1957
Star Wars: Republic Commando
  • Istencsászár
    de ezt mondhatod olyannak aki végigment rajta nemtudom hogy hogy egy bugot se talált benne. Én 1. pályán a vontosnál séróból átgyalogoltam a vonaton 3havrommal itt ülünk hl2 azt isten na lássuk vonat poénból odamegyek megnézni és dávid merlini lettam hirtelen :d és ez csak 10 a 100 bugból
  • Sephi
    Vakult a fax egyszer toltem vegig oszt eleg volt.
  • Sephi
    Irjad mar le hogy szerinted mi a bug mert lehet en ertelmezem roszul.

Egyszer sem fagyott le a jatek.
    Nem akadt be a szereplo.
    Atargyak fizikaja tokeletes.
    Egysze nem veltem latni komolyann grafikai hibat.

Kerem meseld el!
  • Punkerwork
    ne szedd szét a topic-ot!
  • Istencsászár
    errről beszélek kb igy ennyi ahogy leirtad
  • Gandibá
    FC-ben nekem csak az első 3 pálya tetszett, de azok tényleg nagyon királyak voltak.
  • Istencsászár
    ÉN OSZTOM:D tényleg szebb
  • Gandibá
    Mármint a HL2.
  • fitutufi
    minnél több tolok vele annál jobban tetszik!
  • Gandibá
    Én csak annyit fűznék hozzá hogy szép volt, jó volt, de különösebben semmi extra. Riddick sokkal jobb.
  • Shep
    Mondjuk szerintem a FarCry jobb azért mert olyan fokú szabadság van benne ami hasonló stílusú játékban még nem nagyon volt, marha nagy tér, szép grafika, hangulatos helyszínek, szóval szerintem jobb, mondjuk ezt a véleményemet eddig még nem sokan osztották, de ez engem nem zavar.
  • Gandibá
    Látom te is az elvakult HL2 fan vagy. HL2 szent és sérhetetlen mi? :P
  • Istencsászár
    akkor teljes szivből sajnállak mer nagyon vak vagy :)))))))))))))))))))))))))))))))) de jót röhögtem rajtad
    Egy kurva bugot nem veltem benne latni :D
  • Sephi
    Milyen bug bazeg??? Egy kurva bugot nem veltem benne latni! Es ha tudni akarod az elso xszar verzat toltam vegig!

Hua'!
  • Istencsászár
    na most azhiszitek hogy hl2-őt utálom mint a szart nem. csak az a bajom vele hogy még kisejött már év játéka meg stb kijött év grafika hangulat játék egyebek... más játék meg levan szarva csak a hl2 azisten egy közepes gém azt kész nemkell többet csinálni belőle..
  • Istencsászár
    aztnemértem hogy mit kell a hL2-őt isteniteni korántsem a legszebb játék, rengeteg a bug benne, nincs befejzve rendesen, persze tudom azér mer fizika és akkormár ez a legjobb játék csakhát ez a fizika már utóbbi időkbe rengeteg játékba bennevolt mer ugyebár nem a valve csinálta (szerencsére) szal nemértem játékmente se olyan hogy ne lehessen abbahagyni a csónakos meg autós rész is elvan túlozva unalmas egy idő után már..
  • Solid Snake
  • Istencsászár
    kifejtem én. Hl2 tök unalmas egy idő után túl hosszú részek vannak benne. Grafika se áll a csúcsok csucsán, nameg a bugok nekem ha visszagondolok a hl2-őre csak a bugok meg a szenvedés jut eszembe meg az hogy nincs befejezve mer a vége nagyon trágya lett.
  • Istencsászár
    nyugi ittvagyok. Ugy értettem hogy legjobb az utóbbi idők bár nekem mindegyik se játék tetszett mer imádim ezt a világot a hl2-őről meg anyit nézd meg a Cronicles of the Riddick mer ez egy tényleg űberállat gamma ami ver mindet
  • rezsofiz
    Ja ez egy szubjektiv vélemény. Ha esetleg részletesebben, pontokba szedve kifejtenéd hogy a játék mely elemei jobbak mint a HL2 esetén, akkor az már objektiv lenne-ha elfogulatlanul irnád le.
  •  eX
    Istencsászár nagyon csöndbe van!
    Még nem mondta meg hogy hogyan vitte végig a Gamét ha nem eisin és nem is hárdon! Gondolom mégiumom de akkor is több idő! Egyserüen enm lehet 2h 17min alatt végigtolni!!!!!
  • Sephi
    Hat az megint eros tulzas hogy a HL2-ot veriheti akarmi is.
  • MerlinW
    "Ha te első játékra végigrohantál rajta" mármint 2 óra alatt
  • Thanatos
  • MerlinW
    istencsaszar: ha neked ez a legjobb, akkpr kimatadtál a '90-es évek SW játékaiból:)

A 2 órás témához csak annyit. hogy a konzolok/ajtók 10mp-es nyitási ideje, és az átvezetők kapásból kb 20perc:)
    Az első pálya, amin az ember kostólgatja a játékot kb 10perc ugyancsak. Ez kapásból fél óra:)

Nade ne matekozzunk, azt írtad hogy csak egyszer játszottad végig. Ha te első játékra végigrohantál rajta (ami páratlan játékérzékre utal),
    akkor baromira élvezhetted a játékot, és meg is érdemled... no erről ennyit.
  • Thanatos
    hm? :)
  • Shep
    Minden marhasághoz tudok még nagyobb marhaságokat hozzáfűzni na ez is vmi ilysmi. :)
  • Thanatos
    tény ezért van az hogy ő kamuzik ha meg nem akkor meg ezt is lejjeb lehet még ennél szoritani valahogy... de ez lényegtelen a nagyközönség, a tv meg a fanklbuja nem tudhatja hanyadszorra viszi végig és szvsz nem is érdekli a kutyát se :)
  • Thanatos
    én nem azt mondtam hogy igaz vagy nem csak anyit hogy ha az ember leszoritja a játékidőt amenyire tudja akkor a játékbol kb 0 dolgot ismert meg aminek megint csak 0 értelme van...
  • Sephi
    Ti fogjatok mirol beszeltek vaze ?:DDD
  • Shep
    Az meg ok hogy vannak gyorsvégigjátszások, de azokat nem első végigjátszásra csinálták, pl a doom2-sben van egy csomó olyan dolog amire elsőre nem jösz rá, sőt olyan bug is ki van használva, amit a mai napig nem tudok hogy csinált meg, a HL-ben is van ilyen mikor pl a gátas részt kikerüli úgy hogy kimászik a pályából, vagy a HL2ben hogy felugrál olyan helyekre ahova először nem mész, mert nem tudod, hogy hova is kell menned.
  • Shep
    az a baj, hogy itt van egy csomó lescriptelt dolog, nem nyílik ki az ajtó, amíg megnem öltél mindenkit, fel nem robbantottad az összes droid szállítót stb, szóval elvileg nem jön ki a 2 óra akkor sem. Szerintem csak beírt egy számot poénból, sztán nem meri azt mondani, hogy igen csak kamu volt, és 3 óra volt nem 2.
  • Thanatos
    én ebben nem vagyok anyira biztos... ez stilus kérdése enyi idő alatt végigvinni nem tudásé..., mert ez télleg egy könyü game volt, aki eszetlenül rohan és nem figyel semmire az végigviszi enyi idő alatt simán..., ráaádsul ilyen videok má vannak több gameról és azok készitői se keresnek vele semmit szvsz :)
    de hát ha jólesik neki csinálja sok sikert a karrierhez ;)
  • Shep
    Ja egyébként most röhögünk rajta de ha belekezdene tuti bejönne neki, amerikában holt biztos.
  • Shep
    Micsoda a TVben szerepelne, nagy pénzt keresne a nép őrjöngene, fogadásokat kötnének mennyi idő alatt viszi végig a kvék 5-öt meg a noname kiadó nonamebb játékát, követői lennének, netes fan club stb. :)
  • Thanatos
    ebből mit tud kamatoztatni? a mapokon végigrohanást anélkül hogy bármit is felfogna a gamebol? szeirtnem nagyábol semmit...
  • Shep
    Bár a fene tudja a HL2-t is végigvitték 2 óra 57 perc alatt, de mondjuk nem hiszem, hogy elsőre annyi idő alatt vitte végig a gyerek.
    Egyébként ha meg ilyen profi vagy akkor nem gondolkodtál még el azon, hogy ebből éljél meg, ezt a képességet kamatoztathatnád, de most komolyan.
  • Shep
    Namármost, ha összeszámoljuk az időre menő dolgokat amiket mindenképpen meg kell csinálni, az már kapásból majdnem fél óra a többiről nem si beszélve, szóval ez a 2 óra 17 perc elég érdekes, mellesleg úgy játszol, hogy nézed mennyi ideig tartott hm érdekes. Na de tényleg a 2 óra 17 perc honnan jött ki?
  • Lacc
    Én is végigtoltam ma délután, és tényleg rövid. De 2 óra szvsz is kamu azért, max. akkor hiszem el ha látok róla videót.

De kellemes kis game volt, bár a vége fele kezdett kicsit laposodni ez a szokásos zúzzunk-aztán-robbantsuk-magunkat-tovább játékmenet, de azért végig élveztem :) Jól is nézett ki, a hangok is profik voltak nagyon, és a hangulat is nagyon bejövős volt!
  • Dynamic
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért pont 2 óra 17 perc...hogy jött ki mert tudomásom szerint a game nem méri a játékidőt.