Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a Gericom-ban csalódtam még
CompaQ-m a szuper volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
dell az meg dell😊 ibm-et kihagytad! az nem volt? t30-nagy királyság volt😄 olyanom volt még,
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
fujitsu siemens
msi asus
hp
dell
100-160eft-osig vagy 10fajta
az elsõ 2 hulladék
az 1 fos
AZI HD-vel vedd
legvégsõ esetben Nvidia 9xxx
Toshiba minõség megbízhatóság drága
Asus 2év átlag vannak olcsó jó vételek
MSI 2év jó ár/teljesítmény arány
HP 1év átlag minõség megbízhatóság de kevés gari 150eft felett ajánlott
LG Samsung is nagyon csak nem nagyon vannak ATI HD vga-kkal
Az elsõ hogy a 3 leptop közül te melyiket választanád?
ASUSACERMSI
Eddig az acert részesítettem elõnyben de linkeltél rossz dolgokat megdõlt a "bizalmam". Az msi leptop az majd 1 éves az asus lepije meg ha jól tudom valami friss dolog. Lehet azlenne a legjobb?
A másik pedig hogy a következõ alkatrészeket milyen áron tudnám eladni, mennyit érnek (csakúgy sacc perkb az egész egyben)
Asus p5gd2-x ,celeron 2,8 , MSI hd2600xt , 3 GB DDR2 667 mhz
Elõre is köszi
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
de acernél gyanúsan sok
és az acer féle garancia keveset ér (acer tulajok írták)
a konfignál amit ajánlottál, 400 W tápot írtál, egyik jó barátommal beszélgettem, és azt mondta hogy lehet kevés lesz az újabb kártyának már. Téved? Vagy ha nem akkor ajánlanál egy nagyobbat? Akkor kijavítom a listát😊
Ha tudsz,akkor képet tegyél! 😛
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
http://ipon.hu/webshop/product/asus_k50ij_sx148l/127647
Ez milyen?
intel core 2 duo E6750, 2Gb Ram
A plafon úgy kb 25k lenne! (Inkább Nvidia mint Ati)
minden gyártónál vannak ilyenek...
http://homar.blog.hu/2009/11/13/mitol_torhetett_az_acer_kepernyoje
ilyen cikket tudok neked párat ha kell
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ezt javaslom
lényeg ha lehet AMD HD3200 vagy jobb vga legyen benne és 2gb ram minimum
esetleg nvidia 9100 vagy jobb
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bocs hogy ide írok de leptopos topikban nemnagyon válaszolnak.
"Laptopvásárlás elõtt állnak a barátnõm szülei és engem kértek meg hogy válasszak nekik. Az ár 120ezer környéke plusz minusz 5ezer."
ha nincs benne a vga és a ram
akkor a speakerbõl jön folyamatos csipogás?
Volna egy kis problémám.
Vettem pár új alkatrészt amit ajánlottatok, de nem akar elindulni (bekapcsol ventik pörögnek, vga venti elindul és leáll kép nincsen):
Mi maradt ki?
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL7 KIT 25.175 Ft
AMD Phenom II 720 2.80Ghz AM3 BOX Black Edition
GIGABYTE HD 4770 512MB PCIE
GIGABYTE Superb 460W