858
  • tibi82
    Kedves SH rajongók !

Aki meg tudná írni DVD-n az SH 4-et - üres DVD-ért vagy SH1-ért,vagy valami filmért cserébe - az kérem írjon !
    [email protected]
  • tibi82
    Kedves SH rajongók !

Aki meg tudná írni DVD-n az SH 4-et - üres DVD-ért vagy SH1-ért,vagy valami filmért cserébe - az kérem írjon !
    [email protected]
  • Extraboy
    Nekemis csak ennyi volt a gond, de ha ilyenkor nem engeded el akkor asszem nem fog megfordulni!
  • Skyline
    Nemakarok senkit sem oltani de elég bénusznak kell lenni ahhoz hogy ezt az irányítást szarnak nevezzük...Én totál vidáman semmi perc alatt hozzászoktam és faszán tudtam kezelni egér+bill-el....Egy problémám volt az egésszel csak--> kameraváltásnál ritkán előfordult hogy az egyik pillanatban hátulról láttam a faszit váltott a kamera szembe és mivel az előrét nyomtam szemből az a hátra ezé megfordult a faszi.....De ez ritka volt...
  • grebber
    Nekem semmi bajom az irányitással.A RBR nehezebb számomra :)
  • Zoleeca
    Szevasztok! Pár dolgot visszaolvastam, de nem mindent, en makarom lelőni a poénokat magamnak :)
    Jól sejtem ugye, hogy nem az én készülékemben van a hiba és télleg csak így lehet irányítani a fickónkat? Nem tudom ki találta ki ezt a kamerához viszonyított irányítást de iszonyat gagyi. 1 perc volt mire kijotottam egy WC-ből ahol felülről láttam a buksimat és a kamera össze vissza ugrált, és még az sem látszott, hogy kb hol az ajtó...arghhhh...
    Na mindegy...már a Soul Reaver-ben is megutáltam ezt az irányítást. Ezen kívül semmi bajom nem lenne vele, de így szinte játszhatatlan. A 3-ban normálisan lehetett irányítani :((((
  • Extraboy
    Es hogy ebredsz fel? (lyukba bemesz vagy az ossz level utan auto mindenkepp felebred?)
  • Shep
    A Myth féle DVDrip verzió működik vkinek rendesen, mert nekem állandóan kilép, a prison helyszínen annyira, hogy a video bejátszás után szinte egyből kilép így nem is tudok tovább jutni.
  • Zsoldos
    A 303-as szobaba, Eileen-hez kell eljutnod. Ehhez a szobahoz nincs kulcsod egyedul. Az osszes szobabol, (illetve asszem a hallban a foldszinten a levelesladaban is.. ehhez kell a mailbox key) ossze kell gyujtened a red papereket, es mindet becsusztatni az ajtod ala'. Ha ezzel megvagy es visszamesz, a 303-as kulcsa ott lesz az agyad mellett, mikor felebredsz.
  • Extraboy
    Igen, eddig ott tartok hogy migvan az asszes ajtot nyito kulcscsomo + a 105 106os kulcsa.
  • Zsoldos
    Van egy revolver is, az sokkal erosebb.
    de ami mindent ut a pisztolyba az ezustgolyo. (van belole ketto osszesen asszem) a hosszu fekete haju csajszellembe erdemes beleinvesztalni egyet, mert ot szerintme mashogy nem lehet lekapni, bele erdemes egy kardot dofni, mert egeszen a jatek vegeig feltunik es idegesito lehet.
  • Zsoldos
    hat kicsit pontosits, mit csinaltal eddig, stb, mert
    eleg sokmindent kell csinalni egy palyan. Ha a kezdessel van gond: a 301-es szoba ugye nyitva, a piros cetliket a falon ha elolvasod: a hatlapjukon egyegy kulcs. A kulcsok az apartman egyegy szobajat nyitjak, oda menj legkozelebb. Piros cetliket az egesz palyan ahol latsz, szedd ossze es csusztasd be az ajtod ala (302-es ha jol emlekszem). A kulcsaid kozott ott a haziur szobajat nyito darab is, ott megtalalod az osszes ajtohoz valo kulcsot.. stb
  • Extraboy
    Az apartmennel mit kell csinalni? mert ma egy oraja bojongok a 3 emeletnyi szobak kozott de "nem talalom, hogy mit kellene keresnem"
  • fitutufi
    jaja
    asszem :D
  • Extraboy
    Amugy a piszolyon kivul itt nincs mas lofegyver? mert most tartok az apartmannal de meg nem talaltam mast
  • Vegas
    voltál a női wc-ben?mert van ott egy halott csaj és tőle el kell venni pénzt,és úgy mehecc lejjebb!
  • grebber
    Ez nem az már előrrébb vagyunk.Ez után sokkal.Amikor be kelett tenni az irányitokart a metróba.
  • Extraboy
    Ha elvileg ugye meghuztad az elso vagon vezetofulkejeben az iranyitokart akkor az ajtoknak ki kellett nyilniuk (nem mindegyik) ergo a csaj kijut a metrobol es teged fog kovetni. A dolgod a kovetkezo: a ket metrokocsi kinyilt ajtajai kozt at kell menned a tuloldali vaganyra es onnan mar erteni fogod. Arra figyelj hogy a metrokocsik kozott rengeteg "atmeneti" ajton at tudsz menni az utanalevo kocsiba
  • gizzda
    VAZZ MOST KEZTEM VELE JÁTSZANI DE MÁR ELAKADTAM....A LEGELEJÉN VAGYOK....LEN VALAMI ALGÚTBA ÉS NEM TUDOK LEJEBB MENNI ELMENTEM MÁR MINDEN FELE DE NEM TUDOM HOGYAN TOVÁBB......
  • fitutufi
    akkor a metronál a metroba az írnyítókart betettem ez a Subway Word-be van a 2nd time-ba
    nem tom merre tovább ??????
    plz help !!!
  • Extraboy
    THX
  • Vegas
    A kód 0302!!!!ezt ird be!!
  • Extraboy
    Igen, megvan de egy szamzaras ajtoba utkoztem, aram mar van de elvileg ha a lakasombol kinezek akkor ott egy bar south... hirdetotabla amin van egy tel szam 555 - 3750. na elvileg a 3750 a kod de nem fogadja el? Mi lehet a gond?
  • Zsoldos
    A tul sotet van problemara: az aramot kell felkapcsolni. A teton lehet bekapcsolni, miutan megindul a viz lefele, lesz aram. A borton szintjeit ugy forgassatok, hogy a veres agyak egymas folott legyenek. Menjetek be kozepre a kemlelonyilasokhoz. Nezzetek meg, hol van a legalso szinten a veres agy-> ezt a szintet ugye nem lehet forgatni, ehhez kell igazitani a fentebbieket. Pl celszeru azt megjegyezned, a letrahoz kepest hogy helyezkedik el, es ennek megfeleloen allitod be a tobbi szint veres agyait is. Igy a lyukakon at le lehet ugralni a konyhaig.
  • Zsoldos
    Na en pont ma nyomtam ki a jatekot. Kinek segitsek?
  • Vegas
    én is itt akattam el....de sehogysem jóak.mert hiába forgatom máshogy a börtön szintjeit akkor se jóak...:(
  • Extraboy
    Ezt hogyan kell megoldani?
  • Shep
    a 285-össel működik
  • Extraboy
    Megvan, kiraly most egy konyhahoz erkeztem es egy kapu van elottem egy szamzaras bill-el csak azt irja hogy tul sotet van es nem latja a gombokat
  • Extraboy
    Nem vagyok biztos benne amit mondok de ami nekem volt CD-s verzio avval barmit csinaltam sehogysem mukodott. azt irta hogy nincs teljesen telepitve (setup.bat is megvolt). Biztos van ra gyogyir de nem voltam ilyen kitarto :)
  • Shep
    285-ös hozzászólás
  • Johnny85
    egy kis help kéne emberek.Megvan a cd-s verzió,telepités után a szokásos kis dll hiba.Találtam vmi reg fájlt amivel orvosolni lehet(ne) a problémát.Így el is indul a játék,az intro után kidob hogy sérült a játék.Ötlet?
  • vassyg
    ehh, felmész a 3.dikra, itt három olyan szoba van amiben van lyuk, ugye mind a hármat kipróbáltad? az egyik az első emelet ALÁ kell vezetnie! aztán csak utána tucc tekergetni.
  • Extraboy
    #416 -"Na azokat kell egymás alá forgatni a tekerővel ami ott van a szinteken."

Egy rohadt tekerot nemtalaltam nemhogy mindegyik szinten egyet...
  • Extraboy
    Kerlekszepen, mar az egesz palyat vegigneztem min 3x -> egy kurva forganytyut vagy miafaszt nem talaltam! A veres agyak megvannak, a jukakon is marhajo jatszogatni hogy leugralgatsz csak nemtudom mi ertelme...
  • grebber
    Komolyan mondom ennyire nem lehetsz ahogy te mondtad luzer.
    Magadtól nem tudsz körülnézni a gameben?
    Na mindegy nem mondok semmit.Egyébként van angol végigjátszás ha visszaolvasol.
  • Extraboy
    Tovabb mar nem lehet, leugralok a cellakban levo jukakon addig ameddig "padlot" nem talalok (magyarul elfogynak a lyukak), ekkor vagyok az I.em-en. Na itt mit csinaljak?
  • ronhaven
    Ugorj meg lejjebb.
  • Extraboy
    Hat ha a 3.em-rol leugralok az elsoig akkor ott mit csinaljak?
  • grebber
    Akkor te nem jó helyen járkálsz.
    Vannak a szobák amelyikben ott a lyuk ugorj bele utánna megint és megint amig le nem érkezel.Onnan már remélem odatalálsz.