Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=92&limit=1&limitstart=3
google barátunk segít ha nincs a mester:_))
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
megmondaná vki hogy ez milyen processzor?
dupla magos? és van e értelme 64 bitest venni ?
Alaplap : GigaByte GA-EP45-DS3 - 28.968Ft,-
Processzor : Intel Core 2 Duo E8400 - 44779Ft,-
Memória : Geil Ultra 2x1024Mb - 10.308Ft,-
Videókártya : Sapphire HD4870 1GB GDDR5 LITE PCIE - 59504Ft,-
Merevlemez : Samusung 500Gb 7200RPM 16mb SATA2 - 16392Ft,-
Ház : Gigabyte iSolo 210 - 22368Ft,-
Tápegység : FSP BlueStorm II. 500W - 19607Ft,-
Összesen : 201.926Ft,-
DVD Irót/Olvasót válasz te, illetve nem tudom monitort esetleg billt
szeretnél-e újjat . =)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Köszönöm.
Saor Alba
GIGABYTE GA-MA770-UD3 19.416Ft
AMD Phenom II 720 AM3 BOX Black Edition: 39.936 Ft
ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO: 4.188 Ft
GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT: 13.200 Ft
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 HDMI PCIE: 26.831 Ft
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite: 10.020 Ft
FSP ATX-400HLN: 8.256 Ft
121.577 Ft
Saor Alba
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Saor Alba
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
AMD Athlon 64 X2 7750 AM2 BOX Black Edition 18.348Ft
CORSAIR Dominator 4096Mb DDR2 1066Mhz FAN KIT 12.565Ft
CORSAIR PSU-400CX 14.160Ft
ez eddig 65
+ videókártya + ház
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ゾルターン
Szeretnék új gépet vásárolni, de nem vágom mit lenne most érdemes!
Amire szükségem van: alaplap, memória, videókártya (csak nVidia), proci (csak AMD), ház+táp
Fõként játékra használnám, a plafon 110-120e ft.
Ha tudtok linket is adni, honann lenne most érdemes rendelni, az lenne igazán a királyság!
Válaszokat elõre is köszi!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
Itt a jelenlegi gépemnek az adatai ebben alaplapot szeretnék cserélni és segítséget kérni milyet vegyek bele. Az alaplap nem tudja kihasználni a videókarit és a ramot sem. Azt vettem észre még lassabb lett, hogy kicseréltem a mostani videókártyára és ramra kinlódik, van olyan 1-2 játék ami eddig ment, de most ezzel nem megy pedig elõtte kisebb kari és ram volt benne. A jelenlegi videókarit kb. 2 éve vettem a ramot kb. 6 hónapja.
Alaplap:ABIT KD7 Via KT400-8235
Proci:AMD Athlon XP 2600+
Videókártya:Ati Sapphire Radeon 9600 XT
Ram 2*1GB DDR 400
Az eddigi és további segítséget elõre köszönöm.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Mennyiért lehetne eladni az alábbi cuccost? Ha lehet alkatrészenként<#rolleyes>#rolleyes>
Négy éves konfig, nem volt széthajtva.
Alaplap: Asus P4P800-E Delux
Proci: P4 3G (gyári hûtõ)
Ram: 2x512 MB Kingston PC3200(KIT), + 2x512 MB PC 2700(Kingston és egy Nonanem)
VGA: HIS Excalibur Radeon 9600 Pro + Zalman passzív borda + OP1-es venti
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Igen magas felbontásban szeretek/tünk játszani, ha lehetséges fúl felbontásban. Sajnos kicsit beütésem a jó minõség lehetõségének elõállítása illetve beszerzése persze nem minden esetben van így ebben a mai világban vagyis addig nyújtózkodom amíg a takaróm ér, vagy türelmesen kivárom, ha szükséges. Inkább tudjon többet és 2*-re veszem meg a konfigurációt csak kilehessen használni komoly játékoknál is toppon legyen, igaz így többe kerül, de 1 darabig lehet számítani rá a jelenlegi gépem is megvan vagy 10-11 éve és csak kb. 6 hónapja nem igazán futnak rajta a játékok persze ez idõ alatt videókarit és ramot fejlesztettem/fejlesztgettem benne vagyis cseréltem nagyobbra, így nem kellett 2-4 havonta hozzápiszkálnom mint régen amikor nem voltam teljesen tisztában a dolgokkal és hagytam magam rábeszélni a boltokban dolgokra. Most meg eléggé felgyorsultak a dolgok fejlõdés terén és ahogy segítségetekkel nézegettem nem kicsit vagyok elmaradva, de sajnos nincs mindenre idõm, ha meg van vagy filmet nézünk vagy örülten ütjük a játékokat kikapcsolódás képpen mivel nagyon szeretünk játszani és ugyebár nem kispályás játékok vannak mostanság és fokozatosan jobbak lesznek. Hát emlékszem a comodor világára amikor kazettáról mentek a dolgok és ég és föld a mostanihoz képest már nem is nagyon emlékszem arra az idõre, hát igen repül az idõ. Bocsi 1 kicsit eltértem a lényegtõl tehát nem baj, ha kicsit többe kerül nem 1*-re veszem meg csak jól mûködjön persze tudom, hogy a jó kifejezés a csillagos ég is lehet, de túlzásba sem szeretnék esni és ugyebár nincs a kertben csodafa sem amirõl le lehet akasztani a dohányt a felsõ határ anyagilag 300ezer ahogy írtam inkább nem 1*-re veszem meg. A jelenlegiben csak alaplapot szeretnék cserélni mivel nem használja ki teljesen a videókarit és a ramot és ami megy rajta az megy, ki nem dobom meg elképzelhetõ, hogy néha a alap lap miatt indul újra, ha komolyabb játékot futtatunk. Összeírom a jelenlegi gépem konfig-ját és ide írom, hogy tudtok ajánlani valamilyen alaplapot hozzá. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és türelmeteket.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.