858
  • Tower Guard
    Szerintetek melyik volt e legjobb rész a 4 közül? Én nem nagyon játszottam az előzőkkel csak a 4-et vittem végig.Mondjuk megérné a 4 után előkapni az előző silent hilleket?Történetben tudom hogy nem nagy köze van az előzőkhöz csak az a gáz hogy nincs meg az 1 de mindenesetre a 2-est tuti végigviszem majd sztem mert hallottam valamit hogy lehet lesz sh5 és a 2-es történetére viszik vissza vagy mi
  • Atisz #736
    Mert rossz szobát vett ki a szerencsétlen és egy sorozatgyilkos (a játék főgonosza) élt ott előtte. Egyébként meg játszd végig...
  • grebber
    Én arra vagyok pont kiváncsi hogy ez miért történeik meg vele?
  • Atisz #734
    Henry Townshend egy Silent Hill-től nem messze lévő városka, South Ashfield apartmanjában lakik. Rémálmai vannak és egyik napról a másikra arra eszmél, hogy be van zárva a saját szobájába belülről. Az ablakok is le vannak zárva, nincs kiút a szobából. Az ajtón egy szöveg áll: "Ne menj ki! Walter". A fürdőszobában végül talál a falon egy lyukat, ahová bemászva rémálomszerű világokba kerül. A másik főszereplő Henry szomszédja, a szemrevaló Eileen Galvin, a játék második felében őt kell megvédeni. A sztori egész jó (bár sok a ködösítés) a főellenség ezúttal a Silent Hillek eddigi részeiben csak újságkivágásokban felbukkanó Walter Sullivan.
  • Csibe001
    Upsz, silent 2 topikba már linkeltem. ^^
  • grebber
    Valaki összefoglalná miről szól ez a 4. rész?

• Atisz #731
    Na ja a kiscsaj sem volt semmi a sok szeplővel...nagyon szépen voltak kidolgozva.
  • Lord Myn
    Nekem a szereplők (grafikailag) jobban tetszettek a 3-ban, az öreg detektívhez hasonló kidolgozottságú karaktert, mind a mai napig egy játékban sem láttam. De jók lettek a 4-ben is, engem csak az zavart, hogy az átvezető animációk lefixálták 15 fps-re (hogy ne legyen fps-ingadozás) és így picit darabos lett.
  • Atisz #729
    Szerintem sem rossz a grafikája. A 2 főszereplő ráadásul olyan szép hogy semmi hasonlót nem látni más játékokban.
  • GOAViktor
    Silent Hill 2 fent van a seven warezon is: n7w.wc.hu
  • Joke 33
    kb mikor történik az meg hogy leesik egy fej az ablak ellőtt?
  • Tower Guard
    Most nem azért csak sok helyen hallottam már hogy így szidják a grafikáját meghogy a 3-é jobb volt.Szerintem nem legalábbis nekem nem.Sokkal rémisztőbb ha ilyen homályos egy kicsit és így ábrázolja a silent hill világát hitelesebben.Szerintem
  • Joke 33
    télleg,ezt már régebben is akartam kérdezni
  • Joke 33
    mert nem találok rajta semmit,és azt se tudom,hogy mennyit kell fizetn,meg hol?
  • Joke 33
    már nem azért,de a wanadoo-n én nemtok letölteni...
    valaki elmonhatná,hogy kell.
  • PESK
    Jahh énis onnan szedtem le de már rég kijáccottam..
    Sztem a kettőt is le lehet tölteni a wanadoo-ról de nm biztos
  • Alien1024
    én most nyomom kurva jó www.wanadoo.atw.hu rol szetem
  • Atisz #720
    Erre én is kíváncsi lennék...
  • Joke 33
    helló!
    Nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni a sh 2-t?
  • wesker24
    na az jó kérdés én 2000/2002-re tipelek !!!!!
  • Alien1024
    aszt szeretném még meg kérdezni hogy a silent hill2 pcre mikor jelent meg pontosan?
  • Atisz #716
    A SH-eknek mindig nagyon jó effektjei/szinkronhangjuk van, nem tudom milyen a magyar, de nem hinném hogy jobb.
  • Alien1024
    egyépként menyire élik bele magukat a szinkronba az emberek érdemes letölteni vagyinkáb maradjak feliratnál???
  • Alien1024
    thanks
  • ffxi
    Vhol itt!!
  • Alien1024
    Silent hill 2 végogjátszás hol van?
  • Extraboy
    pontosan asszem egy piros könyv, ahoz kell odamenni
  • ffxi
    Megerősítem!
  • Csibe001
    A szobában lehet menteni a kanapé melletti könyv segítségével asszem.
  • Legendás
    Sziasztok! Bugyuta kérdésem az, hogy pc-n hogy lehet menteni. Még nem jöttem rá. Köszi szépen.
  • Seth
    Vizsgálgass meg mindent,aztán majd egy zajra leszel figyelmes, akkor menj a fürdőszobába
  • T4CSk0
    Vki segitsen nekem pls nem tudok kijutni innen:

Irjátok le pls hogy hogyan kell kijutni innen! :( előre is köszönöm
  • dinomano
    sebaj, ha nagyjabol elmegy minimumon, nekem az is elég... a masodik részt nagyjabol ismerem; az elsöt toltam PS1-en; a 4-et félig-meddig kijatszottam; a 2-öt tolnam pc-n, viszont fejleszteni nem tudom a gépet; uj vasra kellene cserelni, arra meg egyelöre ohne cash... Nah mind1, remelm elindul majd... Tudja vki, h. a GBA-s Silent Hill novell kijött-e amcsi nyelven? Vagy csak japan van belöle?
  • Atisz #704
    Anno én is Geforce 2-vel nyomtam, inkább a proci lesz 1 kcsit szegényes mellé...
  • Atisz #703
    A 2. rész elég felhasználóbarát, el fog indulni azon a konfigon...
  • ffxi
    Sztem minimum a Geforce4.
  • dinomano
    hmmm... A PS2-es verziot lattam a 4-böl+a 3-bol; de a 3 grafikaja jobban tetszett, eleg szemcses lett a 4. rész+ a mozgasok erdekesek... :-/ + a belsö nézet nem a legjobban iranyithato...1 kérdés: a 2. rész elindul ill. elmegy nagyjabol egy 633mhz-s; geforce2-es gépen? :-O 700Mhz a CPU követelmeny, de ugyanennyi volt pl. a HALO eseteben is, és az megy a gépemen nagyjabol jatszhatoan... remelem menni fog... :-/
  • Atisz #700
    Nem tudom ki áradozott, pont arról van szó hogy a terep textúrái elég gyengék és nem érik el a 3. rész színvonalát. Szerintem azért így sem rossz...
  • Harly18
    A másik nagyobb bajom, hogy nem tudom sehol sem beállitani a felbontást és nagyon pixeles igy a kép, pedig arról áradoztak, hogy a grafika igy meg úgy.......a menü is hihetetlenül ..ar, nem lehet kiigazodni sem.........:(
  • Extraboy
    jaja, meg probald ki az osszeset