Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX 56.018,-
CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT 13.187,-
SCYTHE Mugen 3 12.663,-
COOLERMASTER GX 450W RS450-ACAAD3-EU 16.925,-
Összesen: 129.093 Ft
nyílván kihozható olcsóbban viszont ezek biztosan minõségi és korrekt alkatrészek hosszú távra
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Ami biztos, az a videókártya, egy Radeon 5870.
Igazából i5-2500K-n gondolkoztam. Az megfelelõ lenne? Ami még kéne, az 8 giga memória, procihûtõ, táp. Ezek kiválasztásában kérném a segítségeteket. A csendes gép híve vagyok, szóval nem akarom agyon tuningolni, csak kihozni belõle, amit normális keretek között lehet.
Árban rugalmas vagyok, most a lényeg, hogy legyen egy jó gép, amin tudok néha játszani új játékokkal normális felbontásban (végre van szabadidõm 😄) és filmet nézni. 😊
Elõre is köszönöm a segítséget! 😉
Nem tudom oda feled ok szallitanak-e ki, szerintem igen. En az eclipsecomputers.com-tol rendeltem ezt azt. Volt nemi galiba, foleg mert nem annyira naprakesz a webshop, szoval erdemes rendeles elott telon megerdeklodni. Valamint a kulonbozetet azonnal vissza is utaltak es 3 nap alatt kezhez kaptam a cuccot amut nagyon jol nyomom lehet kovetni h merre jar. Szerintem egesz jo araik is vannak.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
* Crysis 2-õk
* Battlefield 3-ak
* Metro 2033-ak
és társaik.
Csak, lusták, rugdossák a seggüket a kiadók, és nem utolsó sorban, az aktuális trendnek megfelelõen - nem is mindig kényszerûen - a legerõsebb hardverekre kell fejleszteniük, hogy... de ez már összeesküvés-elmélet téma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A munkára PC-t használónak szintúgy.
A kocajátékosoknak még nem húsba vágó. Egy erõs két magos remekül elvan egy 6850-essel.
Dübörög a 965ös x4
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Saor Alba
A 68xx-as sorozat csak frissítés, gyártástechnológia miatt. Éppúgy, ahogy a kisebb 5xxx-esek is, felvértezve - többek között - a frissített DirectX képességgel.
AMD/ATI-nál nem kell ördögöt látni a dolgok mögött, nem úgy az nVidia sorozatos átnevezgetõsdijével kapcsolatban... régi motorosok tudják mirõl beszélek <8800 - 9800 - 220, stb.>8800 - 9800 - 220, stb.>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

#73902: persze így érthetõ az álláspontod 😊 csak az emberek többsége nem ezt vallja
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=344
Én Pécsett éltem 13 évig
N460 GTX vagy HD6850?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...de 6850-el jobban jársz. Persze, ha árat is mondanál egyszerûbb lenne.
[merlinw.org]
"Ha Budapesthez képest vidéki" 😄DDDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Köszi
#73892-t ajánlom én is.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ha budapesti vagy, akkor a szállítási költséget megúszhatod. Ha Budapesthez képest vidéki, akkor ehhez 2500 Ft is hozzájön.
Max 40.000 a felbontás pedig : 1680*1050
Köszönöm kedves Blum és mindenki másnak a segítséget.
Összeget még mindig nem írtál,felbontást úgyszintén...fuss neki mégegyszer.
Nem vagyok egy bunkó, mert a végén meg is köszöntem.
A gépem: Abit IP35, Intel Core2Duo E8200, 8800 GTS 512,4 GB Geil RAM
Köszi a segítséget
Esetleg kinyögsz egy "csá"-t.
Aztán megmondod,hogy mennyi a keret,mekkora felbontásban játszanál,milyen géped van.
Mit ajánlotok?
Köszi