Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Hú a 2-t azt valahonnan a netrõl szedtem le még régebben, utánanézek ha találok valamit szólok.Hát szerintem már nem lehet kapni

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Hú az tényleg nagyon jó lenne😊 de jó lenne 4-es graffal is nekem az nagyon bejött lehet hogy a 3 kicsit szebb volt mint a 4 viszont az a graf jobban illet a játékhoz... szerintem de ez az én véleményem csak😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Atisz
A 2 honnan van meg? Lehet még valahol kapni esetleg?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tower Guard
Hmm ez a falas ez tényleg jó majd kipróbálom de valahogy most nincs kedvem inkább a 2-t küldöm aztán majd ha végignyomtam utána😊

Csibe001
Bárcsak az 1-et re-make-elnék mondjuk SH3 grafikai engine-el.Szép álom... 😊

Köszönet!
Ez a verzió van meg nekem is + az 1.2.1.-es update. Háát, igen a grafika nem szárnyal az egekbe, de egyszer mindenféleképpen érdemes végigvinni. Az ESC gombot (PC-s beidegzõdés 😄) én is soxor megszívtam (mentés meg vagy félórája).
A repkedõ dögök az utcán is tudnak meglepetést okozni, fõleg, mikor nyílt terepen vagy és többen jönnek... Hátad a falnak, az növeli a túlélés esélyét.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tower Guard
jaja ezzel nem kell kínlódni, kipróbáltam hát tényleg érdekes a grafikája😄 kicsit hozzákell szoknom még ehhez meg az a baj ha magnyomod az escet akkor kilép a játékból csak egy nagyon kicsit játszottam vele amikor a kávézóban jön az a madár, nem igazán sikerült leszúrnom a késsel😄

Csibe001
Nos az "átirat" : Silent Hill 1 PC(PS1 Emulator integrated) amint a neve is mutatja, csupán integrálva van az emulátor vagyis neked nem kell konfigolni (mert azért simán az emuval elég sokat lehet szívni mire beállítod, így viszont nem kell szórakoznod vele) Gondolom a játékot linkelte be Tower Guard.

SH1:

Kis fölvilágosítást kérnék ezzel a PC-s SH1-gyel kapcsolatban. Nekem van egy PC-s verzió, ami telepíthetõ, de telepítés után csak egy psx emu és egy ps1-es iso + a PC-s keretprogram (ez indul, ebbõl lehet konfigolni az emu-t) van a gépen.
Ez lenne a PC-s "átirat"?
A #746-os hozzászólás linkjérõl ezt lehet letölteni?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Csibe001
Nagyon helyes!
Sztem sok idõ kell ahhoz hogy legyen SH5 PC-re ha egyáltalán lesz. 😞

Tower Guard
Úh nagy kár, de akármi is lesz a címe minél hamarabb jelenjen meg pc-n 😊Na kicsit szerintem küldöm a 2-t😊

Csibe001
Köszi a linket majd valaki biztosan örülni fog neki, nekem már megvan a PC-s "átirat". 😊
Én elõször megvettem eredetibe (alap) de PC-n jáccottam emulátorral utána meg végigvittem a PC-s verziót.
Már cáfolták azt, hogy Shadows of the past lenne az újnak a címe.Legutóbb azt olvastam, hogy PS3 nyitócím lesz az SH5.Ennek nem örülök, ugyanis gyûlölöm a PS-t.Úgyhogy azért még arrébb lesz az 5. 😞

Tower Guard
Na elmentem egy darabig de most kicsit pihentetem magam😊 köszi, közben találtam is valamit eztha nem lenne meg akkor innen szedd le én csak késõbb szedem le kicsit szunyálok most egyet 😄 és te pc-n vagy ps-en játszottál az 1-el? és végigvitted?most elleszek ezekkel egy darabig aztán remélem nemsokára jön majd az 5 😊 olvastam róla egy kis infótitt meg még a fórumban is olvasgattam a silenthill.hu elvileg shadows of the past címen fog futni

Csibe001
Az idõ tényleg megfelel. 😊
Két lehetõséged van PC-n jáccani az 1-et.Megszerzed a PS1 SH1 iso-ját aztán emulátorral tolod vagy megkeresed PC-re, mert egy csapat átdolgozta teljesen s így futtatható verzióban is létezik.Már régen foglalkoztam vele de amint lesz kis idõm megkeresem neked, addig próbálkozz google-ben keresni, sztem elég lesz beírnod, hogy silent hill 1 + pc a keresõbe. 😊
Sok szerencsét. 😛

Tower Guard
Hmm csak az a baj hogy nemtudom megszerezni az 1-et pc-re, grafika annyira nem fontos nálam vagyis persze hogy az de az 1-et szívesen végigtolnám akárhogy is néz ki valahogy a 3 annyira nekem nem jött be nem sokat játszottam vele mondjuk... de a 4 az húh nagyon bejött meg az külön történet és ha netalántán lenne 6 dehát még az 5 is messze van na mind1 akkor remélem hogy a 4-nek lesz valami folytatása😊 nagyon állat lett biztos a 2 is jó meg hát ugye majdnem mindenki azt dícséri a legjobban,egyzser játszottam csak vele régebben rövid ideig egy havernál és megtetszett, szerintem most fel is rakom és nekikezdek az idõ pont alkalmas rá 😄

Csibe001
Én nem sok embert ismerek aki csalódott a kettõben 😊 Nem kötözködésképpen.
Mivel az elsõ rész tökéletesen le van zárva így nem hinném, hogy fogytatást vártak a történettõl.Én az egyik good end-el fejeztem be az 1-et,azt amelyikben Heather-t kapja meg a végén Mason.S nyílván benne van a folytatás lehetõsége de melyik SH játékban nincs? 😊

Seth
Ja hát ha azt próbáltad elõször akkor érthetõ a dolog. Ugye aki játszott az 1-el,az inkább folytatást várt és legtöbbjük csalódott.

PSN ID.: Beegabor

Csibe001
Nálam 2,1,3,4 a sorrend.
S sztem már a kettõben is nagyon jó a mimika meg a karakterek kidolgozása.Még manapság is jól mutat a program pedig nem mai darab. 😊
Én nagyon átéltem a kettõt s valószínûleg ezért a legjobb az a számomra.A történetvezetés eszméletlen benne, meg én életemben elõször azzal a résszel jáccottam.

Seth
A 3 vontatott? Ezt inkább a 2-re lehetne elmondani,soxor majdnem bealudtam rajta. Sokkal többet kell benne mászkálni mint bármelyik részben. Ráadásul engem az 1 rész folytatása érdekelt,amit a 3. részben hálaistennek meg is tettek, és remekül sikerült.Az arcok kidolgozása, mimikája vmi hihetetlen jól meg volt csinálva. Szóval nálam 1,3,2,4 a sorrend. De ez csak magánvélemény ugye

PSN ID.: Beegabor

Csibe001
Nos ha a grafika számít neked akkor az 1 nem fog tetszeni, mert grafikailag ugye nem mai darab.Viszont kötelezõ darab mert én pl jobban paráztam rajta mint bármelyiken.A legjobb rész kétségtelenül a 2, úgyhogy amennyiben igaz az hogy a 2-re lesz visszavezetve az 5 az nem véletlen. 😊 A 3 sztem egy picit vontatott (ill nagyon gyengécskére sikeredett a logikai feladatok többsége)de ne kövezzetek meg, viszont a 3.rész az az 1 folytatása de nem spoilerezek úgyhogy ha kiváncsi vagy, hogy miért akkor olvass utána vagy játszál vele. 😊

Tower Guard
Szerintetek melyik volt e legjobb rész a 4 közül? Én nem nagyon játszottam az elõzõkkel csak a 4-et vittem végig.Mondjuk megérné a 4 után elõkapni az elõzõ silent hilleket?Történetben tudom hogy nem nagy köze van az elõzõkhöz csak az a gáz hogy nincs meg az 1 de mindenesetre a 2-est tuti végigviszem majd sztem mert hallottam valamit hogy lehet lesz sh5 és a 2-es történetére viszik vissza vagy mi<#vigyor3>

Atisz
Mert rossz szobát vett ki a szerencsétlen és egy sorozatgyilkos (a játék fõgonosza) élt ott elõtte. Egyébként meg játszd végig...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Én arra vagyok pont kiváncsi hogy ez miért történeik meg vele?

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Henry Townshend egy Silent Hill-tõl nem messze lévõ városka, South Ashfield apartmanjában lakik. Rémálmai vannak és egyik napról a másikra arra eszmél, hogy be van zárva a saját szobájába belülrõl. Az ablakok is le vannak zárva, nincs kiút a szobából. Az ajtón egy szöveg áll: "Ne menj ki! Walter". A fürdõszobában végül talál a falon egy lyukat, ahová bemászva rémálomszerû világokba kerül. A másik fõszereplõ Henry szomszédja, a szemrevaló Eileen Galvin, a játék második felében õt kell megvédeni. A sztori egész jó (bár sok a ködösítés) a fõellenség ezúttal a Silent Hillek eddigi részeiben csak újságkivágásokban felbukkanó Walter Sullivan.

Csibe001
Upsz, silent 2 topikba már linkeltem. ^^

grebber
Valaki összefoglalná mirõl szól ez a 4. rész?

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Na ja a kiscsaj sem volt semmi a sok szeplõvel...nagyon szépen voltak kidolgozva.

Lord Myn
Nekem a szereplõk (grafikailag) jobban tetszettek a 3-ban, az öreg detektívhez hasonló kidolgozottságú karaktert, mind a mai napig egy játékban sem láttam. De jók lettek a 4-ben is, engem csak az zavart, hogy az átvezetõ animációk lefixálták 15 fps-re (hogy ne legyen fps-ingadozás) és így picit darabos lett.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atisz
Szerintem sem rossz a grafikája. A 2 fõszereplõ ráadásul olyan szép hogy semmi hasonlót nem látni más játékokban.

Silent Hill 2 fent van a seven warezon is: n7w.wc.hu

Joke 33
kb mikor történik az meg hogy leesik egy fej az ablak ellõtt?

Tower Guard
Most nem azért csak sok helyen hallottam már hogy így szidják a grafikáját meghogy a 3-é jobb volt.Szerintem nem legalábbis nekem nem.Sokkal rémisztõbb ha ilyen homályos egy kicsit és így ábrázolja a silent hill világát hitelesebben.Szerintem <#vigyor>

Joke 33
télleg,ezt már régebben is akartam kérdezni

Joke 33
mert nem találok rajta semmit,és azt se tudom,hogy mennyit kell fizetn,meg hol?

Joke 33
már nem azért,de a wanadoo-n én nemtok letölteni...
valaki elmonhatná,hogy kell.

PESK
Jahh énis onnan szedtem le de már rég kijáccottam..
Sztem a kettõt is le lehet tölteni a wanadoo-ról de nm biztos

ArtlessDesign!!!

én most nyomom kurva jó www.wanadoo.atw.hu rol szetem

ALien

Atisz
Erre én is kíváncsi lennék...

Joke 33
helló!
Nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni a sh 2-t?

wesker24
na az jó kérdés én 2000/2002-re tipelek !!!!!
aszt szeretném még meg kérdezni hogy a silent hill2 pcre mikor jelent meg pontosan?

ALien

Atisz
A SH-eknek mindig nagyon jó effektjei/szinkronhangjuk van, nem tudom milyen a magyar, de nem hinném hogy jobb.

egyépként menyire élik bele magukat a szinkronba az emberek érdemes letölteni vagyinkáb maradjak feliratnál???

ALien

thanks

ALien

ffxi
Vhol itt!!

Fákjúal!

Silent hill 2 végogjátszás hol van?

ALien

Extraboy
pontosan asszem egy piros könyv, ahoz kell odamenni

ffxi
Megerõsítem!

Fákjúal!

Csibe001
A szobában lehet menteni a kanapé melletti könyv segítségével asszem.

Sziasztok! Bugyuta kérdésem az, hogy pc-n hogy lehet menteni. Még nem jöttem rá. Köszi szépen.