Nagy joystickos topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
32 bites XP alatt nem sikerül a profil betöltés az sst progival hibaüzenettel kilép.Telepítõ cd-t nem kaptam hozzá utolsó db polcról levéve doboz cd nélkül.Valaki rám írhatna ha lenne olyan szíves akinek ez tökéletesen mûködik vagy tud hozzá olyan progit amivel rendesen megy.
Köszönet elõre is.
Project nick:nepster
Ezektõl függetlenül a játékokban többnyire engedélyezni kell a használatát.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
bedugom a szoksos ti ti ang hejett mitn kai meghülyült
tititi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
www.smart-bus.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
www.smart-bus.hu
whattado?
Logitech Chillstream - problémám van...
BEdugom sermmi, csak bittyen a gép.. bedugom anyzu laptopjába kivaillan, fújjaa alevegõt mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibipp és utána semmi..
Starcraft + Diablo III - esemve
A problémám a következõ lenne. Vettem egy SpeedLink USB kontrollert (xbox 360 style), és van pár dolog amit nem vágok:
1) GTA-zni nem lehet vele rendesen mert ha a jobb oldali dzsojt balra tolom akkor néz fel, ha fel akkor néz jobbra, ha jobbra akkor néz le stb. Tehát olyan mintha 90 fokkal el lenne forgatva. Erre van valami megoldás?
2) Hiába írja a vezérlõpultban, hogy van játékvezérlõ, és hiába ismeri fel az NFS stb, de a Harry Potter 5 mégis azt mondja, hogy nincs vezérlõ. Ez mitõl lehet? Driver telepítve.
A hozzá kapott cd-n csak egy driver volt, semmi program.
Köszi!
Valamiért nem azonosítja jól az install, és nem rakja fel, de így jó lesz.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
Tudnátok mondani olyan oldalt ahol lehet venni új joystickot és házhoz is szállítják?
www.smart-bus.hu
xp-n install ok ok medzsik akármiket telepítget, majd semmi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Az USB -s Saitek Cyborg Evo Force botkormány külön dirver nélkül használható mint
- botkormány,
- oldalkormány
- két "tûz" géppuska gomb
- körbetekintés
- tolóerõ kar
Többi gomb és force feedback nem megy.
Feltettem a következõket :
- Saitek_Cyborg_Evo_Force_SD6_32.exe
- Saitek_SST_Software_32.exe
Most van force feedback DE NEM MÛKÖDIK A TOLÓERÕ KAR !!!
(ha leszedem a fenti két alkalmazást akkor újra van tolóerõ kar de
értelemszerûen nincs force feedback)
A Vezérlõpult -> játékvezérlõk beállításnál érzékeli a tolóerõkart, mutatja a teszt, de a szimulátorok ( Search and Rescue 4, IL2 Sturmovik Forgotten Battles és IL2 Sturmovik 1946) nem érzékeli azóta a tolóerõkart.
Emellett nem jelenik meg a tálcán (és másutt sem) az az ikon melyrõl
a funkciógombokat beállító program indulna.
Van -e valami megoldás. Fõleg a TOLÓERÕKAR fontos.
Elõre is köszönöm a segítséget :
J.B.P.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.smart-bus.hu
Talán ez áll a default PC-sek közül legközelebb hozzá (árban + a 2 analóg kontroller)
Én akkor már inkább vibrátorost vennék <#hawaii>#hawaii>
Isten nem bottal, hanem VMware.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megj.1: anno volt egy létezõ leggagyibb QuickShot nevû joyom, még a 386-os PC-mhez vettem. 10évig bírta, aztán 5 éve kölcsönadtam, és azóta is használják...
Megj.2:ha 50FT-ért jó potit kapsz, akkor cseréld ki a joyban a rosszakat, és 2500FT-ból (bõven számolva) van egy jó HOTAS-szerû joyod.
Vagy építs magadnak 5000 ft-ból.
sajnos ez a piacgazdaság. Az határozza me az árat aki eladja ha monopolhelyzetben van és nem az aki megveszi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
De nem tudom, mi a probléma: a szegedi MédiaMarktban láttam egy HOTAS-szerû valamit (Thrust?, Speedlink?) 2000 azaz kettõezer HuF árban.
Erre azért már nem mondhatod, hogy szemérmetlenül drága...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Annyit azért hozzáteszek, ha egy autót akarnál alkatrészenként megvenni és összerakni, sokkal többe lenne, mint egy új...