103176
1411386313.png
  • Fehercsoki
    Erre úgyis azt a választ fogod kapni, hogy csakazintel!4444, de szerintem a legjobb ha megnézed, hogy azok a játékok amikkel játszani szeretnél hogy futnak ezen a 2 procin, és aztán eldöntöd hogy a teljesítmény és ár tekintetében neked melyiket éri meg jobban megvenni.
  • DeerHunter01
    Ha választanom kéne egy I7 3770K vagy egy AMD FX 8350-es között, melyik lenne jobb játékra hosszabb távon?
  • Hecker007
    Ez azért van mert nem jó az erőforrás gazdálkodása, jól fut egyébként a játék teljesen, aki azt mondja hogy nem az hazudik... i5-el simán el tudunk multizni 40-60 játékossal plusz az aikkal... Terheli egyébként mind a négy magot csak nem egyformán, ha jó a vgad akkor meg inkább arra akaszkodik, teljesen össze-vissza használja az egészet, utolsó patch elég sokat javított a dolgokon amúgy 20-30 fps+
  • Fehercsoki

• Fehercsoki
    Egyrészt az nem az AMD hibája, hogy rosszul van megírva ez a játék, i7en se fut ám normálisan. Másrészt meg nem értem miért lenne öngól, egy szóval nem írtam, hogy milyen procin teszteltem(bár gondolom te alapból azt feltételezed, hogy AMD-n, hiszen az isten intelen semmi nem futhat rosszul), illetve én alapból nem vennék azért drágább procit mert egy pár játék alatt még 10 éves engine fut. Harmadrészt én nem fröcsögtem habzó szájjal, mindössze annyit írtam, hogy ha az AMD ki tudja használni az összes magot(vagy legalább is 2-3-4nél többet), akkor versenyképes teljesítményt nyújt a 2x drágább intelek ellen is. Már a számítógép is olyan dolog lett mint az iphone, hogy csak az intel a menő aki meg AMDt vesz az gáz?
  • Blum
    Kellett neked itt habzo szajjal frocsogni a fenomenalis AMD-rol :)
    Btw,szep ongol.
  • Fehercsoki
    Teszteltem, leraktam 100 AI-t és megnéztem mi történik, 1 mag volt nagyon leterhelve többin szinte semmi=/
  • Hecker007
    ArmA3 is 4-et használ, nem tudom honnan veszed, hogy csak 1-et.
  • Vadnokedli
    Adjátok meg az accountotokat meg a kódotokat, le tesztelem én is.
  • Fehercsoki
    És amúgy hány fpsed van? Nekem E7500on volt 25-35 fps pveben, pvpben meg olyan 18-25.(proci 100%on terhelve kb)
  • Fehercsoki
    Hát igen azt nem csoda hogy terheli rendesen:)
  • Dobronski
    athlon x2 5000+
    Az a csoda, hogy pve játszható egy még 2008-ban és alsó/középkategóriás procin.
  • Fehercsoki
    Milyen procin használ 2 magot? E7500on nekem is mindkét magot 100%on járatta:)
  • Dobronski
    Leteszteltem neked, 2 magból egyenlően használ. (1-2% eltérés.) Nem kell fanboyoskodni, de mit várnék egy WoW playertől :P
  • Dobronski
    GW2 sem 1 magot használ, nálad van a gond. :)
  • Fehercsoki
    Diablo 3 az alapból fail, de a WoW szerintem ilyen szempontból jól sikerült, azért 2004es engine 4 magot használ az nem rossz.(főleg a mai világban ahol az Arma 3 is csak 1-t=/)
  • Hecker007
    Diablo 3 is terhel 4 magot, de szaggat sokszor, meg fps droppol, meg kell neki adni hogy csak 2 magot használhasson akkor megy jól.... úgyhogy a blizzard programozó képességeit inkább hagyjuk :D
  • Fehercsoki
    Pedig ami a mai világban 1 magot használ az nincs éppen jól megírva. Még a 2004es WoW is rendesen/közel egyenlően terhel nálam 3-4 magot és mindenhol jó fpsem van, OG-ben is 35-40 cúcsidőben ha a legnagyobb tömeget nézem...
  • Blum
    Nincs kedvem. Adnal egy linket ahol ezt olvastad?
  • Dobronski
    nem fos az :)
  • Vadnokedli
    járj utána
  • Blum
    Fractal meg az atcimkezes?

Te tudataban vagy annak,hogy mit hordasz ossze? Meg ha ennek lenne is valosag alapja,szerinted egy olyan ceg mint a Fractal,kepes lenne pont a Sharkoon-tol koppintani akarmit is? LOAAL
  • Fehercsoki
    Alapból is igaz, mert az a fos csak 1 magot használ...
  • Vadnokedli
    Sharkoon-t soha többet, viszont a Fractal is csinál 'átcimkézettet' Sharkoonbol alapbol.
  • Dobronski
    ez igaz WvW-re.
  • TomStorm
    GW2
  • Dobronski
    Mármint melyik? :)
  • TomStorm
    Arra a játékra ha egy vagyont költesz akkor se fog futni rendesen
  • franc0
    Értjük mi hogy véded a kis pénzeden megvett házacskádat, amivel nincs is semmi baj.
    De ne magyarázd meg a swiftedből, hogy hülye vagyok mert BMW-vel járok...

Egyébként pont hogy a sharkoon márka a nagy lehúzás, középszerű kínai szart címkéznek fel és adják jó kis haszonnal. Persze ez nem derül ki neked, amíg mellé nem állítasz 2 másik normálisat, és nem fillérbaszó szemmel nézed.
  • Dobronski
    Guild Wars 2 érdekel egyedül, az meg cpu igényes nagyon. Más nem nagyon érdekel. Majd a GTA5, persze az már valami combos VGA-val. :)
  • broman191
    Ha a Te igényeidnek megfelel így, akkor nem rossz ötlet...csak játszogatni ne akarj túlzottan a HD4000 mellett. Igaz hogy javulgat generációról generációra, de még mindig kevéske a tisztességes játékélményhez újabb címekben. :)
  • Dobronski
    Rossz ötlet, hogy vennék egy i5-öt integrált gpu-val, később pedig (lejjebb mennek a vga árak) vennék egy vga-t? Mert most egy komplett gépre nem nagyon van pénz, de a mostani géppel is elboldogulok, egyedül a cpu nem elég arra amire én használom (athlon x2 5000+ lol!). A kártyám 4670, és azt néztem egy erős egy integrált hd4000-el, de a vga teljesítmény most is megfelel nekem. Minél olcsóbban akarom kihozni. 4670-et a kukában akarom látni, mert 2 pines, és 100%on pörög évek óta, elegem van belőle, nagyon hangos.
  • broman191
    Érdekes hogy mennyivel nagyobb súlya van a HAF-nak xyz házhoz képest, nem spórolhattak a lemezvastagságon, festékrétegen, egyebeken az biztos... :) A rezonálás szerintem csak a legrosszabb minőségű házaknál jöhet szóba, szvsz egy T9 vagy HAF már bőven meghaladta azt a minőségi szintet, hogy szóba jöhessen ilyesmi...hosszú éveken át egy olcsó noname házam volt, az sem rezgett össze-vissza, pedig még egyszer rá is talpaltam a tetejére. Meglepően jól bírta, csak kicsit hajlott meg, úgy is alig-alig rezgett, annak forrása is főként az ősrégi IDE vinyóm volt, amelynek kicsit lazítottam a csavarozásán és rögtön jobb lett a helyzet. A rezgés elnyelésben a "kilóknál" jobban számít az összeszerelési minőség, részegységek illeszkedése és a trükközés bizonyos anyagokkal a megfelelő helyeken, például gumialátétek a tápegységnél, HDD/ODD rögzítéseknél, valamint a ventik rögzítése pl. rugós megoldással támogatva, nem csak egyszerűen a házhoz csavarozva. Az ördög a részletekben rejlik, de a "van benne anyag" megközelítés sem hátrány, főleg hogyha az ember sokat hozza-viszi a gépét... :)
  • Hecker007
    Az nem ér annyit. Seidon 240-re keress rá.
  • kidboy
    Cooler master eisberg prestige ?
  • Hecker007
    Az usb-s részével voltak gondok, kékhalált okoz a drivere meg elvileg már az is ha rá van kötve a gépre, pedig a fő különbség ez lenne a h100-hoz képest, de ez se jött elő mindenkinél, állítólag lapfüggő persze nem kötelező bekötni és használni, de az is lehet hogy már javította a Corsair ezt a hibát erről nincs infóm, egy ideje nem követtem nyomon inkább az EKWB dolgait figyeltem, de az meg más árkategória.
    Esetleg van még ilyen megoldása a CoolerMasternek és az Antecnek is.
  • kidboy
    Hat en mar odaig jutottam,hogy 2o kozol fogok valasztani. Corsair graphite series 600t szurke es a CM storm trooper. De a corsair annyira tetszik es abba boven belefer minden. Inkabb sporolok mas alkatreszen es veszek egy normalis hazat.tudom h draga de mar kb 50 hazat megneztem... ebbe legalabb elfer egy corasair h100 as is. De abbol en csak az I verziot talaltam meg. Mik a hatranyai es a gondok vele?
  • Hecker007
    OK biztos igazad van xD, reagálva a 87213-as hszedre, hülye a nénikéd bokája... ez nem elvakultság csupán két nem egy kategóriájú ház összehasonlítása aminél te állítod hogy az olcsóbb jobb, miközben már csak az anyaghasználatból kiderül hogy hülyeséget magyarázol, de azért mi vagyunk a hülyék... reálisan gondolkozva az erősebb mindig jobb. Kérdezte válaszoltunk úgy is azt vesz ami neki tetszik, meg amibe belefér a cucc amit venni akar... bizonyíték hogy az NH-D14 mondjuk belefér? Esetleg a H100-as? Utóbbi esélytelen... okos dolog úgy házat ajánlani hogy nem tudod hogy belefér-e a cucc amit kinézett, VGA-ról nem is beszélve azt senki nem tudja hogy pontosan mekkora lesz erre egy nagy házzal szembe ajánlasz egy papírnehezéket amiből a hdd keret se vehető ki. És még a mi gondolkodásunk nem reális... ha nem tudod miről van szó vagy olvass vissza rendesen vagy hallgass.

Kidboy: én a helyedben megnézném élőben azt az aerocool házat, nem a minőségéről híres a gyártó sajnos,hibás menetek pl. kicsit jobban meghúzol egy csavart és kiszakad, sajnos erre is volt példa, nekem volt 2 aero házam, de az egyikbe a táp nem ment bele mert rosszul volt kivágva hátul a helye, mondjuk egy reszelő megoldotta, a másikba meg a hdd keret volt szélesebb mint a hdd és nem 1-2 milliméterrel hanem vagy 5-6al a lapfelfogató csavarokból meg volt amit be kellett ragasztani mert nem lehetett meghúzni. Aerocool cuccot a házmodderek veszik főként alapanyagnak.
    A HAF amit írtál korábban az tökéletes minden szempontból és nem érhet vele meglepetés, ezenkívül én nyugodt szívvel tudom ajánlani a CM690-et, vagy a Corsair házakat, viszont ha NH-D14-et szeretnél a procira akkor figyelj arra is hogy beleférjen a házba illetve ha a H100/H100i-n gondolkozol akkor arra hogy a ház tetejére fel lehessen fogatni gond nélkül! CM690-ben elfér mind a kettő. Viszont a miditowerekben lehet hogy lesz 1-2 trükkös dolog a kábelezésnél a kis hely miatt NH-D14-nél.
    Mivel nem tudod hogy mekkora lesz a VGA vigyázz hogy ne érjen meglepetés, vagy kivehető hdd rekesz midtower esetén, vagy ugye megint csak a HAF vagy ahhoz hasonló méret pl.: Fractal Define XL, de a CM690 itt is elég lehet akár elég nagy vgak is elférnek benne, főleg a CM690 III változatban.
  • Peet199009
    Igen, én vagyok a retardált.. :) Ti nem fogtok fel pár ésszerű dolgot és majmoljátok a saját igazatokat.. na de mind1 az ilyen elvakult hülyéknek hiába hoz fel az ember bármi észérvet... további szép napot
  • V43 1105
    Hát.. lehet érdemesebb lett volna egy CM690-et venned vagy egy Corsairt ..:P