Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Irjátok le pls hogy hogyan kell kijutni innen! 😞 elõre is köszönöm
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
köszi
amúgy nemtudom sajna mi lehet a gond
PSN ID.: Beegabor
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
15 gb.
Nektek nem csinált még ilyet?
Amugy lefordítom (ezt írja ki):
Kérem csinálja a következõ dolgokat:
-zárjon be minden futó programot
-ürítse ki az ideiglenes mappát
-ellenõrizze az internet csatlakozást.
Ezek közül szinte mindegyiket megcsináltam.
Vagy nem tom.
Meik mappa az ideiglenes?
Hol találom meg?
kössz
Dirty South
Nekem nem meg fel a játék a gépre.
Azt írja ki, hogy:
Please do the following:
-close any runing programs
-empty your temporary folder
-check your Internet connection.
Lécci mondjátok, hogy mit csináljak
Dirty South
Ezek a nyomorult konzolok...
Én kölcsönkértem egy gamepad-et és azzal már kicsit jobb volt a helyzet (persze közel sem annyira mint a billentyûzet és egér kombó lenne)
Elkevertemn valahová a DVD-met, egy Xboxos linket ha tudna valaki adni, nagyon megköszönném.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Nincs valami megoldás arra, hogy elinduljon geforce mx-eken is a játék?
Nekem a gépben egy GeForce4 MX4000 128MB videjókártya van.Jól sejtem,hogy ezzel felejtsem el az SH4-et.Állítólag nem támogatott az MX széria.Mi az igazság?
Üdv.:Tozo
Fákjúal!
Silent Hill 5: Shadows of the Past
Ez a resz visszater a gyokerekhez, ami alatt a masodik reszt ertem, mind torteneteben, mind hangulataban...
Tobbet sajnos en se tudok rola.
Kéne<#vigyor1>#vigyor1>
HELLSING (659.) csak neked utoljára:
a movie mappában a film fájlok .pac kiterjesztését át kell írni .avi, vagy .mpg kiterjesztésûvé.
bár 1-2 fejtörõ nagyon logikátlan volt.
szóval, 7óra 40perc a végigjátszási idõ, és az escape véget kaptam.
így lenne 1 kérésem, h valaki leírná nekem, h mi a pontos 3 másik vég? (ne azt, h mit kell érte tenni, azt tudom).
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Nekem is 9600Pro van de nem volt gondom, modjuk én 1-2 havonta újra rakom a rendszert.
próbáld frissíteni az ati drivert. és, töröld le az Ace mega codec pack-ot már ha fent van