Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SentikeAe0n
Sziasztok!

-Gigabyte GA-880GM-UD2H
-Athlon II X4 640
-Gigabyte 420W aktív PFC
-2x2gb Kingmax DDR3 1333Mhz

Ehhez a konfighoz szeretnék venni egy VGA-t 25-30k huf értékben, csak nemtudom mit érdemes. Maga a gép csak netezésre, filmezésre, és 1-2 régebbi játék futtatására van. Remélem tudtok ajánlani egy elfogadható vga-t
Jakuza001
Szerintem akkor itt az ideje, hogy vegg futtas a gepen egy virusirto valamint adware ellenorzo programot, mert maguktol nem szoktak megvaltozni a kezdolapok.

Amugy ha Firefoxot hasznalsz, akkot a beallitasok elso lapjan (ALT+O) van a kezdolap baellitasanak lehetosege.
Explorernel szinten csak ott ketszer ALT+O

Taylor10
Sikerült megoldanom a letöltést, de lenne még egy gondom.Ezt a kezdõlapot hogyan lehet eltávolítani?Már a googlét megadtam kezdõlapnak de minden egyes indításkor ezt az oldalt hozza fel.

http://www.searchqu.com/406

Taylor10
Üdv.Lenne egy nagyon nagy gondom.Letöröltem a mozilla firefoxot mert valami gond volt vele, most az internet exloperrõl le akarnám tölteni erre ezt a hibát írja ki.

A mûvelet a határidõ tullépése miatt megszakadt.

Valaki eltudná nekem küldeni, mert nem tom mi francnak írja ki ezt a hibát.

zöldeshányás
Csumi!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.Hogyan lehet kikapcsolni az energiatakarékosságot az összes usb-n?Marhára nincsen kedvem egyenként.
(Azért nem a megfelelõ topigba írok mert ott eddig soha egy kérdésemre sem kaptam választ.)

\"fingjál bele a rencerbe\"

Jakuza001
Latom nem nyugszol ha hulyesegeket beszelsz.
Tegyed fel es meglatod pont nem viszik el.

Raadasul kutyat nem erdekli ki mit vesz meg, hanem azt, hogy a 955-t valto mennyit bukik a vasarlason. J rendben eladja 22-ert, mert ket het muva vesz egy masik processzort, akkor megerte a felesleges penzkidobas ? Nem, csak a hulyeknek, de azon a processzoron ket het alatt nem 2 ezret fog bukni hanem tobbet, foleg akkor ha jonnek az uj procik es mindenki megakar majd szabadulni azoktol a prociktol.

amugy mi az erto olvasas ? Talan ertelmezesi gondjaid vannak ?

hedonist
köszi!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

franc0
Látom, egybõl támadsz ha valaki megrendíti a kis világodat 😊
Baromi egyszerû a képlet: tegyél fel egy kamu hirdetést 3 hónapos 955-rõl 22K-ért. El fog kelni.
Mondjuk az utolsó mondatod alapján az értõ olvasással is gondjaid vannak.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ez nem FX szériás. Ez egy APU.
Szerintem az szuper ha egy 20asért el lehet adni a 955BE-t.
Viszont lehet, hogy a 2500K mellett fogok dönteni. Az SSD szuper dolog, de annyira nem biztos, hogy kell nekem az a gyorsaság, hogy egy leköszönõfélben lévõ architektúrát válasszak.

hedonist
Rendben köszönöm szépen!

Megtennéd, hogy ajánlasz nekem egy tápot?

10k ból kifér?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jakuza001
Hat hogyne. Akkor mennyit bukik, hasznaltan ki fog venni afasan kezbol meg egy processzort ?
Eladod 20-ert es maris buktad az afat, ami azt jelenti, hogy ha elsore veszed a masik procit egybol megtakaritottal 4k forintot.
PErsz van nehany felhasznalo, aki allitolag "fillerbaszo", mert nem olyan, hogy kidob minden vasarlas utan 4 ezret az ablakon.

Jakuza001
Hát...azt a kártyát 15k körül adogatják. Szóval csodát ne várj.
A tápot cserélni kell mindenféleképp,RAM-ból meg nem kell +2X2,elég 1X2 is.

pxxl
hát sztem azt 10-15 körül simán el lehetne passzolni 😊

All hail the double x!

franc0
"azonnal elbukod a megvett 955 afa erteket"
Nem bukik annyit. Ne érts félre, ez lenne a logikus szerintem is, de a magyar annyira fillérbaszó, hogy 2000 forint spórolása érdekében is inkább tõle venné meg, mint a boltból.

franc0
Kezdjük ott, hogy a 955-tel nagyjából az i3 2100 van pariban. Ha ez utóbbi mellett döntesz, valóban lesz lehetõséged késõbb minõségi fejlesztésre alaplapcsere nélkül.
Az SSD kérdést nem keverném bele, azt minden mástól függetlenül melegen ajánlom.
Sandy-E-re tuti nem fogsz váltani, az más piac. Ez nagyjából olyan, mintha 2 évvel ezelõtt 1156-ról 1366-ra tervezted volna a váltást. Átlagfelhasználásra drága és értelmetlen.

Ez a 33ezer honnan jött? (én az FX szériára gondoltam)
Az a gond, hogy most addig sincs gépem, illetve kétlem, hogy a bevezetõ árak olyan kedvezõek lesznek.

Jakuza001
Varni par hetet azt mondom. Felesleges most mmar megvenni a 955BE-t, mikor itt vannak mar az uj Buldozerek es mar lattam a hazai piacon 33k alatt csak 8k plussz a 955-hoz kepest, ami azt jelenti, hogy azonnal elbukod a megvett 955 afa erteket, ha tovabb ertekesited a processzor cserenel.

Helló!

Szerintetek mit érdemesebb venn LGA1155-ös lappali 2500K-t , vagy AM3+-os lappal 955BE + Crucial M4 64GB SATA3-as SSD ?

Fejleszhetõség szempontjából azért lenne jobb a 955BE, mert Sandy-rõl nem hiszem, hogy váltanék Ivy-ra csak majd Sandy-E -re aminek már LGA 2011-es lap kell, de 955BE-rõl mehet a Bulldozer, vagy akár talán még a második generációs Bull is.

hedonist
Sziasztok, na megvan a Quadro típusa: Nvs 290, passzívhûtéses.

Megnéztem a tápot, Dell és 305 Watt. Blum, ha az általad ajánlott 6770-t veszem, kellene cserélni? Ati oldalon azt írja min. kell neki 450-es.

Ja és még annyi, hogy 2x1 GB DDR2-es sdram van benne, 4GB szeretnék benne minimum, de az a kérdésem, ha csak veszek hozzá plusz 2x2-õt akkor a 6 hogy muzsikál?

Máté94
Én "el-lánó"-nak ejtem. 😄
redmonk
ok, thy

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Én egyszerûen Lanó-nak ejtem. 😄

elitehun
Mit hogy kell kimondani? 😄
Jakuza001
Ahogy neked jol esik, amugy olyan mintha a Janót L-el mondanad es mintha kozben beakarnal nyalni valahova. 😄

redmonk
Bakker lehet, hogy csak fáradt vagyok vagy a meleg miatt van. De hogyan kell kiejteni? Egyáltalán angol szó ez?

Her Laca
Google.
De segítek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Máté94
Vissza az egész.
Hallgatom az AMD Llano-ról való tudnivalókat. <#zavart1>
Máté94
Igazad van, elmentem mellette.

Köszi. 😊

És akkor még egy véleményt a merevlemezrõl:HDD
franc0
Már tegnap írtam, FSP 350 APN.

Máté94
Meggyõzõ érvek... huhh kezdjük tépni a 70e is, de azért nézzünk akkor egy olcsó, jó (összefér a kettõ egy tápnál?) tápot. 😊

Solten
Verd szet a fuben talalt kalapaccsal ahogy ez a joember: link.

Saor Alba

franc0
Az nem meglepõ, hogy nincs védelem, PFC, rossz hatásfok.
De ha jól látom, ezen csak 20pines alaplapi csati van, és egyetlen SATA sincs rajta?
A helyedben szétflexelném a haverokkal sörözés közben...

GAthersw
Mert az ilyen MS Industrial, Switch Power, Codegen, Vargáné és Tsa. tápoknál a szükséges védelmek vagy hiányoznak, vagy csak névlegesen vannak meg, vagy megvannak de silány minõségûek és nem látják el a feladatukat, továbbá a névlegesen megadott teljesítmény 40-50%át tudják leadni.

01110000 01110010 00110000

Máté94
Ha már nem, akkor felvilágosítotok, hogy miért nem?
Nem kötekedni akarok, csak tanulni. 😊
franc0
Vegyél bele egy FSP-t.

Nem. Nagyon nem.

Máté94
Egyébként a régi gépben egy MS Industrial KY400-ATX van benne, ez jó lesz az új rendszernek is? 😊
Ha nem kerül pénzbe,akkor persze.

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, van egy E6750 2.66ghz 2 magost, egy q 6600asra meg éri szerintetek cserélni? (csere nem kerülne pénzbe)
Elõre is Köszönöm!

hedonist
Este megírom milyen, de sztem ezeknél régebbi!

redmonk

3D-s munkára. Nem játékra találták ki õket.
Ha a kártyád pontos típusát megtudnád mondani,az jó lenne.

hedonist
meg fogom nézni még ma és írok, de ránézésre kis darabnak tûnik😊

Kicsi, asszem ezt hívják lowprofile-nak, de nemtuti, passzív hûtéses.

Amúgy mihez jók ezek a Quadro-k meg PNY-ok?

Ha még ennyit rá tudnál áldozni,akkor egy ilyenre benevezhetnél:

LINK

pxxl
milyen nvidia quadro van benne? azt lehet h szép pénzért el tudod passzolni, komoly vga-k azok 😊

All hail the double x!

hedonist
VGA-ra kb 20-25, ha szükséges.

Mennyit szánnál rá maximum?

franc0
Ebben a kategóriában csakis ThinkPad jöhet szóba nálam. Fõleg T60, esetleg T61 ha valaki nagyon ár alatt adja.
Egy pillanatra el is gondolkodtam, hogy felajánlom az enyémet, de egyszerûen annyira fasza gép, hogy fájna érte a szívem 😊