Legacy of Kain: Defiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeva Laxa!
Pontosan nem tudom, mert én is nehezen találtam meg, keresõt használtam .(goole), és beírtam , hogy LOK.végigjátszás.
Remélem, sikerül megtalálnod.cSÁ
Pontosan nem tudom, mert én is nehezen találtam meg, keresõt használtam .(goole), és beírtam , hogy LOK.végigjátszás.
Remélem, sikerül megtalálnod.cSÁ
csõ. a legacy of kain végigjátszásét merre találom? elõre is kösz!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Sziasztok!
Én is Végig játszottam a Defiance-t, mint sokan mások, és nagyon jó a véleményem a játékról!
A történet nagyon király, és teljesen bele tudtam élni magam.
Utólag az írányíthatósáról is + tapasztalataim vannak, szerintem fejleszti a térlátást!
Nem mondom, hogy nem kínlódtam, mert hazudnék!
Az 1. pályát 2 hétig csináltam!
Nehéz volt, de magszoktam az irányítást!
Szerintetek lesz folytatása a játéknak?
Aki tud v.mit, az légysz írjon!
Szevasztok!
Én is Végig játszottam a Defiance-t, mint sokan mások, és nagyon jó a véleményem a játékról!
A történet nagyon király, és teljesen bele tudtam élni magam.
Utólag az írányíthatósáról is + tapasztalataim vannak, szerintem fejleszti a térlátást!
Nem mondom, hogy nem kínlódtam, mert hazudnék!
Az 1. pályát 2 hétig csináltam!
Nehéz volt, de magszoktam az irányítást!
Szerintetek lesz folytatása a játéknak?
Aki tud v.mit, az légysz írjon!
Szevasztok!
Nekem is küldjön vki végigjátszást. Lehet angol nyelvû is. [email protected] de elég ha egy keresõ szót adtok angolul azzal is megelégszem
légyci segíntsen valaki, gyorsan kéne a segítség 😊
Soul Reaver: Legacy of Kain
a végigjátszás kéne, esetleg még magyarítás 😊
ha valaki tudja hol szerezhetem meg az irjon ide :
[email protected]
Soul Reaver: Legacy of Kain
a végigjátszás kéne, esetleg még magyarítás 😊
ha valaki tudja hol szerezhetem meg az irjon ide :
[email protected]
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello!
Egy kérdésem lenne: Tudja valaki hol lehet a Defiance-t megvenni Szegeden? Aki tud segíteni írjon plzzz:[email protected] A játék RULEZ!! Remélem manapság lehet kapni még!!! Elõre is kösz.
Egy kérdésem lenne: Tudja valaki hol lehet a Defiance-t megvenni Szegeden? Aki tud segíteni írjon plzzz:[email protected] A játék RULEZ!! Remélem manapság lehet kapni még!!! Elõre is kösz.
Üdvicsek!
Nah én is elakadtam, nekem a levegõ kardot kéne megszereznem, de már mindent meg csináltam, mert le hoztam azt hagymát, ami a teleport elinditásához kell, de még sem indult el a teleport. Segítséget elõre is köszi.
Nah én is elakadtam, nekem a levegõ kardot kéne megszereznem, de már mindent meg csináltam, mert le hoztam azt hagymát, ami a teleport elinditásához kell, de még sem indult el a teleport. Segítséget elõre is köszi.
Mellesleg a választ ide: [email protected]
ELAKADTAM AZ ELEJÉN!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KISZOTT SZ*R.
Raziellel kimenekültem és a lépcsõröl kellene felugrani egy táblaszerûségre, de nem kapja el a kis sz@rrágó<#duma>#duma><#gonosz3>#gonosz3><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
Raziellel kimenekültem és a lépcsõröl kellene felugrani egy táblaszerûségre, de nem kapja el a kis sz@rrágó<#duma>#duma><#gonosz3>#gonosz3><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
Sziasztok!
Én letöltöttem a Legacy of Kain: Defiance-t, de csak 1 órát lehet vele játszani. Nem tudja valaki, hogy hogyan kell kiiktatni az idõkorlátot?
Én letöltöttem a Legacy of Kain: Defiance-t, de csak 1 órát lehet vele játszani. Nem tudja valaki, hogy hogyan kell kiiktatni az idõkorlátot?
A játéknak 5 része van.
1. Legacy of Kain - Blood Omen
2. Legacy of Kain - Soul Reaver
3. Legacy of Kain - Soul Reaver 2
4. Legacy of Kain - Blood Omen 2
5. Legacy of Kain - Defiance
1. Legacy of Kain - Blood Omen
2. Legacy of Kain - Soul Reaver
3. Legacy of Kain - Soul Reaver 2
4. Legacy of Kain - Blood Omen 2
5. Legacy of Kain - Defiance
végignyomtam király a játék amugy szevasztok
Sziasztok!
Valaki írja le pls,h hány része van a LoK-nak,és hogy mik a címei!
Valaki írja le pls,h hány része van a LoK-nak,és hogy mik a címei!
Skacok, istenkirály ez a "sorozat" BO-SR de most a Defiance-ba nagyon elbaszták a kamerát😞(((
magyarosítás: http://evin.uw.hu
Akkor nem most lesz a földreaver...az majd késõbb.
Attól a zöld izétõl kaptál egy kulcsot...azzal kellene visszamenni a könyvtárba.
Akkor nem most lesz a földreaver...az majd késõbb.
Attól a zöld izétõl kaptál egy kulcsot...azzal kellene visszamenni a könyvtárba.
Figyu ha átszúrtad a vizköpõket, meg kellene h nyiljon egy transzportkapunak...Nem?
Lehet h rosszul emléxem...
Lehet h rosszul emléxem...
Ha tudsz menni az Árkádba ott meg lehet venni...
Egyébként isteni a játék!
Egyébként isteni a játék!
Mikor el kezd sikítani a hanghullámok el kezdenek körülötted szûkûlni ekkor keresd meg azt a tányért amelyik forrásként viselkedik..üss rá utána fuss Turelhez és üsd vágd.
A padlózár elõtt menj tovább, ott lesz egy nagy ajtó amin menj be...itt van egy kissé hiányos lépcsõ és elõtte egy festmény vagy mi azt kellene betörnöd
Trash17: ki kellene menned az épületbõl oda, ahol körbe vannak a fáklyák...gyújtsd meg a fáklyákat és amely elõtt kék embléma van azokat oltsd el a víz reaverrel.
Kimmuriel: ír ki valamit?
Trash17: nem kell leengedni a vizet ....késõbb lesz föld reaveres kardod, amivel lent tudsz maradni a víz alatt.
Itt 3 dárdát kell összegyûjtened, amelyeket a vízköpõkbe kell beleszúrnod...
Trash17: nem kell leengedni a vizet ....késõbb lesz föld reaveres kardod, amivel lent tudsz maradni a víz alatt.
Itt 3 dárdát kell összegyûjtened, amelyeket a vízköpõkbe kell beleszúrnod...
Kimmuriel: próbáld a cdgalaxisnál
EMTI: menj a törött falépcsõhöz, amely elõtt van egy betörhetõ festmény...ez mögött van...oszlopokat kell elfordítanod
EMTI: menj a törött falépcsõhöz, amely elõtt van egy betörhetõ festmény...ez mögött van...oszlopokat kell elfordítanod
A BO2-t lehet, az egyet szerintem tuti hogy nem, viszont én valahonnan ingyen le tudtam szedni. Csak nem emléxem honnan...
\"And if I tell Moebius that he is worshipping a giant squid?\" - Raziel
A karját kell levágni 2-szer 3szor, aminek hatására eltünik a szeme elõl a védõ mezõ...agy mi...és menj oda, kombózd meg. Tkval is lehet de az nem vesz le annyit.
Csalni tényleg nem szép, és én nem is támogatom!
Nincs nehéz helyzet, csak kevés gyakorlás! (hú de isteni dumákat tudok!)
Most Raziellel szenvedek, nem bírok eljutni a tetöig ott, ahol folyamatosan emelkedik a ...nos...hát... "vízszint"
a második misszióban...
a második misszióban...
Kazettaa? ilyesmiröl nem is hallottam...
ja sztem is jo, a srac nagyon tesco gazdasagos videokartyaval tesztelte borzalmasan nez ki 😊
eloszor a masodik landzsat szerezd meg.. (asszem a kerti stonehenge-rol kell beugrani az ablakon)
aztan meggyengul a fal a kerti lejaratnal ahonnan megszerezheted a crest masodik felet.
aztan meggyengul a fal a kerti lejaratnal ahonnan megszerezheted a crest masodik felet.
lol 😊 b real jo arc 😊
Hi All. A játékhoz nem létezik valahol valamilyen kamera manipulátor. Szerintem a Soul Reaver 2-ben elég türhetõ volt a kamerakezelés, nem tudom ennél miért kellett elcseszni.
a kepek egy sima radeon 9600-al keszultek.
Nem tudom miben merul ki a gyenge grafika fogalma, szerintem jol nez ki. Poligonszam, effektek, mozgas mind nagyon jo, amellett villamgyors. Es amiben nagyon jo szerintem: a szereplok mimikaja olyan szintu amit nem nagyon pipal le semmi talan a halflife2 -ig.
Nem tudom miben merul ki a gyenge grafika fogalma, szerintem jol nez ki. Poligonszam, effektek, mozgas mind nagyon jo, amellett villamgyors. Es amiben nagyon jo szerintem: a szereplok mimikaja olyan szintu amit nem nagyon pipal le semmi talan a halflife2 -ig.
nagyon szar a cikk. a kameraval feligmeddig egyetertek, de:
"Harmadszor a tortenet MEGVALOSITASA valoban klises, ugyanis mindent vagy 26szor kell megcsinalni, pl reaverek beszerzese ugyanugy megy, kis kulonbsegekkel." -> szerinted ez a tortenet?
a grafikaval kapcsolatban: talan nem low beallitasokkal kellett volna nyomni..
"Harmadszor a tortenet MEGVALOSITASA valoban klises, ugyanis mindent vagy 26szor kell megcsinalni, pl reaverek beszerzese ugyanugy megy, kis kulonbsegekkel." -> szerinted ez a tortenet?
a grafikaval kapcsolatban: talan nem low beallitasokkal kellett volna nyomni..
Ki ez a B ReaL? Te most magyar vagy,vagy angol,vagy mi? Alig lehet elolvasni az írásod! Ennyi helyesírási hibát még soha életemben nem láttam...
De vehetsz tõlem órákat magyarból az angol helyett, persze nem vagyok olcsó! Egy angol órát viszont adhatnál nekem is, de csak digitális érdekel és vízálló! Meg ütésálló.
De vehetsz tõlem órákat magyarból az angol helyett, persze nem vagyok olcsó! Egy angol órát viszont adhatnál nekem is, de csak digitális érdekel és vízálló! Meg ütésálló.
B Real
megnéztem a honlapodat, és mit ne mondjak egész tetszetõs, leszámítva, hogy undorító az libafos zöld.
Másrászt: City Oradea State:Romania helyett inkább írhattál volna Transsylvaniat, ugyanis Romania az már a country, de mindegy.
a harmadik amin akkorát röhögtem, hogy majdnem lefordultam a székemrõl az ez:
This is the second part of the Best game Ever,(Legacy of Kain:Soul Reaver)in my opinion.It has the most beutifull epic story,and it could be a real good movie too.This second part has much improved graphics,in a gothic view.superb waterfalls,lakes,mountains,forrests...you must see it to beliew it...,awesome high quality sounds,in one word it`s an Eye Candy in every way...
szóval igazából angolul sem tudsz rendesen írni, bár az kicsit jobban megy mint a magyar. Sebaj ne add fel.
megnéztem a honlapodat, és mit ne mondjak egész tetszetõs, leszámítva, hogy undorító az libafos zöld.
Másrászt: City Oradea State:Romania helyett inkább írhattál volna Transsylvaniat, ugyanis Romania az már a country, de mindegy.
a harmadik amin akkorát röhögtem, hogy majdnem lefordultam a székemrõl az ez:
This is the second part of the Best game Ever,(Legacy of Kain:Soul Reaver)in my opinion.It has the most beutifull epic story,and it could be a real good movie too.This second part has much improved graphics,in a gothic view.superb waterfalls,lakes,mountains,forrests...you must see it to beliew it...,awesome high quality sounds,in one word it`s an Eye Candy in every way...
szóval igazából angolul sem tudsz rendesen írni, bár az kicsit jobban megy mint a magyar. Sebaj ne add fel.
jovan, akkor nem egyedül vagyok aki nem tudja/akarja elolvasni 

jo kis flame 😊 mar megerte megirni a cikket 😊
lol 😊
ne bántsd, lehet, hogy nem is magyar... vagy lehet, hogy egy 6 éves gyerek... :-)))
Steam acc: kange82
Ui.: Tanulj meg magyarul