Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akinek kiirja hogy DARK menjen fel és forgassa el a kibaszott szinteken a véres ágyakat egymás alá.
De mintha már párszor le lenne irva!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

neked is kiír a konyhába olyat hogy DARK ...........

sziasztok kéne egy kis segitség. a börtönbe vagyok, az öreg már beszélt a gyerekkel majd eltüntek. a konyhába nem müködik a számzár és a tetön se tudom kinyitni az ajtot. hiába forgatom a szinteket mindig ugyan oda jukadok ki. mit kell csinálni?
vegulis ez az irany-alapu mozgas sokszor kenyelmesebb lehet, mint mondjuk egy alone in the dark iranyitas.
Hat a billentyuzettel kell maszkalni, amerre nyomod arra megy a figura, ez 8 iranyt jelent. Szerintem a navigacio tavolrol sem kene problemat okozzon, harcban meg autoaim rendszer van.
fitutufi

lóál

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nos most raktam föl ezt a game-t és azt kell mondjam nem lenne rossz de az irányítás az pocsék.Pocsék?Szörnyû inkább.Amikor beállítottam a billentyûzetetet hogy elõre hátra stb.. nem találtam sehol sem egy olyan funkciót hogy egér.Nem is lehet egeret használni csak az fps-es résznél?Illetve be tudom e állítani hogy mindíg fps módban menjen vagy hogy ha 3th personban megy akkor az egeret lehessen használni?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

fitutufi
figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro elõtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nõ akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

A 3-as lesz a kovetkezo amit vegigjatszom. A gfx sztem egy harmadlagos tenyezo, nem az hatarozza meg egy ilyen jatek szinvonalat.

Elküldené nekem valaki ezt a filet a játékból?
mert nekem problémás ! > drc.dll

Teljesen igazad van, veri a konkurensek nagy részét. De nem tudom játszottál-e a 2., vagy 3. résszel. Engem fõleg az akasztott ki, hogy a 4. rész grafikája nagyságrendekkel gagyibb lett, tehát visszafejlõdött. Önmagában tehát ez a játék nem rossz, de akik fikázzák, inkább azért teszik, mert a korábban megszokott színvonalhoz hasonlítják, amit alulról sem súrol... Sajnos.
Az lehet, hogy igy van. De a csapbol is azt hallottam, hogy egy nagy szar, rosszabb, mint az osszes eddigi, majdnem skippeltem is a jatekot. Pedig a tobbi 'horror' gamenel igyis klasszisokkal jobb.
Zsoldos, szerintem az a helyzet, hogy önmagában a gamma tényleg jó, csak a korábbi két résznek nem ér nyomába semmilyen tekintetben. Ide értve az irányítást, és különösen a grafikát, ami még a 2. résznél is jóval sz@rabb..
Valamint e miatt játék indításakor kiírja hogy a játék nincs helyesen telepítve.
Lehet elég lenne ha valaki átküldené a saját drc.dll filet?
Ötleteket várom!
Köszi!

Hello!

Nekem instaláláskor hibaüzenetet küld !
Silent.Hill.4.DVDRiP-MYTH 3cd-s változatát szedtem le.

Tudnátok segíteni ?

Sadun Tryst
nem is olvastam el azt, ami rá van írva. szal akkor itt lehetett a baj.
mondjuk az ásós rész viszont tök 1szerû volt. ellenkezõ irányba kellett csak menni, mint ház és a tó. a helyi feladat pedig már úgy adta magát. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

miert lenne hulyeseg, hisz ez ra van irva a kulcsra 😊
fitutufi
jaaah ténleg

Sadun Tryst
thx a helpet!
már én is ezen gondolkodtam, de hát gondoltam ez hülyeség, ennek semmi értelme... úgy tûnik mégse...

Sadun Tryst
a csokisitalt már megkapta, azzal nem volt gond, kapásból tudtam mit kell tenni, mert már a játék elején megtaláltam, és mondta is, h mi kéne... 😛
és különben is. ha a kis ásót már megkaptam, akkor már a csokisitalt neki kellett adnom... 😛

fitutufi
után kiveszed a hûtõbõl a csokis italt és azt kell odaadni a manusnak
teccikérteni ?

grebber
Menj vissza a szobádba és tedd be a ládába a kulcsot menj vissza az erdõbe és menj a házhoz.Ott menj be a lyukon és vedd magadhoz a kulcsot.

Sadun Tryst
lenne 1 kérdésem.
elakadtam azon helyen, mikor kikaparjuk a földbõl a kulcsot, majd mikor visszamennénk a házhoz, folyton desa vu van a ködben. azaz akárhányszor átmegyek a kapun, annyiszor visszarak. de visszafelé minden stimmel. van ott 1 piás szellem is (piásüveggel akar leütni).
csomószor visszamentem már a szobába, hátha valaminek történnie kell, de semmi extra.
szal plíííz segítsetek! 😊

Sadun Tryst
magyarul az engedelmesség kardja ha jól tudom. összesen a játékban 5 van belõlük. szal csak csínnyán bánjatok vele. ja és a céljük az, hogy leszegezhecc vele 1 szellemet a földre, aki soha többet nem kel fel 😊

grebber
Forgasd el a véres ágyakat egymás fõlé!!!!!!

azt tudom én is..csak nem irja be mert sötét van és valahol fel kéne kapcsolni az áramot!!

0302 a kód asszem.

fitutufi
ne még 1× 😊 :
figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro elõtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nõ akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?

ott ahol a Vizet kellett megnyitni??

A teton be kell kapcsolnod az aramellatast, amellett szerezd meg a kodot ahhoz az ajtohoz. (az epulet kozepen van)
de egyre tobb szellem van, jobb az erosebbeket kiiktatni.
Hali.valaki tudna nekem segíteni mert elakattam!!???
A börtönben vagyok és a legalsó szinten van egy ajtó és ott be kell pötyögni valami kódot..na csak nekem olyat ír ki hogy "sötét van és nem látja a számokat" ezért nem tudom beírni!!hogy kell felkapcsolni a lámpát vagy hogy legyen fény?

fitutufi

fitutufi
control options ba elõször tedd át az use gombot f-re mert akkor nem tod elõvenni a fegyvert és ugy ahogy grebber elvtárs mondja jobb gomb tartva és bal és durr

balintka
Kötyke!

grebber
Elöveszed a fegyvert megnyomod és nyomva tartod a jobb egérgombot és nyomod a balt.

balintka
Hohyan kell ütni a játékban? Az elején van két kutya...

Hogyan kell a csajt lekisérni a metroba? Az ajtot nem tudom kinyitni.Valamilyen érmét kér de nekem olyan nincsen.
grebber
A késõbbiekben kulcsfontosságú lesz a sword of obedience ??
Mert én nem vettem fel, mert gondoltam mi a fasznak elfutok a szellemek elöl azt kész.

A hosszu fekete haju noi szellemnek hogy lehet elkapni a grabancat? Hiaba dontom le a foldre nem lehet belevagni a sword of obedience-t. Talan mert tul hamar felall, vagy o immunis ra?
Hm olvasgattam a forumot, gfx-t szapuljak, meg az iranyitast(?), pedig egyik sem olyan rossz tavolrol sem, hogy jatszhatatlan legyen. A lenyeg mellett pedig (story, hangulat) szepen elsiklanak. Bar gondolom a hianyos nyelvtudas meg az agyat bekenhagyo hentelos jatek iranti igeny lehet a dominans ok.
Par napja nyomom a gamet, es a jelenlegi jatekok kozul viszi nalam a primet minden tekintetben. A story, az alap koncepcio nagyon jo. Tenyleg egyszeruen nem ertem miert terjesztette mindenki, hogy szar, igy majdnem kihagytam ezt a remek jatekot. Mivel meg konkurenciaja sincs ebben a stilusban, tenyleg max az mondhatja, aki a gógyitlan henti jatekokat szereti.
fitutufi
az apartman vagy a bulidingba volt valahol vmelyik ajtón !

fitutufi
OK kösz megvan a most már a Hospital wordbe vagyok

Itt van egy kis bibi nekem még a lila cetli nincs meg ezt hol tudom megszerezni.
Gondolom felvetted az ajtónál a talizmánt és a vörös levelet!? Ha nem tedd meg Nézz be a gardrob szobába, ahol a mosógép van! „Succubus Talismant” HASZNÁLD A FANÁL! Ezután megjelent egy felirat és körülötte 4 mélyedés.Itt azt kéri, hogy használd a négy jelképet, amit már meg kellett, hogy szerezz ez idáig. Ezek azok a színes papírok: lila, piros, zöld, sárga ezeket kell a megjelent írás körül a szobában a helyükre tenni! És megnyílik a kapu
Én az apart world elöti résznél vagyok és nem tudom mit kell csinálni a pályán végigmegyek kaptam egy kulcsot és felvetem azt a kardot a pálya végén az ajtó le van zárva egy óra szerü valamivel és nem engedi kinyitni itt mit kell csinálni nagyábol tudod
fitutufi
én is ott tartok de én még azt vettem észre ha átnézel a nyuszihoz akkor pofáznak és felé néz a nyúl
hmmm
a metõautót láttam , óra megállt, le van zárva a hole
hmm
most mi lesz ? 😊
én se tom

grebber
Igen tudom ez kicsit szégyen ég is a pofám miatta ,de nem mesélné el valaki mirõl szól a SH4 mert nem nagyon érem?!

grebber
Na a hûtõben nem néztem köszike 😊)