Milyen gépet vegyek most?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
a lehetõ legszarabb választás

#hhwnd

Hecker007
szerintem a phenom

Ha nem kell kijelzõ, akkor Zen Stone, jó helyen keresgélve egy 2GB-os kijön belõle. De egy kijelzõs nem full noname cucc inkább 20K, mint 10. Esetleg kifutós Samsung Yepp szériából valami ...

Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Klemice
rohadtul nem ér ennyit az ipod :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Mike at home
telefon

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vénfarok
sziasztok, melyik proci jobb? c2d e6750 vagy phenom 9550?

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Ipod Shuffle

David2
helló!

szeretnék magamnak egy hordózható fm rádió vevõt, mp3 lejátszót venni, de rengeteg cucc között én el nem tudok igazodni. Látom sokfélét kitaláltak már erre, mp3/mp4 lejátszó ipod stb, de nekem nem kellene annyira profi cucc, csak tudja venni az fmt, mp3 le tudja játszani, aksi sokáig bírja, fülhallgatója legyen jó minõségû.

nah ezt kéne tudnia minél olcsóbban😊, igazándiból max 10est szánnék rá. Ki mit ajánl?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Klemice
öh ja.. nekem a vidék az a városokon kívüli kisebb települések :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Suzaka
Érdekes felfogás az, hogy Budapesten kívül az egész világ vidék...

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

CopyKing92
szeretem a szalonnát he! védk az jó. énis vidéki vótam. oszt óbudára fel kötöztünk.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hecker007
nekem anno a mistrallal semmi bajom nem volt, igaz nekem csak egy gépházat kellett gariztatnom mert egyik kapcsoló se volt jó benne XD :S

CopyKing92
help gyorsba wáá:S ATI External Event Utility EXE Module - Hibajelentés:
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\appcompat.txt (ezt köti a hibához a windows ez mi lehet? 😮) kék halálozik nem rég lett ujra téve. nem fogom megint+

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Solten
<#eljen>

Saor Alba

kifli
iponal nekem nincs bajom, onnan rendeltem videókarim, garival annyi baj volt hogy 1 csavert 1 hónap alatt cseréltek ki.
Mike at home
köszi!

solten, neked is köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szólj shadnek 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha ennyire kiváncsi vagy a részletkre akkor:
aqua, users - egyik sem olcsó, de megbízható, és inkább legyen drágább de megbízható, nekem az sokkal fontosabb mint pár ezer forint

emlékszel még olyanokra mint Ready, Carrera, Mistral, ahol a boltajtóig tartott a garancia?

továbbá: pl. ramiris elég nagy ker.?
régebben haverom cége ott vásárolt, máig mûködnek azok az alkatrészek amiket ott vett

Lobsterman
Nagyjából azt érdemled a vidékiek leparasztozásáért...

+<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Lobsterman
Remélem ezzel nem azt mondtad amire gondolok... <#boxer>

CopyKing92
úgy hogy te vidéki vagy és ott nincs nagy ker 😛 max szalonna nagy ker

Morphin
nincs raktárkészletük,tulajdonképpen csak webes bolt,kis irodával...megrendeled,õk megrendelik,elküldik futárszolgálattal, vagy elmész érte. én is vettem már ott pár dolgot,de nem olyanokat amivel baj lehet <#nemtudom>, én csak azt hallottam, hogy garancia esetén nem valami rugalmasak,de konkrét tapasztalatom nincsen.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Solten
Nem tudom hogy csinaljak, de nincs gaz veluk. Tobbszor rendeltem mar onnan.

Saor Alba

Mike at home
összes bevált helyemnél olcsóbb, sõt, egyes nagykereknél is olcsóbb

Solten
1. CHS, HRP, Ingram Micro
2. nem kurva olcso

Saor Alba

Mike at home
két kérdésem volna:

1. ki a samsung distributor Mo-n?
2. az ipon mitõl ilyen kurva olcsó (mit trükköznek)? (rossz emlékeim vannak az ilyen, a piac legolcsbbó üzleteirõl)

köszi a válaszokat

Firerock
nyugi már

CopyKing92
ez még komolyabb 😄90

CopyKing92

CopyKing92
jah. 😄 meg ezen? 😄 nyomatom

kifli
ezen mennyit röhögtünk infoórán miközben a többiek adatbáziskezeléssel szenvedtek 😄
kifli
berakod daemon toolsba, csak az egyiket kell nemtom már melyiket, annyit tudok hogy tallozásnál be kell kapcsolni azt hogy minden filet mutasson mert amúgy nemlátja 😊
CopyKing92
Sasoljátok meg 😄 EZ Komoly! 😄

Hali! Oké már mûködik! Köszi!
Lenne egy kérdésem nem igazán ide tartozik de felteszem 😊. Szóval van két fájlom egy .mfs és egy .mdf és ezek egy játékhoz kellenének kipróbálásra de nem tudom mit kell ezekkel csinálni. Az mds fájlt meg tudom nyitni de nem történik semmi és nem tudom mit kellene vele csinálni. Eléggé rosszul fogalmaztam meg de nem tudom máshogy ha valaki megértette volna mit szeretnék és tudja a megoldást akkor írja már meg legyen olyan szíves. Elõre is Köszönöm! 😊

kifli
hotfixet leszedted 3d mark oldalról?
MR ME
le kell szedni hozzá vmi fixet, keress rá googlebe

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Klemice
nekem is ati kártyám van és gond nélkül elindult, 3 éve mikor feltettem..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hali! Miért nem mûködik a 3Dmark06 nálam? ATI kártyám van gondolom ez lehet az oka de amit letöltöttem hotfixet nem csinált semmit :S

Solten
<#ravasz1> Nincs mit

Saor Alba

Hegi90
2 napja néztem ugyanezt az oldalt, akkor még halott volt mindegyik util... Kösz!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kifli
azaz<#fogmosas>
Solten
"hogy szerintem ezek úgy akarják pótolni a lemez hiányát, hogy a rendszer egy Recovery File-t hozott létre"

Nyert. A program neve pedig Acer eRecovery. Drivereket is el lehet menteni.

Egyebkent feltalaltak az acer support oldalat is: link

Saor Alba

Ez jó ram és tuning barát? ez pcx-rõl eltünt helyette néztem ki KINGSTON-t. Vélemények?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kifli
azt hogy az milyen típus volt már nemtudom meg azt sem hogy hogy is kelett megcsinálni, fater munkatársáé volt a noti, szal nem is nagyon férek hozzá mert pesten van :S
kifli
ha jobban belegondolok akk volt nálam nemrég egy acer noti és ott biosból lehettet visszaállítani az egészet eredetibe, énis csodálkoztam hogy nincs cd de csak rá kelett menni valami opcióra és az feltette a wint meg a drivereket és egyebeket.
Hegi90
Nah, jobban beleástam magam a témába. Az Acer weblapját már kívülrõl fújom, most vettem csak észre, hogy van egy olyan letöltési opció is, amikor egy FTP-bõl böngészel. Ott megkerestem a noti típusát (6930G), és találtam egy manual, egy bios, és egy drivers mappát (az applications mappa üres). A biosban egy fájl van, gondolom valami update lehet, a driversben pedig szépen benne van minden driver.(hál'istennek ezek aktív hivatkozások). Ez az Empowering TTechnology System pedig még most sincs meg sehol sem... Egyszerûen nem találom, vagy pedig az egyik halott linkben van.

Gondoltam elõveszem a User's guide füzetecskét (már nem tudom, hanyadszor), és kihámoztam valami olyasmit, hogy szerintem ezek úgy akarják pótolni a lemez hiányát, hogy a rendszer egy Recovery File-t hozott létre akkor, amikor a Vista meg a többi program rendesen beüzemelte magát. (Van egy ilyen program, amiben megtaláltam a konfigurálás utáni Recovery lemez írásának a lehetõségét - most épp azt írom, majd meglátjuk mi sül ki belõle - a cucc egybkt összesen 8,2Gb). Ez a lehetõség viszont még továbbra sem enged szabad kezet, ha esetleg egy XP-t, vagy egy 64bites Vistát akarok felrakni a notira (a 4Gb ram mellé nem ártana az a 64 bit).

Szal kb eddig jutottam el.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

xridergabo
Nemfontos olyan nagy teljesítmény. Akkor kb ilyen árban mit lehetne kihozni?