Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
szeretnék magamnak egy hordózható fm rádió vevõt, mp3 lejátszót venni, de rengeteg cucc között én el nem tudok igazodni. Látom sokfélét kitaláltak már erre, mp3/mp4 lejátszó ipod stb, de nekem nem kellene annyira profi cucc, csak tudja venni az fmt, mp3 le tudja játszani, aksi sokáig bírja, fülhallgatója legyen jó minõségû.
nah ezt kéne tudnia minél olcsóbban😊, igazándiból max 10est szánnék rá. Ki mit ajánl?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\appcompat.txt (ezt köti a hibához a windows ez mi lehet? 😮) kék halálozik nem rég lett ujra téve. nem fogom megint+
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
solten, neked is köszi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
aqua, users - egyik sem olcsó, de megbízható, és inkább legyen drágább de megbízható, nekem az sokkal fontosabb mint pár ezer forint
emlékszel még olyanokra mint Ready, Carrera, Mistral, ahol a boltajtóig tartott a garancia?
továbbá: pl. ramiris elég nagy ker.?
régebben haverom cége ott vásárolt, máig mûködnek azok az alkatrészek amiket ott vett
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
1. ki a samsung distributor Mo-n?
2. az ipon mitõl ilyen kurva olcsó (mit trükköznek)? (rossz emlékeim vannak az ilyen, a piac legolcsbbó üzleteirõl)
köszi a válaszokat
Lenne egy kérdésem nem igazán ide tartozik de felteszem 😊. Szóval van két fájlom egy .mfs és egy .mdf és ezek egy játékhoz kellenének kipróbálásra de nem tudom mit kell ezekkel csinálni. Az mds fájlt meg tudom nyitni de nem történik semmi és nem tudom mit kellene vele csinálni. Eléggé rosszul fogalmaztam meg de nem tudom máshogy ha valaki megértette volna mit szeretnék és tudja a megoldást akkor írja már meg legyen olyan szíves. Elõre is Köszönöm! 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nyert. A program neve pedig Acer eRecovery. Drivereket is el lehet menteni.
Egyebkent feltalaltak az acer support oldalat is: link
Saor Alba
Gondoltam elõveszem a User's guide füzetecskét (már nem tudom, hanyadszor), és kihámoztam valami olyasmit, hogy szerintem ezek úgy akarják pótolni a lemez hiányát, hogy a rendszer egy Recovery File-t hozott létre akkor, amikor a Vista meg a többi program rendesen beüzemelte magát. (Van egy ilyen program, amiben megtaláltam a konfigurálás utáni Recovery lemez írásának a lehetõségét - most épp azt írom, majd meglátjuk mi sül ki belõle - a cucc egybkt összesen 8,2Gb). Ez a lehetõség viszont még továbbra sem enged szabad kezet, ha esetleg egy XP-t, vagy egy 64bites Vistát akarok felrakni a notira (a 4Gb ram mellé nem ártana az a 64 bit).
Szal kb eddig jutottam el.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S