Nagy joystickos topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!Adott egy ilyen készülék,karácsonyi ajándék.

32 bites XP alatt nem sikerül a profil betöltés az sst progival hibaüzenettel kilép.Telepítõ cd-t nem kaptam hozzá utolsó db polcról levéve doboz cd nélkül.Valaki rám írhatna ha lenne olyan szíves akinek ez tökéletesen mûködik vagy tud hozzá olyan progit amivel rendesen megy.
Köszönet elõre is.

Project nick:nepster

Joytól függ: némelyiket kalibrálni kell, némelyiket nem. Van olyan, amelyikhez telepítõprogramot adnak, van olyan, amelyiknél neked kell kiszenvedni a dolgot.
Ezektõl függetlenül a játékokban többnyire engedélyezni kell a használatát.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

halI! azt akarom kérdezni (csak), hogy ha csatlakoztatok egy joystickot pc-hez, kell-e valahol aktiválnom, hogy birjam használni? thx elõre!

Mindenesetre szem nem marad szárazon! 😄

www.smart-bus.hu

Inkább sírni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ChuckyHUN
figyelj:
bedugom a szoksos ti ti ang hejett mitn kai meghülyült
tititi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hagyjuk...

www.smart-bus.hu

ChuckyHUN
mit nem értessz?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Figyelj, ez nem a gumi! 😄 Írd le értelmesen, hogy mi a gondod... hátha akkor tud valaki segíteni... ezen maximum röhögni lehet! 😄

www.smart-bus.hu

ChuckyHUN
ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj.

whattado?

ChuckyHUN
és nem csak tidi mikro bedugom hanem titititi

ChuckyHUN
Légyszi help!!
Logitech Chillstream - problémám van...
BEdugom sermmi, csak bittyen a gép.. bedugom anyzu laptopjába kivaillan, fújjaa alevegõt mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibipp és utána semmi..

smv
Áldom annak az adminnak a nevét aki törölte a topikomat mondván, hogy ide írjam mert itt majd kapok választ jól...

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Halo 2-ben is ugyanaz a probléma mint GTA-ban de a vezérlõpultban meg jó irányba megy a kereszt ha ott állítgatom😞

smv
Üdv!

A problémám a következõ lenne. Vettem egy SpeedLink USB kontrollert (xbox 360 style), és van pár dolog amit nem vágok:

1) GTA-zni nem lehet vele rendesen mert ha a jobb oldali dzsojt balra tolom akkor néz fel, ha fel akkor néz jobbra, ha jobbra akkor néz le stb. Tehát olyan mintha 90 fokkal el lenne forgatva. Erre van valami megoldás?

2) Hiába írja a vezérlõpultban, hogy van játékvezérlõ, és hiába ismeri fel az NFS stb, de a Harry Potter 5 mégis azt mondja, hogy nincs vezérlõ. Ez mitõl lehet? Driver telepítve.

A hozzá kapott cd-n csak egy driver volt, semmi program.
Köszi!

JoeDestroy
Az SST software exe fileból ki kell venni (telepítés közben a tempbe kerül, vagy kicsomagoltatod valamelyik tömörítõvel) a Location09.msi-t és azt felrakni. Az az angol nyelvû SST szoft.
Valamiért nem azonosítja jól az install, és nem rakja fel, de így jó lesz.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Saitek beta driverek

Itt van minden beta driver... érdemes próbálkozni...

www.smart-bus.hu

GX25
Köszi.

Mark007
Ez a jó linkelés..
Guugli
Edigital

Mark007
Persze: Guuugli
Majdnem minden bolt, aminek van honlapja, házhoz is szállít..
De ha esetleg innen sem sikerülne..
Edigital

GX25
Sziasztok!

Tudnátok mondani olyan oldalt ahol lehet venni új joystickot és házhoz is szállítják?

Köszi keresgélek, de sajnos az eddig béták esetén sem mûködik a "gáz"kar és a funkciógombokat beállító szoftver :-(
valamelyik beta mûködik...

www.smart-bus.hu

Sanyix
nekem egyáltalán nemmegy az sst szoftver se 64bites vistán, se 64bites xp-n. Vistán install ok ok, finish... semmi
xp-n install ok ok medzsik akármiket telepítget, majd semmi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Keress beta drivert, mert amik fent vannak a Saitek oldalán azok szarok! 😞 Nálam az SST softver egyáltalán nem mûködik 64 bites Vistán....

www.smart-bus.hu

Saitek Cyborg Evo Force probléma Win Vista 32bit alatt

Az USB -s Saitek Cyborg Evo Force botkormány külön dirver nélkül használható mint
- botkormány,
- oldalkormány
- két "tûz" géppuska gomb
- körbetekintés
- tolóerõ kar

Többi gomb és force feedback nem megy.

Feltettem a következõket :
- Saitek_Cyborg_Evo_Force_SD6_32.exe
- Saitek_SST_Software_32.exe

Most van force feedback DE NEM MÛKÖDIK A TOLÓERÕ KAR !!!
(ha leszedem a fenti két alkalmazást akkor újra van tolóerõ kar de
értelemszerûen nincs force feedback)

A Vezérlõpult -> játékvezérlõk beállításnál érzékeli a tolóerõkart, mutatja a teszt, de a szimulátorok ( Search and Rescue 4, IL2 Sturmovik Forgotten Battles és IL2 Sturmovik 1946) nem érzékeli azóta a tolóerõkart.

Emellett nem jelenik meg a tálcán (és másutt sem) az az ikon melyrõl
a funkciógombokat beállító program indulna.

Van -e valami megoldás. Fõleg a TOLÓERÕKAR fontos.

Elõre is köszönöm a segítséget :

J.B.P.
A Cyborg Evo-n igen, a hasonló küllemû ST290-en nem.

A saiteken lehet tekerni oldalra a botot, hogy onnan mûködjön az oldalkormány?
Saitek. Sokkal.

Mindkettõn van oldalkormány? Melyik a jobb?
sure
Saitek Cyborg Evo vagy Logitech Extreme 3D pro.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Tudnátok ajánlani 10000ft körül egy precíz, tartós joyt?
Sziasztok!Van 1 Logithec Formula Force RX kormányom,idáig jól szuperált,de most Need for Speed-Most Wanted,Carbon sorozatnál valami oknál fogva az opciókban ahol lehet lentebb megy és nem bírók föntebb menni,játékban mégrosszabb,ha leveszem a gázról a lábam,rögtön lassít és elkezd lükvercbe menni.Egy hardvert raktam föl amit a Logithec oldaláról szedtem le,feltelepítettem(hardver telepítése után volt ez a gond)többször újratelepítettem de ugyanaz.Tudna nekem valaki segíteni?elõre is köszönöm
Egérnél szóval nincs is jobb? Gondoltam megkérdezem, ugyanis találkoztam valkivel aki vmi ilyesmit használ. Elég pörgõsen lõ a pötyögtetõs fegyverrel.

davidka003
Egér. COD4 gamepaddal lol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

PC-m van. Szóval erre kellene.

Melyik joystick remek cod4-re használatra? Gyorstüzelés is benne van?

Komolyan sírni tudnék a Saitek driverektõl! A legújabb most az, hogy nem tudom a Cyborg Evo Force control paneljében force feedback erõt állítani... mindig vissza áll 100%-ra... Valaki tapasztalt már ilyet? Már leszedtem, újra raktam párszor...

www.smart-bus.hu

sure
Én meg akkor bocsi csehül linkelem 😊

Talán ez áll a default PC-sek közül legközelebb hozzá (árban + a 2 analóg kontroller)

Én akkor már inkább vibrátorost vennék <#hawaii>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Csak így szimplán nem valószínû. Ha van egy PS2-USB átalakítód, akkor lehetséges.

szevasztok.ez a gamepad pc-hez is jo ? csak szlovákul tudtam bocsi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sanyix
Ja egyik joyomnál próbáltam... a poti ugyanolyan volt elektronikailag, de a feje tökmás volt, és persze az ilyenre szakasodott nagy üzletben nem volt másféle.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ezek szerint: az összes alkatrész, a tervezési munka, a mûa.fröccsöntõ szerszámok legyártása, az összeszerelési bér, annak járulékai, a szállítási költség, a vám, a kereskedõ haszna, az ÁFA, a kereskedõ által kicsöngetett helyi adók, az üzlet fenntartása (bekerülési költség +rezsi), a reklám mind-mind ingyen van?

Megj.1: anno volt egy létezõ leggagyibb QuickShot nevû joyom, még a 386-os PC-mhez vettem. 10évig bírta, aztán 5 éve kölcsönadtam, és azóta is használják...

Megj.2:ha 50FT-ért jó potit kapsz, akkor cseréld ki a joyban a rosszakat, és 2500FT-ból (bõven számolva) van egy jó HOTAS-szerû joyod.

Bucser
tudodmit? Akkor ne vegyél és le van szarva. Csak a hülyeséget ne terjeszd.

Vagy építs magadnak 5000 ft-ból.

sajnos ez a piacgazdaság. Az határozza me az árat aki eladja ha monopolhelyzetben van és nem az aki megveszi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
de drága, potmétert jobb minõségût lehet 50ft-ért venni, azokba meg kiválogatott szart tesznek, ami kb 10 óra használat után használhatatlanná kopik. A hulladékmûanyagért igenis drága.

Van egy ilyen joystickom, még egyszer sem használtam.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

De azt is nézd meg, hogy DDR2 RAM-ot hányan gyártanak és hányan vásárolnak. Ugyanezt vetítsd le egy HOTAS rendszerre...

De nem tudom, mi a probléma: a szegedi MédiaMarktban láttam egy HOTAS-szerû valamit (Thrust?, Speedlink?) 2000 azaz kettõezer HuF árban.
Erre azért már nem mondhatod, hogy szemérmetlenül drága...

Bucser
De van nem kicsi... Pont a gyártási technológia különbözõsége miatt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
De nézz meg egy ddr2 ramot. Az kicsit bonyolultabb mint egy x52, mégis szaré hugyé dobálják utánad. Szvsz ott nincs nagy különbség a gyártási költségek, és az eladás között.

Akkor miért veszel bármilyen iparcikket is? Hiszen ha gyártó a monitort, a VGA-t, a plazmaTV-t stb... mind ilyen bekerülési költséggel állítja elõ, akkor drága, és nem érdemes megvenni.

Annyit azért hozzáteszek, ha egy autót akarnál alkatrészenként megvenni és összerakni, sokkal többe lenne, mint egy új...