Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Feltelepítettem windows xp-re a Pinnacle Game Profiler probaverzióját, és az lenne vele a problémám, hogy nem igazán müködik. Azaz megy, csak iszonyatosan lassu, mikor abbol inditom el a játékokat...nincs valaki véletlenül aki használta már és ért a progihoz?
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A lényeg az,hogy szokatlan.Meg lehet szokni?Fps mennyire játszható?
Vettem egy Saitek Cyborg gamepad-ot,felrakom a driver-t,de játékokban nem észleli,csak a driver control panel-jében.Profil-t hiába töltök be,mert ha a profil manager-t bezárom,elfelejti.
Saitek Cyborg X vásárlásán töröm a fejem, esetleg valaki próbálta már?
illetve milyen erópába is szállító és olcsó webshopokon nézelõdjek, mert én még nem sokat találtam
Szerintetek Logitech Rumblepad 2 jobb?
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
van egy faszányos kis saitek sl-6555öm. Már majd egy éve meg van, és eddig minden remekül ment,egyedüli idegesítõ hibája volt, hogy a 2 triggel 1 tengelyen volt.
De most megkergül. Fogja magát, és kikapcsol. Játék közben villan rajta a led. Gondoltam a windowsommal van valami gond, de már újraraktam és még mindig szenved. Direct Xet néztem, nem az a gond, USB drivert is telepítettem meg már azt hiszem mindent próbáltam ami lehetséges. Nem hiszem hogy a gamepaddel lenne rossz, de most nem tudom kipróbálni másik gépen, se szétszedni, hogy vajh a panellal lenne valamigebasz(ha hozzá se nyúlok akkor is kikapcsol)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Van egy nagy problémám vele. Az analog karok túl érzékenyek. Hol lehet állítani az érzékenységet?
ha vennék egy xbox360 gamepad-et akkor mennyire tudnám kihasználni pc-n? (eladtam már az xbox-om,viszont megszerettem a joy-t) pc-n pedig sosem volt még normális joy-om,ezért nem tudom mennyire támogatottak már. manapság a játékok kezelik rendesen? jelen esetben egy xbox360as joy,(PES 09-ben láttam hogy igen) de a kérdés hogy úgy tudom használni mint bármely másikféle joy-t? nem lesz vele gubanc?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Van olyan is, ami FFB nélkül mûködik, de annál meg kell oldani vhogy, hogy helyben maradjon a bot..
How much can you take,before you snap?
szerzek egy joyt én is
How much can you take,before you snap?
Isten nem bottal, hanem VMware.
2-3e-ret szeretnék rákölteni MAX. Nem titok, H-váltónak akarom csak használni, de a mostani joy-omat nem szeretném szétberhelni 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jut eszembe, tudom, hogy nem adok-veszek topic, de valakinek nincs elfekvõben BÁRMILYEN FFB-s joystickja? Nem kell tudnia semmit, csak FFB-s legyen. Esetleg ha valaki tudna ilyet nagyon olcsón, akkor megköszönném, ha szólna 😊
Costum flight yoke
Elsõre elröhögtem magam rajta, de nem is rossz megoldás.. 😊
Régebben automatikusan elindult a win indulásakor is de egy ideje már azt sem.
Mit lehet tenni hogy ha ujrarakom a progit akkor nem jön elö a hiba ujra?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elég sok mindent leírtunk a joyokról (pro és kontra) az Il-2 topikban, kb. egy hónapja.
Szerintem X52. Nekem van itthon 2db, még mindig (másfél éve) csak az egyiket nyúzom Il-2-vel, meglehetõsen sokat.
Egy probléma volt vele: a joy 3. tengelye (forgatás) potméteres megoldású, és az kontakthibás volt (szétszed-> spray-> összerak-> örül).
Ami szokatlan: nagy úton mozog a joy, én elég nehezen szoktam át a Microsoft Sidewinderrõl (azért nem lehetetlen...)
Páran csináltuk (illetve Vogel még most is), hogy a központi rugót kiiktattuk, és anélkül használtuk "löttyedt farok" konfigban. Sokkal pontosabban lehet vele célozni, de ehhez is idõ kell, hogy megszokd.
Használt X52-est már 10kHuF-tól találsz.
A PRO-t úgy felejtsd el, ahogy van... (kevesebbet tud, és sokkal drágább)
Cougar ügyben nem nyilatkozom, hamarosan néhányan (n)agyon fogják fényezni...
Vannak még Saitek gamepadok is olcsóbban, denem ismerem õket.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Tényleg ha valami értelmes joyt akarsz akkor Saitek Cyborg Evo.A többi általában szét megy max félév alatt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csak genius F-23-at ne vegyél mert az szar.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Azt kell eldöntenek, hogy mennyit tudsz rászánni és mennyit fogod használni.
Ha nem akarsz félhavonta egyet venni akkor egy minöségitt érdemes venned.Ez olyan 10k környékén már megkapod Saitek gyártmányok közül az EVo az sokaknak bevált.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
http://www.saitek.com/uk/prod/p380.htm
ezt csak 1 helyen találtam neten,ott 2k-ra írták az árát,ami tûnik soknak,de lehet hogy az érte.
http://www.saitek.com/uk/prod/p480.htm
Ez pedig olyan 3-4 k körül mozog.
Gamepad vásárlásán gondolkozom,de nem vagyok ezen a téren otthon,ezért a segítségeteket kérném.
Nem szeretnék túl sokat beleölni,FF sem olyan fontos ha megtakarít pár ezrest.
Megköszönném ha adnátok pár tippet.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Valakinek van ötlete, hogy lehetne hozzájutni egy Microsoft Precision pro 2 joyhoz? Használt, új, tökmindegy 😊
A Cyborg evom meghalt, az X tengelyt nem lehet kivinni balra, csak félig, a Z nem áll középre, és az egész rezeg..Kuka.