858
-
#738 Szerintetek melyik volt e legjobb rész a 4 közül? Én nem nagyon játszottam az előzőkkel csak a 4-et vittem végig.Mondjuk megérné a 4 után előkapni az előző silent hilleket?Történetben tudom hogy nem nagy köze van az előzőkhöz csak az a gáz hogy nincs meg az 1 de mindenesetre a 2-est tuti végigviszem majd sztem mert hallottam valamit hogy lehet lesz sh5 és a 2-es történetére viszik vissza vagy mi -
#736 Mert rossz szobát vett ki a szerencsétlen és egy sorozatgyilkos (a játék főgonosza) élt ott előtte. Egyébként meg játszd végig... -
#735 Én arra vagyok pont kiváncsi hogy ez miért történeik meg vele? -
#734 Henry Townshend egy Silent Hill-től nem messze lévő városka, South Ashfield apartmanjában lakik. Rémálmai vannak és egyik napról a másikra arra eszmél, hogy be van zárva a saját szobájába belülről. Az ablakok is le vannak zárva, nincs kiút a szobából. Az ajtón egy szöveg áll: "Ne menj ki! Walter". A fürdőszobában végül talál a falon egy lyukat, ahová bemászva rémálomszerű világokba kerül. A másik főszereplő Henry szomszédja, a szemrevaló Eileen Galvin, a játék második felében őt kell megvédeni. A sztori egész jó (bár sok a ködösítés) a főellenség ezúttal a Silent Hillek eddigi részeiben csak újságkivágásokban felbukkanó Walter Sullivan. -
#733 Upsz, silent 2 topikba már linkeltem. ^^ -
#732 Valaki összefoglalná miről szól ez a 4. rész?
-
#731 Na ja a kiscsaj sem volt semmi a sok szeplővel...nagyon szépen voltak kidolgozva. -
#730 Nekem a szereplők (grafikailag) jobban tetszettek a 3-ban, az öreg detektívhez hasonló kidolgozottságú karaktert, mind a mai napig egy játékban sem láttam. De jók lettek a 4-ben is, engem csak az zavart, hogy az átvezető animációk lefixálták 15 fps-re (hogy ne legyen fps-ingadozás) és így picit darabos lett. -
#729 Szerintem sem rossz a grafikája. A 2 főszereplő ráadásul olyan szép hogy semmi hasonlót nem látni más játékokban. -
GOAViktor #728 Silent Hill 2 fent van a seven warezon is: n7w.wc.hu -
#727 kb mikor történik az meg hogy leesik egy fej az ablak ellőtt? -
#726 Most nem azért csak sok helyen hallottam már hogy így szidják a grafikáját meghogy a 3-é jobb volt.Szerintem nem legalábbis nekem nem.Sokkal rémisztőbb ha ilyen homályos egy kicsit és így ábrázolja a silent hill világát hitelesebben.Szerintem -
#725 télleg,ezt már régebben is akartam kérdezni -
#724 mert nem találok rajta semmit,és azt se tudom,hogy mennyit kell fizetn,meg hol? -
#723 már nem azért,de a wanadoo-n én nemtok letölteni...
valaki elmonhatná,hogy kell. -
#722 Jahh énis onnan szedtem le de már rég kijáccottam..
Sztem a kettőt is le lehet tölteni a wanadoo-ról de nm biztos
-
Alien1024 #721 én most nyomom kurva jó www.wanadoo.atw.hu rol szetem
-
#720 Erre én is kíváncsi lennék... -
#719 helló!
Nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni a sh 2-t?
-
#718 na az jó kérdés én 2000/2002-re tipelek !!!!! -
Alien1024 #717 aszt szeretném még meg kérdezni hogy a silent hill2 pcre mikor jelent meg pontosan? -
#716 A SH-eknek mindig nagyon jó effektjei/szinkronhangjuk van, nem tudom milyen a magyar, de nem hinném hogy jobb. -
Alien1024 #715 egyépként menyire élik bele magukat a szinkronba az emberek érdemes letölteni vagyinkáb maradjak feliratnál???
-
Alien1024 #714 thanks -
#713 Vhol itt!! -
Alien1024 #712 Silent hill 2 végogjátszás hol van?
-
#711 pontosan asszem egy piros könyv, ahoz kell odamenni -
#710 Megerősítem!
-
#709 A szobában lehet menteni a kanapé melletti könyv segítségével asszem.
-
Legendás #708 Sziasztok! Bugyuta kérdésem az, hogy pc-n hogy lehet menteni. Még nem jöttem rá. Köszi szépen. -
#707 Vizsgálgass meg mindent,aztán majd egy zajra leszel figyelmes, akkor menj a fürdőszobába -
#706 Vki segitsen nekem pls nem tudok kijutni innen:
Irjátok le pls hogy hogyan kell kijutni innen! :( előre is köszönöm -
#705 sebaj, ha nagyjabol elmegy minimumon, nekem az is elég... a masodik részt nagyjabol ismerem; az elsöt toltam PS1-en; a 4-et félig-meddig kijatszottam; a 2-öt tolnam pc-n, viszont fejleszteni nem tudom a gépet; uj vasra kellene cserelni, arra meg egyelöre ohne cash... Nah mind1, remelm elindul majd... Tudja vki, h. a GBA-s Silent Hill novell kijött-e amcsi nyelven? Vagy csak japan van belöle? -
#704 Anno én is Geforce 2-vel nyomtam, inkább a proci lesz 1 kcsit szegényes mellé... -
#703 A 2. rész elég felhasználóbarát, el fog indulni azon a konfigon... -
#702 Sztem minimum a Geforce4.
-
#701 hmmm... A PS2-es verziot lattam a 4-böl+a 3-bol; de a 3 grafikaja jobban tetszett, eleg szemcses lett a 4. rész+ a mozgasok erdekesek... :-/ + a belsö nézet nem a legjobban iranyithato...1 kérdés: a 2. rész elindul ill. elmegy nagyjabol egy 633mhz-s; geforce2-es gépen? :-O 700Mhz a CPU követelmeny, de ugyanennyi volt pl. a HALO eseteben is, és az megy a gépemen nagyjabol jatszhatoan... remelem menni fog... :-/ -
#700 Nem tudom ki áradozott, pont arról van szó hogy a terep textúrái elég gyengék és nem érik el a 3. rész színvonalát. Szerintem azért így sem rossz... -
#699 A másik nagyobb bajom, hogy nem tudom sehol sem beállitani a felbontást és nagyon pixeles igy a kép, pedig arról áradoztak, hogy a grafika igy meg úgy.......a menü is hihetetlenül ..ar, nem lehet kiigazodni sem.........:( -
#698 jaja, meg probald ki az osszeset