a grafika igy meg úgy.......a menü is hihetetlenül ..ar, nem lehet kiigazodni sem.........😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Extraboy
jaja, meg probald ki az osszeset

Atisz
Ügyesen oda kell állni, nekem is alig akarta elfogadni. Próbálj mozogni körülötte...

tudom béna vagyok, de hogy kell használni az érmét a játék elején, mert a forgóajtó elõtt állva az írja, hogy bizony ezt itt most nem tudom használni!?!?

köszi

Atisz
Szedd le máshonnan, vagy másold le vkitõl.

Bugz
Kössz.
De még mindig nem megy.
Valakinek volt már ilyen problémája?

Dirty South

Seth
ez egy idíóta sablonszöveg, sosem szokott mûködni 😄

amúgy nemtudom sajna mi lehet a gond

PSN ID.: Beegabor

agyhalál
C:\Windows\Temp Valamint a C:\Documents and Settings\a felhasználó neve\Local Settings\Temp

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Bugz
De van elég hely.
15 gb.
Nektek nem csinált még ilyet?
Amugy lefordítom (ezt írja ki):

Kérem csinálja a következõ dolgokat:
-zárjon be minden futó programot
-ürítse ki az ideiglenes mappát
-ellenõrizze az internet csatlakozást.

Ezek közül szinte mindegyiket megcsináltam.
Vagy nem tom.
Meik mappa az ideiglenes?
Hol találom meg?
kössz

Dirty South

ffxi
Nincs elég hely?

Fákjúal!

Bugz
Hi!
Nekem nem meg fel a játék a gépre.
Azt írja ki, hogy:

Please do the following:
-close any runing programs
-empty your temporary folder
-check your Internet connection.

Lécci mondjátok, hogy mit csináljak

Dirty South

szotyimutyi

Mást nem találtam.
http://www.silenthill.hu/sh2_help.php

spongya
Tudna valaki a Silent hill 2 höz végigjátszást adni vagy csak linket? plíííz

Atisz
Sajna nem. Át lehet konfigolni, de az egerentyût sajna nem lehet bevonni a mókába... <#rinya>
Ezek a nyomorult konzolok...
Én kölcsönkértem egy gamepad-et és azzal már kicsit jobb volt a helyzet (persze közel sem annyira mint a billentyûzet és egér kombó lenne)

Harly18
A játékhoz nem tud valaki olyan javitásról, ami az irányitást javitaná?

Harly18
A játékhoz nem tud valaki olyan javitásról, ami az irányitást javitaná?

Omega
Sziasztok !
Elkevertemn valahová a DVD-met, egy Xboxos linket ha tudna valaki adni, nagyon megköszönném.

Mészy

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

asfa
tudna vki adni egy végigjátszást?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ALCATELGOD
bérház???? Most akkor,az van szerintem,hogy egy kódott kell szerezned a bárhoz,amit úgy tudsz,hogy visszamész a szobádba és kinézel az ablakon,ott van egy telefonszám,nah annak kell az uccsó 4 jegye,az a kód..ha nem itt akadtál el,akkor télleg nemtom,mert az elég könnyû pája...,én a metró2-nél akadtam el,de csak ott is úgy,hogy nem udom lemosni az érmét,mert beszart a progi.....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Elakadtam a bérházas pályán!Már benéztem minden szobába a házmester kulcsaival,de nem történik semmi!Mit kellene csinálni????Válaszotokat elõre is köszönöm!!
Sziasztok!

Nincs valami megoldás arra, hogy elinduljon geforce mx-eken is a játék?

kirol
Nem tudja valaki, készül 5. rész?

MerlinW
upsz, nem néztem a dátumot😄

[merlinw.org]

MerlinW
Tudomásom szerint nem megy MX-es kártyákkal

[merlinw.org]

Hát sztem el kell hogy fusson!!nem biztos hogy tuti lesz de sztem játszható!!mondjuk ez függ a procitól,memóriától is!!Szerintem...
Hello!
Nekem a gépben egy GeForce4 MX4000 128MB videjókártya van.Jól sejtem,hogy ezzel felejtsem el az SH4-et.Állítólag nem támogatott az MX széria.Mi az igazság?
Üdv.:Tozo
Siffredi
Töltsd le pl... torrent

ffxi
Elküldene vki nekem? Nagyon kéne a game! [email protected] vagy privát és megbeszéljuk, köszi

Fákjúal!

Siffredi
Jol hallotta Grebber 😊

Silent Hill 5: Shadows of the Past
Ez a resz visszater a gyokerekhez, ami alatt a masodik reszt ertem, mind torteneteben, mind hangulataban...
Tobbet sajnos en se tudok rola.

jo lenne, az se lenne baj ha mar XBOX 360-ra jonne ki. 😊
grebber
Én mintha halottam volna hogy lesz Silent Hill 5.

Next PC upgrade: 2022

nem tudod,lesz folytatás???
Kéne<#vigyor1>
El kene kezdenem nekem is... 😊
Hát az biztos hogy megállt!!Pedig sztem elég full játék!para meg minden megvan!Elég beteg elme lehet a megalkotója!!!
Ez a topic leallt. Be kene inditani... .)

HELLSING (659.) csak neked utoljára:

a movie mappában a film fájlok .pac kiterjesztését át kell írni .avi, vagy .mpg kiterjesztésûvé.

Nekem legjobban a fejfajas+szedules effekt tetszett.
De kellenek a feelinghez a post effektek. Ilyen plejsztejsonos grafika eseten amugy nem biztos hogy jo otlet a jo kepelesseg 😉
ha elromlik a vs az max hibazni/fagyni kezd, nem ir ilyet az tutko.. Ez majdnem biztosan driver-tema. Uninstall+driver cleaner + uj driver. Ha ez se, akkor esetleg dx9 reinstall, ha igyse akkor vinnyoz.
Sadun Tryst
nah. most vittem végig a gémet. és azt kell, h mondjam, h sajnos történeti csavarokban nem rendelkezett annyival, mint mondjuk a 2 vagy a 3, de az nagyon tetszett, h ilyen hosszú volt és tartalmas.
bár 1-2 fejtörõ nagyon logikátlan volt.
szóval, 7óra 40perc a végigjátszási idõ, és az escape véget kaptam.
így lenne 1 kérésem, h valaki leírná nekem, h mi a pontos 3 másik vég? (ne azt, h mit kell érte tenni, azt tudom).

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

lehet , hogy elromlott a vertex shader az bad.

Nekem is 9600Pro van de nem volt gondom, modjuk én 1-2 havonta újra rakom a rendszert.
próbáld frissíteni az ati drivert. és, töröld le az Ace mega codec pack-ot már ha fent van