Star Wars: Republic Commando
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem emléxem 100%-osan, de van egy olyan rész, hogy egy felnyíló ajtó, amibe gránátot kell behajítani, csak úgy tudsz továbbmenni.Talán erre gondoltál te is.
territory a pálya neve asszem.
Kijössz az épületbõl,hegyek között vagy, ölsz mint állat mindenkit,és eljutsz egy másik bejárathoz,ez egy nagy gömb bejárata.Innen is sok robot jött ki.Az egyik ajtó kinyil de a másik már nem .Itt nem tudom mit kell csinálni!
Segíts!
Réka
Kijössz az épületbõl,hegyek között vagy, ölsz mint állat mindenkit,és eljutsz egy másik bejárathoz,ez egy nagy gömb bejárata.Innen is sok robot jött ki.Az egyik ajtó kinyil de a másik már nem .Itt nem tudom mit kell csinálni!
Segíts!
Réka
Sziasztok!
A játék elején elakadtam:asszem a terytory a neve.
Nem tudom mit kell csinálni.minden ellenségmeghalt,merre kell menni?
segítség!!!!!!
segítség!!!!!!
Sziasztok!
segítség!!!!!!
segítség!!!!!!
Játék közben nyomd meg a ~ billentyut és a konzolba írd be a kódokat:
De melyik gomb ez? az 1-es gombon van ilyen de ha megnyomom akkor fegyvert vált!
PLZ HELP
Réka
De melyik gomb ez? az 1-es gombon van ilyen de ha megnyomom akkor fegyvert vált!
PLZ HELP
Réka
ez egy kbaaszott döglött oldal
és hogy? mert nekem nem megy!
én igen<#email>#email><#email>#email><#email>#email><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#buck>#buck>
szasztok! nyomja ezt valaki multiban?
Már tényleg nincsen sok hátra.
(Azt hiszem, hogy én tényleg elég jó információforrás vagyok.)
(Azt hiszem, hogy én tényleg elég jó információforrás vagyok.)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Készítik, de lassan megy, mert közbe más gamékat is magyarítanak!
De ha minden igaz már csak hetek kérdése <#vigyor3>#vigyor3>
De ha minden igaz már csak hetek kérdése <#vigyor3>#vigyor3>
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Hi Srácok! Van a game-hoz magyarosítás? Segítsetek légyszi!
Válasz Papisa üzenetére : Nekem is ez volt a baj de most teljesen felújították a gépemet (alaplap,HDD,Hangkártya processor) Csak a videókártyát hagytuk de az GeForce FX4200 úgyhogy azt mondtam hogy az maradhat,és láss csodát elindult<#vigyor0>#vigyor0>
<#help>#help> Még is csak holnap kapom meg a gépem<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Én is a Gamecopy-ról szedtem a Crack-et!<#vigyor>#vigyor>
köszi már megoldottam csak a catalyst kellett azé htx
bey
bey
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
asszem volt egy szar crack hozzá lehet neked az a verzió van meg. a gamecopy-n ott van a jó crack próbáljátok meg azzal.
Hahó<#zavart2>#zavart2>
innen szokott valaki interneten játszani?<#email>#email><#gun>#gun><#felkialtas>#felkialtas><#violent>#violent><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
Ma végre megcsinálják a gépemet és tovább nyomhatom!!!
hali
<#vigyor>#vigyor>
<#vigyor>#vigyor>
tipp:
-Rakd fel a legújjab drivert
-Rakd újjra a gammát ha nem mûködik a driver után sem
-Rakd fel a legújjab drivert
-Rakd újjra a gammát ha nem mûködik a driver után sem
hi nekem az lenne a kérdésem:
hogy mindig kilép ill lefagy az új játék indításánál
VPU Recover alaphelyzetbe állította... blablabla...
Ati Radeon 9200 asom van nem tom miért nem megy plz help
hogy mindig kilép ill lefagy az új játék indításánál
VPU Recover alaphelyzetbe állította... blablabla...
Ati Radeon 9200 asom van nem tom miért nem megy plz help
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Hali !
Végignyomtam már régebben a gamét ,de most havernak is kölcsönadtam .
Feltelepítette ,serial ,törés mindent ahogy kell és amikor indítaná a játékot
hibaüzenetet kap és nem indul a játék .A hibaüzenetben az indító exe-re utal ,azaz szerintem a töréssel van baja a gépnek .A poén az hogy tegnap lehozta a gépet hozzám mondván hátha õ volt gyík a telepítéskor .Játék unistall majd mappa törlése után én is telepítettem neki de a végeredmény ugyanaz lett : hibaüzenet .Ezután rögtön felnyomtam az én gépemre is és láss csodát ott mûködött .
Mindkét gépre ugyanaz a detonator és directX van telepítve .
Nekem Geforce TI4200 van neki Geforce FX valami .
A srác újratelepítette a gépén a winyózt és utánna a játékot is de semmi változás nem történt .
Van-e valami ötletetek hogy mi lehet a probléma ?
Végignyomtam már régebben a gamét ,de most havernak is kölcsönadtam .
Feltelepítette ,serial ,törés mindent ahogy kell és amikor indítaná a játékot
hibaüzenetet kap és nem indul a játék .A hibaüzenetben az indító exe-re utal ,azaz szerintem a töréssel van baja a gépnek .A poén az hogy tegnap lehozta a gépet hozzám mondván hátha õ volt gyík a telepítéskor .Játék unistall majd mappa törlése után én is telepítettem neki de a végeredmény ugyanaz lett : hibaüzenet .Ezután rögtön felnyomtam az én gépemre is és láss csodát ott mûködött .
Mindkét gépre ugyanaz a detonator és directX van telepítve .
Nekem Geforce TI4200 van neki Geforce FX valami .
A srác újratelepítette a gépén a winyózt és utánna a játékot is de semmi változás nem történt .
Van-e valami ötletetek hogy mi lehet a probléma ?
Végignyomtam! Nem volt rossz, de elég egysíkú és szögletes volt (tudom ilyen egy gépiesített világ). Volt egy két jelenet, amelyek tetszettek (hangárok, a végén az ûrhajó bombázás, stb.).
King-kong? Vukikra gondolsz? Lassan a vége felé leszel, de azért még lesz küzdelem bõven. Bár itt már nekem nem volt nehéz...
Emlékszem ott én is a visszaszámlálás lejárta után 5 mp-vel végeztem a konozolon, utána minden fehér lett, de lassan elhalványodott és folytatódott a pálya!
War. War never changes.
Nem tudom megcsinálni! Annyira jó, hogy sikerült úgy végigrobogni, hogy maradt 1,5 percem, amikor a teremhez érek és ha egyszer meghalok, akkor utána a gép már csak 1 perctõl számol vissza töltés után. Ami azt jelenti, hogy megint kezdhetem majd a pálya elejérõl, hogy megint összegyûjtsek több mint 1 percet. Rohadt csalógép.
Srácok, a Bellyi of the Beast pályán, ott ahol 60 mp-es visszaszámláló van és közben jön egy halom ellenség, mit és hogyan kell csinálni. Amikor belépek a helyiségbe, már csak 10 mp van hátra. Újra kell kezdenem az egész pályát (és gyorsabban kell végighaladnom)?
Ha gránátvetõvel elkezded õket lõni akkor gyorsan szétesnek! 😛
hogy utáltam Grievous droidjait...wááá...összevissza ugrabugrálnak,nehéz õket eltalálni...annak örültem,amikor 3 jött az egyik hangárban,ahol van 3 db "AA Gun"...<#wow2>#wow2><#levele>#levele><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
aha