Star Wars: Republic Commando

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se.
Bár a filmmel csak futólag találkoztam, a játékban nem leltem négy partvissal hadonászó ellenséget.

Seth
Benne volt de csak pár másodpercre lehetett látni, amíg beszáll a hajójába és elviharzik

PSN ID.: Beegabor

Zsolo007
Grievous nem volt benne tudtommal (legalábbis én nem találkoztam vele) a kedves robotsegédei azzal a bottal viszont bennevoltak.....

Adam II
Benne volt a Grievous is csak akkor még nem tudtam ki az ezért nem néztem meg alaposan tudna valaki képet belinkelni róla a játékból??

DJ Skyline
hát csak a kasíííík'!:DD

Zsolo007
LLLOOOOOOLLLLLLL <#banplz>

Zsolo007
Jó játék én szerettem nagyon, megéri beszerezni.....Amolyan csapat FPS, ráadásul elég jól megoldva, jól hozza az SW hangulatot :) Ráadásul van benne egy kicsi az EP3-ból is :) (persze nem filmjelenetre gondolok, hanem helyszínre)

BBird
red-red-green or red-green-red? :-)
torrente
Jó ez a játék? Nagyon gondolkozom rajta. Melyik játékhoz hasonlítható stílusilag, hangulatilag?

hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni a pixel shadert?
<#banplz>
Adam II
...hajtsa végre a 66-os parancsot...

Tono34
2. részben leigázzuk a galaxist.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DJ Skyline
nem tudom mi lesz benne...ennyit tudok róla,csak amit leírtam!:)))
pl egy másik fórum...de itt meg nem sokat beszéltek még az RC2-rõl..

repro
vagy csak simán Empire Commando-ként jön ki?

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
- Jók vótatok faszikáim

És a Republic Commando 2-ben mi lenne? csapkodjuk a jediket?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tono34
Köszi

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DJ Skyline
és a "dzsoda" mit mondott??(Yoda)

repro
!Spájzer!

Ugyi otthagyták Sev-et
- Jajj jajj szegény Sev! (stb)
- Hoppá vazzeg mik ezek a csatahajók?
- Inváziós flotta, gyünnek a vukikat felszabadítani (de hogy minek?)

kb ennyi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tono34
Vki megosztani velem, hogy mirõl beszélnek a játék végén, sajna az angol tudásom még nem akkora.

DJ Skyline
én is remélem...

eX
thx!
Remélem akkor majd a Gamestár nem sokára közölni fogja a game elkészülésének idõpontját! <#smile>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

gercse
logot=logód

gercse
jó a logot elvileg nekem is meg lesz a game,remélem menni fog

DJ Skyline
Én ennyit tudok róla:
idézet a 2005/02-es Gamestarból:
"Kár,hogy nem túl hosszú a játék,és a végén hentesbárddal van félbevágva,de ez az utolsó Star Wars-mozifilm elõtt néhány hónappal nem meglepõ -legalább tudjuk,hogy lesz Republic Commando 2 is." És ezzel van vége a cikknek...

eX
Nem rosz ötlet!
Télleg egyátalán tudvalaki valamit a folytatásról?

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

DJ Skyline
jó játék volt,csak kár,hogy ilyen hamar vége lett,igaz beteg vagyok,volt idõm játszani,de akkor is!:))
jöhetne már a Republic Commando 2!:)

DJ Skyline
nyertem!:DDDDDD
sikerült...elindult végre...ezekszerint kellett ez a ghostolás neki...
azért köszi mindenkinek a segítséget!

DJ Skyline
most ghostoltam le a gépet...fent volt 3 driver frissítés a gépen,meg egy csomó szutyok...most feltettem a legfrissebbet,tehát csak 1db van fenn...megy a játék újrainstallálása...ha most se fog menni,akkor azt csinálom amit mondtál...ha meg úgy sem,akkor meg feladom!:(((

Zsolo007
Rakj fel régebbit, gyakran a legújabb drvireke többit kárt csinálnak mint hasznot, elsõként én megpróbálkoznék a VGA eredeti driverével, amit hozzáadtak....hátha az...

DJ Skyline
nem nyert!<#shakehead><#szomoru2><#sniffles>
pedig a system checkernél megfelel minden

DJ Skyline
elvileg a legfrissebb van fönt...de felteszem újra,hátha jó lesz...
mindenesetre' thx a helpet!

NeoMaN
cserélj vga drivert...

DJ Skyline
Wááá...Demó sem akar elindulni...ugyanaz...Start Game,eltûnik az az ablak ahol a menü van,és ennyi...nem indítja el még a demót sem...tök jó...

Hello

Azt kérdezném hogy magyaritás van a játékhoz?
DJ Skyline
sziasztok!
lehet már 100an megkérdezték,de lenne egy problémám...
megnyomom a Start Game-t aztán nem csinál semmit...Eltûnik az az ablak és kész...Nem indítja el a gamet...Egy csomó krekket kipróbáltam,de egyikkel sem akar mûködni...plíz help!

Mi a fõ téma a játékon kívül?
bigapó
gamecopyworld, ami tele van vírussal meg reklámmal meg trójaival, de ha jó a védelmed akkor mindened van...

The Matrix has you...

jó kösz megvan de nem tudsz egy cr<#lookaround>ack honlapot mert most meg az nincs meg

bigapó
egyébként, ha így haladsz meglesz a 3. felkiáltójeled is! van olyan, hogy keresõ (google, yahoo, stb.) és olyan, hogy cracks and serials szóösszetétel. ezeket kombinálva megkeresed azt amit akarsz, annyi idõ alatt amíg megkapod a választ.

The Matrix has you...

bigapó
a mije? ott kell lennie a cd elején:))

The Matrix has you...

sziasztok tudtok nekem 1 honlapot mondani melyen rajta van a repupblic commandonak az install kódja?<#conf>

Tono34
Kicseréltem a gépemben az alkatrészeket, így már tudok vele játszani.
Hétvégén ebéd után kezdtem el vele játszani és arra lettem figyelmes, hogy asszony szól ideje lenne vacsorázni. :)
Hamar eltelt az idõ.

gurubefree
Köszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kösz anthony001<#vigyor4>

Dynamic
Estleg magyar tört szerveren, de ammeg nem igazán van.Legalábbis én nem láttam.
gurubefree
Szasztok

Játszhatok úgy is a neten ha nem eredeti a játék ?????

thx

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Stark
Én nem olvastam £ és csak 1 hetes kitiltást kaptam floodolásért:D kb 3hónapja

hópihe

Anthony001
www.serials.ws

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

jó kösz<#szomoru1>

repro
ne haragudj, de ez egy elég hülye kérdés.
de azért válaszolok:
Foggggalmam sincs

N0 TXT TLK PLZ!4!