103176
-
TomBond #90774 Az aláírásomban szereplő konfigba szeretnék egy egy ssd-t és egy új videókártyát belepakolni. Minderre kb. 50 ezret tudnék költeni. Az ssd még meg is lenne, de szerintetek milyen videokártyát tegyek bele? (Bármilyen építő jellegű ötletet elfogadok.) -
#90773 NAgyon szépen köszönöm!!!
VAn még esetleg gép amit ajánlasz nekem?
Előre is köszi -
siryus13 #90772 az korrekt. -
mekxa #90771 Először is köszönöm válaszod.
Lényegében a gépet szüleimnek szánom. használat: internet + skype + képek nézesse + talán youtube video + egy két régebbi játék. angry birds + zumma + mahjong…. stb… :)
Nagyjából ennyi lenne.
ára: 10.000-ft lenne.
-
siryus13 #90770 Amúgy örülnék ha én is kapnék választ a konfigomra, ha lehetséges. Látom épp valami nagy vita közepébe csöppentem, és kb senkit nem foglalkoztatott a dolog... Köszi. -
siryus13 #90769 max netezős, vagy office gépnek venném, és 20k-nál nem adnék érte többet, de te tudod:) -
DIESEL DOG #90768 Ugyan nem egy mai "csirke" de attól is függ hogy mire szeretnéd használni. Mennyit kérnek ezért a konfigurációért? -
mekxa #90767 Hello mindenkinek.
Lenne egy kérdésem?!
Szerintettek érdemes ilyen gépet megvenni?
Erről lenne szó!
DELL 760 / 2,8GHz Core2 / 2GB Ram / 160GB HDD
Adatai:
Processzor: Intel Core2 DUO E7400 2.80 GHz 3 MB/1066 Mhz
Memória: 1x 2048 MB DDR2 800 MHz
Merevlemez: 160 GB SATA2 7200 rpm
Optikai: DVD-RW SATA
Videokártya: Integrált Intel GMA 4500 + Display Port OpenGL 2.0/DirectX 10.0
Max.2560x1600 60Hz (Display Port)
Max.1920x1200 60Hz (DVI & VGA)
Max.1600x1200 85Hz (VGA)
Hangvezérlő: Integrált ADI 1984A, High Definition Audio
Chipkészlet: Intel Q43 Express
USB: 8 x USB 2.0 (kettő elől és hat hátul)
Egyéb:
1 x PCI,
1 x PCI -Express x16,
eSATA,
DISPLAY PORT,
1 x Serial,
1 x Parallel,
1 x VGA,
LAN: Gigabit 10/100/1000
Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
-
SergioAmigo #90766 de amúgy annyit nem érsz te kis újgazdag geci hogy az ember foglalkozon veled szépen szopkod le faszodat bmwdbe és örüljél magadnak le hordtál valakit és igen geci büszke vagyok magamra te meg mégegyzser mondom szopkod le magad a bmwdbe mekkora ember vagy -
SergioAmigo #90765 Egy csepp tisztelet nincs benned de komolyan mondom nem érdekel ha kitiltanak ezt megfogod emlegetni te utolsó snekiházi. -
SergioAmigo #90764 Te mocskos szemétláda kis geci!!!!!! Én megdolgoztam a gépért nem úgy mint egyesek a többit privátba intézük és ha fasza vagy egy az egyben lejátszuk! Édesapám nincs te szemétláda. -
#90763 Utána ne sírjon ha nem olyan mint szeretné. -
Dodo55 #90762 "Gyors legyen egy jobb procival és a VGA se legyen túl gyenge."
+
"130ezer a keret a laptopra."
Sajnos laptopok esetén ez a kettő ritkán fér össze. -
#90761 Halihó.
Egyik haverom szeretne laptopot venni Angliában lakik de mindenképpen itt szeretne magyar honban venni.Olyan hely kéne nekem ahol keddig meg lehetne venni.
SZóval neki egy megbízható jó gép léne.Gyors legyen egy jobb procival és a VGA se legyen túl gyenge.Lehessen rajta játszani de nem kell neki a mai játékokat csúcson futtatni stb...........
130ezer a keret a laptopra.
NAgyon nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget,bízok bennetek,jobban mint magamban és ez lest a 10laptop amit a segítségetekkel vennék meg.
Üdv -
Blum #90760 leszarom,hogy mit csinalsz. Tovabbra sem magarol a problemarol van szo,amiert telesirtal 2 topikot. -
#90759 (mer van az is) -
#90758 "plane nem torodni veled,lol" de nagy úr lettél bazmeg :D
ha felrakok egy legit windowst megnyugszik a kicsi lelked? -
siryus13 #90757 ja igen, :D ez a ház: Corsair 200R ATX Mid Tower Case -
Blum #90756 Ez inkabb CPU huto -
siryus13 #90755 és a ház: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler -
siryus13 #90754 Módosítottam rajta:
Motherboard: Asus M5A97 EVO R2.0
Processor: AMD FX 8320
Graphics: Asus GTX660-DC2O-2GD5 2GB PCIe
RAM: Corsair Vengeance DDR3-RAM 8GB PC3-12800 Kit
HDD: Seagate Barracuda 7200 2TB
PSU: Lepa G700-MB
-SSD: talán majd később, ezzel ugy is csak a loading time-ot tudnám csökkenteni, nem produkál több fps-t
-optikai meghajto sem kell, elég az usb.
-
Blum #90753 Eszem agaban sincs teged kioktatni...plane nem torodni veled,lol. Kerdezted,hogy mi a bajom en pedig kifejtettem.
Nem kell ahhoz sokat turkalni a penztarcadban,hogy tudjam mennyit koltottel gepre,hiszen te magad irtad le tobbszor is.
btw,jatekok temajaba is ilyen batran irogatsz warez ugyben? -
alyr2 #90752 Akkor mar miert nem FX 8320? kb 5 ezer kulonbseg van koztuk -
#90751 ja, és pont te akarsz nekem leckét adni a pofátlanságról... Ok -
#90750 Már leírtam párszor, de itt van mégegyszer: a bugnak totál nincs köze ahhoz, hogy warez vagy sem. Ismert hiba, az MS is tud róla.
Másrészt nem tudom honnan szerezted a bátorságot, hogy a másik pénztárcájában kutatkodj, ez nem túl menő.
Plusz a dolog körülményeit nem is ismered. Abban a helyzetben és abban az időben nem volt lehetőségem (/kedvem/időm/különben sincs közöd hozzá) kiírni dvd-t, se pendrive-ot, se semmi ilyesmit.
A kérdés inkább arra szólt, hogy én ugyan csak egy kérdést tettem fel, nem kötelező rá válaszolni, te még is már nem az első alkalommal jössz nekem ugatni. Én pedig nem értem mivel érdemeltem ki a te törődésed :)
Mindenestre jót nevettem a vergődéseden. -
siryus13 #90749 + a monitorhoz
There are many great IPS displays on the market (like the Dell Ultrasharp series) which rely on 60Hz panels but are otherwise superior to most 120Hz monitors on the market.
Tehát akkor, ezek szerint elég egy stabil 60hz-es.. sőt? -
siryus13 #90748 Üdv, egy gamer pc-t szeretnék összedobni.
Keret: kb 180-220k
Cél: 1080p ( szerintem a fullHD bőven elég nem kell 2k..4k 3 monitorral ninc is rá keret ). Főleg a következő játékokhoz: Carmageddon Reincarnation, Cs Go, Heroes VI, UT3, és ha már.. persze nem tudom mennyire lesz valós, de pár napja olvastam, hogy bejelentették, hogy az új unreal enginehez elkezdték készíteni az Unreal Tournament következő részét, ami elvileg 2015ben jön ki, tudom, hogy ez kicsit abszurd, mert nem tudhatjuk mennyit és milyen irányba fog haladni a technika, de ha 2 év mulva max felbontással mid settingsen vinné az jó lenne, ezért is terveztem, hogy olyan házat veszek amibe majd később még tudok rakni + gpu-t és ramot. Nos, a játékokat felsoroltam, még annyi, hogy video steam és renderingre is szeretném használni, igy midnenképpen olyan kártyát szeretnék ami támogatja az nvidia showdplay-t.
Én valami ilyesmire gondoltam:
Motherboard: ASUS M5A97 R2.0 -
Processor: AMD FX-6300 4c 3.5ghz
RAM memory: Kingston HyperX Blu 8gb (2x4)
Graphics: ASUS GTX660 gtx660
Harddrive: Seagate Barracuda 2 Tb
PSU: ZM700-gt 700w
+ még a keretbe be szeretnék suvasztani egy monitort is, amely legalább 21-es. ( és itt megint bajban vagyok, mert nem tudom, hogy 120hz vagy 60hz-set vegyek, több oldalon is utánanéztem van ahol azt mondják a 120as sokkal simább képet ad és nem olyan zavaró, máshol meg hogy kb olyan mint a 60as vertical synch-hel... )
Mi a véleményetek? van amit kicserélnétek esetleg? monitorhoz konkrét példa? és honnan érdemes rendelni?
Előre is köszönöm. ( misi ) -
Blum #90747 Bocs...nem neked szolt ofkorz.
#90745: Azon kivul,hogy hulyesegeket kerdezel,logika nelkul gondolkozol es oktalanul reklamalsz...nincs :)
Nekem is WRZ windows volt/van a gepen de ha valami gond lenne vele,akkor nem egy informatikai forumra (plane nem a szoftver sajat temajaba) irnek a problemaval kapcsolatban. Egyreszt pofatlansag masreszt meg total logikus,hogy nem fognak segiteni mert egyszeruen nem tudnak vagy meginkabb nem akarnak. Leszarjak a viragboltbol szerzett,mindenfele osszetaknyolt aktivatorral mukodo szoftverem nyugjeit. Jogosan. Erre talaltak ki a warez topikot meg a DirtyWindows.hu oldalt.
Az meg mar biztos csak nekem szur szemet,hogy vettel egy csucs-kategorias gepet 300k koruli osszegert de Windowsra mar nem futotta...ezt hivjak ugy,hogy fillerbaszas. :)
"ha lett volna 8.1-es telepítőm.."
Biztos marha nagy mutatvany lett volna leszambazni DVD-ert a tuskoba es kiirni egy 8.1-et.... -
Dodo55 #90746 Ha nekem szólt:
Az UXTheme alatt az uxtheme.dll patchelése értendő, ami lehetővé teszi a nem gyári aero/desktop témák használatát. A gond pedig ezzel az Win 8.1 alatt, hogy egy ilyen téma beállításakor a default usernél (is) átállítódik a téma a registryben, ami miatt a lockscreen korrupt lesz induláskor, ez okozza a fekete képernyőt, ami csökkentett módban is ugyanúgy jelentkezik.
A probléma nincs összefüggésben a rendszer jogtisztaságával, mind jogtiszta, mind virágbolti telepítéseken előállhat. -
#90745 neked amúgy van valami bajod velem? -
Dodo55 #90744 He? Ez biztos nekem? -
Blum #90743 WRZ Win8 telepito meg 300k-s gep volt,de torrent eleres es ures DVD/pendrive mar nem? A legalis Winrol mar nem is beszelve...
Te szegeny...:( -
Dodo55 #90742 Nem az a baja, hanem az UXTheme. Keress rá, hogy "uxtheme black screen fix", a registry-ben kell valahol valamit állítani (recovery-ből is lehet). -
#90741 "Amennyi idot elrecskaztal a problema feltarasaval,annyi ido alatt boven felrakhattad volna a 8.1-et meg a szukseges programjaidat."
ha lett volna 8.1-es telepítőm... :)
egyébként legit winfosoknál is előfordul a bug -
Blum #90740 Warez winfost akarsz frissiteni egy ujabb verziora es csodalkozol,hogy nem jo?
Amennyi idot elrecskaztal a problema feltarasaval,annyi ido alatt boven felrakhattad volna a 8.1-et meg a szukseges programjaidat. -
DIESEL DOG #90739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a legtisztább az volna ha alapból Windows 8.1-et telepítenél fel, a "virágboltok" tele vannak használható és működőképes 64 és 32 bites 8.1-es verziókkal. -
#90738 és a spoilerek között lévő szöveg egy link, egyébként, ha nem venné észre valaki -
#90737 OFF
-
#90736 Kalóz Win? -
Novatek #90735 nincs több időm majd csak vasárnap