Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Elég bika proci, a teljesítményéhez képest egészen jó áron, a kérdés hogy kihasználnád-e? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

allock
Sajnálatos dolog.
Jó hát.

#hhwnd

The Protector
Azért veszek mert javítás címszó alatt elhoztam,de már akkor tudtam h ez soha többet nem megy oda vissza.A gépemet is elhoznám de akkor is kell magam vásárolnom mert akkor neki nem lenne gépe és jönne a lelki terror.Neki tényleg csak youtube meg chat-re kell,ja igen egy olyan gép amin a mai napig minden game elfut majdnem HIGH beállításokon.Hát igen.Ez van........

Mellesleg az alapvetõ gond az h nagyon tuskón bánik a dolgokkal,nem azért mert hülye hanem azért mert ilyen.Kész.
Találtam most 2000Ft ért monitort.17colos crt,az jó lesz úgy is szétkúrja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

allock
Kell a muternak, hogy kiélje az absztrakt hajlamait. <#idiota> Sry.
Egyébként jogos. Mi lesz majd ha véletlen keresztrejtvényt talál a neten...

#hhwnd

allock
Azt a rohadt. Rendesen fogyóeszköz a monitor akkor. <#kuss>

Inkább valami kezdõ számítógép felhasználó tanfolyam kéne. <#integet2>

#hhwnd

bardocz
Én azt nem értem, hogy ezek után minek veszel neki? Csak szétbaszná azt is.
The Protector
Szia.Nagyon szépen köszönöm az ajánlatot de sajnos karácsonyra kéne ajándéknak és vmi szarabb monitort keresek neki.
A sztorim annyi,hogy 1 éve Pestre jöttem,itt tanulok,elõtte otthon laktam és dolgoztam.Eléggé sokat kerestem de feladtam h elmehessek otthonról.1 évben kb csak ünnepekkor megyek haza és a monitoros sztori fogadott.Nagyon felbasztam magam rajta mert batárnagyok rajta a tollvonások és ennek nem üveg hanem ilyen plexi szerû az anyaga.Egy 23 colos LG monitorrol van szó.Elhoztam magammal Pestre h itt majd megoldom esetleg garanciával(3év).A boltban kiröhögtek és mutogatták a kollegák egymásnak.😊Vettem rá 5ezer ft-ért speckó tisztítót.LEjöttek a toll nyomok de csak rosszabb lett mert annyira rá lett nyomva a toll, hogy alatta az üveg megrepedt és el van folyva a kristály,tehát csillog mint mikor ráköpsz a tv-re vagy zsíros az ujjad és úgy tapizod a telódat.Most anyámnak kell monitor mert szétkúrta azt is amit adtam neki a nagy helyett(19colos katódos LG).Nem tudom mit csinált vele de már az sem jó.Szóval ezért nem veszek drágát,a tollasat jelenleg ps3 játékra fogtam be.
Azért írtam h figyeljetek oda mindenre meg h halljatok ilyen sztorit is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Akkor mindenképp így hagyom😊köszi!

Lacee86
Jó gyors. 😊 De mire szeretnéd használni és mit váltana le?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gyöször
Tulajdonképpen ha neked így jó, meg odaér stb, akkor nem feltétlen fontos, hogy megfordítsd a tápot, meg kábelt vegyél.

Egyébként onnan szív és nem fúj. Hûvösebbet, ez lenne a lényeg az alsótápos háznál. Nem is érdemes padlóra tenni, mert temérdek port összeszed.

Dübörög a 965ös x4

Ez tükrözõdéscsökkentõ viszont van USB.
Szerintem ez a képernyõ szebb: S2340L

Ok,holnap beszerzem.
Ha meglesz akkor fordítsam vissza tápot,hogy alul fújja ki a levegõt?

USB hangkártya mûködik,köszi szépen!

Sziasztok.
Eme prociról szeretnék véleményt kéri.
Mennyire gyors ez,megéri-e megvenni ?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Calver
ezen most egészségtelenül nagyot röhögtem <#vigyor3>

btw milyen jól összehozza az embereket az sg, én is két hete dobtam be másik topicban, h van-e valakinél a környéken esetleg használt videokártya, majd vettem itteni fórumozótól régi döglött helyére frisset, szintúgy baromi jutányos áron <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

nekemis jó énis ennyire gondoltam.. de akkor az is megfelel hogy csak karácsony után tudom eladni? akkor tudom csak megvenni magamnak a másik monitort..

én elõször arra gondoltam hogy látott neten valami olyan képet hogy itt írja alá és nyerhet egy új monitort <#idiota>

Lacee86
Na, ez jó is lehet. Nem tudom, mennyiért árulod, én személy szerint ha érdekelne, egy 10-est adnék érte.

Calver
vatera-n körbenézel, használtat simán találsz 10-15k körül (vagy sokszor alatta), szép nagyokat is.

tollas történet meg még nekem is fájt :C
(mintha hallottam volna btw arról, h talán vazelinnel lehet az ilyeneket helyrehozni, gúglizz rá, hátha találsz valamit)

"The trees move. Do you not see it?"

ha karácsony után is ráér a dolog akkor a mostani monitoromat olcsón eladom ha kell.. gari már nincs rajta, kb 3 éves, de se karc se semmi sérülés nincs rajta, pixelhiba sincs gyári cd megvan hozzá meg talán még a gyári doboza is megvan a pincében
felbontása igaz nem full hd de ha nem full hd filmeket akar rajta anyud nézni akkor nincs vele gond..
LG

The Protector
Okés,én is keresgélek de ha találsz vagy valaki talál vmi jót akkor ne fogja vissza magát.És köszönöm a választ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacee86
Jó, hát ezt most hagyjuk, a te ügyed. Mindenesetre nézz szét sztem akkor harverpro-n vagy ilyen helyen, biztos árulnak régebbi, kis TFT monitorokat, akár bagóért is.

The Protector
Köszönöm a linket.Anyám a 3d-s monitoromnak ráírt a képernyõjére tollal és szétkarcolta a plexit.Igen,a netrõl valamit nem tudott lejegyzetelni és a tollat tette oda.Most 6 kis vizszíntes vonal van a monitoromon és 2db 4cm hosszúságú.Te is így jótékonykodnál ha ezt teszi a gépeddel?VAgy az h hazamegyek és amit fejlesztgettem éveken keresztül teljesen romhalmazként fogad.A gépházam oldalán 3db 2cm mély horpadás van.Na lenne kedved jótékonykodni?Ha ezt mérlegeled akkor kérlek írj egy monitort amin van kép és ennyi.Ne haragudj az indulatosságom miatt,nagyon hálás vagyok a linkért de már akkor bemérgesedek mikor ezeket leírtam.Sajnos ez van,többet nem áldozok arra h õ szétkúrja.

(Ha letörlöm drága tisztítóval a tollnyomot akkor alatta fénylik,mert elfolyt a kristály,így most visszatollazva megy)

Lacee86
Jah, mert neki ronthatja a szemét, nem számít... -.-
Vegyél már szegénynek egy ilyet: link
Dell, DVI, 4 év gari, és 16:10, még magassága is van annak a szegény monitornak. Mi kell még ennyiért. 😊

The Protector
Hali.Szeretnék monitort venni de nem egy szuperjót hanem ami anyámnak jó lenne.Katódos is teljesen megfelel.A lényeg annyi h 15 col körüli legyen és minél olcsóbb.Kérlek titeket segítsetek egy megbízhatót találni.Csak VGA csatlakozás kell.

monitor
néztem egy ilyen 3D-s monitort
szerintetek érdemes ilyet venni? játékoknál pl battlefield 3 mennyire képes 3D-s élményt adni?

Ha kulonbseget nem is,de kulombseget biztos nem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ha az új monitoromat DVI helyett displayporttal kötöm össze a géppel akkor szebb képet kapok vagy szinte nem lehetne külömbséget látni?

Gyöször
4 pines a tápodon a CPU segédtáp kábel?
Ha igen, akkor hosszabbítsd meg egy ilyennel, és akkor 8 pines is lesz.
Enyém odaért, de gitározni lehetett a deróton 😊 De ezzel mûködik jól.

Ha 8 pines a tápkábel a tápodon (ami most rövid) akkor túrd a netet pár napig, biztos találsz ahhoz is valami hosszabbítót 😊))

Dübörög a 965ös x4

hnz
ilyen monitorjaim voltak es tudom ajanlani:

link1
jelenlegi

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Lacee86
link
Csupa jót írnak róla itt is, meg itt a fórumban is. Szerintem nyugodtan veheted. Dell rossz nem lehet. 😊

Sziasztok!

karácsonyra szeretném meglepni magamat egy új monitorral
eddig amit kinéztem az egy IPS paneles Dell UltraSharp U2312HM
UH2312HM
árgép

51 ezer forintért tud valaki mondani jobbat vagy ezt nyugodtan megvehetem?
köszi!

Csibusz
Köszönöm, de már megrendeltem a Corsát. Olvasgattam, azzal is meg vannak elégedve 😊
Csütörtökön megyek is értük, mert vettem még egy bill-t megy egeret is ^^

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

V43 1105
Nem. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Csibusz
Akkor az lesz, mert az van raktáron. 😊
Köszönöm akkor.
Proci az nem folyásolja be a mûködést?
V43 1105
Geil is jó. 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Csibusz
Ez már meghaladja a maximumot. Az a Geil nem jó? olvasgattam róla, nem mondanak rosszat
V43 1105
Ilyen van ?

LINK

Csibusz
Na és ez?:
Geil Corsa

Többi nem nagyon van.
Hali!Szerintetek az bajos ha a táp kifújó része szemben van a VGA ventivel?
Nem ér el a kábel a 8 pin-es proci hûtõ csatlakozóhoz így meg kellett fordítanom a tápot(alsó tápos ház)

bardocz
Ehhez képest az én gépemben nincs is hûtõ 😄
V43 1105
Noctuánál megoldott az, és még pár hûtõnél hogy feljebb rakható a venti 😊

bardocz
Akkor lehet majd kénytelen leszek fûrészelni, ha procihûtõt vennék? 😄 mindegy, ez még nem fenyeget egyelõre.
V43 1105
Aha csak ha rak rá egy nagyobb procihûtõt nem fér be alá a ram 😛

bardocz
Nekem nem a low profil van, de nem hiszem, hogy sokkal rosszabb minõségû lenne, és ugyan ez az árkategória.
Csibusz
Köszönöm!!! 😊
V43 1105
Nyugi! Nézem mi van még 😊

Csibusz
Óóóó, ez sincs raktáron 😞 Akkor lehet várni fogok... 😞