Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Saor Alba
Attól fagyhat be egy gép ha terhelve van (pl játszok World of Warcraftal), és birtokomba van egy 300W os tápegység, de a videókarinak kell 350W. (7600GT 512MB DDR2 AGP).
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"Erről van szó!\"
Saor Alba
Ki gyárt mostanában minõséges alaplapokat? (RIP Asus)
ddr3 vagy ddr2?
intel/nvidia, vagy amd/ati?
a gépet szimulációs játékokra venném, gondolom ha azokat viszi, akkor minden mással is megbírkózik amivel meg kell.
<#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Az általad említett alaplap, 7750BE, MSI R4830, 4Giga Ram, 2 Sata vinyó, 1 ide dvdíró.
szerintetek azt a 70et elköltsem?
gondolok itt
ház:16k
Wincsi:16k
optikai cucc:6k
alaplap:21k
Ram:15 vagy 18k
szerintetek ezeket megvegyem áprilisban?
Amúgy mit gondolsz, elmeroggyant vagyok azért hogy ennyiért elpasszolom a dolgokat, vagy ennyit se érnek 😄
Saor Alba
Ja és haverral egyeztem meg hogy neki adom a régi gépembõl a cuccokat(Asus 7900gs,athlon64 x2 3800+ proci, m2n-sli deluxe alaplap, 2Giga Kingmax ram 667-esek), ha azoknak az árából vesz nekem egy alaplapot. Szóval kérdésem hogy ezekért mennyit lehetne kérni(nem gondoltam túl sokra, 20-25 körül max, kérdés ér e annyit ez a sok cucc összesen 😛), és egy olyan árból kéne egy alaplap.
Saor Alba
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition 21.240 Ft
Össz~42.400
mindjárt nézek neked lapot és procit
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X