Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden fasza, egy dolgot kivéve: nem adtak hozzá semmilyen telepítõlemezt, ergo ha újra rakom a gépet, akkor keresni kell hozzá drivereket, és ezt az Acer Empowering Technology nevû progit. A drivereket össze lehet ugyan kaparászni, de ezt az Empowering dolgot honnan lehet letölteni vajon? Az Aceren minden ezzel és a többi letöltéssel kapcsolatos link halott.
Ötlet?
remélem nem voltam túl OFF
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Köszönöm szépen a korábbi segítséget mindenkinek.
Kívánom mindenki találja meg a megfelelõ konfigot amiben örömét találja.
További szép napot mindenkinek.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Most fogok új gépet venni és nem tom, hogy milyen tápot vegyek hozzá.Van most egy Chieftec Delta 450W tápom, csak nem tudom elég lesz-e ehhez a konfighoz:
GIGABYTE GA-EP45-DS3
Intel Core2 Duo E8500 3.16Ghz
Corsair Dominator 4GB DDR2 1066Mhz RAM
Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB
+ 2 samsung sata vinyó
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de ez csak az én véleményem, még régen volt róla teszt ph-n, játékoknál gyak semmi pluszt nem jelent
tuningnál érhet vmit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Üdv: Iceman0912
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Most is 800-as van a gépbe, de az egyik ismerõs kicserélné 1066-osra,csak az a kérdés milyen legyen az új. de ha 800-ast veszek akkor nem is cserélem ki, de szükségem van 4 gb-ra mert tervezõprogramokat futatok rajta és akad.
Tanácsotkérnék kérnék.
Most akarok a gépbe ramot venni. 2gb-osat tervezek 1066 Mhz-et (DDR 2). AZ a kérdés milyet vegyek, mert azt hallottam a Kingston az nem túl sokáig bírja, és nem akarok olyat venni ami hamar elszáll.
Max 6500-7000Ft-ot szánok rá.
Köszi a segítséget.
vagy jobklikk új parancsikon és "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" (legalábbis nálam...)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Szvsz per pill a legjobb vétel. Egy normális CPU hûtõ azonban ajánlott hozzá (pl. Artic Cooling Apline 64 PWM), a gyári elég hangos.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ram meg plusz 3e és geil black dragon 4gb 😊