Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Saor Alba
Néhány frankó webshopot esetleg belinkelnél, pls?
szóval ez esetben válasz, vélemény a kérdésre?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Dübörög a 965ös x4
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De egyébként jó meg minden?
Az integrált VGA használható duaálban egy külön VGA val? és ha igen melyikekkel?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy spanom is építene egy gépet (mATX-t mindenképpen). Azt mondta, hogy tetszik neki az az alaplap amit én magamnak rendeltem, viszont õ nem szívesen adna ki 140fontot egy alaplapért, de õ is szeretne egy ütõs mATX lapot. Na most találtam egy ilyet (MSI Z68MA-EB55 B3), viszont MSI-t én helybõl nem szeretek ajánlani (rossz tapasztalataim miatt). 118font
Ez elõbbit félreteszem, és azt szeretném kérdezni tõletek, hogy bátran ajánlhatom a linkelt lapot vagy valahogyan beszéljem rá az ASUS Maximus IV GENE-Z lapkára?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Apropó, új Asrock alaplapok egész pofásra sikeredtek ..
Még engem is megtudnak lepni, persze továbbra is ASUS RULEZ<#gonosz1>#gonosz1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy nem szempont nálam a full settings.., a bf3-al mediumon megy a multi, a single high-on.
Csupán annyi, ne legyen low csúnya és fusson szépen.., ennyi az elvárás.
Viszont akkor lehet, hogy ebbe e konfigba egyáltalán nem érdemes fektetni.., veszek egy kártyát most, 1-1,5 év múlva új konfigot, amihez már jobb kártyák lesznek akkor...
-Kingston 4 GB DDRIII 1333 Mhz
-AMD Phenom II X4 925 2.8 GHz AM3
-VTX3D Radeon HD6770 1GB 128 bit DDR5
a jelenlegi cumómon is ragyogóan mennek az új játékok,csak nézelõdtem egy picit,vélemények??? a jelenlegi HD4850-nál mennyivel jobb ez a 6770? grafikus sebességben egyértelmûen,azt láttam,de amúgy?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy VIP barmikor lehetsz itt egy sms-ert. En csak azert lettem, mert nem mindig fogalmazok jol es inkabb kijavitom. Semmit nem jelent amugy, hogy valaki az-e vagy sem.
Az megy, hogy xy-ba valaki hobby gyanant belekot engem speciel pont nem erdekel.
Ami engem most bosszantott dark-al kapcsolatban, hogy itt papol arrol, hogy nem veszubk figyelembe dolgokat erre meg o youtube videok alapjan akat ajanlgatni.
#73854: megfontolva jo nehany dolgot, most azt mondom, hogy egy HD6850-es lehet a jo valasztas. kulonbozet meg mehet felre majd friss rendszerre. jo ideig azert azzal a kartyaval is szepen el lehet lenni.
Olvastam pár tesztet. Durva lenne végigkövetni miobõl mit hoztam ki így 1 óra möttyögés után a dologból, eltekintenék a megosztásától <#alien2>#alien2> de sztem a legjobb választ te tudod kikísérletezni. Mennyire VGA limites a dolog jelenleg? Mivel játszol mekkora felbontásban?
Egy 6870 szerintem min 2 évig kártya marad, ha ilyen téren be akarsz fektetni akkor esetleg, de a hozadéka nagyon nem garantálható jelen pillanatban. Szerintem lenne még valamennyi tartalék a prociban, leginkább fullHDban látnál elõnyét a 6870nek, de ha kisebb felbontásról van szó, pld 1280x1024ben nem sokat dobna.
Dübörög a 965ös x4
Nincs szerintem kisajátítva a topik, engem pld nem szoktak leoltani, pedig még nem is vagyok víájpí mint te, azt se tudom miaz. Ellenben kilóméter rizsákat tudok írni egy nyomorék mikróSD kártyának. Azt érzem különbségnek, hogy amihez hozzászólok abba elég mélyen beleástam már magam.
Gépet még talán sosem ajánlottam viszont más mûvébe elõszeretettel belekötök. Sõt az emberekbe is, igaz Fazer? 😄
Dübörög a 965ös x4
Helyette, vegyél egy olcsóbb HD6850-est, vagy HD6670-est. Szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Nem koltottuk es nem is koltjuk senki penzet. Korrekt, megbizhato es a leheto legolcsobban teszunk ajanlatokat, torekedve a konfiguracio eletkepessegere a kesobbiekben is.
Vga-t szeretnék cserélni, csak azt nem tudom, hogy lenne e értelme.
Mostani konfig: Q8400, 4G1333Mhz, Gigabyte5770
6870-ben gondolkodtam, azt nem tudom, hogy a proci tudná e hajtani. Sajnos komplett konfigcsere a közeljövõben nem lehetséges.
A válaszokat elõre is köszönöm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mély tisztelettel az amikor feleslegessen drágább cuccokat erõszakoltok (lehet te nem szoktál nem tudom) rá másra, más pénzét költitek az jelenti a szakértelmet, a tudást?
Pont hogy az a szubjektív dolog hogy megadtam a lehetõséget és a tesztek alapján döntsön az aki a pénzét költi.
De megértettem hogy ez a topik ki lett sajátítva, nemgond, értettem mi a dörgés hagyom a témát, felesleges volt nekedis flémelni 3.nak.
Mély tisztelettel. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végezz egy kis kutatást a hardverek világában, majd gyere vissza és úgy adj tanácsot másoknak. Csak mert így gyakorlatilag - még ha öntudatlanul is - átvered azokat, akik bizalommal fordulnak a topikhoz. Eddig többnyire ez egy megbízható és objektív hely volt. Mióta itt vagy, vicc lett belõle. A segítõ szándék szép dolog, de célszerû érteni is ahhoz, amiben segíteni akarunk és nem csak a végfelhasználói ismeretekkel rendelkezni.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon sokszor ellent mondasz saját magadnak akár egy hsz-n belül is. Tehát már nincs értelme az egésznek.
Olyanról meg ne írjál nekem privátot amiben saját magadnak a következõ mondatban meg is válaszolod. Csak azért írsz, hogy írjál valamit.
Részemrõl befejeztem.
Egy jó tanács, ha ajánlatot írsz valakinek a közeljövöben akkor ne a saját és egyedi tapasztalataidat vedd csak figyelembe
#73847: errõl beszélek én is 😊
Kb te is most ezt csinálod, már 2x vagy 3x-rra írod ezt és nem hagysz figyelmen kívül, látod privátot is hiába irok nem válaszoltál.
Nem tudom mi a bajod 1x nem írtam neked semmi rosszat. De semmi gond, n addig vagyok rendes amíg az ellenkezõ partner is az. 😊
Engem legalábbis az szokott foglalkoztatni.
Én vettem egy pendrive-ot régebben, azon nem voltak ilyen minõsítések, 6-7mb/s-re volt írva, és 13.5mb/s-el irok rá, meg olvasok. 😊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Dübörög a 965ös x4
Aztán végülis nem tõle vettem és meg is szívtam. Az emberemnek 3 memóriakártyát küldtem vissza, majd utána a mikró olvasókat kezdtük cserélgetni míg végre tudtam adni egy gyenge pozitívot.
Sztem ez 1000% nem sandisk, csak egy gyenge kínai koppintás. Bevállalhatod, nem egy olyan összeg amiért fel kéne kötnöd magad, ha nem jön be amit az eladó mért (valószínûleg egy másik válogatott példányon) de ha jót akarsz bemész egy boltban és veszel. Múltkor a texkóban vettem ilyen pénzért, rá van írva a csomagolására a tényleges írási és olvasási sebessége. És az tényleg annyi amennyi oda van írva.
Dübörög a 965ös x4
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM