858
  • ffxi
    Most én tévedtem
    Jah, jó lenne a 4-hez is szinkron.
  • Csibe001
    A szinkron a 4-re vonatkozott...miből gondoltad hogy az 5-re kellene egyből szinkron??
  • ffxi
    De elkalandoztatok :D
    Először az 5-öt és most meg rá a szinkron:DDD
  • Csibe001
    Remélem a szinkronstúdió ehhez a részhez is csinál majd szinkront...
  • Csibe001
    Ne is mondd, sztem elő is veszem majd a kettőt, csak előbb befejezem a 3-at.Megint. :)
  • kirol
    Nekem is tetszett.
  • Csibe001
    Nyílván a PS3-ra koncentrálnak sajnos, mivel tudtommal egyenlőre arra fejlesztik csak, de szerintem a pc-seket sem fogják kihagyni, nem hinném, hogy bukás lett volna valamelyik rész is rá.
    Én viszont nem venném jó néven ha csupán PS3-ra lenne, nagyon megszerettem silent hill-t, több mint 1 játék nekem, nem tudnám megmagyarázni miért.De nem vennék csak emiatt egy PS3-at...Ahogy a cikk is mondja, reménykedjünk.
  • kirol
    Bakker, még jó, hogy kérdeztem és tessék.
    Máris egy hír. Sajnos rossz.

"Új Silent Hill játék?
    [2006. november 27. @ 19:22 - Chesario]
    Az Official Playstation Magazine meginterjúvolta a Silent Hill széria producerét, Akira Yamaoka-t, aki érdekes dolgokat mondott nekik.

A Silent Hill sorozat producere és zeneszerzője egy új részről mesélt az újságíróknak, amiben teljesen új oldalról közelítik meg a sorozatot, az előző rész szorongató légkörét a pszichológiai horror veszi át, ami nagyon érdekesen fog kinézni a játékban. Sajnos csak Playstation 3 verzióról volt szó, de mivel a Konami még nem erősítette meg a hírt, ezért még van remény egy PC-s verzió megjelenésére is."
  • Csibe001
    Szerintem lesz, miért ne lenne?Hiszen a 2-től kezdve végig van pc-re is.
  • kirol
    Hát azzal nem sokat érek. :(
    PC-s nem is lesz már? Szemetek!
  • Seth
    készül az 5 ps3-ra, illetve psp-re is jön ki egy új rész
  • kirol
    Amúgy most mi a helyzet?
    Vége van a Silent Hill sorozatnak?
    Már nem is tudom, van vagy 2 éve, hogy megjelent a 4. Eddig szinte évente jött az új.
  • Stinger 576
    Sziasztok,

elkészült az első nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülő Guide belső tartalmával kapcsolatos bővebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, előrendelni/megvásárolni pedig jövő hét elejétől Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belőle szállítmány.

Köszi a figyelmet!
  • ommadawn
    Lilithn: Ment egy üzenet...
  • Lilithn
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e még kapni valahol Mo.-on?
    Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).
  • Streetlife
    végre megvan nekem is a SH4 :)
  • Atisz #762
    PS 2-nél volt bennük különbség, ott az alapban nem volt benne pár ending és a Maria-s subgame...
  • Tower Guard
    Akkor nemnagyon értem mi a 2 között a különbség talán az hogy ilyen hibákat kijavíthattak ha voltak benne vagy nemtom
  • Atisz #760
    Mind a 2 ugyanolyan. Az a rész amikor Mariával vagy elvileg a direcctor's cut, de ezt már az alap PC-s verzió is tudta...
  • Tower Guard
    Tényleg amúgy nekem a director's cut van meg és van két fajta játék amikor elakardo indítani, a sima 2-ben is így van vagy nem?
  • Tower Guard
    Hú a 2-t azt valahonnan a netről szedtem le még régebben, utánanézek ha találok valamit szólok.Hát szerintem már nem lehet kapni
  • Tower Guard
    Hú az tényleg nagyon jó lenne:) de jó lenne 4-es graffal is nekem az nagyon bejött lehet hogy a 3 kicsit szebb volt mint a 4 viszont az a graf jobban illet a játékhoz... szerintem de ez az én véleményem csak:)
  • Atisz #756
    A 2 honnan van meg? Lehet még valahol kapni esetleg?
  • Tower Guard
    Hmm ez a falas ez tényleg jó majd kipróbálom de valahogy most nincs kedvem inkább a 2-t küldöm aztán majd ha végignyomtam utána:)
  • Csibe001
    Bárcsak az 1-et re-make-elnék mondjuk SH3 grafikai engine-el.Szép álom... :)
  • Gary
    Köszönet!
    Ez a verzió van meg nekem is + az 1.2.1.-es update. Háát, igen a grafika nem szárnyal az egekbe, de egyszer mindenféleképpen érdemes végigvinni. Az ESC gombot (PC-s beidegződés :D) én is soxor megszívtam (mentés meg vagy félórája).
    A repkedő dögök az utcán is tudnak meglepetést okozni, főleg, mikor nyílt terepen vagy és többen jönnek... Hátad a falnak, az növeli a túlélés esélyét.
  • Tower Guard
    jaja ezzel nem kell kínlódni, kipróbáltam hát tényleg érdekes a grafikája:D kicsit hozzákell szoknom még ehhez meg az a baj ha magnyomod az escet akkor kilép a játékból csak egy nagyon kicsit játszottam vele amikor a kávézóban jön az a madár, nem igazán sikerült leszúrnom a késsel:D
  • Csibe001
    Nos az "átirat" : Silent Hill 1 PC(PS1 Emulator integrated) amint a neve is mutatja, csupán integrálva van az emulátor vagyis neked nem kell konfigolni (mert azért simán az emuval elég sokat lehet szívni mire beállítod, így viszont nem kell szórakoznod vele) Gondolom a játékot linkelte be Tower Guard.
  • Gary
    SH1:

Kis fölvilágosítást kérnék ezzel a PC-s SH1-gyel kapcsolatban. Nekem van egy PC-s verzió, ami telepíthető, de telepítés után csak egy psx emu és egy ps1-es iso + a PC-s keretprogram (ez indul, ebből lehet konfigolni az emu-t) van a gépen.
    Ez lenne a PC-s "átirat"?
    A #746-os hozzászólás linkjéről ezt lehet letölteni?
  • Csibe001
    Nagyon helyes!
    Sztem sok idő kell ahhoz hogy legyen SH5 PC-re ha egyáltalán lesz. :(
  • Tower Guard
    Úh nagy kár, de akármi is lesz a címe minél hamarabb jelenjen meg pc-n :)Na kicsit szerintem küldöm a 2-t:)
  • Csibe001
    Köszi a linket majd valaki biztosan örülni fog neki, nekem már megvan a PC-s "átirat". :)
    Én először megvettem eredetibe (alap) de PC-n jáccottam emulátorral utána meg végigvittem a PC-s verziót.
    Már cáfolták azt, hogy Shadows of the past lenne az újnak a címe.Legutóbb azt olvastam, hogy PS3 nyitócím lesz az SH5.Ennek nem örülök, ugyanis gyűlölöm a PS-t.Úgyhogy azért még arrébb lesz az 5. :(
  • Tower Guard
    Na elmentem egy darabig de most kicsit pihentetem magam:) köszi, közben találtam is valamit eztha nem lenne meg akkor innen szedd le én csak később szedem le kicsit szunyálok most egyet :D és te pc-n vagy ps-en játszottál az 1-el? és végigvitted?most elleszek ezekkel egy darabig aztán remélem nemsokára jön majd az 5 :) olvastam róla egy kis infótitt meg még a fórumban is olvasgattam a silenthill.hu elvileg shadows of the past címen fog futni
  • Csibe001
    Az idő tényleg megfelel. :)
    Két lehetőséged van PC-n jáccani az 1-et.Megszerzed a PS1 SH1 iso-ját aztán emulátorral tolod vagy megkeresed PC-re, mert egy csapat átdolgozta teljesen s így futtatható verzióban is létezik.Már régen foglalkoztam vele de amint lesz kis időm megkeresem neked, addig próbálkozz google-ben keresni, sztem elég lesz beírnod, hogy silent hill 1 + pc a keresőbe. :)
    Sok szerencsét. :P
  • Tower Guard
    Hmm csak az a baj hogy nemtudom megszerezni az 1-et pc-re, grafika annyira nem fontos nálam vagyis persze hogy az de az 1-et szívesen végigtolnám akárhogy is néz ki valahogy a 3 annyira nekem nem jött be nem sokat játszottam vele mondjuk... de a 4 az húh nagyon bejött meg az külön történet és ha netalántán lenne 6 dehát még az 5 is messze van na mind1 akkor remélem hogy a 4-nek lesz valami folytatása:) nagyon állat lett biztos a 2 is jó meg hát ugye majdnem mindenki azt dícséri a legjobban,egyzser játszottam csak vele régebben rövid ideig egy havernál és megtetszett, szerintem most fel is rakom és nekikezdek az idő pont alkalmas rá :D
  • Csibe001
    Én nem sok embert ismerek aki csalódott a kettőben :) Nem kötözködésképpen.
    Mivel az első rész tökéletesen le van zárva így nem hinném, hogy fogytatást vártak a történettől.Én az egyik good end-el fejeztem be az 1-et,azt amelyikben Heather-t kapja meg a végén Mason.S nyílván benne van a folytatás lehetősége de melyik SH játékban nincs? :)
  • Seth
    Ja hát ha azt próbáltad először akkor érthető a dolog. Ugye aki játszott az 1-el,az inkább folytatást várt és legtöbbjük csalódott.
  • Csibe001
    Nálam 2,1,3,4 a sorrend.
    S sztem már a kettőben is nagyon jó a mimika meg a karakterek kidolgozása.Még manapság is jól mutat a program pedig nem mai darab. :)
    Én nagyon átéltem a kettőt s valószínűleg ezért a legjobb az a számomra.A történetvezetés eszméletlen benne, meg én életemben először azzal a résszel jáccottam.
  • Seth
    A 3 vontatott? Ezt inkább a 2-re lehetne elmondani,soxor majdnem bealudtam rajta. Sokkal többet kell benne mászkálni mint bármelyik részben. Ráadásul engem az 1 rész folytatása érdekelt,amit a 3. részben hálaistennek meg is tettek, és remekül sikerült.Az arcok kidolgozása, mimikája vmi hihetetlen jól meg volt csinálva. Szóval nálam 1,3,2,4 a sorrend. De ez csak magánvélemény ugye
  • Csibe001
    Nos ha a grafika számít neked akkor az 1 nem fog tetszeni, mert grafikailag ugye nem mai darab.Viszont kötelező darab mert én pl jobban paráztam rajta mint bármelyiken.A legjobb rész kétségtelenül a 2, úgyhogy amennyiben igaz az hogy a 2-re lesz visszavezetve az 5 az nem véletlen. :) A 3 sztem egy picit vontatott (ill nagyon gyengécskére sikeredett a logikai feladatok többsége)de ne kövezzetek meg, viszont a 3.rész az az 1 folytatása de nem spoilerezek úgyhogy ha kiváncsi vagy, hogy miért akkor olvass utána vagy játszál vele. :)