Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Mert a legujabb SST-ben nincs azt már néztem .
errol lenne szo
Az EVO meg a roumble benne van a listába de nem érek vele semmit ha nem látom hogy melyik gombra éllitom vagy ha kevesebb a beállithato gomb mint ami nekem van .A hozzávalo régi driver meg nem megy fel w7 alá.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Mert addig rendben van hogy a win feltelepiti szabványos játékvezérlöként, de a saitek hivatalos oldalán ehhez a tipushoz nincs se driber se SST provilgyárto program se vista se w7 hez.64bitre meg pláne nincs.
Probáltam feltenni a hozzávalo XP-s drivert, de arra azt irta ki hogy csak XP alatt fut.Kompatibilis uzemmodon felment ugyan de amikor kiirta hogy dugjam rá az eszközt akkor nem érzékelte és szürke maradt a tovább gomb.
Utánna feltettem a legujjabb w7 64bites SST progit, de abban meg nincs cyborg3d platinumhoz profilszerkesztö.
Szoval akkor hogyan tudok profilt gyártani hozzá ?
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Húúú ... most hirtelen nem emlékszem kinek van ilyen Thrustmaster joy-a, de dobd fel a kérdést a repülõs topikokban, FSX, IL2, Rise Of Flight, LockOn, valahol olvastam róla ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem rég találtam, jól néz ki, ígéretes dolgokat írnak róla. Már csak az kérdéses, hogy mennyire kompatibilis egyes játékokkal
ez most mi? nem elforgatható botkormány? Gázkar: nem? mi ez most?
Esetleg ha nem gáz neked akkor használtan hasonló árban találsz X-52-t mint újonnan Cyborg X-et, akkor érdemes lehet ...
Arra fel kell készülni, hogy jó sok helyet foglal az asztalon 😊
Csak annak a röviditése hogy nem kell levenni a kezeidet a gázkarrol és a botrol ha valamit át akarsz kapcsolni.
Flight Simulator szintû szimulátorozásra nem készülök, csak ha ArmA2-ben vagy BF-ben a kezembe kerül egy heli vagy repülõ, azt normálisan, precízen, hatékonyan tudjam irányítani. Bár olvastam, hogy az X52 gázkarja nem nagyon akar mûködni ArmA2-ben.
Feldobták azt is ajánlatként, hogy vegyek Saitek Cyborg X-et (egész jól néz ki) olcsóbb is, meg ha csak ArmAhoz kell, akkor elég ha azt veszem meg. Egyelõre komolyabb szintekben nem gondolkozok, szóval szerintem inkább Cyborg X. Majd ha úgy hozza a sors, hogy több pénzem lesz, meg esetleg jobban fog érdekelni a szimulátorozás, akkor meg beruházok valami pedálos joyra. Köszönöm még1x a válaszokat.
Ha kicsit komolyabban gondolod a repkedést akkor érdemes belevágni.
(Ha a pénztárcád engedi akkor persze ott van még a Logitech G940 ennek még vannak kisebb gondok a drivereivel, de FFB-s és van hozzá pedál, vagy a TM Cougar, ami elég régi de full fém konstrukció, vagy most jönnek az újak, TM Warthog, CH A-10, Saitek X65F ... )
X-52-rõl mi érdekel? Precíz joy, ha sokáig akarod használni akkor érdemes kenni a középre állító tányért valamivel, hülyére lehet programozni, ergo komolyabb szimeknél is be lehet úgy programozni, hogy ne kelljen a billentyûzethez nyúlni ...
Van egy Shift gomb, azzal minden gombhoz lehet még egy funkciót rendelni. Emellett van benne egy mode váltó kapcsoló, minden mode alatt más-más funkciókat tudsz a gombokra programozni ....
Van egy miniegér görgõvel, gombokkal, 3 nyolcállású kapcsoló, 2 trim tengely, egy "zoom" és a többi ...
Lehet Macro-kat is programozni a gombokra ...
Egy dolgot nem tud (még ...) sajna, a joy érzékenységgörbéjét nem lehet driverbõl állítani. de állítólag tervezik ...
Egyéb kérdés?
De ha csak az arma-hoz akarod használni akkor oda felesleges sztem, mert nem fogod kihasználni a plussz funkciokat.
Ha a késöbiekben komolyabban gondolod a szimulátorozást akkor viszont érdemes. ezt neked kell eldönteni.
Sztem egy 5 évet biztos addhatsz neki ha nem bánsz vele mostohán.
SAITEK P480, errõl a darabról tud valaki véleményt mondani?
Nekem az lenne a problémám hogy a gamapadomat nem ismeri fel egyetlen játék sem a cd-n amit kaptam hozzá csak 1 driver volt a gamepadom:Speedlink 360 style gamepad
Origin: Brandter55
A felfogatás érdekelne...
Rakjál már be képeket.
--- don\'t think you are - know you are ---
egyenlõre pontos barátomat szimulátorokba alázom! 😉 neki game padja van.
--- don\'t think you are - know you are ---
Valamint a LED-ek (gombok) háttérvilágítása 3 szín között váltogatható, ez is programozható persze ...
Nekem 1 évig volt sima X-52-esem, semmi baja nem volt, csak kellett a pénz és eladtam ... most egy Pro-m van, ennek sincs semmi baja, pedig ez már több mint egy éves, precíz, jó joy ... Bár lehet ezt is eladom, mert FFB-set szeretnék, de az még odébb van ...
Ha nem kerülne a duplájába, akkor én mindenképpen a Pro-t ajánlanám, de így neked kell eldöntened ... Az tény hogy szebb és jobb a Pro, de ha nincs szükség a fém alkatrészekre, a programozhatóságra és a nagyobb precizitásra akkor a sima is tökéletesen megfelelõ ...
Fõleg ha nem vagy Hardcore sim-es ...
A kenésrõl annyit hogy én eddig Airsoft Gearbox-hoz használt teflonos zsírral kenegettem, de most átálltam egy Ballistol nevû fegyverolajra és mérföldekkel jobb ... igaz hogy drága, egy 50ml-es Ballistol olyan 800 HUF és 1000HUF körül mozog, de qrva sokáig elég, szóval megéri 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szeretnék venni egy Saitek Cyborg EVO -t. A kérdésem, hogy ez a joy a ruddert úgy oldja meg, hogy csavarható a tengelye körül a joy?
A másik kérdés, hogy "Saitek Cyborg EVO Stick" név az takar valami más infót, vagy csak úgy oda van írva pl ITT is?
Köszi elõre is
A multkor pl az Iponnal próbálkoztam, ott telefonálásnál is megerõsítették, hogy nekik az van amit én keresek, meg is rendeltem, persze házhoz szállítás után kiderült, nem az, és igazából ilyen nincs is nekik.
Tehát a következõ vezérlõre lenne szükségem:

*Posse*T.W.D*
De az a gond, hiába keresem, nem találom. Tudsz egy linket adni, vagy annyit segíteni, mit keressek, hogy win7 alatt valahogy mûködésre bírjam a dolgot?
http://www.freetvmaci.info/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Van egy saitek pro gamer command unit-om. Az a gond, hogy hiába rakom fel az SST-t, nem mûködik. Vista alatt se akart menni, (megoldottam, de már nem emlékszem, hogyan) és most Win7 alatt sem megy. Beállításnál mûködik, egyébként (mármint játékok alatt) nem...
Valaki tudna linkelni, egy mûködõ SST-t?
http://www.freetvmaci.info/
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

És melyik az amelyiken van nézelõdös gomb? Ja és mit takar az hogy digitális gázadagolás? mert a régi joystickomon egy kis kar volt amit fel vagy le tolva lehetett növelni vagy csökkenteni a kakaót.
Új Joystick vásárlásán gondolkozom, csak és kizárólag Sturmovikozáshoz. Nem játszok sokat, de alkalomadtán jó lenne botkormánnyal repülni. A régi usb-s Logitech wingman attack 2-m kalibrálhatatlan vadállat, lehetetlenség vele repülni. Szeretnék egy olcsó, de pontos, strapabíró, megbízható egyszerû kis joyt, 4-6 gombal, gázadagolóval, meg ha lehet azzal a nézelõdõs bigyóval (HAT switch aszem?!). Nem szeretnék túl sokat rá költeni, (max 5000 Ft) így elsõre egy Saitek ST30-at, néztem ki. Mit javasolnának a profik?
Nem tudom, észre vette-e valaki, de a Saitek X52-t, és Cyborg EVO-t leárazták az eredeti áruk kb. felére sok online számítógép áruházban.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3