Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ゾルターン
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezt mindenkinek tudom ajanlani ( LifeTime haziko )
Belul :
ゾルターン
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Más: Tudom mik fognak elhangzani, de vállalom. Szóval én ezért a házért vagyok teljesen oda. Tudni kell, hogy imádom a fekete-fehér összeállítást ezért hajlandó lennék a Giga lapját, hogy a vörös ne üssön bele. Ezért az egy házért hajlandó lennék még spórolni és megvenni.
iPon - Corsair Graphite 600T White Edition
Guru3D ReView - Corsair Graphite 600T White Edition
HEXUS ReView - Corsair Graphite 600T White Edition
Az én gépem az iróasztal alul kialakított részébe van, ahol még akkor se látnám, ha plexis lenne az oldala, de ha nem így lenne akkor se nagyon zavarna a szín, az hogy mit tud annál inkább. De kinek a pap, kinek a paplan. Viszont a gépház már nekem se mindegy, az valóban legyen szép 😊
I S A e o e m o w s m !
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Most valahogy kicsit meg is rendültem, hogy ne mATX és Asus rendszer legyen. De sok minden tetszik a ROG lapban. Fõleg a hangkártya meg ez a GameFirst LAN dolog is érdekes, mondjuk nem tudom mennyire mûködik. Plussz egyéb nyalánkságok.
Azért gondolkozom egy ilyenen: Gigabyte Z68X-UD4-B3
Az ár nagyjából ugyanaz, de mint mondtam a belsõ/külsõ összhang is számít nekem. Csak akkor borulna az NZXT Vulcan ház is egy CoolerMaster StormSniper házra.
Engem megnyugtat a tudat, hogy tudom és emlékszem, hogy a gépházban minden ott és úgy van ahogy én akarom és fõleg úgy néz ki ahogy az nekem tetszik. Például az Asus Maximus IV GENE-Z laphoz, Corsair Dominator memóriákat rendelek majd fekete-piros bordával. És PONT. Szerintem majd az SSD-re is csak azért veszek majd egy Scythe "hûtõblokkot" mert az fekete és nekem úgy fog tetszeni a házban.
I S A e o e m o w s m !
Legközelebbi újításommal visszatérek az Intel és nVidia párosra. Amivel soha semmi gondom nem volt. Az ATi driverei fel tudnak idegelni, valamint szerintem Intel processzorával lazábban kihúzom a 2-3 évet. Úgy néz ki mindezt már Angliában tudom majd megtenni, remélem jó árak vannak ott kint. Nézegettem de felesleges átváltogatnom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
valaki magyarázza el mi ebben a pláne, pls...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Saor Alba
A jó kívánságot is, meg a szörnyetegrõl a képeket is! 😉
www.smart-bus.hu
Amúgy jobbulást!
Majd küldök fényképet a Monster-ról.<#ravasz1>#ravasz1><#csodalk>#csodalk>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jut eszembe, ha van kedved pár mondatban foglald össze nekem privátban, hogy menet közben mit gépészkedsz a messzerben... a hûtõkkel még elvagyok, de a PP-el hadilábon állok, hogy mikor mit és miért... 😊 Leírtátok már a totyikjában, de nem találom... :S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu