Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Másik oldalon, csak márkákat soroltak, és nem segítettek linkel😊
Nagyon szépen köszönöm a fáradtságot.
Nem olyan régen írtam nektek, hogy szeretnék ramot vásárolni a gépbe, akkor ezt ajánlottátok:
Kingston
Viszont, nincs raktáron.. Az a baj nekem a héten mindenféleképpen kéne ram... Ilyen árkategóriába tudtok ajánlani másikat az oldalról?
Ha olcsóbb, az sosem baj 😊
Köszi elõre is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Abszolút érdeklõdés jelleggel, semmi hátsó szándék, reklám stb nélkül, szerintetek mennyit ér ez a konfig így egyben?
Alaplap: Asus P5B
CPU: Intel Core2Duo E6750 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FS😎
VGA: Sapphire Radeon X1950XT 256MB
RAM: 2x2GB KINGMAX DDR2-800Mhz
Winchester: Samsung HD160JJ (160GB/7200rpm/8M) Serial-ATA
Táp: Chieftec 450W
2db LG CD/DVD író, újraíró olvasó. Egyik Lightscribe-os.
Win7 sp1 32bites, okosítva aktiválva
El szeretném adni, mert laptopot vettem, de nem vagyok tisztában azzal hogy kb mennyit érhet.
elõre is köszi
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"In most of these systems, the PCIe bus co-exists with one or more legacy PCI buses, for backward compatibility with the large body of legacy PCI peripherals."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PCI meg a Genius Sound Maker Value 5.1
Hangkártya meg Genius Sound Maker 5.1
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&search_params=Sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%A1stechnika-%26gt%3BALKATR%C3%89SZEK-%26gt%3BVideok%C3%A1rtya-%26gt%3BPCI-E%20csatlakoz%C3%B3val%2C%20N%C3%A9v%3A%207850&pfi=6782&prods_filter_name=7850&b=_66519&m=0&p=5#_66519
(Vidéken lakok, kocsi nincs, így szeretek a lakóhelyemhez közel vásárolni ilyesmit, hogy ne kelljen sokat szopni a garanciális javítással, ha úgy van.)
(A 150bõl egy belsõ-vinyónak és DVD írónak is ki kell jönnie. Egy SSD-n is gondolkozok... :s)
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szamottevo kulonbseg nincs a ket kartya kozott. Ha mindkettore ugyanannyi garancia van,akkor en a Gigat vennem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Vettem már pár gépet -saját összeállításban- korábban, szóval nem vagyok teljesen noob, de jó lenne más véleményét is meghallgatni, hogy ár/érték arányban éppen mit érdemes venni ha gamer gépet akarok, és ennyi pénzem van rá... (Megzavar a túl nagy választék, és nem ismerem minden jelzés jelentését. 4 éve vettem/állítottam össze utoljára gépet.)
Elõre is köszönöm.
Ugyanott tartok mint reggel-.-
Alaplap telepítõ cd be, hang illesztõprogramja feltepelít (azt hiszem realtek).
Ha ez megvolt, akkor a tálcán van egy Realtek HD audio Manager nevü ikon. Azt behozod, és a csatlakozóknál tudsz állítani, hogy mi-milyen szerepet tölt be (fejhallgató, elsõ hangszóró stb)

#hhwnd
-nincs hang bármit állítok.2.1 és 5.1 rendszeren se,füles is néma(msi z77a g45 alaplap).
-a processzornak áram a 8pin csatlakozóba ugye egy 4pin-es kell csatlakoztatni viszont az rövid.Alsótápos a ház ez a 8pin csati meg felül van,nem ér el odáig.
Ezekhez kellene segítség,köszi
Kösz szépen a segítséget! <#wave>#wave>