Silent Hill 4: The Room

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Kerlek segitsetek! A gyermekortonnel jarok, mar mind3 emeletre eljutottam de nemtudom, hogy mit kell csinalni, de kb 3 "cellaban" van egy nagy lyuk amin le lehet ugrani az alatta levo cellaba.
Elore is THX

grebber
3-4 ajtó hol mert ahova betettem ott nincs sok ajtó??

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
nekem sem 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

akkor nem értem mert amikor betettem kattant egyet és kb a 3-4 ajto kinyilt a bal oldalon
www.gamefaqs.com
grebber
Nekem nem nyilik az az ajtó 😞

nekem nem tud segiteni senki? a cellában az üvegböl hogy veszem ki a kulcsot? a véres polo valami kardot ir de nem találom sehol.
ha betetted a kart a másik oldalon kinyilik egy ajto és arra tudsz menni. (bal oldalt)
mindegy, már uninstall volt.
mérföldekkel gyengébb, mint az 1-2, sõt a 3. részek.
nálam egyértelmû csalódás.
talán majd 1x elõveszem újra.

fitutufi
akkor a metronál a metroba az írnyítókart betettem ez a Subway Word-be van a 2nd time-ba
nem tom merre tovább ??????
plz help !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Milyen ajto? Mindegy.
Ha jol emlekszem alapallapotbol a masodik emeletet 4szer kell elcsavarni mindegy melyik iranyba, a harmadikat pedig kettot jobbra(vagy hatot balra).Aztan kivul felmesz a harmadikra be az ajton es leugralsz a lyukakon az alagsorba.
Ha nehezsegfuggo a dolog (easyn jaccok)vagy random akkor nem sokat segitettem.
az tény, de akkor (nálam) az elsõ szint lyukja nem ott van, ahol a térképen az ajtó...
szal logikátlan, nem?

A véreságyas-jukas szobakat kell egymas fole rakni,ezekbol minden szinten egy van,es mivel az also szint rogzitett ertelemszeruen a masik kettot kell foletekerni,nem nagy kunszt.
ok, itt tovább is mentem, de a már többször említett "sötétség" kifogott rajtam ,és asszem kezd elegem lenni az egészbõl.
odaforgattam a lyukakat, ahol elvileg a sötétben lévõ ajtó van, mindkét módon (sötét lyukak+világos lyukak is), az elsõ szint ugye nem mozgatható.
még csak véletlenül sincs világosabb odalenn, és lassan a helló-szia-köszi-uninstallnál járok.
biz'isten élveztem az elõzõ részeket, de 20x agyoncsapni a "szõlõkarókat"+létrázni nem kissé unalmas már...
el...ták rendesen.

valami kardot kéne találnom és azzal széttörni az üveget de nem találok. merre van? help!!
Sadun Tryst
na, ez nekem sem lenne rossz...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

sziasztok kéne egy kis help. ott tartok amikor az inget be kellet rakni a véres kádba és kiirta hol a kulcs. odamentem a másodikra ahol az üvegek vannak de nem ad kulcsot mit kell még csinálni?
pedig nem is olyan nehez az, csak kicsit magad ele kell kepzelned az egeszet hogy hogy fog allni a szoba elõtte-utana, kicsit meg kell tekerni az agysejteket😊

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

amugy most toltam vegig a game-t, a Konami hozta a szokasos beteg formajat. Igazi elvont és elgondolkodtatos SH sztori, sajnos gyenge iranyitassal. A finom utalasok es ezek mellé felmerülõ kérdések eszmeletlenül beleszivjak az embert a jatekba. lefogadom sok emberben meg megvalaszolatlan kerdes van.. annyi minden összeköt mindent, finom, apró reszletek.

ha elolvasnád a papirkákat, halvány utalást tesz rá az illetõ, hogy hova is ejthette el Eileen szobakulcsát, amiután õ kölcsönadta neki. megprobalsz rajönni, vagy azt is elmondjam holvan?😊

Valaki pliz megdobna egy linkkel ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot???Köszönöm elõre is!ÜDV!!!
Ottto
Hali gyerekek. Lenne egy problémám. Látom már másnak is volt ilyen problémája, a geforce mx-et nem támogatja, és hibaüzivel kidob.
(this game requries a video card with a minimum of 32mb vram and programmbale weretex pixel shader sup wport.the appocalition will now close)
Nincs-e valami patch, törés, trükk, akármi ami ezt a problémát kijavítja?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

102 szoba hûtõszekrényben van az utolsó fél cetli
köszi,+próbálom még párszor asszem-nem adom fel könnyen!

Valaki pliz megdobna egy linkkel ahonnan le tudnám szedni ezt a játékot???Köszönöm elõre is!ÜDV!!!
grebber
Azt is csak be kellett tenni az ajtó alá.
Passz igy nem tom régen volt most más feladatra koncentrálunk.
Olvasgass vissza mert le van írva minden ami kell.

Igen megvan és már körbejártam mindent de nem tudom mit kell csinálni. a két fél papirt össze kell valahoy illeszteni? vagy elég ha megvan?
grebber
Ez érdekes nekem csak 2 volt és tovább engedett 😊

fitutufi
3 fél bocsika 😛

grebber
Mindegyik véres papír megvan a két fél is??

én is elakadtam. a véres papirokat átdugtam az ajton és megnéztem öket. van egy babám meg egy kazettám. de nem tudok bemenni a 303 és a 302 szobába. mit kell csinálni?
van két véres ágy ha a lukakon benézel. ezeket kell egymás fölé tekergetni és ugy hogy ha a térképet nézed akkor oda essen ahova nem tudtál bemenni az a rész fölé. nézd a térképet szintröl szintre
fitutufi

Sadun Tryst
nemtom miért, de a szobás FPS nézett miatt, a játékban is a kezem az egeren maradt... szal én harc közben is egérrel küldöm 😊
jobb gomb céloz, bal gomb üt 😊

ehhh gyerekek, végigvittem az elsõ 3 részt (2-3-at 2x is), de ez az ágyforgatás nálam tönkrevágta az egészet.
nem értem, mit-merre forgassak.az elsõn 1 ágy van, a másodikon kettõ (lehet fordítva...)a harmadikon megint kettõ.
melyik helyzetéhez igazítsam a többit, mert a konyha közelében sem jártam eddig...
manyus kiengedve, kissráccal leléptek, itt totál megakadtam, össze-vissza forgatom a szobákat, bazz.
köszönöm.

Hat konzol game -> kis texturak, nehezkes iranyitas 😊 De amugy szerintem ez tavolrol sem a legrosszabb. Egeret mire akarnad itt hasznalni?
gizzda
a háromba legalább volt egértámogatás ebben meg semmi ...de igen a hangok valóban csúcsok.......csak bökik a csõröm a konzol átiratok....

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

fitutufi
most má én is ott tartok 😛

grebber
Az ott van amikor megvan a játékdobozból a kulcs és kinyitod a gyilkosság szinhelyénél azt a kis kabint.Ott lesz bent.
CSak nem tom mit kell utánna mert ráraktam a metróba ahova kellett de elképzelésem sincs mit kellene csinálni.

fitutufi
indítókar ?
az nekem megvan ? 😄
vagy az hol van ?

grebber
Valaki segítsen elakadtam ott amikor a metróba betettem az indítókart nem tom utánna mit kell csinálni.

fitutufi
de nekem nem fogadja el a conist beteszi de vmit más kiír

grebber
Csak a te kedvedért nekiültem megint és simán továbbmentem azon a részen.
Simán le tudsz menni a Lynch Street-re a metróhoz a coinokkal.A szellemnõ kutyát sem érdekel csak van azt kész.
Menj a metróba keresd meg a dobozt nyisd ki a kulcsal amit a szobáádból hoztál "Toy Key" abban van a coin amit le kell majd mosnod a szobádban.
És egy automatához jó az a coin.
Kb ennyi innen neked kell továbbmenned mert abbahagyom a gamet mert van más game.

Sadun Tryst
viszont a zene, a hangok és a történet véleményem szerint még mindig mesteri

Sadun Tryst
jah. a grafika az elözõ 2 részhez képest csak a karakterekben javult.
én játszottam 1 kicsit a PS2-es verzióval is, ott csak annyi különbség van, hogy nincs ennyi árnyékolás, nincs pixel shadder-es effekt itt-ott, meg az karakterek kicsit alacsonyabb poligonszámú. de nem sokkal... 😞
szal mikor megláttam a játék elején, h a telefon ugyan olyan homályos, mint PS2n, majdnem elsírtam magam... 😞

fitutufi

gizzda
Vazz most szereztem meg a game-t.....már allig vártam eddig mindegyik részét végig játszottam.....na de a lényeg....Én azt hidtem hogy a három után csak jobb lesz a game erre meg ......majdnem elsírtam magam mikor megpillantottam a gamet...a 3 hoz képest siralmas kis konzolos átirat ...nagyon elcseszték...bár attól még a game jó lehet de ez gyilkosság volt

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

grebber
😄

fitutufi
figyuzzatok a korház után vagyok a subway wordbe a 2nd time és a metro elõtt vagyok még nem mentem le de van egy hosszú hajú nõ akit nem tok kiníirni meg a conissal kell most is átmenni vagy mit kell ott csinálni ?

hiába forgatom..mert így is sötét van!!