Aljas RTL Klub + TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azért szégyen pont itt magyarországon.
/Gripen az égből/
/Gripen az égből/
csak csodálkozom, hogy milyen intim családi részleteket tudnak egyesek a sztárokkal kapcsolatban.
azon meg pláne, hogy így aggódik egy magyar netezõ egy celeb gyerekéért. nagy szíved lehet, sok-sok celebnek van gyereke, sokakért kell aggódni.
szokásos magyaros irigység, mi?😊 humoros. azt mindenesetre látom, hogy a bulvárból szeded a híreket, tehát kíváncsi vagy a sztárpletykákára, mint az emberek többsége.
én inkább azon csodálkozom, hogy nem többet kap, hiszen egyedül õ a felelõs a mûsor hatalmas sikeréért. (ó, ne legyünk már naivak. sosem a fizikai munkásokat fizették meg, hanem a szórakoztató iparosokat)
ha azt nézem, hogy amerikában egy színész, vegyük mondjuk ray romanot-t, a szeretünk, raymond-ból, ami szerintem nézhetetlen, de sokan szerették - 2 milliót kap egy 20 perces epizódért. 425 millió forintot azért, hogy 5 napig próbál, majd a zárónapon közönség elõtt eljátsza a szerepét, ami éve szinten 10 milliárd forint.
g. gyõzõ 50 milliót kap egy évadért azért, mert hétrõl-hétrõl az rtl egyik legnézettebb mûsorát produkálja. ég és föld, de amióta világ a világ, meg kell fizetni azt, ami megéri nekünk. az rtl-nek baromira megéri a mûsor, ezért semmi 50millió forint. a bulvárlapok meg megírják, mert tudják, hogy hozzád hasonlóan szeretünk más zsebáben turkálni és irigykedni.
ennyi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt nem a többség dönt, hogy mi a jó és mi a rossz
apocalypse
ált. iskolában olyan filmeket néztünk már amit most csak 11 után 18-s karikákkal mennek,talán a legjobb példa a brutál erõszakos robocop ami akkoriban készült,de természetesen sorolhatnám napestig a filmeket
egyszerûen arról van szó hogy az ortt-nél túlságosan vaskalapos és talán túl rosszul gondolkodó emberek vannak,akik azt hiszik hogy ezzel a megközelítéssel jót érnek el,pl azt is elfelejtik hogy örök érvényû a mondás:amit nem szabad azt mindneki csinálja,szal pl a tízéves Józsika megnézi a 18-s filmeket hogy másnap elmondhassa hogy õ megtette
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyira védik a fiatal (de)generációt, hogy jajj mi lesz velük....sztem mi is felnõttünk valahogy nem? Én 8 éves koromban néztem az Alien-t a tv-ben 😄DD
Lehet ezért akarok éjjel-nappal földönkívüli szõrnyeket ölni???? 😄DDDD
Én 10 évesen már komplett orgiákat is néztem tv-ben és még se lett belõlem egy szatír azért mert az anyám elmagyarázta, hogy amit látok az nem feltétlenül követendõ példa.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
félre ne érts,nem azt mondom hogy ütni kéne õket vagy valami ilyesmi hanem azt hogy nincsenek nagy igényeik,szórakoztatja õket egy-két semmittelen mûsor,de amikor valami értelmes megy a tv-ben(pl rendes,értelmes vitamûsor,egy elkondolkodtató film,stb.) akkor már kapcsolnak is el az ész nélüli mûsorra és EZ GOND,mert butulnak az emberek.
Nézd meg amerikát:pl van jópár ember aki azt hiszi hogy minden muzulmán ember terrorista,miközben ez terészetesen nem így van,de a médiából(filmek,a kormány által elég rendesen manipulált híradók,stb.) folyataosan ez jön le neki
Még 1 példa:Hitler építészmérnökét a háború után nem ítélték halálra "csak" jóõár évtized börtönre,ahol a tv-ben folyamatosan követte hogy mi folyik a világban,nézte a híradókat ezerrel.Amikor szabadult meg volt lepõdve,mert neki az jött le.hogy németországban óriási nagy a bûnözés,hogy óriási a belharc a két oldal között,DE eközben a börtönbõl kilépve egy virágzó,gazdaságilag erõs,biztonságos németországot látott.Ennyire erõs a média!Ráadásul a hír egyenlõ lett sajnos a ROSSZ hírrel.
Szóval amikor leírom hogy idióták nézik ezeket,akkor inkább sajnálom õket,minthogy lenézném
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mellesleg ezek mind licenc mûsorok külföldrõl
/Gripen az égből/
és tartom magam ahoz,hogy aki balázst,monikát,gyõzikét,valo világot,stb-t néz az igénytelen és idióta és ha szerinted ez az egész ország akkor nyugodj meg,nem így van
Amúgy azon is ellehet gondolkodni hogy a barátokköztnek mekkora tábora van.
/Gripen az égből/
/Gripen az égből/
Egyébként nem sok retket nézek csak a bk-t (le---om hogy igényesnek tartod e vagy sem) meg ha van eajta v-mi jó film.
/Gripen az égből/
Ettõl a sok kibaxott fekete képernyõtõl vannak a bögyömben...Fizessenek inkább büntetést a sok faszságért amit a sok mónika showban meg balázs faxságokban mûvelnek! Ne a népet szívassák!!!! Undorító!
Azért vezeti ez a fos a nézettségi listát mert ez adja a legidiótább,legigénytelenebb mûsorokat és már szépen be lett beszélve az embereknek hogy munka után,fáradtan már csak olyan dolgokat jó nézni ami nem gondolkodtat el.Ez pl egy óriási nagy baromság,tapasztalat (nem csak saját).
Szóval ha neked az rtl megfelel - most kapaszkodj meg - veled van a baj!!!
Gondolom mindenkinek a távkapcsolóján vannak számozvagomb szerûségek amiket lehet nyomkodni...........
Azon is elkéne gondolkodni hogy az RTL általába mindig vezeti a nézettségi listát.
/Gripen az égből/
Viszlát értelem és igényesség,jó volt veletek<#sir>#sir>
Akiknek van pénze, azok persze elnevedgélnek ezen az idiótán, de én naon sok dolgot nem tehetek meg anyagi okokból kifolyólag, és ha én haza meek suliból és elvégzem a dolgaim, akkor nem vagyok kiváncsi arra, ahogy egy ilyen ember aki negyed annyit nem dolgozott mint az én szüleim így él... Arról kéne showt csinálni, h kap annyi pénzt Gyõzike ami a mi családunkál folyik keresztül egy hónap alatt, és abból éljen ahogy tud, na azt viszont megnézném. Sry csak felbaszott, ahogy meghallotam h megint aláírt RTL-hez..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki egy kicsivel is igényesebb, nézi az m1-et és a filmmúzeumot, nyugi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én lexarom hogy milyen müsort töröltek emiatt és egyebek...engem csak az idegesít hogy olyan fasz müsorokat amik minden nap megszegik a médiatörvényeket (amik meglehetõsen szarok sztem) futni hagynak ezen a qrvadék csatornán mert hogy az kell a hülye népnek. De sztem meg pont ezzel termelik ki azt a marha okos társadalmat. sok vidióta fejü kölök nézi ezeket és ebbõl tanulja meg az életet.
Szóval én nagy ívben teszek hogy melyik csatorna mikor krepál be. Csak a színvonalon kéne növelni. Nem a jó mozifilmeket kell agyonvágni! Különben én emiatt szoktam le a tv-zésrõl. Bármilyen film megy...akár éjjel...szarrá vágják! Múltkor a Tango és Cash-bõl kb 5 perc hiányzott. Azt pedig azért néztem mert imádom szinkronnal azt a filmet és DVD-n csak felirattal jött ki. 😞
Na mindegy...szóval így érted már a hogy mit akartam? 😄
Néhány napja nézte az RTL híreit és a rövid hírek közt feltünt h Szellõ teljes közönnyel közölte h egy vonat kisiklott az USA-ban, szerencsére halálos áldozat nincs. Elsõ gondolatom az volt, biztos friss a hír, nem volt idõ kép anyagot szerezni, hiszen az ilyen dolgok minimum egy 2 perces bejátszást igényelnek. Aztán átkapcsoltam az M1-re. Ott fél órával késõbb kezdõdik a Híradó, így láthattam azt a mûsort is végig. És most kapaszkodjatok meg.
Elõször is nem volt túl friss az RTL-nek a hír, mivel délelõtt történt az eset. Ez ugye nem lehet kifogás, ilyen méretû csatornánál. Aztán mondták el h bizony metróbaleset történt, New York-ban, több embert füstmérgezéssel szállítottak korházba. Aki angolos jól tudja, h az amerikai angol elõszeretettel fordítja "train"-nek mind a vasúti, mind a metró szerelvényt. A gond ott van, h az RTL annyira sem volt igényes, h ha már felolvassa a hírt legalább ellenõrizze valamennyire. Kiváncsiságból átkapcsoltam a CNN-re. Épp errõl a hírrõl beszéltek. Egyébiránt valószínûleg Gyurcsány Ferencs 20 az napi beszédébõl az egyik volt kiemelten fontos.
Még mihez tartás végett megjegyzem h ha valaki tv-t néz akkor jegyezze meg h az RTL és a TV2 baloldali, a Hír TV jobboldali, míg az M1 általában kormánypárti (értsd épp ki van hatalmon). Ebben nincs semmi elõítélet, csupán nem árt ezzel tisztában lenni.
akarod szeretni az rtl-t, a kereskedlmi tévét, de zavar, hogy kereskedlmi tévékre jellemzõ mûsorai vannak? vagy csak olyan délutáni tóksót akarsz, amit nem az a nõ vezet?