556
Senki nem veszi észre, hogy átverik a nézőket???????
  • Prof William
    Na a topic címe végre tökéletes.
  • JAS 39
    MERT KÖTELESSÉGÜK HÍRADÓT ADNI.

Sztem ők se jókedvükbe szakították meg. Amúgy csak két három kör maratt ki.
  • JAS 39
    Híradót adni KÖTELESSÉGÜK mert külömben az ortt nagyon mérges lesz erről nem az rtl tehet. Egyébként mióta közvetítik az f1-et ez volt az eggyetlen eset szal nem kell a hiszti.
  • NeoMaN
    A legtöbb kocsi az országban zsiguli és suzuki....
    Akkor ezek szerint azok a legjobbak?
    :PP
  • winnie
    a reklám az alapvetés, csak mi éltünk olyan kellemes világban, ahol nem volt.

ha nem lenne, még színvonalas műsor sem lenne. sőt, tévé sem. (ld. az mtv anyagi vergődése)
  • ProGabe #431
    csak egy fontos kérdésem lenne:mi/ki az az SC??
  • akyyy
    potnosan ez jutott nekem is az eszembe. pedig régeben SC ideje alatt, nemtom már melyik futam volt, be arktak tellni egy ismétlést a balesetről amiért az SC ment... nem tehették mert megbuntetétk őket..akkor ahiradót miért tettékbe???????!!!!!
  • amdrula
    F1-et megszakították, amíg elkezdődik a híradó...
  • JAS 39
    Sztem akkor már inkább egy hoszabbat mint szanaszét szaggatni a filmet.
  • Magoo
    Amcsiban egy sima sorozat alatt van kb 4-5 müsor szünet...persze ezek 3 és 5 perc közöttiek tehát nem 12 percesek. :)
    Aki le akarja mérni, annak tökéletes a 24 címü sorozat! :D Ott másodperc pontosan lemérheti ;)
  • JAS 39
    Reklámok mindenhol vannak a ker. tv-kbe ezért feleslegrs az RTL-t szidni.........

Amerikába állítólag sokkal roszabb a helyzet ilyen téren. De hogy ne menjünk messze az Euro sport megszakítja az élő(!!!!) sport eseményt a sz7rjai miatt. Az rtl-en hol láttál élő sportot megszakítani?
  • JAS 39
    Nekem 45 csatornás van.

De igazad van teljesen. Általába azok nem sírnak akiknek télleg csak a földi van.
  • RussT
    Ez így van, ez tény. és senki se kezdje el védeni az RTLt meg a TV2-öt mert tényleg egyre nyomorékabb müsörök mennek, egyre több az imétlés...amint vége lesz az egyik idetlenül hülye, nyomorék szappanoperának kezdenek kettö másikat...
  • Csaba
    Méghogy divat szidni? Az embereknek van viszonyítási alapjuk, ezért szidják, nem divatból. Régebben az mtv1 érdekes módon színvonalasabb műsorokat csinált, a filmek jó szinkronnal voltak reklámok és jelenetvagdosás nélkül. Teljes egészében leadták őket, és nem vágták ki a végüket, hogy több reklámot adhassanak. Ha focit közvetítettek, az nagyon jó színvonalú/hangulatú volt (Vitray Knézy stb.), és még sorolhatnám. Amióta bejöttek ezek a kereskedelmi adók, tele van minden reklámmal, egyre szarabb a színvonal.
    Túl magasra tette a mércét régen az mtv, ez a helyzet.
    Persze vannak jó műsorai az rtl-nek, de egyre kevesebb...
  • Csaba
    Jól van na, én csak elmondtam a véleményem. Igazából hidegen hagy, mit csinálnak a pénzükkel. Az ő dolguk.
    Csak annyira nevetséges volt, amikor a riporter mondta a forma 1 végén, hogy nem vártak meg minket a himnuszokkal...:-)))

Igazad van, nem kötelező nézni, én is ritkán nézem, inkább a sportcsatornákat részesítem előnyben.
  • banok
    Én azt szeretem amikor olyanok sírnak akiknek 50 csatornás kábeltv-jük van vagy ne 'adj is még több...
  • winnie
    mondjuk ez a másik. én mindenesetre örülök, hogy olyan műsor van, ami nem érdekel, mert így másra van időm. vannak, akik szidják a ker. tévéket, hogy nincs jó műsor - ők tévézni akarnak a szabadidejükben, nekem igazából a halálom lenne, hogy reklámokat nézzek, így a kéthetnként három óra bőven megfelel:) (house, szigorúan dvdlejátszóról késleltetve, vagyis reklám nélkül és a dob + basszus. ha lenne egy csomó nézhető műsor, akkor a get a life mondás hatványozottan nyerne értelmet)
  • winnie
    ezek publicity stuntok, amit a bulvárlapoknak adnak el, hogy a sztár nevét a felszínen tartsák. az rtl adott neki pénzt, hogy adja oda másnak - ez nem úgy mgy, hogy adakozik.
  • DePreSsZYo
    Biztos az ő kis agyából pattant ki ezaz ötlet..ugyanmár.
  • JAS 39
    És úgy szidják ezeket a csatornákat külömböző fórumokon mintha személyesen megsértették volna őket. :)

• JAS 39
    Őket semmi nem kötelezi eme tv-k nézésére de most ez a divat szidni őket.
  • JAS 39
    Győző multkor is vett v-mi gépet korháznak ugyhogy róla leszállhattok mert ő télleg szokott adakozni a múltkori gázsija is jótékony célra ment.
  • winnie
    már megint naivitás, a csúnya nagy pénzes cégek ellen. ember, ez nem úgy megy, hogy a mcdonalds tele van pénzzel, ezért a 160 milliárdos bevételéből 150-et adjon le másnak.

egy vállalatnak nem az a lényeg, hogy bevétele vagy nyeresége legyen, hanem, hogy minél TÖBB nyeresége.

Nem lehet megérteni őket. Hogy miért? Ha van 50 millkájuk arra, hogy 1 (!!) embernek kifizessék (Győző), akkor nehogymár ne tudjanak időben odaérni a műsorkezdésre.

mert az egyik a legnézettebb sorozatuk, és mint ilyen a legpriftábilisabb, a foci vébé meg egyrészt több milliárd forintba került, másrészt két meccs kivételével nem volt olyan nézett, harmadrészt meg nem pénzkérdésről van szó.

de ők még időn túli reklámokat tesznek be, mert ugye a néző hülye,

a ker. tévéken óránként 12 perc reklám lehet. ezt kihasználják, többet nem tehetnek be - és, ha megnézed soha nem is tesznek.

Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.

szinte sose maradtak le - elvileg 2 meccsnél volt kavar. (nem védem őket, gagyik voltak a közvetítések, de maradjunk a tényeknél)

pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már,

az sms-játékok nem feltétlenül az rtl-t gazdagítják,hanem azt a céget, aki megvette a műsoridőt, hogy egy játékot futasson rajta. az meg mekkora álszentség, hogy valaki zaért sír, mert más nem nyer és pár ember nyer. aki nyer valami pénzt, annak megéri. aki nem nyer, az próbálkozott. mint, amikor beküldesz valami bolti nyereményjátékot postán, csak itt többe kerül a bélyeg. (ez sem hazai találmány, amerikában, németországban is mennek a játékok - direkt csatornát is létrehoztak ilyesmire)

hogy már rég kezdődnie kéne valaminek, de ők még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.

fene gazdag lehetsz, hogy így dobálózol a milliókkal. egy le nem adott szerződésben rögzített reklám után járó büntetés egyrészt nem csak pár millió, másrészt ha annyi lenne, akkor az is veszteség, amit egy ember nyakába fognak varrni.

nem értem ezt a sok indulatot - vagy megérteném, de akkor a csusztatásokat nem értem. senkit sem köteleznek a tv2 vagy az rtl klub vagy a spektrum vagy a több kereskedlmi tévé nézésére, mint ahogy a blikket sem kell megvenni.
  • winnie
    ne legyél már naiv. ez színtiszta demagógia, kommunizmus, tudom is én. a nagy cégek adják a pénzt a szegényeknek és ne a vezetőik zsebébe pakolják? nyilván te is a pénzednek x %-át mindig éhezőknek adod.
  • David01
    Az 50 millát odaadhatnák gyerekotthonoknak és egyéb alapítványoknak. Szerintem többet érne mint Győző a TV képernyőm.
  • Csaba
    Nem lehet megérteni őket. Hogy miért? Ha van 50 millkájuk arra, hogy 1 (!!) embernek kifizessék (Győző), akkor nehogymár ne tudjanak időben odaérni a műsorkezdésre. Bevételkiesés lenne? Mindjárt sírok... Tele vannak pénzzel, de ők még időn túli reklámokat tesznek be, mert ugye a néző hülye, vele mindent meg lehet csinálni. Lehet, hogy kereskedelmi tv, és ebből él, de egy bizonyos szintig a nézőkért is kell(ene), hogy legyenek. Sajnos ez nem így van. A nézőket tök hülyének nézik, főleg az sms-játékokkal. Gyerünk, hívj, mondja a műsorvezető, mert sokat nyerhetsz. Aha. A valóság ez: hívj, mert még 10ezer hívás, és a főnöknek meglesz az új ferrarira való, és nekem is több suska lesz, ha többen hívtok...
    Ugyanez volt a foci vb alatt is. Valahogy mindig lemaradtak.
    Amúgy meg mi lenne, ha végre időben odaérnének valamire? Azt a bevételkiesést pótolnák még egy hülye sms-játékkal, ennyi. De ez mennyire faszariság már, hogy már rég kezdődnie kéne valaminek, de ők még nyugodtan reklámoznak, nehogymár elessenek pár millától.
    Ha a magyar 1 csinálja ezt, még talán megértem, nem sok pénzük van, de az rtl klubnak annyi a pénze, mint a pelyva... Vagy legalábbis sok lehet, ha csak úgy ki tudnak fizetni ennyi pénzt valakinek csak azért, hogy káromkodjon napestig...
  • JAS 39
    Azért a tv-t is meglehet érteni ez nem magyar állapéot mindenhol ebből élnek a ker. tv-k
  • DePreSsZYo
    Azé panaszkodni még csak lehet.
  • Csaba
    A riporter meg valami olyasmit mondott, hogy nem várták meg őket a himnuszokkal... Magyarán nem vártak addig, míg szíveskednek befejezni az idióta reklámblokkukat...
  • JAS 39
    Na most én is azt mondom hogy az ortt-nek lépni kell. (csak ne a bk idején :o) )

Bár az ilyen ügyek évekig húzodnak.

tÖMEGES IMÉLLEL KÉNE BOMBÁZNI AZ RTL-T
  • Vlala #406
    Ennyit róluk.
  • Vlala #405
    Ehhez nem kell tájékozódni, olvasgatni, elég, ha megnyitod a csapot...
  • JAS 39
    Az RTL klub-nak sikerült lemaradni a magyar nagydíjon a himnuszok kezdetéről...

Ez azért szégyen pont itt magyarországon.
  • JAS 39
    Szerintem este 10 óra nincsen korán .... gyereket olyankor már igazán ellehet parancsolni a tv-től.
  • David01
    Ő eddig nemtehet semmiről. Most mi csináljak ilyen vagyok :D
  • winnie
    ottvan a legkissebb lánya Virág vagy mi legalább rá lehetne tekintettel Győzi, mi lessz így belőle ha felnő?

csak csodálkozom, hogy milyen intim családi részleteket tudnak egyesek a sztárokkal kapcsolatban.

azon meg pláne, hogy így aggódik egy magyar netező egy celeb gyerekéért. nagy szíved lehet, sok-sok celebnek van gyereke, sokakért kell aggódni.
  • winnie
    a húzósabb filmeket külföldön sem fogod megnézni korán - vagy csak vágottan. ld. amerika vagy németország vagy angolia. ez nem az ortt bűne, akárcsak a poltiikai pártok által elfogadott médiatörvény, amit be kell tartatniuk
  • winnie
    És ismét lesz győzike, éljen... És 50 millát kap ez a senkiházi tróger

szokásos magyaros irigység, mi?:) humoros. azt mindenesetre látom, hogy a bulvárból szeded a híreket, tehát kíváncsi vagy a sztárpletykákára, mint az emberek többsége.

én inkább azon csodálkozom, hogy nem többet kap, hiszen egyedül ő a felelős a műsor hatalmas sikeréért. (ó, ne legyünk már naivak. sosem a fizikai munkásokat fizették meg, hanem a szórakoztató iparosokat)

ha azt nézem, hogy amerikában egy színész, vegyük mondjuk ray romanot-t, a szeretünk, raymond-ból, ami szerintem nézhetetlen, de sokan szerették - 2 milliót kap egy 20 perces epizódért. 425 millió forintot azért, hogy 5 napig próbál, majd a zárónapon közönség előtt eljátsza a szerepét, ami éve szinten 10 milliárd forint.

g. győző 50 milliót kap egy évadért azért, mert hétről-hétről az rtl egyik legnézettebb műsorát produkálja. ég és föld, de amióta világ a világ, meg kell fizetni azt, ami megéri nekünk. az rtl-nek baromira megéri a műsor, ezért semmi 50millió forint. a bulvárlapok meg megírják, mert tudják, hogy hozzád hasonlóan szeretünk más zsebáben turkálni és irigykedni.

ennyi.
  • David01
    Az ortt is feleslegesen bünteti az RTL-t. Ugyis leadják azokat a műsorokat amikert leggyakrabban megbüntetik őket (pl: Mónika show). Aki meg eddig nézte az ezután is agynugy fogja nézni.
  • JAS 39
    Pedig ez vsn sajnos mi többség ezeket nézzük.