Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
Mi a célod vele? Amit linkeltem abban látszik, hogy nem alakít nagyot a Lánó. Persze nem rossz, deeeee.....

Dübörög a 965ös x4

redmonk
Az nem baj ha lassabb a kiszállítás. Csak korrekt legyen. Köszi szépen.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Solten
Toluk rendeltem egy Lian Li kuckot: link. Talan a legolcsobbak a piacon, kisse lassuak delivery tekinteteben de megbizhato shop.

Saor Alba

redmonk
Hol kapható? scan.co.uk-n nem igen találtam

Néhány frankó webshopot esetleg belinkelnél, pls?

Solten
Szvsz nyugodtan bevallalhatja az Asrock Z68 Pro3-M -at, ~£90.

Saor Alba

redmonk
ott nem láttunk semmi jót per pill...

szóval ez esetben válasz, vélemény a kérdésre?

LeWyTy
ÉN konkrétan ezt néztem:
Alaplap
Proci

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Solten
Mennyi penzed van es milyen komponenseket szeretnel?

Saor Alba

zico87
lényeg amd karival használható csak az integrált és a külön kari de ezért nem érdemes csak amd(ati)-ban gondolkoznod fm1 nem olcsóbb kihozni egy vasat és am3+-ra még késõbb is tudsz fejleszteni

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Gyöször
Ha megfelel így a gép tudása inkább hagyd!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször

Dübörög a 965ös x4

LeWyTy
ennek 90%át nem értettem de fasza<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

zico87
elméletben használható igen hybrid crossfire üzemódban amd-nél csak amd karival van lap amibe nvidiával is csak annak az ára borsos én asrock 870 Extreme 3 R2.0-t ajánlom olcsó a szolgáltatásaihoz mérten de ha nem kell neked USB3,sata3,ucc stb.. nyalánkság 14 000FT körül már kapni am3+ ASUS lapot

LeWyTy
Ha sok pénzem lenne... akkor tuti azt vennék.
De egyébként jó meg minden?
Az integrált VGA használható duaálban egy külön VGA val? és ha igen melyikekkel?

zico87
attól függ szerintem am3+-ba érdemesebb inkább gondolkodni

LeWyTy
Az AMD FM1 az jó? megbízható? megéri?

allock
csak még 1 tipp
Biostaréknál is nézzetek szét, ott is fasza alaplapok vannak

#hhwnd

redmonk
a GURU-k segítségére lenne szükségem.

Egy spanom is építene egy gépet (mATX-t mindenképpen). Azt mondta, hogy tetszik neki az az alaplap amit én magamnak rendeltem, viszont õ nem szívesen adna ki 140fontot egy alaplapért, de õ is szeretne egy ütõs mATX lapot. Na most találtam egy ilyet (MSI Z68MA-EB55 B3), viszont MSI-t én helybõl nem szeretek ajánlani (rossz tapasztalataim miatt). 118font

Ez elõbbit félreteszem, és azt szeretném kérdezni tõletek, hogy bátran ajánlhatom a linkelt lapot vagy valahogyan beszéljem rá az ASUS Maximus IV GENE-Z lapkára?

Jók ezek az AsRock lapok,de ha gépet szeretnék venni,akkor az a 2 év gari azt hiszem elriasztana.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

V43 1105
HD 6850-et tessék venni, ha DDR3-as a ramod esetleg 10-14k között vehetsz 8 Giga ramot, DDR3-at természetesen, 1920-as felbontásnál a BF igényli , tapasztalat.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
<#puszis>

Apropó, új Asrock alaplapok egész pofásra sikeredtek ..

Még engem is megtudnak lepni, persze továbbra is ASUS RULEZ<#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

..hát 1920-as a felbontás.

Amúgy nem szempont nálam a full settings.., a bf3-al mediumon megy a multi, a single high-on.

Csupán annyi, ne legyen low csúnya és fusson szépen.., ennyi az elvárás.

Viszont akkor lehet, hogy ebbe e konfigba egyáltalán nem érdemes fektetni.., veszek egy kártyát most, 1-1,5 év múlva új konfigot, amihez már jobb kártyák lesznek akkor...
bakkerman
hali,nézegettem egy kicsit hardvereket,45 ezer környékén megint tudnám picit javítani a gépem,ezeket néztem ki:
-Kingston 4 GB DDRIII 1333 Mhz
-AMD Phenom II X4 925 2.8 GHz AM3
-VTX3D Radeon HD6770 1GB 128 bit DDR5

a jelenlegi cumómon is ragyogóan mennek az új játékok,csak nézelõdtem egy picit,vélemények??? a jelenlegi HD4850-nál mennyivel jobb ez a 6770? grafikus sebességben egyértelmûen,azt láttam,de amúgy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Karácsony után, januárban kell venni hardver cuccokat - ahogy TV-t, asztali lejátszót és sok egyéb mûszaki cikket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vénfarok
sziasztok! érdemes most gépet venni vagy jobban járnék ha karácsony elött 1-2 héttel vennék?

redmonk
Pont az a kulonbseg ami a lenyeg itt. Ha en valamivel nem vagyok tisztaba akkor azzal kezdem irasom.

Amugy VIP barmikor lehetsz itt egy sms-ert. En csak azert lettem, mert nem mindig fogalmazok jol es inkabb kijavitom. Semmit nem jelent amugy, hogy valaki az-e vagy sem.

Az megy, hogy xy-ba valaki hobby gyanant belekot engem speciel pont nem erdekel.

Ami engem most bosszantott dark-al kapcsolatban, hogy itt papol arrol, hogy nem veszubk figyelembe dolgokat erre meg o youtube videok alapjan akat ajanlgatni.

#73854: megfontolva jo nehany dolgot, most azt mondom, hogy egy HD6850-es lehet a jo valasztas. kulonbozet meg mehet felre majd friss rendszerre. jo ideig azert azzal a kartyaval is szepen el lehet lenni.

Gyöször
Helló!
Olvastam pár tesztet. Durva lenne végigkövetni miobõl mit hoztam ki így 1 óra möttyögés után a dologból, eltekintenék a megosztásától <#alien2> de sztem a legjobb választ te tudod kikísérletezni. Mennyire VGA limites a dolog jelenleg? Mivel játszol mekkora felbontásban?
Egy 6870 szerintem min 2 évig kártya marad, ha ilyen téren be akarsz fektetni akkor esetleg, de a hozadéka nagyon nem garantálható jelen pillanatban. Szerintem lenne még valamennyi tartalék a prociban, leginkább fullHDban látnál elõnyét a 6870nek, de ha kisebb felbontásról van szó, pld 1280x1024ben nem sokat dobna.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Szia!
Nincs szerintem kisajátítva a topik, engem pld nem szoktak leoltani, pedig még nem is vagyok víájpí mint te, azt se tudom miaz. Ellenben kilóméter rizsákat tudok írni egy nyomorék mikróSD kártyának. Azt érzem különbségnek, hogy amihez hozzászólok abba elég mélyen beleástam már magam.
Gépet még talán sosem ajánlottam viszont más mûvébe elõszeretettel belekötök. Sõt az emberekbe is, igaz Fazer? 😄

Dübörög a 965ös x4

IMYke2.0.0.0
Én 6870-est már nem ajánlanék abba a gépbe , mert nem nyersz annyit, mint amennyibe a VGA kerül.

Helyette, vegyél egy olcsóbb HD6850-est, vagy HD6670-est. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

redmonk
Nem nagyon tudom mit tud az a processzor de sztem jo vetel lehet melle egy 6870-es. Tobbiek hamarosan segitenek 😉

redmonk
1. Majd ha nem Kolink tapegysegeket ajanlgatsz, akkor...
2. Nem koltottuk es nem is koltjuk senki penzet. Korrekt, megbizhato es a leheto legolcsobban teszunk ajanlatokat, torekedve a konfiguracio eletkepessegere a kesobbiekben is.

Sziasztok.
Vga-t szeretnék cserélni, csak azt nem tudom, hogy lenne e értelme.
Mostani konfig: Q8400, 4G1333Mhz, Gigabyte5770
6870-ben gondolkodtam, azt nem tudom, hogy a proci tudná e hajtani. Sajnos komplett konfigcsere a közeljövõben nem lehetséges.
A válaszokat elõre is köszönöm...
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen?
Mély tisztelettel az amikor feleslegessen drágább cuccokat erõszakoltok (lehet te nem szoktál nem tudom) rá másra, más pénzét költitek az jelenti a szakértelmet, a tudást?
Pont hogy az a szubjektív dolog hogy megadtam a lehetõséget és a tesztek alapján döntsön az aki a pénzét költi.

De megértettem hogy ez a topik ki lett sajátítva, nemgond, értettem mi a dörgés hagyom a témát, felesleges volt nekedis flémelni 3.nak.

Mély tisztelettel. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Minden tisztelettel és jóindulattal, de kontárkodsz napok óta😊 Szeretnél érteni a témához, de közöd sincs hozzá, alapvetõ ismerethiányokkal küzdesz, lusta vagy utánanézni, mielõtt okosat írnál, stb. Komolyan, olyan best of DarkSector listát tudnék itt írni, amin minden szakember órákon át mosolyogna.

Végezz egy kis kutatást a hardverek világában, majd gyere vissza és úgy adj tanácsot másoknak. Csak mert így gyakorlatilag - még ha öntudatlanul is - átvered azokat, akik bizalommal fordulnak a topikhoz. Eddig többnyire ez egy megbízható és objektív hely volt. Mióta itt vagy, vicc lett belõle. A segítõ szándék szép dolog, de célszerû érteni is ahhoz, amiben segíteni akarunk és nem csak a végfelhasználói ismeretekkel rendelkezni.

[merlinw.org]

DarkSector
Bocs hogy segíteni probáltam a többieknek. pá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

redmonk
Na ez az utolsó ilyen kommentem veled és ezzel kapcsolatban.

Nagyon sokszor ellent mondasz saját magadnak akár egy hsz-n belül is. Tehát már nincs értelme az egésznek.

Olyanról meg ne írjál nekem privátot amiben saját magadnak a következõ mondatban meg is válaszolod. Csak azért írsz, hogy írjál valamit.

Részemrõl befejeztem.

Egy jó tanács, ha ajánlatot írsz valakinek a közeljövöben akkor ne a saját és egyedi tapasztalataidat vedd csak figyelembe

#73847: errõl beszélek én is 😊

V43 1105
Muszáj szétoffolni a topikot ? Az elmúlt pár napban annyit írtál ide egyedül mint mi összesen <#miaz>

DarkSector
Nem tudom mi baj, össze van szedve a gondolat, 1hsz-ra 1x irok, nem 2x vagy 3x ha utána megint kérdeznek megint uj hsz-ban kell írnom, nem tudom elé irni a választ.

Kb te is most ezt csinálod, már 2x vagy 3x-rra írod ezt és nem hagysz figyelmen kívül, látod privátot is hiába irok nem válaszoltál.
Nem tudom mi a bajod 1x nem írtam neked semmi rosszat. De semmi gond, n addig vagyok rendes amíg az ellenkezõ partner is az. 😊

DarkSector
Huh írási tudtommal, mert olvasási vagy ugyanannyi vagy nagyobb szokott lenni, a fontos mindigis az írási sebesség...

Engem legalábbis az szokott foglalkoztatni.
Én vettem egy pendrive-ot régebben, azon nem voltak ilyen minõsítések, 6-7mb/s-re volt írva, és 13.5mb/s-el irok rá, meg olvasok. 😊

Blekk Síp
Oké, nem is csodálkozom, csak kíváncsi voltam, hogy valóban ez lesz-e a gond, és memória bõvítéssel megoldódna-e a probléma. Mert kisebb felbontáson nagyon jól fut, csak gondolom amikor elfogy a memória elkezd tölteni winyóról mint állat, és ilyenkor kezd el akadni a játék.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Gyöször
És szerinted melyik? Az írási vagy az olvasási vagy mindkettõ?

Dübörög a 965ös x4

2gb-nál ne csodálkozz van akinek bõven 6 fölött eszik a bf3 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hecker007
2GB ram kevés a BF3-hoz, Ultra-n még a 4GB-ot is megeszi multiban reggelire :S

Gyöször
Sztem tegyél fel valami proggit ami monitorozza a szabad memóriát és ír max/min értéket. Vagy feladatkezelõ, csak abban a swapfile-t látod, magának a tényleges szabad memóriának nem csinál grafikont.

Dübörög a 965ös x4

zico87
elméletben igen akkor nyúl a vírtuális memóhoz BF3 tudja rendesen a memót zabálni

Gyöször
Ennek a csávónak én mutattam meg, hogy mi az a h2testw 😄
Aztán végülis nem tõle vettem és meg is szívtam. Az emberemnek 3 memóriakártyát küldtem vissza, majd utána a mikró olvasókat kezdtük cserélgetni míg végre tudtam adni egy gyenge pozitívot.

Sztem ez 1000% nem sandisk, csak egy gyenge kínai koppintás. Bevállalhatod, nem egy olyan összeg amiért fel kéne kötnöd magad, ha nem jön be amit az eladó mért (valószínûleg egy másik válogatott példányon) de ha jót akarsz bemész egy boltban és veszel. Múltkor a texkóban vettem ilyen pénzért, rá van írva a csomagolására a tényleges írási és olvasási sebessége. És az tényleg annyi amennyi oda van írva.

Dübörög a 965ös x4

Blekk Síp
Ha egy játék közben -jelen esetben BF3-nál- swappol a winchester (így hívják amikor játék közben elkezd darálni a winyó ezerrel ha jól tudom) annak a kevés memória az oka?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ez a kártya elvileg class2es, de az eladó lemérte, és 6 az írási, 19 pedig az olvasási sebessége. Vélemény?
redmonk
@darksector: mi lenne ha végre figyelmen kivül hagynál bizonyos dolgokat, irjál rá priviben mint rám aztán kész és fejezd be a felesleges flamelést...meg szedd össze a gondolataidat a kommentekhez pls

DarkSector
Jah mert biztos irtál valami warez-t vagy amit nem engedtem meg. hûha én vagyok a rosszbácsi.