858
-
#697 Ügyesen oda kell állni, nekem is alig akarta elfogadni. Próbálj mozogni körülötte... -
Travelos #696 tudom béna vagyok, de hogy kell használni az érmét a játék elején, mert a forgóajtó előtt állva az írja, hogy bizony ezt itt most nem tudom használni!?!?
köszi -
#695 Szedd le máshonnan, vagy másold le vkitől. -
#694 Kössz.
De még mindig nem megy.
Valakinek volt már ilyen problémája? -
#693 ez egy idíóta sablonszöveg, sosem szokott működni :D
amúgy nemtudom sajna mi lehet a gond -
#692 C:\Windows\Temp Valamint a C:\Documents and Settings\a felhasználó neve\Local Settings\Temp -
#691 De van elég hely.
15 gb.
Nektek nem csinált még ilyet?
Amugy lefordítom (ezt írja ki):
Kérem csinálja a következő dolgokat:
-zárjon be minden futó programot
-ürítse ki az ideiglenes mappát
-ellenőrizze az internet csatlakozást.
Ezek közül szinte mindegyiket megcsináltam.
Vagy nem tom.
Meik mappa az ideiglenes?
Hol találom meg?
kössz -
#690 Nincs elég hely?
-
#689 Hi!
Nekem nem meg fel a játék a gépre.
Azt írja ki, hogy:
Please do the following:
-close any runing programs
-empty your temporary folder
-check your Internet connection.
Lécci mondjátok, hogy mit csináljak -
Mást nem találtam.
http://www.silenthill.hu/sh2_help.php -
#687 Tudna valaki a Silent hill 2 höz végigjátszást adni vagy csak linket? plíííz
-
#686 Sajna nem. Át lehet konfigolni, de az egerentyűt sajna nem lehet bevonni a mókába...
Ezek a nyomorult konzolok...
Én kölcsönkértem egy gamepad-et és azzal már kicsit jobb volt a helyzet (persze közel sem annyira mint a billentyűzet és egér kombó lenne) -
#685 A játékhoz nem tud valaki olyan javitásról, ami az irányitást javitaná? -
#684 A játékhoz nem tud valaki olyan javitásról, ami az irányitást javitaná? -
#683 Sziasztok !
Elkevertemn valahová a DVD-met, egy Xboxos linket ha tudna valaki adni, nagyon megköszönném. -
#682 Itt megtalálod. -
#681 tudna vki adni egy végigjátszást? -
#680 bérház???? Most akkor,az van szerintem,hogy egy kódott kell szerezned a bárhoz,amit úgy tudsz,hogy visszamész a szobádba és kinézel az ablakon,ott van egy telefonszám,nah annak kell az uccsó 4 jegye,az a kód..ha nem itt akadtál el,akkor télleg nemtom,mert az elég könnyű pája...,én a metró2-nél akadtam el,de csak ott is úgy,hogy nem udom lemosni az érmét,mert beszart a progi..... -
Bazs2222 #679 Elakadtam a bérházas pályán!Már benéztem minden szobába a házmester kulcsaival,de nem történik semmi!Mit kellene csinálni????Válaszotokat előre is köszönöm!! -
DJviolin #678 Sziasztok!
Nincs valami megoldás arra, hogy elinduljon geforce mx-eken is a játék? -
#677 Nem tudja valaki, készül 5. rész? -
#676 upsz, nem néztem a dátumot:D -
#675 Tudomásom szerint nem megy MX-es kártyákkal -
DaWe #674 Hát sztem el kell hogy fusson!!nem biztos hogy tuti lesz de sztem játszható!!mondjuk ez függ a procitól,memóriától is!!Szerintem... -
Tozoka #673 Hello!
Nekem a gépben egy GeForce4 MX4000 128MB videjókártya van.Jól sejtem,hogy ezzel felejtsem el az SH4-et.Állítólag nem támogatott az MX széria.Mi az igazság?
Üdv.:Tozo -
#672 Töltsd le pl... torrent -
#671 Elküldene vki nekem? Nagyon kéne a game! [email protected] vagy privát és megbeszéljuk, köszi -
#670 Jol hallotta Grebber :)
Silent Hill 5: Shadows of the Past
Ez a resz visszater a gyokerekhez, ami alatt a masodik reszt ertem, mind torteneteben, mind hangulataban...
Tobbet sajnos en se tudok rola. -
Zozo76 #669 jo lenne, az se lenne baj ha mar XBOX 360-ra jonne ki. :) -
#668 Én mintha halottam volna hogy lesz Silent Hill 5. -
DaWe #667 nem tudod,lesz folytatás???
Kéne -
Zozo76 #666 El kene kezdenem nekem is... :)
-
DaWe #665 Hát az biztos hogy megállt!!Pedig sztem elég full játék!para meg minden megvan!Elég beteg elme lehet a megalkotója!!! -
Zozo76 #664 Ez a topic leallt. Be kene inditani... .) -
sorrow #663
HELLSING (659.) csak neked utoljára:
a movie mappában a film fájlok .pac kiterjesztését át kell írni .avi, vagy .mpg kiterjesztésűvé.
-
Zsoldos #662 Nekem legjobban a fejfajas+szedules effekt tetszett. -
Zsoldos #661 De kellenek a feelinghez a post effektek. Ilyen plejsztejsonos grafika eseten amugy nem biztos hogy jo otlet a jo kepelesseg ;) -
Zsoldos #660 ha elromlik a vs az max hibazni/fagyni kezd, nem ir ilyet az tutko.. Ez majdnem biztosan driver-tema. Uninstall+driver cleaner + uj driver. Ha ez se, akkor esetleg dx9 reinstall, ha igyse akkor vinnyoz. -
#659 nah. most vittem végig a gémet. és azt kell, h mondjam, h sajnos történeti csavarokban nem rendelkezett annyival, mint mondjuk a 2 vagy a 3, de az nagyon tetszett, h ilyen hosszú volt és tartalmas.
bár 1-2 fejtörő nagyon logikátlan volt.
szóval, 7óra 40perc a végigjátszási idő, és az escape véget kaptam.
így lenne 1 kérésem, h valaki leírná nekem, h mi a pontos 3 másik vég? (ne azt, h mit kell érte tenni, azt tudom). -
sorrow #658 lehet , hogy elromlott a vertex shader az bad.
Nekem is 9600Pro van de nem volt gondom, modjuk én 1-2 havonta újra rakom a rendszert.
próbáld frissíteni az ati drivert. és, töröld le az Ace mega codec pack-ot már ha fent van