858
-
#417 Tudom hogy nagyon luzer vok de hogy nez ki az a tekero? mert eilyenhez hasonlot meg vhogy nem talaltam -
#416 Az a lényeg hogy van minden szinten egy szoba amibe véres ágy van de teljesen véres.Na azokat kell egymás alá forgatni a tekerővel ami ott van a szinteken.
-
#415 Thx -
#414 -
#413 Na emberek plz help, hogy tudom "csavargatni" az epuletet? -
#412 Miért van az, hogy a WC-ben mikor átmásznék a lyukon a csaj után még a legelején, kilép a winbe? -
#411 -
#410 Mert elvileg valahogy "csavargatni kell" az epuletet csak foggalmam sincsen hogy ezt hogy tehetem meg -
#409 Sorry, nem olvastam eddig vissza de most megteszem :) -
#408 Légyszive olvass vissza nem egyszer le van írva.Tudom nehéz de tedd meg. -
#407 Kerlek segitsetek! A gyermekortonnel jarok, mar mind3 emeletre eljutottam de nemtudom, hogy mit kell csinalni, de kb 3 "cellaban" van egy nagy lyuk amin le lehet ugrani az alatta levo cellaba.
Elore is THX -
#406 3-4 ajtó hol mert ahova betettem ott nincs sok ajtó?? -
#405 nekem sem :( -
RUDKO #404 akkor nem értem mert amikor betettem kattant egyet és kb a 3-4 ajto kinyilt a bal oldalon -
ronhaven #403 www.gamefaqs.com -
#402 Nekem nem nyilik az az ajtó :( -
RUDKO #401 nekem nem tud segiteni senki? a cellában az üvegböl hogy veszem ki a kulcsot? a véres polo valami kardot ir de nem találom sehol. -
RUDKO #400 ha betetted a kart a másik oldalon kinyilik egy ajto és arra tudsz menni. (bal oldalt) -
pinehead #399 mindegy, már uninstall volt.
mérföldekkel gyengébb, mint az 1-2, sőt a 3. részek.
nálam egyértelmű csalódás.
talán majd 1x előveszem újra. -
#398 akkor a metronál a metroba az írnyítókart betettem ez a Subway Word-be van a 2nd time-ba
nem tom merre tovább ??????
plz help !!! -
ronhaven #397 Milyen ajto? Mindegy.
Ha jol emlekszem alapallapotbol a masodik emeletet 4szer kell elcsavarni mindegy melyik iranyba, a harmadikat pedig kettot jobbra(vagy hatot balra).Aztan kivul felmesz a harmadikra be az ajton es leugralsz a lyukakon az alagsorba.
Ha nehezsegfuggo a dolog (easyn jaccok)vagy random akkor nem sokat segitettem. -
pinehead #396 az tény, de akkor (nálam) az első szint lyukja nem ott van, ahol a térképen az ajtó...
szal logikátlan, nem? -
ronhaven #395 A véreságyas-jukas szobakat kell egymas fole rakni,ezekbol minden szinten egy van,es mivel az also szint rogzitett ertelemszeruen a masik kettot kell foletekerni,nem nagy kunszt. -
pinehead #394 ok, itt tovább is mentem, de a már többször említett "sötétség" kifogott rajtam ,és asszem kezd elegem lenni az egészből.
odaforgattam a lyukakat, ahol elvileg a sötétben lévő ajtó van, mindkét módon (sötét lyukak+világos lyukak is), az első szint ugye nem mozgatható.
még csak véletlenül sincs világosabb odalenn, és lassan a helló-szia-köszi-uninstallnál járok.
biz'isten élveztem az előző részeket, de 20x agyoncsapni a "szőlőkarókat"+létrázni nem kissé unalmas már...
el...ták rendesen. -
RUDKO #393 valami kardot kéne találnom és azzal széttörni az üveget de nem találok. merre van? help!! -
#392 na, ez nekem sem lenne rossz... -
RUDKO #391 sziasztok kéne egy kis help. ott tartok amikor az inget be kellet rakni a véres kádba és kiirta hol a kulcs. odamentem a másodikra ahol az üvegek vannak de nem ad kulcsot mit kell még csinálni? -
Corey #390 pedig nem is olyan nehez az, csak kicsit magad ele kell kepzelned az egeszet hogy hogy fog allni a szoba előtte-utana, kicsit meg kell tekerni az agysejteket:) -
Corey #389 amugy most toltam vegig a game-t, a Konami hozta a szokasos beteg formajat. Igazi elvont és elgondolkodtatos SH sztori, sajnos gyenge iranyitassal. A finom utalasok es ezek mellé felmerülő kérdések eszmeletlenül beleszivjak az embert a jatekba. lefogadom sok emberben meg megvalaszolatlan kerdes van.. annyi minden összeköt mindent, finom, apró reszletek. -
Corey #388 ha elolvasnád a papirkákat, halvány utalást tesz rá az illető, hogy hova is ejthette el Eileen szobakulcsát, amiután ő kölcsönadta neki. megprobalsz rajönni, vagy azt is elmondjam holvan?:) -
jaguar #387 Valaki pliz megdobna egy linkkel ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot???Köszönöm előre is!ÜDV!!! -
#386 Hali gyerekek. Lenne egy problémám. Látom már másnak is volt ilyen problémája, a geforce mx-et nem támogatja, és hibaüzivel kidob.
(this game requries a video card with a minimum of 32mb vram and programmbale weretex pixel shader sup wport.the appocalition will now close)
Nincs-e valami patch, törés, trükk, akármi ami ezt a problémát kijavítja?
-
Ettore #385 102 szoba hűtőszekrényben van az utolsó fél cetli -
pinehead #384 köszi,+próbálom még párszor asszem-nem adom fel könnyen! -
jaguar #383 Valaki pliz megdobna egy linkkel ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot???Köszönöm előre is!ÜDV!!! -
#382 Azt is csak be kellett tenni az ajtó alá.
Passz igy nem tom régen volt most más feladatra koncentrálunk.
Olvasgass vissza mert le van írva minden ami kell. -
RUDKO #381 Igen megvan és már körbejártam mindent de nem tudom mit kell csinálni. a két fél papirt össze kell valahoy illeszteni? vagy elég ha megvan? -
#380 Ez érdekes nekem csak 2 volt és tovább engedett :) -
#379 3 fél bocsika :P -
#378 Mindegyik véres papír megvan a két fél is??