1957
Star Wars: Republic Commando
-
Gabe18 #989 Ja szerintem is,ugyhogy én befejeztem a vitát.Nem sok értelme van... -
#988 jáccák vele akkor azt meglátod hogy milyen vad benne -
Gandibá #987 Mostmá télleg jó lenne ha az RCről is szólna a topig :D -
Gabe18 #986 Hát abban sem...
-
Gandibá #985 nem. -
#984 halo is pl -
#983 fizikára irtam -
Gabe18 #982 Ja a Max Payne 2-t aláirom.
Punisher?Inkább ne emlegessük a HL2-vel egy napon semmilyen szinten... -
#981 Bizony, de pl az a pálya mikor óriási háború dúl a szigeten na az se semmi, de lehetne még sorolni, az ilyen dolgok miatt, meg hogy sokadik végigjátszásra sem áll ugyanott a fickó, nem ugyanúgy reagálnak, másfele mehetsz stb. na ezek miatt első nállam a game, HL2ben ez nincs, sőtt a HL2 nállam csak a HL1 után van. -
#980 najó inkább fifázz már mondam havok fiziak: Max Payne 2 , Punisher.... -
#979 Hi!megszereztem a gammát és mikor elindulna a jatek akkor belép(fekete képernyő)vissza az asztalra és kijön ez:
A(z) SWRepublicCommando.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. -
Gabe18 #978 Itt valószinű ezeket a HL2 bugokat csak te látod,vagy ha vannak is akkor azokat csak neked van türelemd előkeresni.Én 2x vittem végig,és éredekes egy ilyen hibával nem találkoztam.De hát én is biztos vak vagyok...
HL2 szintű fizika meg eddig szerintem csak a Painkiller-ben volt.
A Riddick amugy valóban jó játék... -
Qrva jó a gém
Most vok a demó pályáján,de idáig nem fagyott...
A demó után semmi jóra nem számitottam,de ez nagyon odab@sz -
Zsoldos #976 Hat ha atszenveded azt a nehany szornyes palyat, lesznek kesobb meg rohadt jok. Pl the boat cimu palya hihetetlen jo. -
#975 tényleg? -
#974 kijott -
#973 kijött a full játék? nincs kedvem visszaolvasni 250-et, amikor még ON volt a topic...
;)
(nem kell válaszolni) -
#972 OFF
egyetértek, de azért hangulatos volt a doom3, szerintem, viszon a far cry, télleg csak a technika miatt nagy szó, hl2, télleg nem sok új, fizika kihegyezve, republic commando, hm beszélgetések megfílingezik, de semmi! maradandó, max zene, riddicket még nem láttam
ON
republicet ki kéne prószálni neten... lenne jelentkező multizni ip alapján, valamnint vki jó net eléréssel host-olna? emailben egyztethetünk ip-t ha lesz elég ember :D
CSá -
#971 Na nállam pont nem így van a sorrend FarCry, MoH:PA, Doom3, HL2, SWRC a riddick meg vhol a painkiller után a sor végén -
#970 -
#969 igérem befejeztem:) -
#968 hamár flémezünk:
FPS Szubjektív
HL2:
- Lerágott csont, gyönyörű grafikája, van csak miután dinamikusan kezeli hardvertól függően majd' mindenkinek másképp néz ki. Én most bővítettem bika gépre, és ezen félelmetes grafikája van.
- A játékmenet valóban néhol vontatott, én sem egy menetben toltam végig hanem uszkve 2hét alatt. De tetszett, és újratolom pár hónap múlva.
Bugok valóban nincsenek benne, max a warezban.
FarCry:
- no comment, nekem csak az eleje tettszett a szörnyek megjelenéséig.
Riddick:
- valóban remekmű, én is nagyon szerettem.
Republic Commando:
- mint korábban írtam, hangulatos shooter, de semmi több. Rövid, mészlősz, én a monsztereket leszámítva semmi SW fílinget nem éreztem.
Doom3:
- gyenge sztori, sötét mészlősz, rossz fegyverekkel, irreális játékmenttel, alkapkodott megvalósításokkal. Grafika nem mondom hogy rossz, azt sem hogy jó, inkább az érdekes jelzőt használnám. A fenti FPS-eket figyelembevéve a legkevesebb élményt adó játék. -
#967 Hát valoban, ez engem is idegesitett ez a nagy felhajtás, de erről nem a HL2 tehet. -
#966 Senki sem Istenítette, csak abba kötöttünk bele, hogy te a SW RC-t többre tartod a HL2nél. De végülis teljesen mind1, nézz meg értékeléseket, GameSpotos meg GameSpyos meg nemtom milyeneket mindenhol jobb értékelést kapott HL2. -
#965 Na végigértem én is, megnéztem a + videokat, és azt nem értem, hogy mikor nállunk honosítanak egy gamet akkor miért nem lehet ahhoz is olyan embereket kersni akik beleélik magukat a szerepbe mint ahogy a JangoFettes fickó is tette, totál látszott rajta, hogy élvezi amit csinál és tényleg belead mindent, és a végeredmény hát szerintem magáért beszél. -
#964 Esku ezt akartam irni en is. -
#963 Khm, ebben a topikban inkább a Republic Commando maradjon már a középpontban. -
Gandibá #962 Akkor is majd kiderül :D -
#961 Origo a hírforrás: Míg a teljes változat 15 pályát és multiplayer játékmódot tartalmaz. Változatos küldetések és számtalan fegyver jellemzi a játékot melyben egy kommandós csapatot irányítunk. -
Gandibá #960 Hát én most kajcsizok egyet, aztán megyek is vissza játszani :D Délután meg WoW, mert server karbantartás van háromig. -
#959 Na nekem pont a riddick az ami nem tetszett, volt benne pár jó ötlet, de elég gyenge szerintem a grafika abban is jó, de nekem nem tetszett, mondjuk a lopakodás jó volt de ennyi.
Gandibá, pedig a 3. pálya után jött csak a java, igazából 1-2 laboros pályától eltekintve mindegyik nagyon jó, sőt a laborosok is mert megtalálták a megfelelő egyensúly és egyik beslő teres pálya sem tartott addi, hogy unalmassá vált volna, nem úgy a HL2-ben a járműves részek, meg a végén a citadellában. -
#958 de ha te bug nélkül végigtoltad akkor nemén hanem tevagy az Istencsászár -
Gandibá #957 Hát, majd kiderül :) -
#956 rkadmár fel azt nézd meg a vonatos rész elején és menny át a vonaton azt mond hogy nincs benne bug:D -
#955 Csak olvastam még nincs meg a game elvileg 15 -
#954 nem az a játék valve powa -
#953 Az te vagy. -
Gandibá #952 Hogy ne offoljunk annyira, hány pályás az RC? Eddig volt a Geonosis meg az Assault Ship. Ezek után mennyi van még? -
#951 sorolhatnám itt a bugokat 1 napon keresztül beleépültam a falba pl a azzal hidroplánnal ahogyvan:D pl -
Gandibá #950 :D