212
-
#95 És mi tart vissza? -
#90 És mi a véleményed ajátékról? Leszámítva az írányíthatóságot...
Előző részekkel is játszottál? -
#86 A karját kell levágni 2-szer 3szor, aminek hatására eltünik a szeme elől a védő mező...agy mi...és menj oda, kombózd meg. Tkval is lehet de az nem vesz le annyit. -
#84 Azt a kardot használd amit a szellemcsajtól kaptál... -
Sacrifice Sheep #82 Csalni tényleg nem szép, és én nem is támogatom!
Nincs nehéz helyzet, csak kevés gyakorlás! (hú de isteni dumákat tudok!) -
Sacrifice Sheep #71 Most Raziellel szenvedek, nem bírok eljutni a tetöig ott, ahol folyamatosan emelkedik a ...nos...hát... "vízszint"
a második misszióban... -
Sacrifice Sheep #70 Kazettaa? ilyesmiröl nem is hallottam... -
Zsoltee_a_bator #61 ja sztem is jo, a srac nagyon tesco gazdasagos videokartyaval tesztelte borzalmasan nez ki :) -
Zsoltee_a_bator #60 eloszor a masodik landzsat szerezd meg.. (asszem a kerti stonehenge-rol kell beugrani az ablakon)
aztan meggyengul a fal a kerti lejaratnal ahonnan megszerezheted a crest masodik felet. -
Zsoltee_a_bator #53 lol :) b real jo arc :) -
#49 Hi All. A játékhoz nem létezik valahol valamilyen kamera manipulátor. Szerintem a Soul Reaver 2-ben elég türhető volt a kamerakezelés, nem tudom ennél miért kellett elcseszni. -
Zsoltee_a_bator #42 a kepek egy sima radeon 9600-al keszultek.
Nem tudom miben merul ki a gyenge grafika fogalma, szerintem jol nez ki. Poligonszam, effektek, mozgas mind nagyon jo, amellett villamgyors. Es amiben nagyon jo szerintem: a szereplok mimikaja olyan szintu amit nem nagyon pipal le semmi talan a halflife2 -ig.
-
Zsoltee_a_bator #41 nagyon szar a cikk. a kameraval feligmeddig egyetertek, de:
"Harmadszor a tortenet MEGVALOSITASA valoban klises, ugyanis mindent vagy 26szor kell megcsinalni, pl reaverek beszerzese ugyanugy megy, kis kulonbsegekkel." -> szerinted ez a tortenet?
a grafikaval kapcsolatban: talan nem low beallitasokkal kellett volna nyomni..
-
#39 Ki ez a B ReaL? Te most magyar vagy,vagy angol,vagy mi? Alig lehet elolvasni az írásod! Ennyi helyesírási hibát még soha életemben nem láttam...
De vehetsz tőlem órákat magyarból az angol helyett, persze nem vagyok olcsó! Egy angol órát viszont adhatnál nekem is, de csak digitális érdekel és vízálló! Meg ütésálló. -
aDannyBoy #34 B Real
megnéztem a honlapodat, és mit ne mondjak egész tetszetős, leszámítva, hogy undorító az libafos zöld.
Másrászt: City Oradea State:Romania helyett inkább írhattál volna Transsylvaniat, ugyanis Romania az már a country, de mindegy.
a harmadik amin akkorát röhögtem, hogy majdnem lefordultam a székemről az ez:
This is the second part of the Best game Ever,(Legacy of Kain:Soul Reaver)in my opinion.It has the most beutifull epic story,and it could be a real good movie too.This second part has much improved graphics,in a gothic view.superb waterfalls,lakes,mountains,forrests...you must see it to beliew it...,awesome high quality sounds,in one word it`s an Eye Candy in every way...
szóval igazából angolul sem tudsz rendesen írni, bár az kicsit jobban megy mint a magyar. Sebaj ne add fel. -
Cat #27 jovan, akkor nem egyedül vagyok aki nem tudja/akarja elolvasni -
aDannyBoy #22 jo kis flame :) mar megerte megirni a cikket :)
-
aDannyBoy #15 lol :) -
#13 ne bántsd, lehet, hogy nem is magyar... vagy lehet, hogy egy 6 éves gyerek... :-))) -
aDannyBoy #12 Ui.: Tanulj meg magyarul -
aDannyBoy #11 BREAL koszi az ugyan nem teljesen epito jellegu kritikat. Nem tudom te mi alapjan iteled meg a munkamat. Soha nem irok olyan negativ velemenyt, amit nem tudok alatamasztani, ezt viszont barhol olvashatod, hasonlo a teszterek velemenye.
Masreszt lehet hogy neked szivugyed a LoK sorozat, az elso reszet en is nagyon szerettem, de sajnos valoban nem tudok minden megjeleno jatekot vegigjatszani.
Harmadszor a tortenet MEGVALOSITASA valoban klises, ugyanis mindent vagy 26szor kell megcsinalni, pl reaverek beszerzese ugyanugy megy, kis kulonbsegekkel.
Negyedszer, nem tudom miert jartatom a szamat. Ha valami bajod van, olvasd el ujra a cikket, es rajosz. Ha esetleg nehez megertened, feldolgoznod, vagy ertelmezned amit itt illetve a cikkben leirtam, akkor nezd meg a cikk vegen az ertekelest ott vannak csillagok. Azok szamabol tudsz kovetkeztetni, ahhoz olvasni sem kell tudni.
-
asdasdasd #8 Szerintem a kamera mindíg azt mutatja amit kell.
Nekem semmi bajom nem volt vele.
Pl az is nagyon király, hogy néha szemből mutatja a fickót, így ha valaki szembe jön, az váratlanul ér. Ahol meg ugrálni kell, ott inkább az irányítás vacak, nem a kameraállás.
Egyedül ott volt idegesítő, ahol két lépés alatt 3 kameraállás is volt, és akkor a gombok is össze-vissza váltják az irányt. -
#7 lehet, hogy viccesnek találod ezt az írásmódot B REAL, de azért egy kicsit fárasztó, és erőltetett... /merem remélni, hogy nem ennyire béna vagy, és csak poén szeretett volna lenni.../
egyet értek a cikk írójával: a kamera kezelés iszonyatosan gagyi... egyszerüen el se akartam hinni, mikor játszottam vele... hogy lehet ennyire szar irányítással kiadni egy játékot?
én nem vagyok nagy játékos, de a legjobb irányítása szerintem a Splinter Cell-nek van...
Egy kaland játékhoz elmenne ez, de azért ez annál kicsit pörgősebb lenne...
én hiszek a cikk írójának, mert eddig tőle olvastam a legjobb írásokat játékokkal kapcsolatban, és mondhatni, hogy a meglátása egyezik a nagy átlagéval...
de ugye mindig vannak kivételek, fanok, akiknek bántja az önérzetét a kritika... -
asdasdasd #4 Odáig jutottam, hogy jön egy movie, hogy fel kell támasztani Janust. Az a helyzet, hogy meguntam. Túl sok úgyanolyan rész. Nem tudom, hogy a Reaver-ek megszerzését miért eröltették ennyire. Erre ott volt a Soul Reaver 2, és annak a helyszínei sokkal látványosabbak voltak. Most ezt mégegyszer megpróbálják lenyomnni. Helyette a story-t tupírozhatták volna. Az is hiányzik, hogy Raziel fel tudja venni az ellenfelei fegyverét, amit az előző részben még tudott.
A kamera nekem tetszik, bár néha szív vele az ember. A grafikai se rossz, főleg a mozgás van szépen megoldva. -
aDannyBoy #3 Lehet, hogy kritikus voltam, de az, hogy valami kalandjatek szerű, az nem mentesiti semmi alol. Masreszt tedd a szivedre a kezed es mondd, hogy nem fos az iranyitas + kamera. Tobbire mondtam hogy jo. Sztori egyebek bejon, de tovabbra is fenntartom a velemenyt, es kicsit korbeneztem mashol, es osztjak. Nyugodt vagyok, mert vegigszerencsetlenkedtem majdnem. A kozepetol mar kezdtem belejonni, illetve megszokni, hogy neha nem latom mit csinalok stb.
Fanatikzoknak viszont en is ajanlom, gyenge idegrendszerueknek annyira nem, es nem a remseges vampirok miatt. -
#1 A cikkíró lealázta ezt a játékot.
Én végigtoltam, az alap irányítással, nem volt vele semmi bajom. Tök jó játék!
A grafikája meg baromi király. Ismét nem tudom, miért kellett ezt is gyagyinak és furcsának nevezni. Szerintem van olyan grafikája mint a KOTOR-nak.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!