Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ja igen, 4 magosítani szeretném majd a processzort, ha jól olvastam elvileg mindkét lappal lehet. Meg elvileg az L3 cachet is fel lehet oldani benne, igaz nem tudom hogyan 😊
IMYke2.0.0.0
A 2 VGA - legyen az nVidia, vagy AMD/ATI - nem létkérdés. Sõt, tovább megyek: sokszor rosszabbul jársz, mintha azonnal egy csúcs VGA-t vennél.

Míg az SLI/CF felépíthetõ gyengébb VGA-k egyesítésébõl, és majdhogynem hozható egyetlen csúcs VGA teljesítménye, addig a negatív oldalon ott van a driver és támogatottság kérdése.
S ez igaz, mondom, mindkét gyártóra.

SLI/CF-el sokszor alig +10-20%-ot nyersz, még többször a játék meg is fekszik miatta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv

szeretnék pár napon belül venni egy számítógépet olyan 80-90e között többet nem költenék rá de leginkább HD-s filmek nézésére és jobban játékra kellene
És ha vki lenne szíves akkor innen írja ki KATT mert innen venném a gépet

köszönöm szépen a segítséget
jazzy
Sziasztok!

Ezt a processzort néztem ki magamnak: Athlon II X3

Ehhez melyik lapot ajánljátok? MSI vagy ASROCK?

Nem tudom mennyire fontos mostanában vagy az elkövetkezendõ pár évben, hogy 2 videókártyát tegyek a gépbe?

Köszi.
Ja egyébként nemrég egyik gyártó kiadott TV-t valami brutális 8000xakármi felbontással ... katonai meg orvosi megjelenítõknél meg réges régen alap az ilyen vagy nagyobb felbontás.

Felesleges ilyenen agyalni szerintem. Az UHD felbontás jó pár éve létezik, de az NHK-n kívül senki nem használja. Ilyen monitorok és tévék már rég kaphatóak (3820x2160), elõbbieket nyilván nem filmnézésre gyártják, utóbbiak meg a "parasztvakítás" jelenleg még. A videokártyákba épített HW rásegítések elvileg 2db azaz kettõ full HD videóval elbírnak még gyenge procival is. Ha idõszerû lesz úgy is kicserélik olyanra, ami bírja az UHD-t. 😊
Mire olyan tartalom lesz, már simán 32 magos procik lesznek 😉
Amúgy meg le is tesztelheted, mert videószerkesztõknél nincs felbontás korlát ... fogod a Killah samplet és kiteszed egymás mellé és fölé 2x2-ben, aztán hajrá.

Zsolti9014
teljesen rendben van az a samsung is, mindegyikkel ugyanúgy lehetnek problémák. haveromnak most cserélték harmadszor garanciában a western digitalt, de lassan készül a következõ. 😊
tehát az sem egy hibátlan márka.

Hajrá Magyarország!

kifli

"2. Az általunk összeszerelt gépeken a matrica csak belsõ ellenõrzésre szolgál, semmilyen hátránnyal nem jár a felszakítása/eltávolítása."

ezt jó tudni (mondjuk én inkább darabokba rendelem 😊), vagyis haszons, voltak itt páran akik nemtudták szétszedjék-e a gépet vagy ne 😊
Seagate,Western Digital

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mi lett volna jó választás az 500-as hdd-k közül?

Off

Szerintetek a következõ Felbontás? (Ami a full hd után jön, talán quad hd) ahozz szerintetek milyen gép kell majd?

Egy négymagoson eldöcög majd a film? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
Követendõ példa!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ilyenben szívesen tévedek 😊

Persze,gond nélkül menni fog.

Her Laca
Jelzem ez már nem annyira igaz ,hisz most olvastam ABU egyik hozzászólásában,hogy több játékot szponzorál az AMD mint az NV.
Csak nem írt hülyeséget😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszönöm szépen gyors válaszod ^_^
Kompatibilis az alaplappal, ugye? Azzal nem lesz gond?

Az alkohol olyan, mint a kézilabda (legalábbis egyes részei); mindegy hogy mi az, csak üssön We ain\'t human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience!

Az nem rossz ár érte. Megveheted nyugodtan. Egy minõségi tápot mellé és kész!

LINK

Her Laca
Természetesen a GTX😊) Én is elfogult vagyok:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

25.000 körül :

Az alkohol olyan, mint a kézilabda (legalábbis egyes részei); mindegy hogy mi az, csak üssön We ain\'t human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience!

Üdv!
Kérdés,hogy mennyiért tudnád beszerezni azt a GTX460-at.

Sziasztok guruk!😊
Azon gondolkozok, hogy szeretnék venni egy MSI Nv 460 GTX 1gb-ot a régebbi számítógépembe, használtan kb. 1 hónapos. Szeretném a segítségeteket/véleményeteket kérni ezzel kapcsolatban.
Adott egy Asus m2v-mx SE alaplap; AMD athlon 64 X2 6000+ 3Ghz processzor, a tápegységem 500 wattos (de tönkrement :S)és egy Palit 9600GT 512mb-os videókártya. Windows XP-t használok.
Tovább bõvíteni nem nagyon szeretnék.
Elõre is nagyons zépen köszönöm ^^

IMYke2.0.0.0
Elfogult vagyok: én HD6970-est vennék.

Ha tárgyilagosa a földön járunk, akkor nem szabad elfelejteni a számításokkor, hogy bizony jelenkor játékipara erõsen az nVidia fennhatósága/befolyása/szponzorolása alatt áll - ebbõl kifolyólag, és értelemszerûen az nVidia kártyákkal kevesebb szívásra lehet számítani.
A driverek miatt, elsõsorban.

gurubefree
ofc HD6970 ....

ゾルターン

NandorHUN
okok, kösz és szerintetek melyik a jobb:
HD6970 vagy GTX570 ?
IMYke2.0.0.0
2-3 évig, és még talán tovább is.

MR ME
nekem van 2 f3as samu, egyik 2 és fél éves, másikat használtan vettem, mind2 100%os...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NandorHUN
Szerintetek ha egy ilyen gépet veszek:
http://www.pc-outlet.hu/images/Imperium_Core_i7_HD_PC_nvidia.jpg
csak a videokártya helyett egy Raedon HD6970-et veszek akkor az ok?
Egy 2-3 évig akkor ez egy jó konfiguráció lesz?
redmonk
Én mindig Western Digitalt használok soha nem volt semmi gondom vele.
Most van egy 250 és egy 640GB-os. Több mint 1 éve nyúzom soha egyszer sem volt vele gondom.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

kifli
de könyörgöm, azért hogy fél év után már gondjai legyenek egy f3-nak, ilyet nem basztam (néha megfagy a gép, ha megnyitok egy mappát azon a meghajtón, majd hallok egy felpörgést, kattanást, és megy tovább), ez volt 1 hete, most kb 16-18 órája adatopt mentek a raw fájlrendszerembõl...

Az 500-asnak is voltak gondjai, azt formázni sem tudtam (remélem ezt tudom, mert nincs kedvem várni rá egy hónapot), és azt ki is cserélték, de már nem 100%...

És az hogy a legtöbb üzemórával, az elõzõ gépembõl kimentett hdd még 100%-os, úgyhogy tönkrement, mikor a szembelévõ házba belekúrt a villám? Na az mókás, pedig az is samsung...

van egy 160-as, ami egy hálózati meghajtóba van (most betettem a gépbe hogy adatot mentsek erre is): 47 nap 23 óra 56 perc 97%
az ide-s 250-es: 449 nap 10 óra 100%
ami most tönkrement 1tb-s: 31nap 11 óra 96%
az 500-as meg ami cserélve lett: 222 nap 23 óra 97%
IMYke2.0.0.0
Nekem Samsungjaim vannak - SMART-ot nem nézek, mert lehet sírva fakadnék.
De erõsen gyanítom, más HDD-kkel is így jár, mindenki.

kifli
énmeg samsung hdd-t nem vettem volna 😄

smart adatok szerint, az összes új kategóriás samsung hdd-mnek van valami baja, egyedül a kurvarégi, ide-s jó, ami egyszer tönkrement egy viharba, és forrasztani kellett rá egy új kis cuccot hogy mûködjön 😄

A többi mint 96-97%-os... (kettõ f1 és egy f3)
redmonk

IMYke2.0.0.0
Adok én neki akkora fülest, hogy észhez tér. 😊))

IMYke2.0.0.0
Én a HDD-t abban a méretben cseréltem/kihagytam volna.

Her Laca
Az a TX3 hangos lesz ahhoz a procihoz.

üdv!
Ma megrendeltem az új gépet.köszi segítséget!
végül is ez az új gép:

ASUS M4A87TD/USB3
AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX Black Edition
KINGSTON 4096MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/4GX
GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
FSP Hexa 500W
COOLERMASTER RC-430-KWN1-GP Elite 430
COOLERMASTER Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP
GENIUS SlimStar 220
GIGABYTE GM-M6880

Her Laca
Nekem a HD 580.

Múltkor néztem itt valakinek ,használtan 30 körül árulják ,pont ugyanazt tudja mint a 650,jelzem mikor mi vettük az is 90 körül volt.
Egy szép darabot megéri megvenni használtan szvsz.

gurubefree
Nekem a HD215 van ha jol emlekszem a tipusara

ゾルターン

Her Laca
Ennek az elõdje van itthon. Félelmetesen szép hangja van.
Mondjuk PC hez kicsit luxus ám😊 De egy jó hifivel tökéletes😊
Én a PC hez Roccat Kavet használok,egy Sonar hangkarival ,szerintem bõven jó ,bár nem is lehet összehasonlítani a Sennheiser-el.
De 5.1 es és szépen szól az is. És ugyi pc-n inkább játszom nem zenét hallgatok.

redmonk
Köszi szépen az infót.

S2000
Így lett +1 videó, hát nem megérte?<#nezze>

kifli
amúgy így ebbõl olyan gondolatom lett, hogy tirexinek vajon miért van hangrendszere? Neki tényleg elég lett volna egy füles 😄
gurubefree
Teszek en a haverokra ... majd szajrol olvsanak 7.1-ben. Ez a fules feler barmivel :0

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

kifli
semmi gond, ezért vagyok itt ilyenkor is 😄
gurubefree
Ez teljesen kiment a fejembol 😊

kifli
azért drága mulatság 4-5 fülhallgatót venni, hogy halják haverok is a filmet ha átjönnek filmezni XD
gurubefree
Peldaul ....

Sennheiser HD 650

Ilyet kerek karacsonyra ......

gurubefree
Mondok neked valamit ..... az teny hogy nem az en penzem de ha ilyet akarsz a PC-hez az nagy hiba . Ennyiert olyan fulest kapsz kolega hogy szoke cicak suttognak benne a fuledbe 24/7.

gurubefree
Gondolom ehez jar egy receiver is amin a system-nek megfelelo 2.1 v 5.1 v 7.1 bemenet van amit a megfelelo alaplapi v. egyeb 2.1 v 5.1 v 7.1 hankartyarol a megfelelo zsinorral csatlakoztatod.