Aljas RTL Klub + TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Asszem az hogy tul durva, véres jelenetek voltak benne.
Amugy aza szellem házas sztori volt, ami kinyirt mindenkit,
scary movie 2 be azt parodizálták:)
Nem mondom durva idegi nyomás alatt tartott, de egy csepp vér nem látszott benne
szal nc...

ja az volt az aljas hogy volt egy ien zörgõ-sziszegõ nesz ,ami 6-8 masodpercenként ismétlõdött ÁLLANDÓAN, na attól embertelenül falra lehet mászni+ami szorit beadtak közbe:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a készítõknek, hogy tévére vágták?
Magoo
Azért ez is durva.
Megy a Kommandó Schwarzival, este 22:10-kor kezdõdött 18-as karikával. De már az elsõ 2 percben látszott hogy agyon van vágva.
QRVA ANYJUKAT! ennyi a tömör véleményem

Taranov
Ha kiderülne, már rögtön nem lenne indokolatlan a büntetés :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mi volt az indoklás?
JAS 39
Ezért mondtam hogy roppant nevetséges hogy még éjjel sem lehet megnézni egy normálus akció filmet.

/Gripen az égbõl/

drobee
Az volt hogy a hapsi mindenkit lelõtt, a végén meg egy esküvõn halomra lövöldözte a jónépet a rendõrök meg csipkét csináltak belõle?

Count Adyn
Üdv, igazából az a vicces hogy az egyik szünet, amit elolvastam miért van,
a rózsa vére nevü thiller leadásáért volt amit ÉJFÉLKOR adtak le, ráadásul semmi gusztustalan nem volt benne, szimpla pstichológiaia idegölés volt. szaligy ORTT is bekaphatja kb:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mrzed001
Nem 20.000, csak 1-2 ezer ha jól emlékszem (amicsiba talán tizenegypár ezer).
Röhögök is mindig a hasraszámaikon (vitáztam már pár jót eme témában winnie mesterrel :)) )

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

JAS 39
A nézettséget v-mi mûdzerrel métik ami az országba max 20ezer embernek van és abból az átlagból vetítenek ki.

Azért van több mint egy év a büntetéskor mert mindegyik csatorna fellebez stb stb.... nem úgy megy hogy az ortt büntet és azt a csatorna mint egy jógyerel rögtön tudomásul veszi.

/Gripen az égbõl/

Magoo
Nem vagyok túl otthon a témában, de amennyire tudom a nézettséget nem így nézik :)

akyyy
de nem értem, miért egy egy éves müsorért kell büntetni?? meg ezzel semmit nem érnek szvsz... 24 órás büntetés kell neki...
régebben olvastam , vagy rádioba halottam, hogy mikor iylen fekete képernyõ van, akkor is elég sokan nézik az rtl-t.... néázik sztzem a nagy sz*rt, csak oda van kapcsolva a tvjük, közbe meg akoynhába fõznek, vagy elmentek dolgoznistb...
sõt, ha nekem a dvd lejátszóra van kötve a kábeltv, és azon keresztül nézem a mûsorokat, csak azt elfejejtem kikapcsolni, csak a tv-t, és még elvileg az rtlen van, igy olyna minthanézném közbe nem is... és eztis nézettségnek számit:CCC

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LOLOLOL:) Megint ORTT-s szünet:)

Taranov
Fogalmam sincs, én a bemutatóban láttam. A feleségének vette gondolom.
Néha van jó musor az RTL Klubon, ezeknek a reklámszüneteiben értesülök a Gyõzike fejleményeirõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

JAS 39
Neked ez okoz kielégülést?<#szomoru2>

/Gripen az égbõl/

Magoo
Na az RTL megint beszopta! :D

JAS 39
lamborghinis részt nem láttam. Elmondanád hogyan lett neki?

/Gripen az égbõl/

Taranov
Látod, ha neked már szivatás az adásszünet, akkor attól tartok, hogy gondjaid vannak.

Taranov
Bennem irigység nincs, okom sem lenne rá szerencsére, függetlenül attól, hogy nem élek úgy, mint gyõzike, de nagyon nagy baj, hogy a Lamborghinije egyszeruen tömegekbõl vált ki irigységet az országban, egy-egy adás utáni nap pedig többen is beszélnek arról, hogy most elválnak-e gáspárék vagy sem.
Egyszeruen ennek népbutító hatása van.

JAS 39
Sokkal nagobb lett volna a hiszti ha a vb meccset csúsztatják a hírek miatt..... (mivel tul képp a meccs miatt lett megszakjítva az f1 mert az meg a híradó után kezdõdött nem sokkal ... ha nem lett volna mecs végig megy az f1 is.

/Gripen az égbõl/

Na a topic címe végre tökéletes.
JAS 39
MERT KÖTELESSÉGÜK HÍRADÓT ADNI.

Sztem õk se jókedvükbe szakították meg. Amúgy csak két három kör maratt ki.

/Gripen az égbõl/

JAS 39
Híradót adni KÖTELESSÉGÜK mert külömben az ortt nagyon mérges lesz errõl nem az rtl tehet. Egyébként mióta közvetítik az f1-et ez volt az eggyetlen eset szal nem kell a hiszti.

/Gripen az égbõl/

NeoMaN
A legtöbb kocsi az országban zsiguli és suzuki....
Akkor ezek szerint azok a legjobbak?
:PP

a reklám az alapvetés, csak mi éltünk olyan kellemes világban, ahol nem volt.

ha nem lenne, még színvonalas mûsor sem lenne. sõt, tévé sem. (ld. az mtv anyagi vergõdése)
ProGabe
csak egy fontos kérdésem lenne:mi/ki az az SC??

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
potnosan ez jutott nekem is az eszembe. pedig régeben SC ideje alatt, nemtom már melyik futam volt, be arktak tellni egy ismétlést a balesetrõl amiért az SC ment... nem tehették mert megbuntetétk õket..akkor ahiradót miért tettékbe???????!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

F1-et megszakították, amíg elkezdõdik a híradó...

PSN: berghold

JAS 39
Sztem akkor már inkább egy hoszabbat mint szanaszét szaggatni a filmet.

/Gripen az égbõl/

Magoo
Amcsiban egy sima sorozat alatt van kb 4-5 müsor szünet...persze ezek 3 és 5 perc közöttiek tehát nem 12 percesek. :)
Aki le akarja mérni, annak tökéletes a 24 címü sorozat! :D Ott másodperc pontosan lemérheti ;)

JAS 39
Reklámok mindenhol vannak a ker. tv-kbe ezért feleslegrs az RTL-t szidni.........

Amerikába állítólag sokkal roszabb a helyzet ilyen téren. De hogy ne menjünk messze az Euro sport megszakítja az élõ(!!!!) sport eseményt a sz7rjai miatt. Az rtl-en hol láttál élõ sportot megszakítani?

/Gripen az égbõl/

JAS 39
Nekem 45 csatornás van. <#nevetes1><#nevetes1>

De igazad van teljesen. Általába azok nem sírnak akiknek télleg csak a földi van.

/Gripen az égbõl/

RussT
Ez így van, ez tény. és senki se kezdje el védeni az RTLt meg a TV2-öt mert tényleg egyre nyomorékabb müsörök mennek, egyre több az imétlés...amint vége lesz az egyik idetlenül hülye, nyomorék szappanoperának kezdenek kettö másikat...

http://www.igazsag.extra.hu

Méghogy divat szidni? Az embereknek van viszonyítási alapjuk, ezért szidják, nem divatból. Régebben az mtv1 érdekes módon színvonalasabb mûsorokat csinált, a filmek jó szinkronnal voltak reklámok és jelenetvagdosás nélkül. Teljes egészében leadták õket, és nem vágták ki a végüket, hogy több reklámot adhassanak. Ha focit közvetítettek, az nagyon jó színvonalú/hangulatú volt (Vitray Knézy stb.), és még sorolhatnám. Amióta bejöttek ezek a kereskedelmi adók, tele van minden reklámmal, egyre szarabb a színvonal.
Túl magasra tette a mércét régen az mtv, ez a helyzet.
Persze vannak jó mûsorai az rtl-nek, de egyre kevesebb...

Jól van na, én csak elmondtam a véleményem. Igazából hidegen hagy, mit csinálnak a pénzükkel. Az õ dolguk.
Csak annyira nevetséges volt, amikor a riporter mondta a forma 1 végén, hogy nem vártak meg minket a himnuszokkal...:-)))

Igazad van, nem kötelezõ nézni, én is ritkán nézem, inkább a sportcsatornákat részesítem elõnyben.

banok
Én azt szeretem amikor olyanok sírnak akiknek 50 csatornás kábeltv-jük van vagy ne 'adj is még több...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mondjuk ez a másik. én mindenesetre örülök, hogy olyan mûsor van, ami nem érdekel, mert így másra van idõm. vannak, akik szidják a ker. tévéket, hogy nincs jó mûsor - õk tévézni akarnak a szabadidejükben, nekem igazából a halálom lenne, hogy reklámokat nézzek, így a kéthetnként három óra bõven megfelel:) (house, szigorúan dvdlejátszóról késleltetve, vagyis reklám nélkül és a dob + basszus. ha lenne egy csomó nézhetõ mûsor, akkor a get a life mondás hatványozottan nyerne értelmet)
ezek publicity stuntok, amit a bulvárlapoknak adnak el, hogy a sztár nevét a felszínen tartsák. az rtl adott neki pénzt, hogy adja oda másnak - ez nem úgy mgy, hogy adakozik.
Biztos az õ kis agyából pattant ki ezaz ötlet..ugyanmár.

JAS 39
És úgy szidják ezeket a csatornákat külömbözõ fórumokon mintha személyesen megsértették volna õket. :)

/Gripen az égbõl/

JAS 39
Õket semmi nem kötelezi eme tv-k nézésére de most ez a divat szidni õket.

/Gripen az égbõl/

JAS 39
Gyõzõ multkor is vett v-mi gépet korháznak ugyhogy róla leszállhattok mert õ télleg szokott adakozni a múltkori gázsija is jótékony célra ment.

/Gripen az égbõl/

már megint naivitás, a csúnya nagy pénzes cégek ellen. ember, ez nem úgy megy, hogy a mcdonalds tele van pénzzel, ezért a 160 milliárdos bevételébõl 150-et adjon le másnak.

egy vállalatnak nem az a lényeg, hogy bevétele vagy nyeresége legyen, hanem, hogy minél TÖBB nyeresége.

Nem lehet megérteni õket. Hogy miért? Ha van 50 millkájuk arra, hogy 1 (!!) embernek kifizessék (Gyõzõ), akkor nehogymár ne tudjanak idõben odaérni a mûsorkezdésre.

mert az egyik a legnézettebb sorozatuk, és mint ilyen a legpriftábilisabb, a foci vébé meg egyrészt több milliárd forintba került, másrészt két meccs kivételével nem volt olyan nézett, harmadrészt meg nem pénzkérdésrõl van szó.

de õk még idõn túli reklámokat tesznek be, mert ugye a nézõ hülye,

a ker. tévéken óránként 12 perc reklám lehet. ezt kihasználják, többet nem tehetnek be - és, ha megnézed soha nem is tesznek.

Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.

szinte sose maradtak le - elvileg 2 meccsnél volt kavar. (nem védem õket, gagyik voltak a közvetítések, de maradjunk a tényeknél)

pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már,

az sms-játékok nem feltétlenül az rtl-t gazdagítják,hanem azt a céget, aki megvette a mûsoridõt, hogy egy játékot futasson rajta. az meg mekkora álszentség, hogy valaki zaért sír, mert más nem nyer és pár ember nyer. aki nyer valami pénzt, annak megéri. aki nem nyer, az próbálkozott. mint, amikor beküldesz valami bolti nyereményjátékot postán, csak itt többe kerül a bélyeg. (ez sem hazai találmány, amerikában, németországban is mennek a játékok - direkt csatornát is létrehoztak ilyesmire)

hogy már rég kezdõdnie kéne valaminek, de õk még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.

fene gazdag lehetsz, hogy így dobálózol a milliókkal. egy le nem adott szerzõdésben rögzített reklám után járó büntetés egyrészt nem csak pár millió, másrészt ha annyi lenne, akkor az is veszteség, amit egy ember nyakába fognak varrni.

nem értem ezt a sok indulatot - vagy megérteném, de akkor a csusztatásokat nem értem. senkit sem köteleznek a tv2 vagy az rtl klub vagy a spektrum vagy a több kereskedlmi tévé nézésére, mint ahogy a blikket sem kell megvenni.
ne legyél már naiv. ez színtiszta demagógia, kommunizmus, tudom is én. a nagy cégek adják a pénzt a szegényeknek és ne a vezetõik zsebébe pakolják? nyilván te is a pénzednek x %-át mindig éhezõknek adod.
David01
Az 50 millát odaadhatnák gyerekotthonoknak és egyéb alapítványoknak. Szerintem többet érne mint Gyõzõ a TV képernyõm.

Nem lehet megérteni õket. Hogy miért? Ha van 50 millkájuk arra, hogy 1 (!!) embernek kifizessék (Gyõzõ), akkor nehogymár ne tudjanak idõben odaérni a mûsorkezdésre. Bevételkiesés lenne? Mindjárt sírok... Tele vannak pénzzel, de õk még idõn túli reklámokat tesznek be, mert ugye a nézõ hülye, vele mindent meg lehet csinálni. Lehet, hogy kereskedelmi tv, és ebbõl él, de egy bizonyos szintig a nézõkért is kell(ene), hogy legyenek. Sajnos ez nem így van. A nézõket tök hülyének nézik, fõleg az sms-játékokkal. Gyerünk, hívj, mondja a mûsorvezetõ, mert sokat nyerhetsz. Aha. A valóság ez: hívj, mert még 10ezer hívás, és a fõnöknek meglesz az új ferrarira való, és nekem is több suska lesz, ha többen hívtok...
Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.
Amúgy meg mi lenne, ha végre idõben odaérnének valamire? Azt a bevételkiesést pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már, hogy már rég kezdõdnie kéne valaminek, de õk még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.
Ha a magyar 1 csinálja ezt, még talán megértem, nem sok pénzük van, de az rtl klubnak annyi a pénze, mint a pelyva... Vagy legalábbis sok lehet, ha csak úgy ki tudnak fizetni ennyi pénzt valakinek csak azért, hogy káromkodjon napestig...

JAS 39
Azért a tv-t is meglehet érteni ez nem magyar állapéot mindenhol ebbõl élnek a ker. tv-k

/Gripen az égbõl/

Azé panaszkodni még csak lehet.

A riporter meg valami olyasmit mondott, hogy nem várták meg õket a himnuszokkal... Magyarán nem vártak addig, míg szíveskednek befejezni az idióta reklámblokkukat...

JAS 39
Na most én is azt mondom hogy az ortt-nek lépni kell. (csak ne a bk idején :o) )

Bár az ilyen ügyek évekig húzodnak.

tÖMEGES IMÉLLEL KÉNE BOMBÁZNI AZ RTL-T

/Gripen az égbõl/