Aljas RTL Klub + TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Talán nem, mert 9 után kezdõdik, a DIe Hard-ot sem vágták meg ha akkor kezdték(ellentétben a 7 vagy 8 órás kezdéskor,ami hadd ne mondjam milyen lett). Persze ez csak spekuláció,meglássuk

PSN ID.: Beegabor

Magoo
Mennyit szentségelés lesz mikor agyon vágják a PB-t a véres jeleneteknél (meg fogják tenni).

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

akyyy
azért vagy indulatos, mert a kedvenc sorozatadból kiszedték a fõcimet, erre kiderül az elsõ résznek nincs is... Ön megbukott a rajongói vizsgán: nem lehet PB fanatikus

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

<#idiota>

Nekem tetszett az elsõ rész.

ProGabe
prison break - a szökés,dádá hogy nem tudod 😊 az egyik lekkjopp sorozat szvsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mi az a PB?

drobee
lenyugodva belenéztem eredetibe, ennek nincs is fõcíme még 😄

drobee
BAZMEG!! EZEK A ROHADT GECI AMATÕR RLT-ES FASZOK KISZEDTÉK A PB FÕCÍMÉT???? BASZÓDNÁNAK HANYATT A BÜDÖS FASZKALAPOK.

Harly18
Tudom, hogy ez a tv is üzlet, és tudom, hogy nincs teljesen igazam, csak én mint tv nézõ így gondolom, hogy ez nem teljesen logikus...És sajnos a nézõk le vannak izélve, épp ezért adnak nagyon sok gagyit a tv-ben, hisz úgysincs mit nézni, ezért kénytelenek azt nézni ami van....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Úgy értettem, hogy általában a hasonló kaliberû mûsorok, filmek, sorozatok, talk show-k általában egy idõpontban szoktak lenni. Pl.: Szombat esti láz - Megasztár vagy akár délutánonként a sorozatok. Bizonyos mértékben szerintem nézõket vesztenek, mert pl.: lehet én megnézném a Szökést és a Feleségeket is, akkor el kell döntenem melyiket nézem, mert egy idõpontban van, így 50%, hogy az rtl-t választom-e vagy a másikat, viszont ha más idõpontbna lennének, akkor nem kellene dönteni, mert megnézném mindkettõt. Szerintem sok ember van így ezzel. De általában ha mindkét csatornán van új sorozat, akkor szinte mindig ugyanarra az idõpontra teszik õket, fõleg most, hogy sorozatdömping van....Tudom, hogy kell a verseny meg minden, de remélem érthetõen meg tudtam fogalmazni a mondókámat 😊

1. minden új sorozat? tudtommal egyetlen egy ilyen eset van (minden? lol): a médium és a gyilkos elmék egymás ellen indulnak. minden más esetben nincs új sorozat új sorozat ellen.

2. ezt nevezik versenynek. inkább azt akarod, hogy a tévék mutyizzanak és beszéljék meg, hogy "az egyik napot te nyered, a másikat én"? így a tiszta.

3. ráadásul a te verziódban csak feleannyi sorozat lehetne, ha ilyen összebeszélések lennének. azt kell nézni, ami van.
Taranov
Biztos megvan az oka, nem értek egyet veled, hogy annak több értelme lenne, hogy különbözõ idõben adnák. Legfeljebb a nézõknek lenne jó, de ez itt nem elsõdleges szempont.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

drobee
Kit érdekel hogy milyen mûsort mikorra raknak be? Ezentúl akkor se kell bosszankodni ha utólag jövünk rá hogy lemaradtunk valamirõl.
http://pcforum.hu/hirek/10330/Elindult+az+elso+magyarorszagi+internetes+TV-sugarzas.html

Harly18
Egyzser nagyon megkérdezném egy szerkesztõtõl, hogy mi értelme minden új sorozatot egy idõben mûsorra tûzni. Megint szerdán lesz minden új sorozat. Az rendben, hogy a nézõkért vetélkedik a 2 csatorna, de sokkal logikusabb lenne, ha más idõpontokban adnák, igy nem kellene válaszatani állandóan.........De ki érti ezeket?!

Magoo
Miért kell egy alap filmet mint a Szellemírtók újraszinkronizálni egy FULL ratyi szinkronnal?
Fenébe már...

ProGabe
nem nem,leadták mind az ötöt(az ötödikben Buscemi van ugyebár),saját két szememmel láttam 😊,az igaz hogy össze-vissza rakosgatták a sorit és egyre késõbbre,de legalább lement,várom is a 6. évadot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

JAS 39
A harmadik mûszak forgatása már rég leállt. Sztem ha az RTL mûsorra tûzi akkor leadják az összes maradék részt.

/Gripen az égből/

Itt vitázunk a TV-krõl pedig a megoldás egyszerû 😄
a TVcsatornák k*csögek és gazdagok, az ortt meg egy nagy rakás sz*r.
Ezért örülök a DVD-nek és a p2p-nek 😄

zee82
Az elsõ két évadot adták csak le. Sajna.<#szomoru1><#szomoru1>

ProGabe
maffiózók?lement 5 évad és ha jól tudom(bár ezek szerint akkor lehet nem) folyamatban van a 6.

Taranov
Én ezt nagyon jól tudom. A közszolgálati tévét viszont mi fizetjük, tehát elvárhatjuk, hogy azt adják, amit az emberek látni szeretnének. Persze bizonyos határokon belül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zee82
Volt bizony ProGabe emlékezz csak vissza: Alias, Maffiozók a kedvencem meg a harmadik mûszak volt.

zee82
Ha megnéznéd az oldal tetejét láthatnád mi a fórum témálya: Aljas RTL és TV2!!! Stim Taranov 😊

JAS 39
Azt nem csodálom hogy azt a filmet megvágták.

Amúgy ez nem a te izlés világodról szól hanem hanem arról hogy az ortt beleköthet e.....

/Gripen az égből/

Magoo
Dehogynem!
Az NCIS-t is úgy megkapták. Amikor valami durva van benne az ki van vágva! Járj csak utána 😊 Amikor darabolt hulla van benne pl az sutty repült 😄 (fél percnyi rész az egyik részben)

mrzed001
Valamikor réges régen terjengett egy email a neten kb valami olyan címmel, hogy Micimackó és barátai pszihológiai elemzése (a gyengeelméjû, a pánikbeteg, hiperaktív és a többiek)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Még a kivágásokra. Terror iskolája is. hogy 16-os karikás legyen, ne 18-as kivágtak részeket. Mint mikor a gyerek kimegy a suli elé és a terroristák szétlövik. Na de nem volt baj, mert kb 1 év múlva a TV2 -n ment. Szal szvsz az RTL bekaphatja. TV2-ben talán kevesebbet csalódtam, meg õk nem is vagdosnak (vagy nem vettem még észre).
Na mind1. Lopott HBO a legjobb 😄 (hbo.try.hu -n leírás HBO lopásról)

akyyy
a micimackó is jóóóó<#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
voltak ilyenek? pl?

JAS 39
<#nyes><#nyes><#nyes>

/Gripen az égből/

Taranov
Az MTV-n nem találtok gyerekfilmeket hétvégén?

JAS 39
ha úgy gondolják hogy a sorozat itt nem volt nézett minek vennének még évadokat?

/Gripen az égből/

mrzed001
Most ugyebár a szombat/vasárnapi gyerekmûsokokról volt szó.
Lássuk, milyen elfogadható mûsorok vannak (X) ami jó
TV2:
6:00-10:30 (ja, 6-tól, nehogymá szombaton aludjon a kölyök)
- Állatkert a hátizsákban
- Ász, a villám
- Pif és Herkules
- Marcellino
- Kenguk
- Spongya Bob kockanadrág
- Casper
- (X) Frédi és Béni, avagy a két kõkorszaki szaki
- (X) Született kémek
10:10 JETIX
- Walter Melon, szuperhõs rendelésre

RTL Klub:
7:00-10:00 kevés, nagoyn kevés
- Kaleido Star
- (X) Hupikék törpikék
- Vadmacska kommandó
- Pokemon
- (X) A tini nindzsa teknõcök új kalandjai
- TeveClub
- (X) A gumimacik
- Micimackó legújabb kalandjai
- Lilo és Stitch

Ami a direkt gyerekeknek készült csatikat illeti, nos azok meg egyszerûen szörnyen gagyikat adnak, semmi ténylegesen gyereknekvalót nem

A vicces az, hogy amiket a német RTL adott annakidelyén, azok már akkor sem újdonságok voltak (a pókember, pókember és barátai van már tán 30-35 éves?), de mivel értelmesek voltak és nem az a Pokemon/SpongyaBob IQ_mentes kategória, ezért bejövõsek
Szóval semmi pénzért iszonyat szombat/vasárnapi gyerekmûsort össze lehetne dobni (ezeket a régieket épphogy nem ingyért vágják a csatik fejéhez), csak akarni kellene

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

zee82
Vagy leadják az elsõ évadot utánna már meg sem veszik, pedig sokan meg akarnák nézni!

akyyy
azért ha megfigyeljuk, most is akadnak elég jó sorozatok a kereskedelmi csatornákon...
amik amicsiban sikeresek...csak az a gond hogyott már lassan az 5-ik évadot tapossa a sorozat, ide meg még csak most kezdik el vetíteni az elsõ évadokat... és ha lement egy évad, lehet várni éveket, mire a másodikat is elkezdik adni..

mrzed001
Az német RTL tudod mivel futott fel annakidelyén?
Ezek voltak kb a szombat reggeli mûsorban:
Pókember, Pókember és barátai, Hulk, Robocop, He-Man, Super Mario Bro., Silver Surfer, X-Men, Tini Nindzsa Teknõcök, .... és még ami nem is jut eszembe. Mondanom sem kell, hogy valahogy egyik sem az a IQ_Lite Pokemon meg egyéb agyatlan szar volt ... és mellesleg igencsak ügyeltek a leadás sorrendjére, szóval ODAFIGYELTEK a gyerekekre.
Szóval ez volt 12-13:00-ig, aztán:
Knight Rider, A-Team (Szupercsapat eszemfaszommegáll a fordítóktól), Battlestar Galactica (persze ez még a régi volt), SeaQuest, ...
Na ez volt kb 16-17:00-ig, aztán valami ifjúsági film
Aztán este 20:00-tól valami jó kis komédia/kaland/akciófilm: Indiana Jones, Ghostbusters, ...

Mondanom sem kell, hogy egész nap képes voltam a TV elõtt ülni, mert volt mit nézni. Akkoriban kb 20 évvel ez elõtt volt 8 csatim, most van kb 50 és szinte alig nézem (RTL is teljesen leépített és elgagyult)

zee82
Arra nem gondolnak, hogy valakinek nincs pénze arra, hogy upc vagy digi Tv elõfizetést vásároljon. Ezért mondom hogy Szombaton és Vasárnap legalább tizenegyig meséket nyomhatnának, és azt sem hiszem, hogy nincs annyi reklám, hogy ez fedezze ezt a költséget.

Neeeeeeem. Nem kell 18-as körrel. Amikor féltem tõle, akkor csak 3-4 éves lehettem, de viszont a Starsky és Hutch-tól abszolút nem féltem akkoriban. Szóval egy kisgyereknek sokkal rémisztõbb lehet egy mese, mint egy krimi. Ide akartam kilyukadni ezzel a sztorival. Érted már? :-)

Én már nem nézek meg szinte egy filmet se ami az rtl-en megy,mert elõre tudom hogy szanaszét lesz vagdosva 😊Néha mondjuk 1-2 filmet elkezdek,de 5-10 perc után úgyis felidegesít,amint észreveszek egy kivágást is...
Pl a kommandóba épp annál a résznél néztem bele pl amikor a sziklánál ledobja az egyiket.Na ott egy az egybe kivágták a sziklás részt,nem is csak annyit hogy ledobja,hanem azt is mikor még tartja a levegõben 😊

akyyy
ejj emlékszem mikor anno m1e-n volt szombt délelõtt a carton network cucc, néhány cn-ös rajzfilmem ami magyar is volt, dejó volt nézni😊 meg tom és jerryt anoglul😄

JAS 39
lol hófehérke 18-as kõrrel <#taps><#taps><#eljen><#eljen>

/Gripen az égből/

JAS 39
Azt hiszem az rtl lehúzhatná a rolót ha mondjuk 12-ig csak mesét adna.... nem mesecsatorna. Egyébként úgy tudom a júpíszí csomagjaiba van mese csatorna. Na ott a gyerek egésznap nézhetett mesét.

/Gripen az égből/

A Kommandót én kb. 9-10 évesen láttam moziban! Nagyon tetszett, és semmi bajom nem lett belõle (nem akartam utána fákat kivágni és a vállamra tenni, nem akartam ledobni senkit sem a szakadékba, senkinek sem akartam elrabolni a lányát, és nem akartam gránátokat dobálni senkinek sem a házába.) De még láttam pár korhatárosat moziban kisgyerekként (pl. Cobra, Vörös Zsaru, Terminator 2). Nagyon jól szórakoztam (egyáltalán nem féltem), és nem lett belõlem tömeggyilkos. Aki a filmektõl ilyen lesz, az elmebeteg, és az magától is ilyen lesz, nem kell ehhez film, magyarán tök marhaság a kivágósdi, meg a karikázás. Csak a normális emberek szórakozását teszik tönkre.
Sokkal jobban megijedtem 3-4 évesen a moziban a hófehérkétõl (nem bírtam végignézni, mert féltem a banyától meg az erdei jelenetektõl), mint a Starsky és Hutchtól (attól érdekes módon nem féltem, és szerettem, pedig gyilkolásztak benne, míg a Hófehérke egy mese...). Ezért is hülyeség a korhatározás, mert minden gyerek mástól fél.
Az Ortt meg egy teljesen felesleges szervezet, amíg nem voltak (vagy legalábbis nem tudtunk a létezésérõl), addig a filmek normálisan mentek a tévékben, mindenféle idióta karikák és vagdosás nélkül. (A Kommandó pl. megvan videón abból a korszakból, amikor még nem vagdosták a filmeket, ha akarom nézni, elõveszem, és nem hagyatkozom erre a szánalmas mai színvonalra...)
zee82: Teljesen igazad van, a nyáron a délelõtt csakis rajzfilmek nézésével ment el (nemcsak a magyaron, a Sky-on a DJ CAT SHOW ment egész délelõtt, tele jobbnál jobb rajzfilmekkel.), míg most mi van? Semmi.
De örülök, hogy nem most vagyok gyerek...

Magoo
van benne valami. Totál megértem
Ami plusz röhej hogy a mai mesének mondható dolgokban már több az erõszak mint az esti akciófilmekben 😄

zee82
Egy dolgot nem értek, a lányom álltalában hétvégén 9-kor kell és már nincs egy mese sem a kererskedelmi csatornákon, ez miért van? Mesék után meg ezek a szar játékok mennek Pl: 06......... mindenki tudja szentem. A upc is azért mondtam le mert semmi nem megy manapság a tévében. Ez már szörnyü, az én koromban mikor gyerek voltam délig mentek a mesék, a normális mesék!!!

Magoo
Csak ebben az a röhej, hogy ha a 10 éves gyerek ezt meg akarja nézni normálisan, felmegy netre, elkezd warezolni, és letölti a filmet vágatlanul szinkronnal. Mert ugye a 10 évesek már ezt teszik!

JAS 39
Köszönd meg az ortt-nek és gyermek védõ szellemiségének.

/Gripen az égből/

Count Adyn
na megkerestem
ez volt
nekem amugy nagyon bejött a film, elérte a hatást amit akart😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"