Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
2. ezt nevezik versenynek. inkább azt akarod, hogy a tévék mutyizzanak és beszéljék meg, hogy "az egyik napot te nyered, a másikat én"? így a tiszta.
3. ráadásul a te verziódban csak feleannyi sorozat lehetne, ha ilyen összebeszélések lennének. azt kell nézni, ami van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://pcforum.hu/hirek/10330/Elindult+az+elso+magyarorszagi+internetes+TV-sugarzas.html
Fenébe már...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
/Gripen az égből/
a TVcsatornák k*csögek és gazdagok, az ortt meg egy nagy rakás sz*r.
Ezért örülök a DVD-nek és a p2p-nek 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgy ez nem a te izlés világodról szól hanem hanem arról hogy az ortt beleköthet e.....
/Gripen az égből/
Az NCIS-t is úgy megkapták. Amikor valami durva van benne az ki van vágva! Járj csak utána 😊 Amikor darabolt hulla van benne pl az sutty repült 😄 (fél percnyi rész az egyik részben)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Na mind1. Lopott HBO a legjobb 😄 (hbo.try.hu -n leírás HBO lopásról)
/Gripen az égből/
Lássuk, milyen elfogadható mûsorok vannak (X) ami jó
TV2:
6:00-10:30 (ja, 6-tól, nehogymá szombaton aludjon a kölyök)
- Állatkert a hátizsákban
- Ász, a villám
- Pif és Herkules
- Marcellino
- Kenguk
- Spongya Bob kockanadrág
- Casper
- (X) Frédi és Béni, avagy a két kõkorszaki szaki
- (X) Született kémek
10:10 JETIX
- Walter Melon, szuperhõs rendelésre
RTL Klub:
7:00-10:00 kevés, nagoyn kevés
- Kaleido Star
- (X) Hupikék törpikék
- Vadmacska kommandó
- Pokemon
- (X) A tini nindzsa teknõcök új kalandjai
- TeveClub
- (X) A gumimacik
- Micimackó legújabb kalandjai
- Lilo és Stitch
Ami a direkt gyerekeknek készült csatikat illeti, nos azok meg egyszerûen szörnyen gagyikat adnak, semmi ténylegesen gyereknekvalót nem
A vicces az, hogy amiket a német RTL adott annakidelyén, azok már akkor sem újdonságok voltak (a pókember, pókember és barátai van már tán 30-35 éves?), de mivel értelmesek voltak és nem az a Pokemon/SpongyaBob IQ_mentes kategória, ezért bejövõsek
Szóval semmi pénzért iszonyat szombat/vasárnapi gyerekmûsort össze lehetne dobni (ezeket a régieket épphogy nem ingyért vágják a csatik fejéhez), csak akarni kellene
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
amik amicsiban sikeresek...csak az a gond hogyott már lassan az 5-ik évadot tapossa a sorozat, ide meg még csak most kezdik el vetíteni az elsõ évadokat... és ha lement egy évad, lehet várni éveket, mire a másodikat is elkezdik adni..
Ezek voltak kb a szombat reggeli mûsorban:
Pókember, Pókember és barátai, Hulk, Robocop, He-Man, Super Mario Bro., Silver Surfer, X-Men, Tini Nindzsa Teknõcök, .... és még ami nem is jut eszembe. Mondanom sem kell, hogy valahogy egyik sem az a IQ_Lite Pokemon meg egyéb agyatlan szar volt ... és mellesleg igencsak ügyeltek a leadás sorrendjére, szóval ODAFIGYELTEK a gyerekekre.
Szóval ez volt 12-13:00-ig, aztán:
Knight Rider, A-Team (Szupercsapat eszemfaszommegáll a fordítóktól), Battlestar Galactica (persze ez még a régi volt), SeaQuest, ...
Na ez volt kb 16-17:00-ig, aztán valami ifjúsági film
Aztán este 20:00-tól valami jó kis komédia/kaland/akciófilm: Indiana Jones, Ghostbusters, ...
Mondanom sem kell, hogy egész nap képes voltam a TV elõtt ülni, mert volt mit nézni. Akkoriban kb 20 évvel ez elõtt volt 8 csatim, most van kb 50 és szinte alig nézem (RTL is teljesen leépített és elgagyult)
Pl a kommandóba épp annál a résznél néztem bele pl amikor a sziklánál ledobja az egyiket.Na ott egy az egybe kivágták a sziklás részt,nem is csak annyit hogy ledobja,hanem azt is mikor még tartja a levegõben 😊
/Gripen az égből/
/Gripen az égből/
Sokkal jobban megijedtem 3-4 évesen a moziban a hófehérkétõl (nem bírtam végignézni, mert féltem a banyától meg az erdei jelenetektõl), mint a Starsky és Hutchtól (attól érdekes módon nem féltem, és szerettem, pedig gyilkolásztak benne, míg a Hófehérke egy mese...). Ezért is hülyeség a korhatározás, mert minden gyerek mástól fél.
Az Ortt meg egy teljesen felesleges szervezet, amíg nem voltak (vagy legalábbis nem tudtunk a létezésérõl), addig a filmek normálisan mentek a tévékben, mindenféle idióta karikák és vagdosás nélkül. (A Kommandó pl. megvan videón abból a korszakból, amikor még nem vagdosták a filmeket, ha akarom nézni, elõveszem, és nem hagyatkozom erre a szánalmas mai színvonalra...)
zee82: Teljesen igazad van, a nyáron a délelõtt csakis rajzfilmek nézésével ment el (nemcsak a magyaron, a Sky-on a DJ CAT SHOW ment egész délelõtt, tele jobbnál jobb rajzfilmekkel.), míg most mi van? Semmi.
De örülök, hogy nem most vagyok gyerek...
Ami plusz röhej hogy a mai mesének mondható dolgokban már több az erõszak mint az esti akciófilmekben 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"