1957
Star Wars: Republic Commando
-
#909 De vegre egy minosegi shooter!! Azaz na... nekem minosegi :D -
#908 Hát nem tom én is végigtoltam, szerintem elég könnyű volt és tényleg rövid, de 2 óra, háát...
(nekem minimum kb. 6-8 óra lehetett) -
#907 Akkor meseld el nekunk hogyan vitted vegig mert a tobiek is kivancsian varjak a magyarazatot! -
GrimReaper78 #906 -
Temporal Vortex #905 Csít rulz? -
#904 Nem Hardon vittem végig -
#903 De megaszontad neki.
Ha te tenyleg Hardon 2 ora allat vitted vegig a jatekot csak gratulalni tudok. Irtam az egyik forumon errol es eddig csak rohoges volt errol... te lehet igaz de majd hamarosan kiderul! -
#902 1.qrvára nem érdekel hogy te mit hiszel
2.nem azért írtam le hogy verjem a nyálam
3.csak igazán jó játékot játszok ki töbször így nem fogok videót csinálni
4.elég ha mind ezt én tudom,és láttam -
#901 Persze hogy kamuzik... Meg ha arrol is lenne szo hogy valahogy atrohant a palyakon az sem hiheto mert a squad nem maradhat le azok meg nem mozognak ugy mint te.
-
#900 hát lehet, hogy nekem is van 200 lepörgetett játék a hátam mögött és szerintem 2 óra 17 perc alatt nem csináltad meg, ha meg igen készíts már egy videot, hagy lássa a nép, mert szerintem vakítasz ezzel az értékkel, de végülis mindegy. -
#899 Ja egyebkent ez az elso Star Wars jatek ami nem ugy kezdodik mint az osszes tobbi... marmint a megszokot "A Long Time Ago..." szoveggel.
Fura... -
#898 S mi elvezet volt ilyen hamar befejezni? -
#897 De azért csak küzdjél még -
#896 Soha nem játszom esin egy játékot sem, nincs benne kihívás,ha több mint 200 lepörgetett jték lenne a hátad mögött akkor neked semm lenne akadály egy ilyen játék -
#895 Hagyad mar nem latod hogy felrebeszel es hiaba ?:D -
#894 Ti ézin játszátok, vagy mi van, vagy nem azzal a játékkal játszotok amivel én, 2 óra 17 perc alatt a feléig se jutottam -
#893 áhh thx! -
#892 Eh, rájöttem mi volt a gond. Kifogásolta, hogy magánakcióval kiütöttem két droid dispensert a hangárban és azért nem vitte tovább. :P
Szépen hátra kell vinni a csapatot, nem nyúlni semmihez aztán mikor szólnak, hogy bütyköld meg a konzolt akkor megbütykölöd és csak a lépegetővel szabad kicsinálni a dispensereket, különben nem enged tovább. Ez aztán a remek megoldás. :P -
#891 Töltsd le a Vengeance Crack-ok és avval megy..... -
#890 én lehet...de a sima pcgame-s verzióval lehet? -
#889 Hát a HL2 minden csak nem hosszú....... MOHAA az hosszú.....nem a szaros HL2 -
#888 2 óra 17 perc
-
#887 Hát igen..... nem valami hosszadalmas -
#886 Nem akarok senkit bántani de aki ebben a játékban elekad valahol is....az inkább fogjon két dobókockát és avval játszon....... -
#885 hétvégén tolná vki, join ip-vel? -
#884 Az volt! :DDDD
Mar ket palyat tovabb mentem! Koszi ! :D
Megyek jaccom! -
#883 dehogy tulzás -
Gabe18 #882 Azért ez igy egy óriási túlzás... -
Marcus_ #881 áz.. -
#880 Hl2 mióta hosszú? egy befejezetlen bughalmaz.
Ez a legjobb Sw játék ami kijött hl2-őt veri ahogyvan -
#879 ennek a gaménak egytlen hátránya avn hogy rövid!
Ha olyan hosszú lenni mint a HL2 akkor nagyon fasza lenne! -
Thanatos #878 meg a rövid játékokat :D -
#877 Végig toltam a gamet................egész jó volt
Ajánlom mindenkinek aki szereti a könnyű játékokat -
GrimReaper78 #876 Inkább egy üveg seritalnak örvendenék... -
#875 semmi nincs felkapták azt beadták neki a bactat.
Tényleg mi az a bacta, amit ha beszívnak tovább bactatnak? -
#874 Mentem én is (most jöttem vissza), csak most megakadt a lelkesedés, úgyhogy max horgászni járnék be, de most lusta vagyok keresni egy tavat. :-) -
#873 Nem én soha nem hagyatam ott a Társaima!
De ha majd megtudod akkor majd mond meg! -
Gabe18 #872 Érdekes volt.Az első rész végén,amikor időre kell kiérni,és az utolsó helyen egy percig tart kinyitni az ajtót.Egyik emberem kilövik,az ajtót csak kinyitjuk,rohanok ki,ott van még egy folyosó,azon végig,na de mondom most mi lesz azzal aki ott maradt?Tanácstalanul fogolodok ott visszamnejek,ne menjek.Folyosó végén ott a másik 2 ember,robban körülöttem fel minden,na mondom ez megint nem sikerült...Erre a játék megy tovább....
Mi lett azzal aki ott maradt kilőve?
Vagy leklónozták újra,azt jóvan? -
#871 Hogy? -
#870 Akkor csa anyit mondok ,hogy most jön a játék java!