212
  • zami22
    gamestarban bennevan a teljes, én is most azt nyomom
  • Ottika
    Letöltöttem egy demót ami 1 órányi játékot engedélyez, de utána be lehet írni a blokkról egy kódot mai megnyitja a teljes játékot. Nem tud valaki egy ilyet?
  • Vivi4
    Sajna én nem tudom beszerezni a játékot pedig a barátnőmmel már előre is haladtunk nem tudnátok segíteni?
    Légyszi!
  • NEOreg3
    nincs hozzá és nem is lesz
  • pista01
    Lécci valaki modja meg holvan blood omen 2 magyarosítás.
  • Rotcsa
    Heló! Először is : jó lenne, ha a hozzászólásokba írnál, mert úgy látom, ez az oldal eléggé haldoklik, az még nem annyira. Tehát: ha jól emlékszem, 1 olyan "kulcsot " keresel, aminek az 1 ik darabja az valami madárfej,(ez a belseje) a külseje meg valami más, arra sajna nem nagyon emlékszem. Azt tudom, hogy az 1ik darabot valahol a víz alatt kell + szerezni. Azt hiszem mozgó oszlopokon kellene végigugrálnod, de ez túl nehéz, célszerűbb átmenni a szellem-világba, de akkor váltsdd át, amikoer a legkedvezőbb helyzetben vannak az oszlopok.És ha átértél, vissza is tudsz változni. Ezt a helyet 2 helyről is + lehet közelíteni. Az 1ik megoldás, hogy a kaséy belselyében a víz alatt kiütöd a betört falat, a másik, hogy kívüről mész be 1 veremből. Ez ott van, ahhonnan el kell indulni a Voradort búvóhelyének bejárata felé.Ezt nem tudom pontosan. Remélem tudtam segíteni. Még annyit, hogy lécci írj privibe, ha gondod van, mert már nem igazán nézem ezeket a fórumokat.
  • LOK FANATIC
    Szia!!!

Köszike hogy megpróbálsz segíteni,rendi vagy :P
    Most is még Raziellel küzdök,nem találom meg Vorador crest-nek a 2.darabját.Ott bent szaladgálok a kastélyába vagy már 100 évee.Olyan uncsii.Lécci segítss :((
    Merre keressem a második felét?(Az első már nagy nehezen meglett :) )Amugy ez a rémálom asszem a 8.fejezetben van.
  • Rotcsa
    Szia!
    Nem tudom pontosan, hogy hol akadtál el, de ha 1 picit precízebben leírnád, tudnék segíteni, mert már végigvettem.Amúgy kár, hogy már alig él ez a fórum, mert én még kérdeznék 1-2 dolgot, olyat, amit nem igazán éertek a történetben...
  • LOK FANATIC
    Sziasztok!

Sürgős segítség kellene.Elakadtam a 7.pályán, amikor Kainnak azt a vámrírgólemizékét ki kéne nyírnia,ahol már Razielnek is meg kellett ölnie egyet,az sem ment valami jól.Hol üssem,hogy előbb kinyírodjon?Lécci segítsetek!!
    Előre is köszi :)

• BitCo
    Vki adjon 1 linket ahol fent van ingyen pls
  • Rotcsa
    Szeva Laxa!
    Pontosan nem tudom, mert én is nehezen találtam meg, keresőt használtam .(goole), és beírtam , hogy LOK.végigjátszás.
    Remélem, sikerül megtalálnod.cSÁ
  • Laxxa
    cső. a legacy of kain végigjátszásét merre találom? előre is kösz!
  • Rotcsa
    Sziasztok!
    Én is Végig játszottam a Defiance-t, mint sokan mások, és nagyon jó a véleményem a játékról!
    A történet nagyon király, és teljesen bele tudtam élni magam.
    Utólag az írányíthatósáról is + tapasztalataim vannak, szerintem fejleszti a térlátást!
    Nem mondom, hogy nem kínlódtam, mert hazudnék!
    Az 1. pályát 2 hétig csináltam!
    Nehéz volt, de magszoktam az irányítást!
    Szerintetek lesz folytatása a játéknak?
    Aki tud v.mit, az légysz írjon!
    Szevasztok!
  • gvkerekes
    Nekem is küldjön vki végigjátszást. Lehet angol nyelvű is. [email protected] de elég ha egy kereső szót adtok angolul azzal is megelégszem
  • The Coolboy
    légyci segíntsen valaki, gyorsan kéne a segítség :)
    Soul Reaver: Legacy of Kain
    a végigjátszás kéne, esetleg még magyarítás :)
    ha valaki tudja hol szerezhetem meg az irjon ide :
    [email protected]
  • Tzuja
    PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tzuja
    Hello!

Egy kérdésem lenne: Tudja valaki hol lehet a Defiance-t megvenni Szegeden? Aki tud segíteni írjon plzzz:[email protected] A játék RULEZ!! Remélem manapság lehet kapni még!!! Előre is kösz.
  • darakan
    Üdvicsek!

Nah én is elakadtam, nekem a levegő kardot kéne megszereznem, de már mindent meg csináltam, mert le hoztam azt hagymát, ami a teleport elinditásához kell, de még sem indult el a teleport. Segítséget előre is köszi.
  • 12Zsolt
    Mellesleg a választ ide: [email protected]
  • 12Zsolt
    ELAKADTAM AZ ELEJÉN!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KISZOTT SZ*R.
    Raziellel kimenekültem és a lépcsőröl kellene felugrani egy táblaszerűségre, de nem kapja el a kis sz@rrágó
  • Szabbest
    Sziasztok!
    Én letöltöttem a Legacy of Kain: Defiance-t, de csak 1 órát lehet vele játszani. Nem tudja valaki, hogy hogyan kell kiiktatni az időkorlátot?
  • Rpee
    http://bloodomen.atw.hu
  • dezsiszabi
    A játéknak 5 része van.

1. Legacy of Kain - Blood Omen
    2. Legacy of Kain - Soul Reaver
    3. Legacy of Kain - Soul Reaver 2
    4. Legacy of Kain - Blood Omen 2
    5. Legacy of Kain - Defiance
  • tonyo
    végignyomtam király a játék amugy szevasztok
  • BorGesz
    Sziasztok!

Valaki írja le pls,h hány része van a LoK-nak,és hogy mik a címei!
  • Solya
    Melyik lándzsát szerezted meg?
  • NiGhTM4R3
    Skacok, istenkirály ez a "sorozat" BO-SR de most a Defiance-ba nagyon elbaszták a kamerát:((((
  • Solya
    magyarosítás: http://evin.uw.hu

Akkor nem most lesz a földreaver...az majd később.
    Attól a zöld izétől kaptál egy kulcsot...azzal kellene visszamenni a könyvtárba.
  • Solya
    Figyu ha átszúrtad a vizköpőket, meg kellene h nyiljon egy transzportkapunak...Nem?
    Lehet h rosszul emléxem...
  • Solya
    MIt?
  • Solya
    Cora áruházakban, esetleg?
  • Ajna
    Ha tudsz menni az Árkádba ott meg lehet venni...
    Egyébként isteni a játék!
  • Solya
    15 körül....cdgalaxisban nics véletlenül?
  • Solya
    Tessék???
    Szijjá gázt te kis tschötsch
  • Solya
    Mikor el kezd sikítani a hanghullámok el kezdenek körülötted szűkűlni ekkor keresd meg azt a tányért amelyik forrásként viselkedik..üss rá utána fuss Turelhez és üsd vágd.
  • Solya
    A padlózár előtt menj tovább, ott lesz egy nagy ajtó amin menj be...itt van egy kissé hiányos lépcső és előtte egy festmény vagy mi azt kellene betörnöd
  • Solya
    Trash17: ki kellene menned az épületből oda, ahol körbe vannak a fáklyák...gyújtsd meg a fáklyákat és amely előtt kék embléma van azokat oltsd el a víz reaverrel.
  • Solya
    Kimmuriel: ír ki valamit?

Trash17: nem kell leengedni a vizet ....később lesz föld reaveres kardod, amivel lent tudsz maradni a víz alatt.
    Itt 3 dárdát kell összegyűjtened, amelyeket a vízköpőkbe kell beleszúrnod...
  • Solya
    Kimmuriel: próbáld a cdgalaxisnál

EMTI: menj a törött falépcsőhöz, amely előtt van egy betörhető festmény...ez mögött van...oszlopokat kell elfordítanod
  • Sacrifice Sheep
    A BO2-t lehet, az egyet szerintem tuti hogy nem, viszont én valahonnan ingyen le tudtam szedni. Csak nem emléxem honnan...