Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
Inkább mondj nekünk egy maximum árat és, hogy mely hardver komponensek kellenek...mi meg a lehetõ legjobb megoldást kihozzuk belõle

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

KranaZoli
Laca!

Azt Én értem, hogy a K-s széria nagyon jól sikerült. De, a jó édes anyucikáját az Intel-nek, hogy azért kelljen másik alaplap a felhasználónak, hogy azt ki is tudja használni.
(ez nem marketing fogás, ez behányós történet inkább)

Én csak arra akartam rámutatni, hogy tfh.: még 1 évig semmi szükséged nem lesz 4Ghz és a fölötti CPU-ra, akkor van egy olyan lapod, amiben tudod tuningolni a 2500K-t, de még semmi szükséged rá; mert nem használsz pl. grafikus modellezõ alkalmazásokat; nem használsz egyszerre 5db virtuális gépet; nem használsz grafikai ûber szerkesztõ alkalmazásokat; nem renderelsz non-stop, stb...

Szükséged lehet pl. a 4 mag-ra, addig OK (pl. ARMA és hasonló játékok).
Lesz is belõle 3,3Ghz-es alapból.

Értem Én, hogy nem akarsz agitálni, köszönöm!
De a véleményekre kíváncsi vagyok. Csak Nekem vhogyan az kevés indok, hogy azért legyen 4Ghz mert jó az.

Erre írtam példának:

Mire volt jó Nekem, hogy pl. a Wolfim 3,2Ghz helyett 3,8Ghz-en ment?! Gyorsabban töltõdött be a Windows, gyorsabban indultak az alkalmazások, de ezért vettem 96GB-os SSD-t, hogy arra telepíthessem akár a játékokat is.

Ilyenkor max. marad annyi, hogy a loading képernyõ kevesebb ideig van kint a képernyõn. (de szintén SSD) Ettõl nem lesz se több, se kevesebb FPS-ed, se folyamatosabb játékmenet, ui. az 580-as ezt izomból megoldja táplálékkiegészítõk nélkül.

Bízom benne legalább ugyanígy megoldja ezt a GTX 570-es is.

Szerintem elõbb fog majd kelleni GPU-t cserélni, mint a CPU-t tuningolni.

Persze lehet rosszul látom. Ezzel most nem azt írtam, hogy csakazértsem veszek P67+2500K+1666Mhz-es RAM-okat. Csak ha szinte már többet nem játszom, mint játszom, akkor aztán hulla feleslegesen van a tuning, ill. nem használok olyan alkalmazásokat, melyek igényelnék.

Más:

Ezzel a PCI-os SATA történettel annyi problémám van, hogy a szabad PCI slot, ami tenni tudnám sajnos elég közel lenne a GTX570-es 2db pörgõjéhez. 😞

A másik meg, ha erre van dugva egy SATA eszköz, akkor arról hogyan lehet boot-olni?! (pl.: DVD-ROM; SSD meghajtó)

Hogyan mûködik egy ilyen SATA-s PCI kártya?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Szerintetek melyik gép éri meg innen? Igazából még nem aktuális csak érdekelne a véleményetek, köszi. ( ár/érték arány fontos )

Her Laca
Akkor vegyél simát. H-s lap 2500 és ennyi. Azért ne keverd itt a HT-s tuningot a K-s Sandy félével. A K-s széria ,egy jó marketing (plusz pénzért)
mivel ezek a cuccok jól sikerültek ,így egyszerû szorzó állítással tudod használni a procit ,és ez nem befolyásolja a rendszered más komponenseit.
A HT állítgatás az már kényesebb kérdés.Ott több összetevõt kell szépen összehangolnod. Több a buktató és a kérdõjel benne.
És hogy mire kell a 4 GHz? Bármire.Jó az ha van én azt mondom.
És mivel mint már írtam úgy hozza a 4 ghz et egy ilyen proci,hogy komoly feszültség csökkentést csinál az ember, így a hõmérséklet ,és a vele járó hanghatás sem nõ. De azt veszel majd ami jólesik😊 én nem agitállak.
Jelzem a helyedben egyszerûen vennék egy PCI os sata kártyát és le van tudva a dolog😊Válogass😊
Ha a jelenlegi rendszereddel meg vagy elégedve ,akkor semmi értelme újat venni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sir Quno Jedi
Nyugalom, abszolúte igazad van. Semmi tuning, alap alkatrészek gyári órajelen. Hang, hûtés, fogyasztás és stabilitás, nomeg folyamatos, megbízható teljesítmény.

Csak a hülyegyerekek tucsingolnak, én is kinõttem már belõle sok-sok éve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

KranaZoli
Nem vergõdöm.

Jövõ hónap elejéig úgy se fogom tudni lebizniszelni a dolgot. Addig meg okosodok. Lehet, hogy fos lesz belõle - viszont az Én tudásom meg gyarapszik. 😊

Így Számomra nem csak arról szól a történet, hogy melyik legyen hanem arról is, hogy melyik miért. Nem követtem a dolgokat - mert nem terveztem váltást.

De most már kezd összeállni a kép, hogy okosodom jobbról és balról is. Én kapom a pofonokat. 😊

Szóval akkor H67-est nem lehet tuningolni - ezért a tuning mesterek ezt "irodai" lapnak tartják. Ellenben ha a P67-esben nem tuningolod a 2500K-t tulajdonképp ugyanott vagy vele. Vagyis kidobtál az ablakon 8ezer pénzt. Ezért, hogy ne érezze Magát átverve az ember mindenképpen tuningol ha kell, ha nem - mert különben mi a rákban van a P67-es chipset-es lapja és a 2500K-s procija. (esetleg az 1600-as memóriái)

IGP épp a P67-es chipset-ben van kilõve hardveresen. Ellenben a H67-esben nincs és ezért megint rá lehet mondani, hogy irodai lap.

Szóval ha már annyira tuning és IGP, akkor oda a Z68-as lap fog kelleni. Ott meg már Maga a lap kerül jóval többe. Itt egy átlag júzer az IGP-t szintén sem használja - ergó ugyanott van vele, mint a P-s chipset-el. (vagy örül annak, ha bexarik a VGA, akkor amíg garin van legalább tud net-ezni, vagy akinek van használja a notit helyette)

H67 + 2500 + 1333 mire is nem elég?!
P67 + 2500K + 1600 hova kell jelenleg, vagy akár 1 év múlva a 4Ghz-es CPU - ha a játékok többsége alá inkább minél erõsebb GPU kell.

Amennyire Én látom 3,3Ghz-en egy i2500 elvisz minden játékot. Szerintem játékra felesleges a 4Ghz és fölötte. Vagy írjatok játékot, ami igényli, vagy igényelni fogja a 4Ghz és a fölötti CPU-kat?

Az már elég trágya egy megoldás az Intel részérõ, hogy H-s chipset és 2500-t nem lehet tuningolni. Ergó fizetni kell az Intel-nek azért, amit a mostani lapomban ingyen használhatok. (menjenek a jó édes anyucikájukba!)

Ha meg P-set veszel és 2500K-t de nem tuningolsz, akkor kidobtál az ablakon 8 ezer pénzt és áltatja Magát az ember, hogy bezzeg majd egy év múlva fel fogom tudni húzni 4Ghz és a fölé a GPU-t. De majd vehetek újabb VGA-t is, mert qrva élet, hogy akkor már erõsebb GPU is fog kelleni.

Amíg nincs új konzol generáció, addig a játékokban nem lesz 180 fokos fordulat. Sõt örüljünk, ha 1általán jelenik meg vmi normális játék PC-re.

De a 2500-asban is lehet tuningolni, csak azt Turbo Core-nak nevezik és nem kell érte több pénzt fizetni.

Szumma-szummárum van 2db opció, vagy tuning nélküli verzió ami szerintem(!) elég lesz még jó ideig mindenhova, vagy a tuning-os amit felhúz az ember 4Ghz és a fölé és mit ér el vele?! Hol jön ki ez akár játékban, akár máshol. Átlag felhasználásnál!

?!

Nem tudom sikerült-é jól összefoglalnom, de Én ezt a konklúziót tudtam eddig leszûrni. <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

redmonk
Pedig már nem egyszer még kiszámolva is leírtam/leírtuk neki mivel és hogyan jön ki anyagiakban.

Szvsz az a P-s Asrock pont megfelelõ lenne, a "K" és a sima i5 között árban elenyészõ a különbség tehát akkor már a komolyabbik fajta (ha szükség lesz rá még jobb áron is ellehet majd adni mint sima társát), mehet mellé a baromi olcsó Kingston memória aztán kész.

szevasztok. eladnám az asztali gépem és vennék helyette egy laptopot, csak gondoltam megkérdem szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni, mert ami ilyen topic van, az ki van halva. az aláírásomba találjátok a configot. köszi, és bocsi hogy itt kérek ilyen segítséget

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Her Laca
Zoli.
Me vergõdj már ezen a tuning dolgon annyit. A 2500K nem sokkal drágább ellenben van benne tartalék ,az hülyeség,hogy ha a sima kevés lesz veszünk majd másikat. Egy jó hûtõvel mindenféle hókuszpókusz nélkül ,mindegyik tudja a 4.5 Ghz et.És ha jól tudom az IGP-je is erõsebb mint a simának,bár én azt nem használom,így fingom sincs róla igazán. Az meg elégnek kell legyen hosszútávon is.
Lapot vegyél valamit P-s vagy Z -s et, tök mindegy a márka is ,aztán rá se kell nézned hosszú ideig a gépre. Én az ASUST azért ajánlom ,mert avval van tapasztalatom. Hülyén venné ki magát ha olyanról mondanék véleményt amit még nem is láttam,de végeredményben mindegy mit veszel ,a legfõbb szempont az ár és a garancia szvsz. Három év gar legyen rajta és pont. Ne ragozzuk ezt már tovább,mert mint szoktam mondani ha a szart sokáig paskoljuk elõbb utóbb fos lesz belõle😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

BEAST
Tudom, hogy azok az ajánlások nem nekem jöttek. Csak azokról jutott eszembe. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Már én is néztem õket,elég komoly cuccaik vannak.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

redmonk
Ha kapható lenne idehaza ez a márka, sok borsot törne sok cégnek az orra alá. Rosewill

redmonk
Legutóbbi ajánlásom neked. Majd a reakcióm. Azután a megoldás.

redmonk
Az az ajánlás nem neked ment sorry 😉

Amiket írtam neked abban egyikben van Scythe Mugen 2 REV.B

Hecker007
A H-s lapokban nem lehet tuningolni sehogyse, volt próbáltam, nem lehet.
A sima 2500-as procik szorzó zárasak tehát nem valószínû hogy túl egyszerûen lehetne tuningolni, szerintem nem is próbálta még senki, mert minek ha ott a K-s amiben nincs semmilyen tuningzár simán lehet húzni.

BEAST
A mostani E8400-at egy AC Freezer 7 Pro hûti. Ezért gondoltam az i5 2500k mellé Freezer 13-ra, de ez a CM Hyper 212 Plus is elég jónak tûnik.
Viszont a méretekre nem is gondoltam. Majd holnap méricskélek egy kicsit, de szemmértékre lehet új házat is keresnem kellene. 😄

AC Freezer 7 : 109 x 95 x 125 mm
AC Freezer 13 : 123 x 96 x 130 mm
CM Hyper 212 : 120 x 79.7 x 158.5 mm

Egy csöppet nagyobbak. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

KranaZoli
"Tehát tuningolni nem fogsz"

Majd kíváncsi leszek holnap a folytatásra...

No, várjunk-várjunk. Én nem teljesen úgy értettem azt, hogy nem fogok tuning-olni, hogy pl. ne szeretném kipróbálni, akár pár napig(1 hétig) járatni tuning-on, hanem úgy, hogy ha ezt megteszem nem hiszem, hogy eget-rengetõ különbség lesz teljesítményben (viszont majd jobban melegszik a CPU is) - de a lehetõségem legyen már meg.

Én úgy fordítottam le Magamnak, hogy a H-s alaplapok is tuningolhatóak, de pl. instabilak, nincsenek kietesztelve, ... és kb. ugyanezt a 2500-ról is.

De most már inkább vmi féle hardveres féket vélek Én felfedezni, amiért fizetni kell, hogy ne legyen.

Hecker007
775-nél is volt H jelzésû lapkészlet ha jól emlékszem és azokkal a lapokkal se lehetett tuningolgatni, egyszerûen a lap nem arra van kitalálva olcsóbb alkatrészekbõl vannak így nem tesz jót nekik a tuning, de tuning nélkül tök mindegy hogy H, P, Z vagy késõbb X jelzésû lap van a gépben

KranaZoli
Értem, és nem zavartál össze, Én ezt a tuning és nem tuning témát nem vágom, de van egy sejtésem, hogy miért kérdezte mindenki akarok-é tuningolni, vagy sem.

Ne legyen igazam, de úgy érzem vmi olyasmi lesz a válasz mint amit lentebb kibutáskodtam.

No, léptem.

Bye!

redmonk
Utolsó tippem számodra Zoli! Tehát tuningolni nem fogsz, S-ATA csatlakozók helye legyen rendben, 8GB memóriát meg nem használnál ki, lehetõleg a színek is klappoljanak 😉

Gigabyte GA-H67A-USB3-B3 26.819,-
INTEL Core i5 - 2400 3.10GHz 40.129,-
Kingston HyperX Blue 4GB 1333MHz CL9 KIT 6457,-
AC Freezer Xtreme REV.2 8950,-
Összesen: 82.355 Ft

* Mint már említettem Gigabyte GTX570 60k-ért el, így akkor: 22.355 Ft a végösszeg

"Ennyit azárt, hogy mondjuk 1Ghz-el magasabb legyen a CPU?! Háááááát, nem tudom. És akkor már kellene hozzá ey tuning RAM KIT is."

Erre írtam, hogy nem kell specko tuning ram, hanem elég az is amit akarsz venni.

KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
egységár: 6.457 Ft

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

KranaZoli
Kössz Solten, holnap elolvasom.

KranaZoli
Hú, Én ehhez nagyon hülye vagyok, de a lényegét szerintem most kezdem érteni most, hogy így össze lett foglalva.

De mi az, hogy nem lehet tuningolni? Én ezt nem értem, Én még LGA775-nél tartok. 😊

Hát van egy sokkal butább gépem és össze-vissza lehet tuningolni, állítgatni minden xart a BIOS-ban.

Ezeknél a jószágoknál pl. a H-s chipset-û lapoknál mi van a BIOS-ban, vagy mi az, hogy nem lehet tuning-olni?! 1xerûen ezt nem tudom elképzelni. 😊 Nincs is BIOS, vagy mivan?! Bemegyek a BIOS-ba, aztán le tudom jelszavazni, boot-olási sorrend-et állítani, aztán tsókolom, buta, mint egy noti BIOS, vagy mi ez?

És itt ezreseket kell azért fizetni, ami a jelenlegi LGA775-ös lapomban mint a józsefvárosi piac?! Nekem ez most úgy jön le, hogy fizetni kell azért, hogy tudjam emelni a proci, a ram órajeleket, stb...

Faxxxom ki van ezzel.

"Tuningramok meg nem kellenek. Egy mezei KINGSTON 1600-as tökéletes."

Ari, ezt úgy értettem, hogy ha azt akarom, hogy 1600-as "tuning" RAM-ot használjak.

7vgén körbenézek YT-on H és P-s BIOS-ok után, mert erre most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a rák is ez.

Én nem akarok tuningolni, de azt Én nem úgy értettem, hogy Nekem "butább" BIOS-ú lap kell, szal ezt nem is értem. Én arra gondoltam, hogy ott van, adott a lehetõség, de a pöcsöm sem akar tuningolni. Mint a Wolfim. Mehetett volna 3,8Ghz-en, de nem kellett. De azért kipróbálni ki tudtam. Itt meg akkor még kipróbálni sem tudom, vagy mi?!

A jó édes anyucikájukat, ha ez így van.

No, mára ennyi volt az okosodásom, mentem pihizni.

Köszi mindent!

Jóccakát fijjugok!

franc0
Csak hogy összezavarjalak, elmondom én mit vennék magamnak a saját pénzembõl.
ASROCK H61M-S
INTEL Core i5-2400 3.10GHz 1155 BOX
KINGSTON 8192MB DDR3 1333MHz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/8G
Összesen 63 829 Ft.

Az általad összerakott 8 gigás szett ennél kereken 50%-kal drágább. Szerinted lesz az 50%-kal gyorsabb? Közel sem. Értem én, hogy e-penis, meg tuningoljunk mer' az menõ, de hosszútávon jobban jössz ki így.
A gyári hûtõ is lehûti, aztán ha a hang zavar majd teszel rá egy AC Freezert oszt kész.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Solten
Ezt erdemes atfutni szvsz: link

Saor Alba

Solten
Sorry probaltam keresni egy nagyobb kepet es nem figyeltem.

Saor Alba

pontosan, bár gondolom ez Zolit nem nagyon mozgatja <#kacsint>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Hecker007
- Z68 + 2500K = tuning, igp, viszont több valamivel mint +8k

Solten
Ilyen Seagate van a notimban, gyors, csendes. Ajanlott.

Saor Alba

Egyszerûbben:
- P67 + 2500K = tuning, viszont nincsen IGP. Drágább +8k
- H67 + 2500 = IGP, de nincs tuning, Olcsóbb marad 8k

"Minden másban dettó ugyanaz, csak egyik tuning lap, másik meg nem?!"

Nem teljesen, mert a H67-ben tudod, használni az Igp-t.
Tuningramok meg nem kellenek. Egy mezei KINGSTON 1600-as tökéletes.

Hecker007
Nem kell tuning ram kit és nem csak 1GHz-et lehet húzni pluszba hanem akár 2-t is! 1600MHz-es ram elég hozzá, ha nem akarod húzni a procit akkor viszont felesleges az 1600-as ram is mert a proci alapjáraton 1333MHz-es memóriákat kezel minden máshoz állítgatni kell, meg memória feszt emelni ami ugye megint csak a procin keresztül lehet mert abban van a memória vezérlés is

Hecker007
igen, de nekem a 96GB az kevés lenne sajnos, 15-20eFt-nál meg nem nagyon akarok többet költeni rá

KranaZoli
Akkor mégsem írta el Ari.

Mert gondolom, akkor

- P67 passzol a 2500K-hoz; és
- H67 passzol a 2500-hoz

(ha jól értem)

Minden másban dettó ugyanaz, csak egyik tuning lap, másik meg nem?!

Akkor kimatekozva a tuning-ért kell fizetni cca. 8ezer pénzt. Mert ha jól értem, akkor oda tuning lap és tuningolható 2500-as kell. Ami cirka +8ezer pénz.

Ennyit azárt, hogy mondjuk 1Ghz-el magasabb legyen a CPU?! Háááááát, nem tudom. És akkor már kellene hozzá ey tuning RAM KIT is.

Akkor az már +10k körül van.

Csak nem tudom, hogy ez miben nyilvánulna meg.

Én nem tudom milyen a H-s és P-s lap BIOS-a. A H-s lapokban nem lehet állítani az FSB; memória órajeleket; stb... semmit?! (vagy mi) Ezt Én nem értem...

franc0
Ezek felejtõsek. Ha sebességre megyünk, csak a WD Scorpio Black jöhet szóba. Tehát WD3200BEKT vagy WD5000BEKT.

De én laptopba nem vennék már HDD-t. Vegyél egy 96 gigás Kingston SSD-t.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Seagate

Jah megvan <#bee1> Tehát; mivel Te nem akarod tuningolni a procit, nyugodtan veheted a H-s lapot.

Hecker007
én is kérnék egy kis segítséget, laptopban szeretném kicserélni a HDD-t valami gyorsabbra mert a 320GB/5400RPM egy kicsit lassúcska
a kettõbõl szerintetek melyik lenne a jobb választás:
egyik jelölt
másik jelölt

Hecker007
a H67-es annyiban különbözik a P67-tõl hogy a nem lehet benne tuningolni a procit, viszont lehet használni benne az IGP-t

KranaZoli
Hát, hogy P-s, vagy H-s chipset-û az alaplap. Azt írja Redmonk, hogy a H-s az irodai lap. Én nem tudom, de valóban, idáig P-rõl volt szó és nem H-ról.

P8 HÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 67; vagy
P8 PÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 67

😊

Nem értem a kérdést? hol lenne elírás?

KranaZoli
Úúúúpsz. Sas szemed van.

Ari nem történt ott elírás? Ezt Én nem is néztem, hogy P, vagy H.

- ASUS P8H67 REV 3.0
- ASUS P8P67 REV 3.0

Sziasztok egy kérdésem lenne ugye vannak AMD bõl X6 os procik, na mármost azok melyik Intel procival vannak egy teljesítményszinten?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

<#eljen>

ramra meg 70139

Én is 8GB-ot írtam, biztosan nem vetted észre a "2db"-ot a végén. Személy szerint feleslegesnek tartom a 8GB-ot, (legalábbis játékra)viszont annyira pofátlanul olcsó, hogy vétek ott hagyni.

Jó cucc az a Hyper 212+ nagyon is.

redmonk
Így van. Én inkább Artic Cooling Freezer Extreme vagy Corsair A70-t tennék a cpu-ra (utóbbi nincs iponon)

<#eljen>

redmonk
A 30k-s Asus lap H67-es chipsettel van ez meg P67-es (elõbbi amolyan irodai cucc). A P67-es Asus amit ajánlottunk 36k. 8GB-nak akkor tényleg nincs értelmes, ha olyanokat nem használsz, viszont az a jóféle Corsair szerintem megéri a plusszt a többihez képest. A mai játékokhoz simán elég a sima 2500 i5 is ha meg majd már többet igényelnek akkor ahogy mondtad, úgy is megint friss cucc lesz. Válassz egy lapot, add el a Giga kártyát aztán kész. Mellesleg amennyit lefaragtam az Asrock lappal és a sima 2500-al abból vehetsz fain 120-as cpu hûtõt egybõl Corsair A70 például, vagy Artic Coolin Freezer Extreme.

KranaZoli
Kosár tartalma:

ASUS P8H67 REV 3.0
egységár: 30.700 Ft

KINGSTON 4096MB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3B1K2/4G
egységár: 6.457 Ft

INTEL Core i5-2500 3.30GHz 1155 BOX
egységár: 45.131 Ft

COOLERMASTER Hyper 212 Plus
egységár: 7.588 Ft

Kosárban: 4 tétel
Összesen: 89.876 Ft

Önibádi?! Hm?! Vundersõn?!

Ugyanez, csak 8GB RAM-al:
Összesen: 95.844 Ft