Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belerakod a cpu-t a foglalatba kis pöttyöket teszel rá pasztából viszonylag sûrûn...
fogsz egy telefonkártyát vagy hasonlót, esetleg egy kis spaklit..
és elkened rajta hogy egy egyenletes réteg alakuljon ki rajta kb.:0,3mm-es
addig kell simogatni amíg teljesen csík és buborékmentes réteget nem kapsz.
nem kerülhet rá semmi piszok hajszál vagy hasonló...
az esetleges plusz pasztát letörölget zsepivel az oldaláról ...
majd jön a hûtõ felhelyezése...
ha jól dolgoztál akkor csak minimális paszta préselõdik ki a cpu és a hûtõ közül...
ha nem vagy benne biztos hogy tökéletes, akkor leveszed újra a hûtõt és megnézed hogy mindenhol érintkezik-e vele a cpu. ahol fehérebb réteg van(kivétel azok a kis csillag alakú foltok, azok a paszta viszkozitása miatt vannak) ott biztos hogy felfekszik valamin koszon vagy egyenetlen a hûtõ, rossz a lefogatás...
Ha jól néz ki akkor raksz egy apró cseppet a mag közepére és óvatosan letörlöd a cpu pereménél felgyülemlett pasztát.
Aztán visszarakod a coolert...
Apunak mindig igaza van! Most is.
AMD Phenom II 940 AM2+ BOX Black Edition: 62.026Ft 1 év
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz KIT: 17.748Ft 2 év
HIS HD4850 512MB IceQ4 PCIE: 48.893Ft 10 év
SAMSUNG 640GB 7200rpm 16MB SATA2 17.400Ft 3 év
GIGABYTE GZ-X6 Fekete 12.588Ft 1 év
GIGABYTE Superb 460W 11.196Ft 2 év
SAMSUNG SH-S223Q/BEBN 5.688Ft 1 év
Össz: 196.780Ft
nézhetsz más házat amelyik jobban tetszik
a többi szerintem elég jó
de majd jönnek az okosok és megmondják a frankót😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kb 200 körül szánnék rá
Amennyiben lehetséges szeretnék segítséget kérni amit elõre megköszönnék. Sokat keresgéltem a neten, de nem igazán találtam megfelelõ leírást ezen felül régen nem vagyok benne a számítástechnika világában, de mielõtt veszek valamit szeretek jól meggyõzõdni a dolgokról. Szeretnék 1 új gépet összerakni és kimondottan játékra kellene ezen belül szeretem az igényes megjelenítést a jó mûködést stb. Szeretném kikérni a véleményeteket illetve segítséget kérni milyen gépet érdemes összerakni és jelenleg intel vagy AMD konfiguráció a jobb és ha lehetséges 1 konfiguráció összeállításában szeretném a segítségeteket kérni. Ezen kívül a jelenlegi régi gépemhez 1 kis segítséget kérni alaplapot szeretném kicserélni, de elõbb az új géprõl kérnék infót aztán leírom a jelenlegi gép adatait. A türelmeteket és segítségeteket elõre köszönöm.
utána vizes zsebkendõ, majd szárazzal áttöröl...
utána megvár amíg teljesen megszárad! ez Kb. 15-20min.
Apunak mindig igaza van! Most is.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A haveromnak ajánlottak egy új gépet:
Asrock G31M-GS/M/ASR
Intel E2200
Geil 2*2 Gb
Inno3d GF9500GT
Sztetek ez milyen konfig?
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Saor Alba
Leírod h hogyan kell húzni?Vagy csak segítenél h mi a fenét csináljak h 2.70Ghz-en fusson.
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ゾルターン
ゾルターン
am egyetértek veled, fõleg házkérdésben, de úgy összességében is sztem lehet úgy komfigot választani h abba maximum egy vga-t kelljen majd cserélni a közeljövõben és elmuzsikáljon 2-3 esetleg 4 évig is
Mindennek osszhangban kell lenni ahoz hogy a vart teljesitmeny kapjuk.
Es ne jojjon senki azzal hogy akinek sok penze van az megteheti. Vannak jo minosegi dolgok megfizetheto aron. Olvasni kell es utana kell jarni.
Jo pelda volt a HD4850 CF-es configom .... Lathatok tesztek a geprol Solten-nek koszonhetoen. A gepem 2 magos INTEL-el es ezzel a HD4850 CF-el jobban muzsikalt mit egy Quad Intel GTX280 ami min. 40-50 dragabb.
Remelem nem gond hogy ezt igy megjegyeztem.
ufffff ....
ゾルターン
RAM: Az idõzítés még ennyire sem számít. Inkább a sebesség.
A tuning meg olyan nálam, hogy max akkor ha rezeg a léc. Ha most is minden vajsimán megy, nem fogok szénné hajtani a procit, hogy 60 helyett 65 FPS-em legyen (monitor egyébként is csak 60Hz képfrissítésû).
Ezt most konkrétan nem a jelenlegi felszólalóknak szántam, csak most jött elõ belõlem a dolog 😊