Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy aza szellem házas sztori volt, ami kinyirt mindenkit,
scary movie 2 be azt parodizálták:)
Nem mondom durva idegi nyomás alatt tartott, de egy csepp vér nem látszott benne
szal nc...
ja az volt az aljas hogy volt egy ien zörgõ-sziszegõ nesz ,ami 6-8 masodpercenként ismétlõdött ÁLLANDÓAN, na attól embertelenül falra lehet mászni+ami szorit beadtak közbe:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megy a Kommandó Schwarzival, este 22:10-kor kezdõdött 18-as karikával. De már az elsõ 2 percben látszott hogy agyon van vágva.
QRVA ANYJUKAT! ennyi a tömör véleményem
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
/Gripen az égbõl/
a rózsa vére nevü thiller leadásáért volt amit ÉJFÉLKOR adtak le, ráadásul semmi gusztustalan nem volt benne, szimpla pstichológiaia idegölés volt. szaligy ORTT is bekaphatja kb:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Röhögök is mindig a hasraszámaikon (vitáztam már pár jót eme témában winnie mesterrel :)) )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azért van több mint egy év a büntetéskor mert mindegyik csatorna fellebez stb stb.... nem úgy megy hogy az ortt büntet és azt a csatorna mint egy jógyerel rögtön tudomásul veszi.
/Gripen az égbõl/
régebben olvastam , vagy rádioba halottam, hogy mikor iylen fekete képernyõ van, akkor is elég sokan nézik az rtl-t.... néázik sztzem a nagy sz*rt, csak oda van kapcsolva a tvjük, közbe meg akoynhába fõznek, vagy elmentek dolgoznistb...
sõt, ha nekem a dvd lejátszóra van kötve a kábeltv, és azon keresztül nézem a mûsorokat, csak azt elfejejtem kikapcsolni, csak a tv-t, és még elvileg az rtlen van, igy olyna minthanézném közbe nem is... és eztis nézettségnek számit:CCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Néha van jó musor az RTL Klubon, ezeknek a reklámszüneteiben értesülök a Gyõzike fejleményeirõl.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyszeruen ennek népbutító hatása van.
/Gripen az égbõl/
Sztem õk se jókedvükbe szakították meg. Amúgy csak két három kör maratt ki.
/Gripen az égbõl/
/Gripen az égbõl/
Akkor ezek szerint azok a legjobbak?
:PP
ha nem lenne, még színvonalas mûsor sem lenne. sõt, tévé sem. (ld. az mtv anyagi vergõdése)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PSN: berghold
Aki le akarja mérni, annak tökéletes a 24 címü sorozat! :D Ott másodperc pontosan lemérheti ;)
Amerikába állítólag sokkal roszabb a helyzet ilyen téren. De hogy ne menjünk messze az Euro sport megszakítja az élõ(!!!!) sport eseményt a sz7rjai miatt. Az rtl-en hol láttál élõ sportot megszakítani?
/Gripen az égbõl/
De igazad van teljesen. Általába azok nem sírnak akiknek télleg csak a földi van.
/Gripen az égbõl/
http://www.igazsag.extra.hu
Túl magasra tette a mércét régen az mtv, ez a helyzet.
Persze vannak jó mûsorai az rtl-nek, de egyre kevesebb...
Csak annyira nevetséges volt, amikor a riporter mondta a forma 1 végén, hogy nem vártak meg minket a himnuszokkal...:-)))
Igazad van, nem kötelezõ nézni, én is ritkán nézem, inkább a sportcsatornákat részesítem elõnyben.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
/Gripen az égbõl/
/Gripen az égbõl/
/Gripen az égbõl/
egy vállalatnak nem az a lényeg, hogy bevétele vagy nyeresége legyen, hanem, hogy minél TÖBB nyeresége.
Nem lehet megérteni õket. Hogy miért? Ha van 50 millkájuk arra, hogy 1 (!!) embernek kifizessék (Gyõzõ), akkor nehogymár ne tudjanak idõben odaérni a mûsorkezdésre.
mert az egyik a legnézettebb sorozatuk, és mint ilyen a legpriftábilisabb, a foci vébé meg egyrészt több milliárd forintba került, másrészt két meccs kivételével nem volt olyan nézett, harmadrészt meg nem pénzkérdésrõl van szó.
de õk még idõn túli reklámokat tesznek be, mert ugye a nézõ hülye,
a ker. tévéken óránként 12 perc reklám lehet. ezt kihasználják, többet nem tehetnek be - és, ha megnézed soha nem is tesznek.
Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.
szinte sose maradtak le - elvileg 2 meccsnél volt kavar. (nem védem õket, gagyik voltak a közvetítések, de maradjunk a tényeknél)
pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már,
az sms-játékok nem feltétlenül az rtl-t gazdagítják,hanem azt a céget, aki megvette a mûsoridõt, hogy egy játékot futasson rajta. az meg mekkora álszentség, hogy valaki zaért sír, mert más nem nyer és pár ember nyer. aki nyer valami pénzt, annak megéri. aki nem nyer, az próbálkozott. mint, amikor beküldesz valami bolti nyereményjátékot postán, csak itt többe kerül a bélyeg. (ez sem hazai találmány, amerikában, németországban is mennek a játékok - direkt csatornát is létrehoztak ilyesmire)
hogy már rég kezdõdnie kéne valaminek, de õk még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.
fene gazdag lehetsz, hogy így dobálózol a milliókkal. egy le nem adott szerzõdésben rögzített reklám után járó büntetés egyrészt nem csak pár millió, másrészt ha annyi lenne, akkor az is veszteség, amit egy ember nyakába fognak varrni.
nem értem ezt a sok indulatot - vagy megérteném, de akkor a csusztatásokat nem értem. senkit sem köteleznek a tv2 vagy az rtl klub vagy a spektrum vagy a több kereskedlmi tévé nézésére, mint ahogy a blikket sem kell megvenni.
Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.
Amúgy meg mi lenne, ha végre idõben odaérnének valamire? Azt a bevételkiesést pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már, hogy már rég kezdõdnie kéne valaminek, de õk még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.
Ha a magyar 1 csinálja ezt, még talán megértem, nem sok pénzük van, de az rtl klubnak annyi a pénze, mint a pelyva... Vagy legalábbis sok lehet, ha csak úgy ki tudnak fizetni ennyi pénzt valakinek csak azért, hogy káromkodjon napestig...
/Gripen az égbõl/
Bár az ilyen ügyek évekig húzodnak.
tÖMEGES IMÉLLEL KÉNE BOMBÁZNI AZ RTL-T
/Gripen az égbõl/