Legacy of Kain: Defiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BREAL koszi az ugyan nem teljesen epito jellegu kritikat. Nem tudom te mi alapjan iteled meg a munkamat. Soha nem irok olyan negativ velemenyt, amit nem tudok alatamasztani, ezt viszont barhol olvashatod, hasonlo a teszterek velemenye.

Masreszt lehet hogy neked szivugyed a LoK sorozat, az elso reszet en is nagyon szerettem, de sajnos valoban nem tudok minden megjeleno jatekot vegigjatszani.

Harmadszor a tortenet MEGVALOSITASA valoban klises, ugyanis mindent vagy 26szor kell megcsinalni, pl reaverek beszerzese ugyanugy megy, kis kulonbsegekkel.

Negyedszer, nem tudom miert jartatom a szamat. Ha valami bajod van, olvasd el ujra a cikket, es rajosz. Ha esetleg nehez megertened, feldolgoznod, vagy ertelmezned amit itt illetve a cikkben leirtam, akkor nezd meg a cikk vegen az ertekelest ott vannak csillagok. Azok szamabol tudsz kovetkeztetni, ahhoz olvasni sem kell tudni.

Szerintem a kamera mindíg azt mutatja amit kell.
Nekem semmi bajom nem volt vele.
Pl az is nagyon király, hogy néha szembõl mutatja a fickót, így ha valaki szembe jön, az váratlanul ér. Ahol meg ugrálni kell, ott inkább az irányítás vacak, nem a kameraállás.
Egyedül ott volt idegesítõ, ahol két lépés alatt 3 kameraállás is volt, és akkor a gombok is össze-vissza váltják az irányt.
Kange
lehet, hogy viccesnek találod ezt az írásmódot B REAL, de azért egy kicsit fárasztó, és erõltetett... /merem remélni, hogy nem ennyire béna vagy, és csak poén szeretett volna lenni.../
egyet értek a cikk írójával: a kamera kezelés iszonyatosan gagyi... egyszerüen el se akartam hinni, mikor játszottam vele... hogy lehet ennyire szar irányítással kiadni egy játékot?
én nem vagyok nagy játékos, de a legjobb irányítása szerintem a Splinter Cell-nek van...
Egy kaland játékhoz elmenne ez, de azért ez annál kicsit pörgõsebb lenne...
én hiszek a cikk írójának, mert eddig tõle olvastam a legjobb írásokat játékokkal kapcsolatban, és mondhatni, hogy a meglátása egyezik a nagy átlagéval...
de ugye mindig vannak kivételek, fanok, akiknek bántja az önérzetét a kritika...

Steam acc: kange82

Odáig jutottam, hogy jön egy movie, hogy fel kell támasztani Janust. Az a helyzet, hogy meguntam. Túl sok úgyanolyan rész. Nem tudom, hogy a Reaver-ek megszerzését miért eröltették ennyire. Erre ott volt a Soul Reaver 2, és annak a helyszínei sokkal látványosabbak voltak. Most ezt mégegyszer megpróbálják lenyomnni. Helyette a story-t tupírozhatták volna. Az is hiányzik, hogy Raziel fel tudja venni az ellenfelei fegyverét, amit az elõzõ részben még tudott.
A kamera nekem tetszik, bár néha szív vele az ember. A grafikai se rossz, fõleg a mozgás van szépen megoldva.
Lehet, hogy kritikus voltam, de az, hogy valami kalandjatek szerû, az nem mentesiti semmi alol. Masreszt tedd a szivedre a kezed es mondd, hogy nem fos az iranyitas + kamera. Tobbire mondtam hogy jo. Sztori egyebek bejon, de tovabbra is fenntartom a velemenyt, es kicsit korbeneztem mashol, es osztjak. Nyugodt vagyok, mert vegigszerencsetlenkedtem majdnem. A kozepetol mar kezdtem belejonni, illetve megszokni, hogy neha nem latom mit csinalok stb.

Fanatikzoknak viszont en is ajanlom, gyenge idegrendszerueknek annyira nem, es nem a remseges vampirok miatt.

DMZ
A cikkíró lealázta ezt a játékot.
Én végigtoltam, az alap irányítással, nem volt vele semmi bajom. Tök jó játék!
A grafikája meg baromi király. Ismét nem tudom, miért kellett ezt is gyagyinak és furcsának nevezni. Szerintem van olyan grafikája mint a KOTOR-nak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!