212
-
Rotcsa #212 Elkészült a LOK-szövegkönyve!
http://magyaritasok.hu/downloads/details/1306/legacy_of_kain_szovegkonyv
Immár megtekinthető a teljes esemény magyarul is! Köszönjük! :)
-
Rotcsa #211 http://www.sg.hu/cikkek/82188/folytatodik_a_legacy_of_kain_is -
Rotcsa #210 Sajnos már
végea sorozatnak! Nem lesznek további részek. -
firen97 #209 hello én tudok magyar végigjátszást.akit érdekel keressen az e-mail cí[email protected] -
Rotcsa #208 Ja,a teleport az a hely lesz, ahová a vér lefolyik a vízköpőkből. -
Rotcsa #207 Heló.
ha jól tudom Avernus kastélyba vagy. Ha mind a 3 vízköpőt átdöfted a megfelelő dárdákkal, akkor megnyílik a teleport kapu. De mondom, ahhoz mind a 3 nak vért kel köpni. Szedj magyarítás a játékhoz a www.magyaritasok.hu-ról. Ott megtalálod, leszeded, felirarokat bekapcsolod és máris érhetőbb a játék menete és a story is.
Ha a menüt néha nézed játék közben, akkor ott írja, hogy mi az elősdleges tenni való és mi a másodlagos, hogy az elősdlegest teljesíthetsd.
Az a pálya annyira nem gáz. Tovább fogsz jutni...:) -
firen97 #206 valami palotába ahol van 3 lándzsa amiket bele kellett szúrni a szobrokba és már nem víz hanem valami piros fojt belőlük. -
firen97 #205 valami palotába ahol van 3 bot és azokat kellet beleszúrni a szobrokba.
már megvan az earth kard is. -
Rotcsa #204 Írd le konkrénat, hogy hol vagy , mert annyira már nem emlékszem rá. -
firen97 #203 hello nem-e tudja valaki hogy lehet átjutni a 12.szinten raziellel?
elöre is kösz. -
Rotcsa #202 Heló!
Nekem olyan volt már, hogy fekete maradt miután visszaváltozott denevérből, de olyan, hogy láthatatlan lenne, még nem.
Sztem vedd leljebb a textúrákat, hátha jobb, bár gyengén hangzik. -
rony10 #201 Nekem valamiért nem akar átlépni a második részhez a játék. Kint állok Kainnel az erkélyen miután Moibus elteleportált és ott van egy jel amire ráállva és hosszan nyomva az ugrást denevérekké változik. De ezután nem történik semmi, vagyis láthatatlan lesz Kain és lehet vele mászkálni de nem látok belőle ugye semmit. Valaki segítsen mert megőrülök hogy nem tudom mi fog történni! PLEASE!!!!! -
Rotcsa #200 Szerintem sehogy,magától ment, mint a defiance-ben.
Ez a játé sajátossága. Vannak olyan körök a pályán benne realm szimbólumával, ha arra ráálsz,vagy keresztül mész rajta, akkor ment. -
#199 helló hogy kell menteni a soul reaver 2 ben?? -
singi #198 Szia.
a 13.szintnél arra gondolsz, amikor Elder csápjai egyre lejjebb húzzák Raziel alól a földet? Ha ott kész vagy, vissza kell menned azt hiszem Janushoz. -
firen97 #197 hello nem-e tudja valaki hogy a 13.szinten razielel hogy lehet átjutni?
elöre is kösz. -
dsdasa2 #196 Nah figyi mindenki, akinek kell eléri az oldalamon vagy akár tőlem is elkérheti,
de www.dsdasa.mlap.hu - ezen megtaláljátok... saját készítés, ha máshol megtalálnátok más néven kiadva az akk valószínűleg az enyém.... nah bb all -
singi #195 Szia.
Ha jól emlékszem, az a Föld kard lesz, de azt majd Avernus-ban kapod meg. Ha Vorador odaadta a kulcsot, akkor csak ki kell menned a könyvtárából, és rögtön Avernusba jutsz, és onnan jössz majd vissza ide az új kardoddal. -
Gaba05 #194 sziasztok. régeben játszottam ezen a játékon és msot ujra kedvet kaptam , de kellene egy kis segítség. elakadtam annál arésznél, amikor a 3lándzsát kell megszerezni. megvan a 3 lándzsa a belsökulcs a water sword és most nem tudom hova kelene mennem, mert van 2 ajto amin csak egy másik kardal enged be, és nem tudom hol van ez kard ilyen lava szerü vagy nem tudom középen piros körrel felette 2 kis pont ez a jele a kardnak. aki tudna segiteni az irojon . elöre is köszönöm -
Rotcsa #193 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057427428&order=reverse&index=8
Olvasgass, érdekes sotry:) Nomeg nagyon komplex. Már annyira bonyolult, hogy a lehetséges hibáit boncolgatni agyödémához vezet! :D -
Rotcsa #192 Mai napig kedvenc játékom! :D
De kár, hogy nem csinálnak folytatást! Rendesen megkenegetném azt a Hyldent a végén az új, megtisztítptt karddal!
Nomeg a Balance Guardian szerintem akkor lenne baró, ha lennének szárnyai! -
#191 jó játék... kár hogy nem értek semmit a sztoriból! -
singi #190 Szia.
A ládát kell belehúzni a lukba, hogy ha a szobor átfordul, úgy is marajon. -
Solas #189 Császtok én naon elején járok de elakadtam anál a résznél amikkor a Pajzsot kell megszerezni ahoz h bemehess egy ajton rá kell menni egy ilyen kőre ami lenyomodik és megjelenik egy szobor a pajzsal a kezében de ha emozdulsz a kőről pontosabann a padlóhoz érsz akkor visszacsukodik(egy ilyen forgo rész az egik szobor kezében van pajzs a másikba nincs) tehátn itt nem tom hogy hogy csin meg, probáltam felugrotam egy kiemelkedő ládára v mire de a másik ládára nem tudtam már átugorni:S Valaki PLS help!
2. kérdés van a játékhoz cheat és ha van valaki írjA LE pls! eLŐRE thx -
joci1414 #188 császtok!!én már teljesen belekeveredtemMost vok kainnal azoknák az oszlopoknál.HA azoktól jobbra megyek akkor ott víz van szal bíztos halál.Ha jobbra megyek akkor át"megyek" a rácsokon aztán megtámadtnak azok a csóró lándzsások.LEgyakom őket aztán szétrombolom oszlopot megszerzem azt a vmit.És innen nemtom hova kell mennyi.PEdig sokat próbálkoztam.Vki segítsen please mert már 1 hete itt vok és nemtok továbbjutni!!Előre is thanks. -
dsdasa2 #187 Én tok LEgacy of Kain:Defiance részéhez végigjátszást.Én csinálom.Akit érdekel vagy kell neki vegyen fel msn-re:[email protected]
avgy írjon e-mail-ra: [email protected] -
Bitli #186 én nem tudok, de van egy topic ahová rendszeresen járok gyere oda:D magyarosítást csak azt hiszem a defiance-nak van. http://magyaritasok.hu/ it nézd meg! a topik ahova járok http://www.gamestar.hu/forum/ ezzen belül komolyságok majd akcio és ott meg leled a Legacy of Kain "öröké élő vámpír legenda" vagy vmi ilyesmi :D -
Roxernogerd #185 Ha lehet priviben írjon aki tud valamit! Magyarítás is jó vóna. -
Roxernogerd #184 Bocs, hogy ide írom, de nem tud valaki végigjátszást a Legacy Of Kain: Soul Reaver 2-höz Bocs hogy ide írom, csak nincs LoK:SR2 topic. -
gajcsu #183 Nagyon király a játék én már végig vitem az egészet,kéne az első négy rész nem tudnátok hogy hol szerezembe.Kezdek pánicba esni e-miatt. -
Rotcsa #182 végül is ott is + találtam:P
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=179
-
Rotcsa #181 sziasztok! Amúgy van magyar végigjátszás!
http://evin.uw.hu/
én ugyan a magyaritasok.hu-ról szedtem, de most ott keresve ide találtam. Jó játékot
szasztok -
singi #180 Szia. Szerintem nincs. Elkezdtem már csinálni ugyan egy végigjátszást, de lassan haladok vele, mert kevés időm van rá. Kb. a felénél járhatok... -
doki11 #179 magyar végigjátszás nics? -
singi #178
Legacy of Kain: Defiance Walkthroughs and FAQs
-
csabóca kari #177 Ha vlk tudja hogy van a hozzá végigjátszás akkor mondja má meg, létszi -
Köpcös #176 Legacy of Kain: Defiance végigjátszást keresek
elöre is köszönöm -
doki11 #175 ,,??? -
JhonnyLoL #174 8. fejezetben tartok,már megvan az elsö lándzsa és egy 'kulcs' külsö része
kéne még 2 lándzsa és a 'kulcs' belsö része ami asszem vmi madár...
Valaki segitene? vagy nemtud valaki hozzá végigjátszást?
elöre is kösz :) -
zami22 #173 a hagyma letétele után ( a levegőkardnál) újra meg kell engedni a levegőt