Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Gigabyte GA-880GM-UD2H
-Athlon II X4 640
-Gigabyte 420W aktív PFC
-2x2gb Kingmax DDR3 1333Mhz
Ehhez a konfighoz szeretnék venni egy VGA-t 25-30k huf értékben, csak nemtudom mit érdemes. Maga a gép csak netezésre, filmezésre, és 1-2 régebbi játék futtatására van. Remélem tudtok ajánlani egy elfogadható vga-t
Amugy ha Firefoxot hasznalsz, akkot a beallitasok elso lapjan (ALT+O) van a kezdolap baellitasanak lehetosege.
Explorernel szinten csak ott ketszer ALT+O
http://www.searchqu.com/406
A mûvelet a határidõ tullépése miatt megszakadt.
Valaki eltudná nekem küldeni, mert nem tom mi francnak írja ki ezt a hibát.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Hogyan lehet kikapcsolni az energiatakarékosságot az összes usb-n?Marhára nincsen kedvem egyenként.
(Azért nem a megfelelõ topigba írok mert ott eddig soha egy kérdésemre sem kaptam választ.)
\"fingjál bele a rencerbe\"
Tegyed fel es meglatod pont nem viszik el.
Raadasul kutyat nem erdekli ki mit vesz meg, hanem azt, hogy a 955-t valto mennyit bukik a vasarlason. J rendben eladja 22-ert, mert ket het muva vesz egy masik processzort, akkor megerte a felesleges penzkidobas ? Nem, csak a hulyeknek, de azon a processzoron ket het alatt nem 2 ezret fog bukni hanem tobbet, foleg akkor ha jonnek az uj procik es mindenki megakar majd szabadulni azoktol a prociktol.
amugy mi az erto olvasas ? Talan ertelmezesi gondjaid vannak ?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Baromi egyszerû a képlet: tegyél fel egy kamu hirdetést 3 hónapos 955-rõl 22K-ért. El fog kelni.
Mondjuk az utolsó mondatod alapján az értõ olvasással is gondjaid vannak.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintem az szuper ha egy 20asért el lehet adni a 955BE-t.
Viszont lehet, hogy a 2500K mellett fogok dönteni. Az SSD szuper dolog, de annyira nem biztos, hogy kell nekem az a gyorsaság, hogy egy leköszönõfélben lévõ architektúrát válasszak.
Megtennéd, hogy ajánlasz nekem egy tápot?
10k ból kifér?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Eladod 20-ert es maris buktad az afat, ami azt jelenti, hogy ha elsore veszed a masik procit egybol megtakaritottal 4k forintot.
PErsz van nehany felhasznalo, aki allitolag "fillerbaszo", mert nem olyan, hogy kidob minden vasarlas utan 4 ezret az ablakon.
A tápot cserélni kell mindenféleképp,RAM-ból meg nem kell +2X2,elég 1X2 is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem bukik annyit. Ne érts félre, ez lenne a logikus szerintem is, de a magyar annyira fillérbaszó, hogy 2000 forint spórolása érdekében is inkább tõle venné meg, mint a boltból.
Az SSD kérdést nem keverném bele, azt minden mástól függetlenül melegen ajánlom.
Sandy-E-re tuti nem fogsz váltani, az más piac. Ez nagyjából olyan, mintha 2 évvel ezelõtt 1156-ról 1366-ra tervezted volna a váltást. Átlagfelhasználásra drága és értelmetlen.
Az a gond, hogy most addig sincs gépem, illetve kétlem, hogy a bevezetõ árak olyan kedvezõek lesznek.
Szerintetek mit érdemesebb venn LGA1155-ös lappali 2500K-t , vagy AM3+-os lappal 955BE + Crucial M4 64GB SATA3-as SSD ?
Fejleszhetõség szempontjából azért lenne jobb a 955BE, mert Sandy-rõl nem hiszem, hogy váltanék Ivy-ra csak majd Sandy-E -re aminek már LGA 2011-es lap kell, de 955BE-rõl mehet a Bulldozer, vagy akár talán még a második generációs Bull is.
Megnéztem a tápot, Dell és 305 Watt. Blum, ha az általad ajánlott 6770-t veszem, kellene cserélni? Ati oldalon azt írja min. kell neki 450-es.
Ja és még annyi, hogy 2x1 GB DDR2-es sdram van benne, 4GB szeretnék benne minimum, de az a kérdésem, ha csak veszek hozzá plusz 2x2-õt akkor a 6 hogy muzsikál?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
De segítek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
De ha jól látom, ezen csak 20pines alaplapi csati van, és egyetlen SATA sincs rajta?
A helyedben szétflexelném a haverokkal sörözés közben...
01110000 01110010 00110000
Egy kérdésem lenne, van egy E6750 2.66ghz 2 magost, egy q 6600asra meg éri szerintetek cserélni? (csere nem kerülne pénzbe)
Elõre is Köszönöm!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Ha a kártyád pontos típusát megtudnád mondani,az jó lenne.
Kicsi, asszem ezt hívják lowprofile-nak, de nemtuti, passzív hûtéses.
Amúgy mihez jók ezek a Quadro-k meg PNY-ok?
All hail the double x!