Szenvedő zene az SG-n !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár lehet h egyeseknek az lenne.

akufen-my way.
ha bejön az experimental/minimal vonal akkor
plaid-spokes
monolake-momentum
ha van valami ICQ elérhetõséged, privizd el, mert mára offolom magam, oszt' illene beszélgetnünk egyet (én ma végeztem a vizsgákkal
)na most csekkoltam az index forumot, csakmer nem voltam biztos h te vagy az.. mr el robotnyk
😄

sööt sterbisznki félék is vannak
😄D
neménvoltam: "náksi-félék"? ez mit takar
ja és az elektronikus zenén nem azt a sok germanoid szemetet kéne érteni, amit a roxyn (ha létezik még), meg a club rotationben tolnak. de még csak nem is azt amivel a náksi&bráner (kopirájt Gyiik) mûvészházaspár büntizik már évek óta, mert az egyszerûen pop, ami azért készül hogy minél többen, minél kevesebb aggyal meghalgasson, mert a pophoz (ezt mindenki beláthatja) nem kell ész, nem kell rá figyelni, az csak van hogy szólljon valami zaj a háttérben. persze ettõl még lehet jó, csak ilyen "jó" popzene négy szökõévente jelenik meg.
Amúgy meg kikérem magamnak, hogy a dzsungelben élek! Én Középföldén élek baszdki!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lécci mondjátok meg mi ennek a számnak a címe?
Beírtam a "Mi ennek a számnak a címe" topicba de basznak válaszolni!
Kösz
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A logóddal nincs semmi bajom, azt tükrözi hogy még most is a dzsungelben élsz.
Nem írtam semmit, de ezt most gyorsan megteszem, tehát ezeket szeretem: System Of a Down ( inkább a régebbiszámok, a mostaniak kevésbé ), Slayer ( ebbõl nem ismerek sokat ), DownTheSun, Sepultura, Korn ( régebbi ), Muse, Mig-29 ( csak az riaszt el ahogy öltözködnek, meg amióta átalakult a banda, kicsit kevesebb számot játszanak koncerteken ), Burzsoá Nyugdíjasok ( hát ez ûberel mindent! ), Barackca, Érdekfeszület, Gecizõk, Picsa, Fürgerókalábak ( koncerten az igaziak!), és az egyszámos együttes : Lyuhász Lyácint. Az alvin sem volt roszz régen, de már kiöregedtem belõle, ez a nagy poposodásuk.
*25: akkor még nem tudod milyen pogózni Abbára 😄D
Hajrá Dózsa György!
a trance zene szóba se jöhet! rap számokból van néhány olyan, amit még én is kedvelek (ezek többnyire "Pac-tõl vannak, nem pedig ettõl a pimpes pöcstõl). Ja, és magyar nyelvû zenét valahogy nem tudok meghallgatni, legyen az pop, rock, bármi...
---------------------------------------------------------
Amúgy Ti nem tudom hogy' vagytok ezzel, de most ha mittomén rappet hallgatsz, akkor kötelezõ XXXXXL méretû bóvli hoki-, FUBU-mezekben, vagy bokáig érõ ûlepû gatyákban mászkálni? vagy teszem azt egy rock-ot hallgató embernek mindenképpen meg kell mutatni mások elõtt, h õ mittomén slipnyotot (..ezt se komálom most már...)és ezért fölvesz egy fekete (nyáron extrémen izzasztó) pólót? sztem ez hülyeség... én is így vagyok ezzel! Tudom magamról, h milyen zenét hallgatok, (jó) haverjaim is tudják és kész! minek tudassam ezt mással?
Ti errõl mit gondoltok? sztem ezt a témát lehet még sokáig lehetne fitogtatni, fõleg ha --és akkor most térjünk a témához-- sokan jönnének a zenei fórumba! 😄
¡Hala Madrid!
1. Nem tetszenek ezek a zenék?
2. Úgy gondolod, hogy ezek nem alternatív zenék? (ezen jót röhögnék, mivel az alternatív igencsak tág fogalom)
3. Nem tetszik a logom?
4. Bejöttél ide valakibe belekötni, úgy ,hogy te be se írsz semmit?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
RMB-t nem lehet nem szeretni a régi jo rave zenéi miatt..
pl.: RMB,Chris Liebing,Danger Hardcore Team,stb.....
😄DDD
anno en nem gondoltam volna, hogy elo fellepesekre fogok jarni olyan klubokba, mint a Trafo, vagy a Godor, de a zenejuk annyira megfogott, hogy mindket helyen megfordultam mar a koncerten. Valami fantaszikus nu-jazzt nyomnak, a dj gyerek meg uberdurvan szkreccsel, talan meg a "naaagynaaagy" naksit es branert is lepipalva
....................................................................................................
" alternatívot (Kispál és a Borz, Másfél, Heaven Street Seven, "
ezt azért nem kellett volna. el vagy tévedve kispajtás! inkább építs tovább homokvárat.!
Hajrá Dózsa György!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
sztem minden idõk legnagyobbjai(az 1900-as évektõl kezdve😊)
-PINK FLOYD
-Queen
-Michael Jackson
de az ember ezeket a zenéket a médiában,szórakozóhelyeken már nem hallhatja, ezért kell találni vmi olyat,ami "divat" manapság. sajnos az igényes zene nem az. így ha le akarom vezetni a feszültséget elmegyek egy breakbeat,vagy drum and bass party-ra, és reggelig táncolok, szintetikus szerek nélkül. mert úgy az igazi

1. Danubius rádió szerû (Britney, Christina Aguilera stb.)
2. Black Metal, Hard Rock (Children of Bodom, Dimmu Borgir, Slipknot)
3. A Sláger Rádió profiljába tartozó zenék
4. Techno
5. minden ami divat
Nemtom... más sulikat nem nagyon ismerek, máshol is ilyen kevesen kedvelik az effajta zenét?
Szal tényleg sokféle zenét szeretek, függetlenûl stílustól. Elég ha nekem tetszik oszt jó van.
Szóval a kedvenceim: Edda, Queen, Elsõ Emelet, KFT, KGB, Survivor, Europe stb.
De a popot is szeretem 😊
Amit legkevésbé szeretek: hard rock, black metal