556
Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
  • aimar21
    Ezt egy kicsit modositanam : "Neten is nézhető az rtl klub műsora." >> "Neten is nézhetetlen az rtl klub műsora." Szanalmas mindkettő csatorna, foleg, hogy ha jol emlékszem még azt közölték, hogy ők aztán az elmult időszakban egyáltalán nem vágták meg a filmeket.
  • akyyy
    netes ajánlókba nicns semmi jelzés:P
    24 előzetes
  • CsepeLee fiú #514
    Nekem nem tetszik. Ajánlókba is beleteszik. AP-nek és 15-nek nem látom értelmét. A fehér pedig sokszor nem látszik, de ennek sokan örülhetnek. XD
    Amúgy a Cool-osok most azt hiszik, hogy a románok mindent megengednek. Pl. South Park 15-össel. Hát majd kiderül, de nem tudom, hogy miért kellett ez az átváltás. Úgy tudom, hogy eddig is a románokhoz tartoztak, bár ez nem 100%-os.
  • akyyy
    mitől roszabb?
  • CsepeLee fiú #512
    Az RTL-esek azért vágják meg a filmeket, hogy rövidebbek legyenek.
    Egyébként a román rendszer még rosszabb SzVSz, de ebbe most ne menjünk bele.
  • Magoo
    Mondasz valamit...
    De ez akkor is gusztustalan az RTL KLUB-tól...és ne mondjátok hogy ez nem az RTL bűne! ott a 18-as karika, 22:00 után kezdték játszani...mi a franc kell még hogy vágatlan legyen??? Röhejes az egész ország, meg a média törvényei...Dobják át az RTL székhelyét Romániába mint a Cool-nál. Akkor nem lenne ez a hülye EXTRA NAGY karikás hülye rendszer, csak egy halvány fehérkés pici karika és semmi megvágás!
  • Winz
    Lásd be,néhány hektó vér azért elfröccsent :)
    Inkább annak örülj hogy nem szinkronizálták újra,pl Clooney-Csonka András,Juliett Lewis-Lilu,Q.Tarantino-Ördög Nóra... ;)
  • Magoo
    18-as karikával az alkonyattól pirkadatig...ÉS VÁGVA!
    MI A QRVA ÉLET EZ???????????????????????????????????????
    RTL MEGROHADHAT!
    Bocs de ez már förtelem ami itt megy...
  • Boeing737
    Neten is nézhető az rtl klub műsora.
  • ProGabe #507
    akkor már kivágták volna a késelést is az első részből gondolom,úgyhogy vágatlan lesz
  • Seth
    Talán nem, mert 9 után kezdődik, a DIe Hard-ot sem vágták meg ha akkor kezdték(ellentétben a 7 vagy 8 órás kezdéskor,ami hadd ne mondjam milyen lett). Persze ez csak spekuláció,meglássuk
  • Magoo
    Mennyit szentségelés lesz mikor agyon vágják a PB-t a véres jeleneteknél (meg fogják tenni).
  • Boeing737
  • akyyy
    azért vagy indulatos, mert a kedvenc sorozatadból kiszedték a főcimet, erre kiderül az első résznek nincs is... Ön megbukott a rajongói vizsgán: nem lehet PB fanatikus
  • Lyan Kyj
  • Boeing737
    Nekem tetszett az első rész.
  • ProGabe #500
    prison break - a szökés,dádá hogy nem tudod :) az egyik lekkjopp sorozat szvsz
  • Csaba
    Mi az a PB?
  • drobee
    lenyugodva belenéztem eredetibe, ennek nincs is főcíme még :D
  • drobee
    BAZMEG!! EZEK A ROHADT GECI AMATŐR RLT-ES FASZOK KISZEDTÉK A PB FŐCÍMÉT???? BASZÓDNÁNAK HANYATT A BÜDÖS FASZKALAPOK.
  • Harly18
    Tudom, hogy ez a tv is üzlet, és tudom, hogy nincs teljesen igazam, csak én mint tv néző így gondolom, hogy ez nem teljesen logikus...És sajnos a nézők le vannak izélve, épp ezért adnak nagyon sok gagyit a tv-ben, hisz úgysincs mit nézni, ezért kénytelenek azt nézni ami van....
  • Harly18
    Úgy értettem, hogy általában a hasonló kaliberű műsorok, filmek, sorozatok, talk show-k általában egy időpontban szoktak lenni. Pl.: Szombat esti láz - Megasztár vagy akár délutánonként a sorozatok. Bizonyos mértékben szerintem nézőket vesztenek, mert pl.: lehet én megnézném a Szökést és a Feleségeket is, akkor el kell döntenem melyiket nézem, mert egy időpontban van, így 50%, hogy az rtl-t választom-e vagy a másikat, viszont ha más időpontbna lennének, akkor nem kellene dönteni, mert megnézném mindkettőt. Szerintem sok ember van így ezzel. De általában ha mindkét csatornán van új sorozat, akkor szinte mindig ugyanarra az időpontra teszik őket, főleg most, hogy sorozatdömping van....Tudom, hogy kell a verseny meg minden, de remélem érthetően meg tudtam fogalmazni a mondókámat :)
  • winnie
    1. minden új sorozat? tudtommal egyetlen egy ilyen eset van (minden? lol): a médium és a gyilkos elmék egymás ellen indulnak. minden más esetben nincs új sorozat új sorozat ellen.

2. ezt nevezik versenynek. inkább azt akarod, hogy a tévék mutyizzanak és beszéljék meg, hogy "az egyik napot te nyered, a másikat én"? így a tiszta.

3. ráadásul a te verziódban csak feleannyi sorozat lehetne, ha ilyen összebeszélések lennének. azt kell nézni, ami van.
  • Taranov
    Biztos megvan az oka, nem értek egyet veled, hogy annak több értelme lenne, hogy különböző időben adnák. Legfeljebb a nézőknek lenne jó, de ez itt nem elsődleges szempont.
  • drobee
    Kit érdekel hogy milyen műsort mikorra raknak be? Ezentúl akkor se kell bosszankodni ha utólag jövünk rá hogy lemaradtunk valamiről.
    http://pcforum.hu/hirek/10330/Elindult+az+elso+magyarorszagi+internetes+TV-sugarzas.html
  • Harly18
    Egyzser nagyon megkérdezném egy szerkesztőtől, hogy mi értelme minden új sorozatot egy időben műsorra tűzni. Megint szerdán lesz minden új sorozat. Az rendben, hogy a nézőkért vetélkedik a 2 csatorna, de sokkal logikusabb lenne, ha más időpontokban adnák, igy nem kellene válaszatani állandóan.........De ki érti ezeket?!
  • Magoo
    Miért kell egy alap filmet mint a Szellemírtók újraszinkronizálni egy FULL ratyi szinkronnal?
    Fenébe már...
  • ProGabe #489
    nem nem,leadták mind az ötöt(az ötödikben Buscemi van ugyebár),saját két szememmel láttam :),az igaz hogy össze-vissza rakosgatták a sorit és egyre későbbre,de legalább lement,várom is a 6. évadot
  • JAS 39
    A harmadik műszak forgatása már rég leállt. Sztem ha az RTL műsorra tűzi akkor leadják az összes maradék részt.
  • oliverspy
    Itt vitázunk a TV-kről pedig a megoldás egyszerű :D
    a TVcsatornák k*csögek és gazdagok, az ortt meg egy nagy rakás sz*r.
    Ezért örülök a DVD-nek és a p2p-nek :D
  • zee82
    Az első két évadot adták csak le. Sajna.
  • ProGabe #485
    maffiózók?lement 5 évad és ha jól tudom(bár ezek szerint akkor lehet nem) folyamatban van a 6.
  • Taranov
    Én ezt nagyon jól tudom. A közszolgálati tévét viszont mi fizetjük, tehát elvárhatjuk, hogy azt adják, amit az emberek látni szeretnének. Persze bizonyos határokon belül.
  • zee82
    Volt bizony ProGabe emlékezz csak vissza: Alias, Maffiozók a kedvencem meg a harmadik műszak volt.
  • zee82
    Ha megnéznéd az oldal tetejét láthatnád mi a fórum témálya: Aljas RTL és TV2!!! Stim Taranov :)
  • JAS 39
    Azt nem csodálom hogy azt a filmet megvágták.

Amúgy ez nem a te izlés világodról szól hanem hanem arról hogy az ortt beleköthet e.....
  • Magoo
    Dehogynem!
    Az NCIS-t is úgy megkapták. Amikor valami durva van benne az ki van vágva! Járj csak utána :) Amikor darabolt hulla van benne pl az sutty repült :D (fél percnyi rész az egyik részben)
  • mrzed001
    Valamikor réges régen terjengett egy email a neten kb valami olyan címmel, hogy Micimackó és barátai pszihológiai elemzése (a gyengeelméjű, a pánikbeteg, hiperaktív és a többiek)
  • oliverspy
    Még a kivágásokra. Terror iskolája is. hogy 16-os karikás legyen, ne 18-as kivágtak részeket. Mint mikor a gyerek kimegy a suli elé és a terroristák szétlövik. Na de nem volt baj, mert kb 1 év múlva a TV2 -n ment. Szal szvsz az RTL bekaphatja. TV2-ben talán kevesebbet csalódtam, meg ők nem is vagdosnak (vagy nem vettem még észre).
    Na mind1. Lopott HBO a legjobb :D (hbo.try.hu -n leírás HBO lopásról)
  • akyyy
    a micimackó is jóóóó