1957
Star Wars: Republic Commando
-
#1675 hi nekem az lenne a kérdésem:
hogy mindig kilép ill lefagy az új játék indításánál
VPU Recover alaphelyzetbe állította... blablabla...
Ati Radeon 9200 asom van nem tom miért nem megy plz help -
papisa #1674 Hali !
Végignyomtam már régebben a gamét ,de most havernak is kölcsönadtam .
Feltelepítette ,serial ,törés mindent ahogy kell és amikor indítaná a játékot
hibaüzenetet kap és nem indul a játék .A hibaüzenetben az indító exe-re utal ,azaz szerintem a töréssel van baja a gépnek .A poén az hogy tegnap lehozta a gépet hozzám mondván hátha ő volt gyík a telepítéskor .Játék unistall majd mappa törlése után én is telepítettem neki de a végeredmény ugyanaz lett : hibaüzenet .Ezután rögtön felnyomtam az én gépemre is és láss csodát ott működött .
Mindkét gépre ugyanaz a detonator és directX van telepítve .
Nekem Geforce TI4200 van neki Geforce FX valami .
A srác újratelepítette a gépén a winyózt és utánna a játékot is de semmi változás nem történt .
Van-e valami ötletetek hogy mi lehet a probléma ? -
#1673 Végignyomtam! Nem volt rossz, de elég egysíkú és szögletes volt (tudom ilyen egy gépiesített világ). Volt egy két jelenet, amelyek tetszettek (hangárok, a végén az űrhajó bombázás, stb.). -
#1672 King-kong? Vukikra gondolsz? Lassan a vége felé leszel, de azért még lesz küzdelem bőven. Bár itt már nekem nem volt nehéz... -
#1671 Kiszabadítottam már 2 King-Kongot. Remélem már közeledek a végéhez. -
#1670 Ja, jó nagy szívás volt, de végülis sikerült 15 mp-pel a vége előtt.
A D hangár már a vége? -
Braveheart #1669 Emlékszem ott én is a visszaszámlálás lejárta után 5 mp-vel végeztem a konozolon, utána minden fehér lett, de lassan elhalványodott és folytatódott a pálya! -
#1668 Már a D hangárban vagyok. Ez már a vége vagy lesz még? -
#1667 Nem tudom megcsinálni! Annyira jó, hogy sikerült úgy végigrobogni, hogy maradt 1,5 percem, amikor a teremhez érek és ha egyszer meghalok, akkor utána a gép már csak 1 perctől számol vissza töltés után. Ami azt jelenti, hogy megint kezdhetem majd a pálya elejéről, hogy megint összegyűjtsek több mint 1 percet. Rohadt csalógép. -
#1666 60 mp-ig kellene bütykölni azt a szart, de felrobbanunk, hsz csak 10 mp van hátra. -
#1665 Nem értem pontosan. A pályát kezdjem elölről és úgy gyorsan végig? -
#1664 Csak gyorsnak kell lenni:) -
#1663 Srácok, a Bellyi of the Beast pályán, ott ahol 60 mp-es visszaszámláló van és közben jön egy halom ellenség, mit és hogyan kell csinálni. Amikor belépek a helyiségbe, már csak 10 mp van hátra. Újra kell kezdenem az egész pályát (és gyorsabban kell végighaladnom)? -
#1662 Hát az probléma! :D -
#1661 ja csak abból 4 db van,és nem egyszer volt,hogy elugrott onnan,mire odaért a gránát... -
#1660 Ha gránátvetővel elkezded őket lőni akkor gyorsan szétesnek! :P -
#1659 hogy utáltam Grievous droidjait...wááá...összevissza ugrabugrálnak,nehéz őket eltalálni...annak örültem,amikor 3 jött az egyik hangárban,ahol van 3 db "AA Gun"... -
#1658 melyik a legjob sw játék? -
Adrian Graves #1657 aha -
#1656 kasssííkon kinézel egy kis ablakon meglátod ahogy dumál egy botos droiddal és elmegy. Utánna találkozol a fő vukival és le kell csapni a 2 droidot. -
Adrian Graves #1655 Én se.
Bár a filmmel csak futólag találkoztam, a játékban nem leltem négy partvissal hadonászó ellenséget. -
#1654 Benne volt de csak pár másodpercre lehetett látni, amíg beszáll a hajójába és elviharzik -
#1653 Grievous nem volt benne tudtommal (legalábbis én nem találkoztam vele) a kedves robotsegédei azzal a bottal viszont bennevoltak..... -
#1652 Benne volt a Grievous is csak akkor még nem tudtam ki az ezért nem néztem meg alaposan tudna valaki képet belinkelni róla a játékból?? -
#1651 hát csak a kasíííík'!:DD -
#1650 LLLOOOOOOLLLLLLL -
#1649 Jó játék én szerettem nagyon, megéri beszerezni.....Amolyan csapat FPS, ráadásul elég jól megoldva, jól hozza az SW hangulatot :) Ráadásul van benne egy kicsi az EP3-ból is :) (persze nem filmjelenetre gondolok, hanem helyszínre) -
#1648 red-red-green or red-green-red? :-) -
#1647 Jó ez a játék? Nagyon gondolkozom rajta. Melyik játékhoz hasonlítható stílusilag, hangulatilag? -
Norbo15 #1646 hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni a pixel shadert?
-
#1645 ...hajtsa végre a 66-os parancsot... -
#1644 2. részben leigázzuk a galaxist. -
#1643 nem tudom mi lesz benne...ennyit tudok róla,csak amit leírtam!:)))
pl egy másik fórum...de itt meg nem sokat beszéltek még az RC2-ről.. -
#1642 vagy csak simán Empire Commando-ként jön ki? -
#1641 - Jók vótatok faszikáim
És a Republic Commando 2-ben mi lenne? csapkodjuk a jediket? -
#1640 Köszi -
#1639 és a "dzsoda" mit mondott??(Yoda) -
#1638 !Spájzer!
Ugyi otthagyták Sev-et
- Jajj jajj szegény Sev! (stb)
- Hoppá vazzeg mik ezek a csatahajók?
- Inváziós flotta, gyünnek a vukikat felszabadítani (de hogy minek?)
kb ennyi -
#1637 Vki megosztani velem, hogy miről beszélnek a játék végén, sajna az angol tudásom még nem akkora. -
#1636 én is remélem...