103176
-
kidboy #87212 Sziasztok. Köszi mindenkinek az észrevételeket és a tanácsokat..Találtam egy házat nekem bejön, nagy és olcsó is ! :) -
#87211 Retardáltságod már már az eget súrolja .. :-) Nem vagyunk egyáltalán elvakult HAF tulajok, és begőzölve sem vagyunk, mind a ketten a legnagyobb nyugodtsággal írjuk neked ezeket a kommenteket.. :-) -
#87210 Normál használatról volt szó. Arra a "MrT9" is megfelel. Nagyon begőzöltek a "kedves" haf tulajok hogy valaki nem istenítette az ő drága babusgatott, simogatott, csókolgatott házukat....
Vízhűtésről meg hasonló dolgokról szó sem volt, normál használat mellett mondtam hogy a T9 is tökéletesen elegendő. És azért példálózok ezzel, mert nekem is ilyen van, de van ezen kívül sok olyan ház ami normál használat mellett teljesen megfelelő, nem kell "MrHaf"ot venni..kedves elvakult reális gondolkodással nem rendelkező tulajok. -
#87209 Nem neked ment Fehércsoki hanem MR.T9-nek, a jó sg motor megint összekevert valamit. -
#87208 Erre megint csak azt tudom mondani, hogy a 6 kilós gépház sem rezonál. Tudom, hogy milyen az, ha gyenge egy gépház, előtte valami 10 dekás mercury házam volt. Egyébként ami egy gépháznak a feladata, arra az is megfelelt tökéletesen. Viszont ha tényleg normálisat akarunk, akkor már pl a T9is megfelel tökéletesen, mert ez már tényleg olyan masszív, hogy kielégítse az általad felsorolt igényeket. -
#87207 XDXDXDXDXD Oké, told arrébb a cangát Mr.T9... -
#87206 Énsem tőled... kvittek vagyunk ;) -
#87205 Oké hogy erősebb, de minek. Már ez a 6 kilós T9 is olyan masszív, hogy ha akarnám is igen nehezen tudnám elhajlítani. Arra hogy belepakold a gép alkatrészeit arra tökéletesen megfelel. Vagy miért jó ha vastagabb a lemez? Jobban bírja ha földhözb@sszák? -
#87204 Azért, hogy ne rezonáljon be mondjuk, és ne egy nyikorgó szar fos legyen, ha megpakolod értelmes hardverekkel .. videokártya, alaplap, processzorhűtő pl Noctua NH-D14 .. -
#87203 És minek bele a vastagabb lemez?:O -
#87202 Mióta itt vagy egy értelmes hozzászólást sem olvastam Tőled ... -
#87201 erre egy cipős doboz is megfelel
nem tudom hogy egy ember hogy nem tudja magától hogy miért jó az ha valami normális anyagból van... mondjuk a sok hulladék mellett nem csodálkozom hogy mindenki megelégszik azzal...
Vastagabb, erősebb, jobb menetet lehet vágni bele ami jobban tart... másfél kilós cpu hűtőnél azért nem mindegy hogy mennyire tartanak a csavarok, vízről is szó volt azzal aki kérdezte a házat, a víznek megint csak súlya van, gondolom kitalálod hogy a vékonyabb vagy a vastagabb lemezt fogja meghajlítani az idő során.
Technika óráról meg fizikáról mindenki lógott?
Abba a T9-es szarba ha becsavarod a 240-es radiátort szépen el fog hajlani pár hónap múlva a teteje, jah most nézem hogy bele se lehet rakni mert zárt a teteje... ok a szellőzése már nem lehet jobb a HAFnál és még a 240-es radiátort se tudja hova rakni, megjegyzem nem sok ház van aminek jobb lenne a szellőzése ennél, arról nem beszélve hogy tartósabb egy HAF mint ez a sok 6kg "tökéletesen megtartja a gépet" házikó és mit lehet csinálni egy tartósabb házzal ha megunod és másikat szeretnél? ELADNI -
#87200 Na igen, mert a gépházba kell is a 13 kiló, strapabírónak kell lenni, ugyanis minden nap azzal birkozik az ember..... :D -
#87199 Mert nem AMD. -
#87198 Nehezebb = több anyag -
#87197 Miért jobb ha nehezebb?:O -
#87196 Aha nem rosszabb 6.6kg vs 13.4kg, csak gondold végig hogy akkor melyikben mennyi anyag van xD -
#87195 Semmivel nem rosszab.. na persze.. :) -
#87194 Nekem Sharkoon T9 van. Meg vagyok vele elégedve, nagy, erős, festése is rendben van, gyári 3 halk venit, és mindenhol van benne porszűrő. És nem olyan mint amit itt a többiek emlegetnek, hogy telemegy porral. Elején a porszűrő felfogja, belseje szinte pormentes. És az sem elhanyagolható hogy a Hafoktól lényegesen olcsóbb, és semmivel nem rosszabb. -
#87193 Le kell ragasztani fekete szigetelő szalaggal :D sokáig nekem is úgy volt, aztán vettem bele 2 zöld ledet, ezeknek legalább nincs akkora fénye + nem vakít. -
#87192 Ezeknél valamivel olcsóbb és szintén jól szellőző házikó a Fractal Core 3000, pár hete vettem egyet, eddig meg vagyok elégedve vele! Előnye hogy gyárilag rendelkezik 3 ventivel (2x14 cm, 1x12 cm), fordulatszabályzó is jár hozzájuk, így idle használat során szinte síri csend van, de load alatt feltekerve a potit is inkább csak szélzaj hallatszik, hála a minőségi hidraulikus csapágyazásnak. A ház eleje rendelkezik porszűrővel, ennyi idő után egyértelműen látszik hol szív befelé a venti. :D Könnyen szerelhető, a nem szükséges HDD tartó kivehető. Hátránya, hogy a rövidebb kábelekkel rendelkező tápoknál az alsó tápos elhelyezés plusz kábelmenedzsment páros felejtős, az én tápommal még legalább ~5-10 cm hiányzott a megfelelő beszereléshez, akárhogy bűvészkedtem, így nem tudtam eltüntetni a vastagabb kábelhalmokat, éppen hogy a helyükre értek. Hátrány lehet még az érzékeny, vékony festékréteg, meglehetősen könnyen karcolódik, de óvatosan szerelve nem lehet gond. Részletkérdés, de a ház tetején a power on és hdd led fényereje számomra valami durván vakító jelenség, ezért mióta megvan a ház, egy zsepit pihentetek rajtuk, így nincs bevilágítva az egész szobám éjszakánként kékes fénnyel és játék közben sem zavar folyamatosan a perifériás látóteremben.
Review @ TPU -
#87191 Kompresszorral kb 5 perces művelet az egész, billentyűzetet rosszabb takarítani -
SergioAmigo #87190 -
Blum #87189 Nincs benne porszuro?
OMG,kene a francnak ilyen haz. Inkabb legyen kicsit "melegebb",de viszont igenytelenebb.
En evente 1 alkalommal takaritom a gepet,de akkoris szivom a fogamat. -
#87188 Hát azért a 2*230-as venti tényleg rohadt sok port bele tud fújni, porszűrő meg nincs benne, de ha lenne azt is havonta 1x nem ártana kitakarítani, főleg ha megy az összes venti. -
#87187 2-3-4 hetente???
Ne hülyéskedj már, a fél lakosság az asszonnyal nem foglalkozik ilyen gyakran...
Ha ilyen gyakran kell takarítani, akkor az rég rossz. -
#87186 3-4 havonta takarítom mondjuk nekem nem mennek benne a ventik csak nyáron -
#87185 HAF932 , nekem is az van Heckernek is.. semmi bajunk vele, korrekt anyaghasználat, normális minőségben összerakva, nem ropog,recseg, nem hajlik .. egyetlen negatívuma, hogy picit gyorsan porosodik, de ha igényes vagy és adsz valamit a számítógépedre amúgy is kitakarítod 2-3-4 hetente... Szóval szerintem nem jársz vele rosszul, vedd bátran .. -
#87184 Attól függ mire van szükséged.
A 932 az egy bitang nagy ház rohadt jó hűtéssel, a 922 egy kisebb változata ami nem csak méretben, de minőségben is gyengébb, a Zalman egy átlagos ház, semmi extra a külsején kívül, a Fractal pedig egy jól hangszigetelt ház, viszont nem is szellőzik úgy mint a HAF, cserébe viszont letisztult.
Kábelmenedzsment a 932-ben a legjobb, viszont olyan táp kell bele aminek jó hosszú kábelei vannak, a 922 és a Zalman ilyen téren gyengébb kicsit, teljesen átlagosak, a Fractalról pedig nem tudok nyilatkozni, azt sajnos élőben nem sikerült még ilyen közelről megnéznem. -
kidboy #87183 Üdv: Házak közül melyiket ajánlanátok nekem?
Fractal Design R4
CM Haf 932 Advanced
CM Haf 922 Mini
Zalman Z9 Plus
köszönöm! -
#87182 lemértem duplája olvasásban, és majdnem duplája írásban is :D
Már a 840-ről írok, áthúztam rá a komplett rendszert az Agi meg ment a laptopba, az úgy is csak SATA2-es, de hasít mint az álom, soha többé laptop HDD :D -
#87181 Samu 840 egy hajszálnyival ha minden igaz... :) -
#87180 Lenne egy gyors kérdésem.
Melyik a gyorsabb sima alap Samu 840 vagy OCZ Agility3?
Megvan mind a kettő csak a gyorsabbat akarom berakni az asztali gépbe, tesztelgetni nincs időm sajnos. -
#87179 Ööö hol is kapható annyiért? Manapság már újonnan nem érdemes HD6xxx karit venni, hiszen azóta lassacskán két újabb VGA generációval lett gazdagabb a piac (és ugye minden újabb generáció rombolja a régebbi generáció árait). A 60e Ft-os HD6950 valószínűleg egy régen frissített webshopban található, érdemes figyelmen kívül hagyni az ilyen jelenségeket... A 30e Ft-os HD6970 ellenben egy tisztességes árú használt termékre enged következtetni. :) -
Blum #87178 6970 nem dual gpu-s :) -
Dobronski #87177 6950 meg 60k. -
#87176 mer dual-gpus crossfire-es régi szörnyeteg? -
Dobronski #87175 HD6970 miért 30k körül mozog? -
#87174 Nem. Közgazdász vagyok, mindig az optimális választást keresem.
-
#87173 Jó lesz ez.(habár szerintem 7790et jobban megéri most venni)