Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár a filmmel csak futólag találkoztam, a játékban nem leltem négy partvissal hadonászó ellenséget.
PSN ID.: Beegabor
<#banplz>#banplz>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
pl egy másik fórum...de itt meg nem sokat beszéltek még az RC2-rõl..
És a Republic Commando 2-ben mi lenne? csapkodjuk a jediket?
N0 TXT TLK PLZ!4!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ugyi otthagyták Sev-et
- Jajj jajj szegény Sev! (stb)
- Hoppá vazzeg mik ezek a csatahajók?
- Inváziós flotta, gyünnek a vukikat felszabadítani (de hogy minek?)
kb ennyi
N0 TXT TLK PLZ!4!
Remélem akkor majd a Gamestár nem sokára közölni fogja a game elkészülésének idõpontját! <#smile>#smile>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
idézet a 2005/02-es Gamestarból:
"Kár,hogy nem túl hosszú a játék,és a végén hentesbárddal van félbevágva,de ez az utolsó Star Wars-mozifilm elõtt néhány hónappal nem meglepõ -legalább tudjuk,hogy lesz Republic Commando 2 is." És ezzel van vége a cikknek...
Télleg egyátalán tudvalaki valamit a folytatásról?
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
jöhetne már a Republic Commando 2!:)
sikerült...elindult végre...ezekszerint kellett ez a ghostolás neki...
azért köszi mindenkinek a segítséget!
pedig a system checkernél megfelel minden
mindenesetre' thx a helpet!
Azt kérdezném hogy magyaritás van a játékhoz?
lehet már 100an megkérdezték,de lenne egy problémám...
megnyomom a Start Game-t aztán nem csinál semmit...Eltûnik az az ablak és kész...Nem indítja el a gamet...Egy csomó krekket kipróbáltam,de egyikkel sem akar mûködni...plíz help!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hétvégén ebéd után kezdtem el vele játszani és arra lettem figyelmes, hogy asszony szól ideje lenne vacsorázni. :)
Hamar eltelt az idõ.
Játszhatok úgy is a neten ha nem eredeti a játék ?????
thx
ゾルターン
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
de azért válaszolok:
Foggggalmam sincs
N0 TXT TLK PLZ!4!