858
-
#497 Kösz :)))) , de legalább nem untam szarrá magam ... -
Aspyrin #496 áz, csak nem akartam belegázolni a lelkedbe :-) -
#495 Szar az egész ;) -
Aspyrin #494 beddör -
#493 Szekönd verzsön
-
#492 Nagyon gázos ez a banner ?
mit kellene alakítani rajta ? Vagy haggyam ? :) -
#491 Igen, meg kell egynek lennie a mailbox-ban csak nemtudom hogy hol a "mailbox key" -
#490 az apartment kulcsal majdnem az összes szobát ki tudod nyitni és azokból kell összegyűjteni ha jól emlékszem 4-et és betenni őket az ajtód alá, majd hazamenni elolvasni őket, aztán ... -
#489 Na vegre megvan az a ***** super's szoba. (csak olvasni kellett volna :DDD) de ott csak az apartment kulcsot meg !!!1!!! cetlit talaltam. hol a tobbi? -
#488 akkor a metronál a metroba az írnyítókart betettem ez a Subway Word-be van a 2nd time-ba
nem tom merre tovább ??????
plz help !!! -
#487 most jövök onnan és ki volt írva az ajtó mellé is 105-ös vagy melyik, az elsőn van az tuti.
Miért ismerős nekem Walter Sullivan neve? melyik részben volt benne, az előzőben, vagy honnan rémlik nekem ez a név? -
Zsoldos #486 Ha mar elfelejted fel nap alatt, legalabb olvass vissza negyed oldalt :) A haziur szobaja (superintendent). Ott kezded a palyat. Miert tekered el a cutscene-eket? Figyeld a storyt szerintem mert az a jatek lenyege. -
#485 Te miazuristen az a super szobaja????? hanyas szoba??? -
Gareth #484 Srácok kb mennyire hosszú a stuff? Most jöttem vissza valami tengeren lévő börtönből. Eddig 2 óra 41 percet tököltem vele, de olyan erőltetett az egész (egyedül a horrorelemek jók, de minden más gagyi). -
#483 az elejére nem kell a -nem- -
#482 megcsináltam amúgy, de nem más is úgy érzi, hogy valahogy olyan üres a game, igazából én mindíg is residentes voltam, de valahogy a 2-3 jobb volt ettől a résztől, ez kicsit már olyan ötlettelennek tűnik, a történet is olyan felületes a helyszínek is hasonlóak, szóval nem az igazi, persze azért végigviszem mert mostmár érdekel a vége, de nem hiszem, hogy ezt kiírom CD-re mint a többit. -
Zsoldos #481 Figy, nem nagyon kell terkepezni, meg belebonyolodni. A legalso szinten a kemlelonyilasban megnezed, hol van a veres agy, es ehhez a szinthez igazitod a tobbit. (mivel ez a szint ugye nem forgathato, a tobbinek kell alkalmazkodni) Viszonyitasi alapnak jo pl a letra. (pl ha pont a letrara 45 fokos szogben balra van a veres agy, akkor minden szinten ahhoz igazitod) -
#480 Hát lerajzoltam a térképet, bejelöltem a szobákat és mégse, na de megnézem mégegyszer hátha vmi nem stimmel. -
Zsoldos #479 Akkoris a super szobajaban lesz. Ott osszesen 4 cetli van, 2 a szobaban, es 2 a fotoelohivo szobaban. -
Zsoldos #478 Arra megy az ember, amerre nyomod a kurzort. Vigyazat, bonyolult :) -
#477 ezt az irányítás nagyon elcsezték konzolos szar...látszik hogy nam olyan precíz mint a három....de miért nem tudták átültetni az irányítás nem nagyon értem....ott ha jól emlékszem jó volt és nem csak a két gombot lehetett használni az egéren...ezt a faszságot...vazz ...ki.b.aszott sárgák...vagy mik... -
#476 Nabakker, az ossz szobat vegigjartam de egyikben sem talaltam a mailbox keyt :( viszont vannak olyan latasok amiben van egy kor alaku vmi nem tudom mire hasonlito targyacska amibe be lehet setalni de nem tudtam vele semmit csinalni. Az mire jo? -
#475 Biztos egymas felett van a 3 veres agy? mert nekem asszem emiatt volt sotet. (amugy igaz egy rohadt szamologepet nemlatott a kis butus ) -
#474 Véres ágyak egymás felett, zsilipek a tetőn kinyitva víz zubog lefele, de a hülyegyerek még mindíg nem lát a sötétben, ez biztos nem látott még számológépet se, hát akármilyen sötétben bepögyögöm egy panelon a 0302-t, ez meg ... na mindegy akkor mi lehet még a gond? -
#473 én a kurzormozgató gombokkal mozgok, egér bal gomb-Action, jobb fegyver előkészítés, görgőkre teker az inventoryban, jCTRL meg kiválasztja az adott tárgyat, hátulnézet meg del de ennek nagyrésze alap. -
Gareth #472 Srácok, tudna nekem vki írni egy olyan billentyűzetkiosztást, amivel viszonylag lehet élvezhetően játszani ezt? Mert nekem nagyon tetszik a progi, de az irányítása elkeserítő :(( -
#471 a börtönben, miután az öreget kiszabadítottam, /volt egy bejátszás is ahol a gyerek az öregre rá se bagózott/ utánna hova kell menni, gondolom a konyhába mivel megvan az ajtóhz a kód, na, de hogyan? -
ronhaven #470 superintendent -
#469 Super szobaja? az mi? -
Zsoldos #468 A super szobaja. -
#467 Legelso szoba? hmm... a felso szinten? -
Zsoldos #466 ebben nem vagyok 100%, de mintha a legelso szobaban lett volna ahova mentel (a piros cetlikre ragasztva) -
#465 A mailbox key (apartman world) hanyas szobaban van? -
ronhaven #464 En az elozo SHkat is igy iranyitottam, es most sincs vele semmi bajom.
Kiraly vagyok. -
Zsoldos #463 Hat en most a 3-ast nyomom es az a fura szitu allt elo, hogy a sokak altal dicsert 'jobbmintanegyes' iranyitas okozott komoly kellemetlenseget, es kellett egykis ido atszokni :) Ez eleg idegesito folyamat volt, mivel azt hittem mar profi vagyok az iranyitasban, erre mostmeg ha nekimegyek a falnak is.. Szerintem az embereket legjobban a megszokastol valo elteres bosszantja (mert annyira egyike' sem rossz, hogy az onmagaban zavaro legyen). -
Zoleeca #462 Persze persze, de az mégsem az igazi, de ettől függetlenül a #452-es WC-s esetem elég bosszantó.
Most nem szidom a játékot, mert hosszú idő után az egyetlen olyan játék volt nekem a 2 ami le tudott kötni, szép grafika, érdekes történet, iszonyat jó videók, adrenalin pumpáló jelenetek, jól eltalált logikai feladványok meg minden ami hiányzik nagyon sok játékból. Nem kétlem hogy a 4 is van ilyen (csupán 10 percet játszottam eddig vele), de kicsit rosz hogy már az elején ilyen kellemetlen. Biztos végignyomom majd és biztos hogy nagyon tetszeni fog, de az első lépések nehezek lesznek az biztos.
Kár hogy ez van, de szerintem ezek alapján sokan rosz játéknak itélik meg (akik esteleg nem ismerik az előzőeket-van ilyen?) és pár perc után el is felejtik... -
Zsoldos #461 Hat szerintem 2 gombot egyszerre nyomni nem sokkal bonyolultabb, mint egyet.
Ha csak emiatt nem akarod megtartani.. hat sokat veszitesz vele.
A video szerintem elojon mindig, par percig hagyd a kepen a fomenut es ne mozgasd az egeret. -
Zoleeca #460 Hát figyeljetek ez lehe hogy igaz, de akkor is eszement... pl mitcsinálsz ha mondjuk mögötted a kamera és te jobbra-előre akarsz menni? Mert szerintem ezt csak úgy tudod megtenni, hogy mész jobbra aztán előre (vagy talán egyszerre nyomod a két billentyűt? -de az meg hogy néz ki) ellenben a MEGSZOKOTTAL amikor fogod fordulsz 45 fokot és mész előre, a 3-ban így volt a kettőben is. Legalább választható lett volna...na mindegy. Amikor megvettem, egyből gondolkodás nélkül archiválni akartam jobb időkre (az én gépemen nem megy) de mostmár elgondolkodtam, pedig nagyon tetszett/tetszik a 2 a 3-at is csak pár percig néztem de az is bejött, és játszani fogok vele majd ha lesz jobb vasam, de ez...hát nem, tudom, majd talán megszokom.
Más: amikro először indítottam a gamét egy jó kis videó köszöntött, de azt utána nem tudtam előcsalni, csak egy uninstal-reinstal segítségével Miért? -
Zsoldos #459 Csak ugye nem kell megijedni, meg elengedni azonnal a gombot, ha valt a kamera. -
Zsoldos #458 Mondjuk kameravaltas utan meg masodpercekig tartja az iranyt a mukso, boven raer az ember ranyulni az ujabb gombra. Tenyleg minimalis erofeszites megszokni.