Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy egy arban vannak az eleg gaz (magyar piac jellemzo agytalansaga), a 6000+ -nak olcsobbnak kellene lennie... 😊 Mar nem mai csirke.
Saor Alba
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
fotográfik kolomp edisön :D
Dübörög a 965ös x4
viszont volt egy kis baleset is a sok ki-be pakolgatás alatt, leírtam a segítséget kérek topikba, vmi okos kuksizza már meg
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kérdésem az lenne, hogy a régi sima PCI-os kártyáimat fogja vinni a PCIExpress x 1 slot?
Ezt érdemes megnézni
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Melyik szerintetek a jobb? (gyorsabb) HD4850X2, vagy egy "sima" 4870-es?
Saor Alba
HD 4870 65.000-- 1gb GDDR5 rammal
9800 GX2 87.000-- 1gb GDDR3 rammal
Egyébként lehet hogy bele kell törõdnöm abba hogy valamilyen másik kártyát veszek, de még mindig nem értem miért nem értelmes az vga?(9800gx2) 😄
Lapból pedig ezt:Gigabyte
Saor Alba
A videokártyához meg a procihoz ragaszkodom, a többi meg végülis mind1 a lényeg hogy legyenek meg a következõk: ház, táp, ram, esetleg vinyó ha marad pénz.
De azt remélem tudod hogy ebbe DDr2-es memcsik és 775-ös tokozású proci megy...
Van rajta IDE csati szóval belemegy a vinyó plusz optikai is, csak egy kábelre kell õket kötnöd.
Táp meg elég lesz, de a VGA-t linkeld még1x
Itt van ez a videokártya és ennek elég egy 460W-os táp?
(Core 2 Duo -val)
Lenne pár kérdésem:
"Ultra-ATA/133"-as csatolás az tulajdonképpen az ATA 133?
mert van egy ilyen alaplap , de nem tudom pontosan hogy belemennek-e a régi cuccaim (vinyo, meg optikai megh.)
Ehez az alaplaphoz vannak írva: "4 x Serial ATA II" és
"1 x ATA133 IDE"
Na és ezek közül melyik az a bizonyos "Ultra-ATA/133"?
Egyébként jó alaplap?^^
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Ez jó? KATT
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Plusz nézd meg hogy nem melegszik-e valami, mert az is okozhat fagyást.
Amúgy a 6600GT amikor kijött, az AGP verzión 400W vagy 450W tápokat tüntettek fel, gyártófüggõen. Természetesen egy márkás 300W táppal simán mentek.