Silent Hill 4: The Room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
2. milyen videokártya?
elõre szolok hogy ne kövezzetek meg pls mert nem olvastam vissza...
haveormnak nincs netje és kérdezi hogyha feltelepiti a játékot és kiirja valami videokártya 32 mb hibát akkor mit lehet tenni? pedig rendszerkövetleménynek minden megfelel sõt...
és nem indul el neki
pls valaki help
A 2. rész az még elment.😊
\"Never say never!\" W Churchill
amugy amirol beszeltek az nem elmosas, hanem ilyen 'rosszminosegu felvetel' effekt nem? sztem az kotelezo.. plane mert valtozik is az esemenyek fuggvenyeben.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
ha nem: sokkal tobb gyertyat gyujts. A fertozes csak egy bizonyos szint folott latszik intenziven. Mikor mar szepnek latod meg egess vegig egy gyertyat. Ja es van egy kis hiba-szeruseg a jatekban: a lakasban kell maradni, amig eg a gyertya, ha kimesz a szobabol, nincs tobbe hatasa
Ennél már csak 1 "pozitívabb vég" van, de akkor nagyon kell figyelni a lány egészségére, és a szellemeket azonnal elkell tüntetni a gyertyákkal.
Itt található egy végigjátszás:
http://w3.enternet.hu/priest/sh4_hun.txt
Megtisztítottam a szobát a szellemektõl (volt egy a hálóban, volt egy az ajtó elõtt, volt egy a falból kilógó, meg egy az óránál és az ablakoknál) utána végigmentem az egész szobán sehol nem pirosult a képernyõ azaz elvileg teljesen megtisztult a szoba. A végén mégis az "Anya" befejezést adta ki nekem is. Ötlet?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azt tudom, azért parázok, hogy nem követ, hanem bunyózik. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A csaj "elvileg" követ, ha lehagyod,
nehéz, de jobb ha vigyázol az egészségére befolyásolja, hogy milyen vége lesz a játéknak
Most vagyok a bevásárlóközpontban újra és kezdek ideges lenni (eléri a játék a hatását 😄 ).
Egyik gondom: a lakásomban már a falból kilógó fejû szellem van és ha megyek menteni leszívja az energiámat pirosba. Gyertyát hiába gyújtok nem tûnik el. Vagy nem mindegy hol gyújtom?
Vagy ezután már nem is lehet úgy menteni, hogy az energiám ne menjen le pirosba?
A másik: az a hülye pics@ megtámadja a szellemeket és baszik követni, mit tegyek? Vegyem el tõle a korbácsot, hogy fusson utánam? Mert idegesítõ, hogy faszán el tudnék menekülni a szellemek elõl ez meg leáll velük harcolni és szarrásebzik. Már így is ramatyabbul néz ki mint az elején.
Kösz, fél évig kerestem volna még.
Az összes végigjátszás videót elõhozhatjátok
ha a movie mappában lévó .pac kiterjesztésû videókat .avi vagy .mpg kiterjesztésûvé átírjátok.
HAVE FUN !
A hosszúhajú csajt én is elintéztem ezüstgolyóval.
Viszont megint elakadtam. A börtönben vagyok újra (másodszor) és találtam egy inget amire írtak valamit viasszal és ezt a leírás szerint az elsõ emeleten lévõ véres kádban kéne megáztatnom, hogy el tudjam olvasni.
Most ez alatt mit értenek? Az elsõ szintet a körfolyosón? Mert ott sehol nem találok vérrel teli kádat egyik szobában sem.
Ott vagyok, hogy a házmester kulcsaival nyitogatom a lakásokat de egy hülye szellem rámszállt jó lenne lerögzíteni az aranyoskát.
Ugye alapba nem lehet használni azt a fakardot, ha meg lecsapom a szellemet kb. 1mp-ig van a földön, akkor hiába nyomogatom, hogy használja rajt a kis kardot nem csinál semmit, felkel a szellem és basztat tovább.
Ezzel vége. #594-es hozzászóló által linkelt leírás végén olvastam.
Olvasd el az oltáron lévõ könyvet, a díszes medállal nyithatod ki az ajtót. Majd le a lépcsõn és újra a börtönbe kerülsz...
A medált északnyugatra találod, talán a harmadik helyszínen egy síron. (a csákányos helyszín után).
Nekem nincs tippem sajna.. Controls menuben okorkodnek hatha osszejon vmi.
Mit kell csinálni, ha a tolókocsis faszit összeraktam. Lementem a pincébe. Hogyan tovább?
HIBA TIPUSTÁR/DLL betõltésekor
Ezt irja ki én nem tom elinditani.
utána azt irkja kia a game nem lett instalálva segitsetek létszi
Ha valaki tudja már,hogy mért nem lehet a felbontást 640X480-ról feljebb tenni,az leírhatná.\dvd-s vengeance verzió\