1678
Joystickok, gamepadok és más játékvezérlők
-
Árkád, örs vezér tere... 1db biztos volt aztán lehet, hogy raktáron is van... -
Solt #1277 Media Marktban Cougar? Hoppá... most megleptél... hol, melyikben? -
Media Markt
a Cougar 47ezer valamennyi volt... -
Solt #1275 Engem inkább a harci repülgetés szimulálása vonz... :) És mennyi volt az? Hol vásároltál? -
volt az is, csak ez jobban tetszett :) -
Solt #1273 Hmmm... én még 9ezerért vettem... :S
Használd egészséggel... én, ha egyszer megérem, akkor Cougar-t veszek... :) -
16 volt az előző és most hogy visszavették, pontosan 20-at kellett még rádobnom. Megérte, végre kegyetlenül pontosan tudok fs-ezni :) -
Solt #1271 Kicsit valóban utállak most, de elárulhatnád, hogy mennyi volt! :D :D -
XDD -
Solt #1269 FÚJ! Bánom, hogy segítettem! :D :D :D -
nna eeez már igen, gyönyörű precíz és istenkirály XD -
Solt #1267 Komolyan? :D Az enyémet nem akarod becseréltetni? :D -
na visszavittem azt a szart, hoztam helyette egy x52-t :) nemsokára kiderül, hogy ez barátibb lesz é XD -
Solt #1265 Ott valami szoftver hiba van... próbáld meg alaposan lepucolni az egészet, és újra telepíteni...
-
akkor lehet, hogy hibás példányom van? :S nekem nagyon pontatlan, ráadásul balra döntésnél érzékenyebb, hamarabb reagáll, mint jobbra döntésnél.. -
Solt #1263 Hmmm... igen használom, de nálam semmi ilyen gond nem volt... most meg a G25 pedálját használom ruddernak... -
flight simulator 2004-ben használod ezt a joyt? nekem kis dead zone-t kell beállítanom neki, mert ha nincs, akkor talajon gurulásnál mindíg elmászik valamerre.... -
Solt #1261 Igen... -
és be tudod állítani úgy a visszahatás erősségét, hogy megjegyezze aztán?? -
Solt #1259 Én most direkt kipróbáltam, nekem ezzel működik... sajna többet nem tudok segíteni! :( -
amúgy az sztem nem beta driver.... -
na azt raktam fel... -
Solt #1256 Én nem haragszom! :D A joyod nevével egyezőt válaszd ki...
Saitek_Cyborg_Evo_Force_SD6_64.exe
-
bocsi, de picit noob vagyok, melyik pontosan az a beta driver? ami linkelve van, ott van egy csomó... -
Solt #1254 Nekem is volt ilyen, de a linkelt 64 bites beta driver működik rendesen... rendszergazdaként telepíted, ha visít, hogy nem lett jó a telepítés, akkor enged neki, hogy tegye fel úgy, ahogy akarja... utána jónak kell lennie... :) -
Solt #1253 Hogyne lenne... a fenti 4 fül közül a bal felső... a joy képe alatt Test Force FeedBack Effects mellett pipa, és megnyomod bármelyik joy gombot... -
na megvan, a test-nél működik, de amint kilépek a játékvezérlőből visszaáll minden maxra.. -
nekem nincs test... -
Solt #1250 Megnyitod a játékvezérlőt, force fül, beállítod amire akarod, alkalmaz, majd TEST, nyomsz egy gombot a joyon, hogy tesztelje az FFB-t, és utána mennie kell... -
hát basszus bármit rakok fel, cseszik megjegyezni a feedback beállításokat :( -
Solt #1248 Kicsit átvariálták, ha visszamész a főkönyvtárba ott megtalálod, de INNEN is tudsz válogatni! ;) -
hoppá.. és ott nekem melyik kell? :D -
Solt #1246 #1212 :) -
tudsz linket adni a driverhez? -
Solt #1244 Nekem is az van, és 99%-ban meg vagyok vele elégedve... A saitek driverek valamiért borzalmasan szarok, és akkor még finom voltam és nőies.
Pont ugyan ilyen joyom van nekem is... én beta drivert használok, így működik, bár így is nagy szenvedés volt... legalább 5x feltettem, mire működésre bírtam... -
de csak van valami megodás... a vsita 64bit igen elterjedt ma már.. -
Solt #1242 Vista 64 bit! :D -
most nézem, hogy akármit beállítok a játékvezérlőknél, hogy milyen erős legyen az FF, nem tartja meg, amint becsukom visszaáll eredeti értékre... mi a fene?? -
sziasztok! ma vettem egy Saitek Cyborg EVO Force Joyt. jó precíz meg minden, csak nekem meg szokatlan, hogy alapon olyan mint egy plöttyedt farok, semmi tartása sincs. Az FF persze tudja rángatni ide-oda, de csak akkor, ha valami ahtás van, alap egyenletes repülésnél és kanyarodásnál ilyen nagyon plöttyedt állapotban van. Nem lehet ezen valahogy segíteni??? -
erdol #1239 Ezt kell felraknom hogy legyen sst szoftverem de ezzel sem lehet profilt betölteni akkor hibát ad.
sst_191206_32.exe